Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Μήνυση Πλεύρη στην ηγεσία του ελληνικού εβραϊσμού

Αύριο εκδικάζεται στο 6ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μήνυση του Κ. Πλεύρη κατά της ηγεσίας του Ελληνικού Εβραϊσμού και εκπροσώπων του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι. Οι τελευταίοι κατηγορούνται για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμισή, κατά τη διάρκεια της δίκης για το βιβλίο του «Εβραίοι όλη η αλήθεια». Ο Κ. Πλεύρης ισχυρίζεται ότι, αν και τα κείμενά του απευθύνονται κατά των «Εβραίων-Σιωνιστών», δεν έχει πρόθεση να υποδαυλίσει μίσος ή βία.
 Ο Κ. Πλεύρης υπέβαλε τη μήνυση τον Ιανουάριο του 2007 και έκτοτε η εκδίκαση έχει αρκετές φορές αναβληθεί. Συγκεκριμένα κατηγορούνται από τον κ. Πλεύρη ο εκπρόσωπος και η ειδικός επί του αντισημιτισμού της μη κυβερνητικής οργάνωσης Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) και τέσσερα μέλη του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου των Εβραϊκών Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΙΣ). Ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του ΕΠΣΕ, κατηγορείται επίσης για ψευδορκία. Καθένα από τα αδικήματα για τα οποία έχουν κατηγορηθεί τα εν λόγω άτομα επισύρει μέγιστη ποινή πέντε ετών φυλάκισης.
Η υπόθεση συνδέεται με καταγγελίες που υποβλήθηκαν κατά του Κωνσταντίνου Πλεύρη το 2006. Ειδικότερα, τον Οκτώβριο του 2006, το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) έστειλε μια επιστολή στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ζητώντας την αυτεπάγγελτη δίωξη του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» σε σχέση με άρθρα που δημοσιεύτηκαν εκεί, με την αιτιολογία ότι τα εν λόγω άρθρα ήταν αντισημιτικά.
Τον Δεκέμβριο του 2006, ακολούθησε η ειδικός του ΕΠΣΕ επί του αντισημιτισμού, Andrea Gilbert, και τα μέλη του ΚΙΣ (Βενιαμίν Αλμπάλας, Λέων Γαβριηλίδης, Μωυσής Κωνσταντίνης και Αβραάμ Ρεϊτάν), που υπέβαλαν επίσης καταγγελίες κατά του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της εφημερίδας για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου
Το Δεκέμβριο του 2007 ο κ. Πλεύρης καταδικάστηκε από το δεύτερο τριμελές Εφετείο Αθηνών σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή, για την υποδαύλιση ρατσιστικής βίας και μίσους και για φυλετικές προσβολές σε σχέση με το βιβλίο του. Όμως αθωώθηκε για το άρθρο του στην εφημερίδα. Η εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος» αθωώθηκε επίσης.
Το Εφετείο των Αθηνών ανέστρεψε την απόφαση και τον αθώωσε το Μάρτιο του 2009, παρά την καταδίκη του κ. Πλεύρη το 2007 για υποδαύλιση ρατσιστικής βίας και μίσους. Ξαφνικά, μάλλον, ο κ. Πλεύρης έπαψε να γράφει ρατσιστικούς και συνωμοσιολογικούς λίβελους και το Εφετείο θέλησε να πάρει πίσω την απόφαση του τριμελούς Εφετείου.
Ακόμη πιο παράλογες είναι οι «θεωρίες» του κατηγορητηρίου του κ. Πλεύρη. Θεωρεί ψευδείς και δυσφημιστικές τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις επέδειξε την επιθυμία να μην υπάρχουν Εβραίοι στην Ευρώπη, στο άρθρο του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος», και στο βιβλίο του, και ότι εσκεμμένα παρακίνησε, μέσω του ελληνικού Τύπου, σε ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε διακρίσεις, μίσος και βία λόγω της φυλετικής και εθνοτικής καταγωγής προσώπων και ομάδων.
Εν τούτοις, αποδέχεται ότι τα κείμενα απευθύνονταν κατά των «Εβραίων-Σιωνιστών» αλλά υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να υποδαυλίσει μίσος ή βία, αλλά να παραθέσει ιστορικά κείμενα που αποτελούν την πηγή για αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του κατά των Σιωνιστών-Εβραίων..
www.tvxs.gr

ΣΧΟΛΙΟ:Να σημειώσω για όσους δεν το γνωρίζουν ότι ο Σιωνισμός το 1975 καταδικάστηκε από τον Ο.Η.Ε ως ρατσισμός (72 υπέρ, 35 κατά ,32 αποχές)


Αμέσως επιστρατεύτηκαν όλα τα ελεγχόμενα ανά τον κόσμο έντυπα, εφημερίδες ,περιοδικά ώστε να δημιουργηθεί κλίμα υπέρ της ανατροπής της απόφασης αυτής.


Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής ήταν και η γελοιογραφία στο Newsweek που ακολουθεί.


Η λεζάντα ήταν :
«Όλοι όσοι είναι εναντίον του Σιωνισμού να σηκώσουν το χέρι».
Εμφανίζονται να χαιρετούν φασιστικά ο Χίτλερ, Άραβες,ο Φιντέλ Κάστρο.

http://kolotoubes.blogspot.com/2011/06/blog-post_9259.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters