Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΑΝΤΙΑ: Η ΧΩΡΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΛΗΣΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΚΤΡΟΠΩΝ

Βασιλικότερος της Τρόικας απεδείχθη ο Παπανδρέου! Δεν του ζήτησαν οι Επικυρίαρχοι να φορολογήσει τρεις φορές τους μισθούς και δύο φορές τα σπίτια με το Μεσοπρόθεσμο, όμως αφού, «βρήκε παπά» το ανδρείκελο, είπε να μας θάψει όλους δυο-τρεις φορές και τη χώρα τέσσερις. 

του ΣΤΑΘΗ

Και για όποιον (ακόμα;!) αμφιβάλλει -ας λάβει υπ' όψιν τούτο και μόνον: πουλάνε τα ξεπουλητάρια τη ΔΕΗ για 350-400 εκατομμύρια Ευρώ.
Οποιος αρπάξει τη ΔΕΗ όχι μόνον θα νέμεται την ίδια όχι μόνον θα νέμεται την τεράστια περιουσία της, όχι μόνον θα καταστεί Επικυρίαρχος στη χώρα (ίσως και Επικυρίαρχος της χώρας), αλλά θα βάλει εν τω άμα στο χέρι τα κοιτάσματα λιγνίτη της Ελλάδας!

Η αξία αυτών των κοιτασμάτων υπολογίζεται στα έξι δισεκατομμύρια Ευρώ! (Η Γερμανία για να αρπάξει τα κοιτάσματα λιγνίτη του Κοσσυφοπεδίου πέρασε πάνω απ' το πτώμα της Γιουγκοσλαβίας). Πρέπει λοιπόν να χρωστάμε χάρη στον Παπανδρέου τον Δόσωνα διότι πουλάει περιουσία αξίας έξι δισεκατομμυρίων έναντι τριακοσίων πενήντα εκατομμυρίων ...ειρηνικά!


Οι Ρωμαίοι έλεγαν: «ας προσέχουν οι Υπατοι» και η προειδοποίηση αυτή είχε διττή σημασία: το μεν να προσέχουν οι Υπατοι για κινδύνους εναντίον της Πόλης, το δε να μην γίνουν οι ίδιοι κίνδυνος για τους πολίτες.
Ας προσέχουν λοιπόν οι βουλευτές και οι Υπουργοί - οι πολίτες έχουν αρχίσει να τους στέλνουν εξώδικα.
Ας προσέχει και ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Παπανδρέου συνεχίζει τα αντισυνταγματικά του κόλπα...
 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/06/blog-post_5575.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters