Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Kι άλλη άποψη πρός συζήτηση."Αγανακτισμένοι, ακομμάτιστοι στο Σύνταγμα… Η επανάσταση που θα διαλυθεί εκ των έσω"

Πέρα απο ένα κολάζ που ανάρτησα απο τότε που άρχισαν οι καθημερινές διαδηλώσεις στο Σύνταγμα δεν είχα εκφέρει κάποια άποψη… περίμενα να δώ πως θα εξελιχθεί όλη αυτή η προσπάθεια. Ομολογώ πως αρχικά και διαβάζοντας τα blogs είχα αρχίσει να ελπίζω… λέω “Είναι δυνατόν να κατάφεραν όλοι οι κολλημένοι να ξεπεράσουν τα πάθη τους για την απόλυτη ιδεολογία που κατέχει ο καθένας και να κατέβουν όλοι μαζί να διαδηλώσουν; να οργανωθούν; να δράσουν σαν μία ενιαία δύναμη; “
Πα@άρια…
Αν κάποιος διαβάζει ενημερωτικά blogs αλλά και πατριωτικά και αριστερά καταλαβαίνει πως όντως  όλοι οι Έλληνες ενώθηκαν για το κοινό καλό… αν πάει όμως μια βόλτα απο το Σύνταγμα και εξετάσει τη κατάσταση προσεχτικά… θα καταλάβει πως συνυπάρχουν ομάδες οι οποίες κάνουν ανοχή η μία προς την άλλη και δε θα αργήσουν να ρθουν και οι προκλήσεις.
Οι απο πάνω, οι απο κάτω και γά@ησε τα Πολυχρόνη…
Έτσι λοιπόν μέσα σε τρείς μέρες και μάλλον απο τη δεύτερη κι όλας, ως κλασσικοί Έλληνες χωριστήκαμε σε δύο κατηγορίες, τους απο πάνω ( Πατριώτες ) και τους απο κάτω ( Αναρχοαριστερούς ) ! Η πρώτη εντύπωση που σχηματίζεις με μια πρώτη ματιά είναι πως μάλλον, οι απο κάτω και οι από πάνω είναι τα ίδια άτομα που οργανωθήκαν έτσι ώστε να μη σταματάει η διαμαρτυρία… Λάθος!
Οι “Απο πάνω” πάνε σύνταγμα γιουχάρουν  και μετά σπίτια τους, λόγο της πατριωτικής ιδεολογίας δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους ματατζίδες, αυτό είναι κάτι πολύ θετικό καθώς υπάρχει ειρηνικό κλίμα και ήταν ένας αόρατος λόγος που έκανε οικογένειες με παιδιά να κατεβούν στους δρόμους. Οι σκληροπυρηνικοί “Απο πάνω” βέβαια δε πολυ τριγυρνάνε με τις σημαίες στους “Απο κάτω”.
Οι “Απο κάτω” τώρα μέσα σε δύο μέρες κάναν ένα οργανωμένο σύστημα, ομολογώ πως ήταν αξιοθαύμαστο,η ανιδιοτελής προσφορά υπηρεσιών και βοήθειας των ανθρώπων δημιούργησε πολλές ομάδες που ενώνονταν μεταξύ τους και λύσαν προβλήματα όπως η καθαριότητα, η τουαλέτα τα πανό ακόμα και το φαγητό! Έτσι αν ένας διαδηλωτής που βρισκόταν απο πάνω χωρίς να ανήκει σε ένα απο τα δύο άκρα, ένιωθε αδιαθεσία μπορούσε να πάρει όλη την υποστήριξη απο τα παιδιά που χαν οργανωθεί…απο κάτω.
Φάνταζε ιδανικό… οι εθνικιστές είχαν καλμάρει τους ματατζίδες και οι αναρχικοί βοήθαγαν το κόσμο ώστε να μείνει ώρες στο Σύνταγμα. Μέχρι που κάποιος απο τους δύο θα έκανε τη μα@ακία του!
Οι “Απο πάνω” πέρα απο το να βρίζουν τους πολιτικούς για ώρες παρέα με τους αγανακτισμένους δε μπορώ να πω πως έκαναν κάτι προκλητικό, μέχριο και χθές που την έβγαλα εκει, πήγαν κράξαν φύγαν. Τί γινόταν όμως παράληλα απο κάτω…
Οι απο κάτω είχαν σχηματίσει ενα δημοκρατικό group therapy το οποίο το αντιγράψανε απο την Ισπανία που η Ισπανία το αντέγραψε απο την Αρχαία Ελλάδα. Κάτι σαν τα Ελληνικά προιόντα που εισάγουμε μέσω Ιταλίας ένα πράγμα. Τέλος πάντων εκεί μίλαγαν όλοι, απο τον κάθε πικραμένο μέχρι ΚΚέδες και προβοκάτορες, δεν είναι πως δε μπορούσες να πάς να πείς τη γνώμη σου, αλλά το κλίμα ήταν καθαρά αριστερό, σα να πήγαινες να φωνάξεις παναθηναϊκός σε ένα στάδιο γεμάτο ολυμπιακούς ένα πράγμα.
Και εκεί ήταν που ακούσαμε τα διαμάντια… ανοιχτό κάλεσμα σε μετανάστες, αντιφασιστικά πανό, το ΚΚΕ δεν είναι ΠΑΣΟΚ και άλλα τέτοια.
Και λέω τώρα εγώ, ρε Μα@άκα! Έχετε καταφέρει να συνυπάρξετε με τους απο πάνω τρεις μέρες, να ρθει απλός κόσμος να συμμετέχει και πάς να τα κάνεις μπάχαλο ; Αρχικά για τους μετανάστες, μετανάστες υπήρχαν είδη, λίγοι αλλά έβλεπες, δεν τους απαγόρευσε κανείς να πάνε αν και κατα τη γνώμη μου δε τους αφορά άμεσα αλλά χέσε τη γνώμη μου, όποιος ήθελε πήγαινε, εσύ πρέπει να βγείς και να τους καλέσεις δημόσια για μπείς στο μάτι των απο πάνω ; Για κομματικά δεν θα σχολιάσω νομίζω είναι γελοίο και χάσιμο χρόνου.
Εν κατακλείδι
Καταφέραμε και κάναμε μια εντυπωσιακή τρίμερη διαδήλωση που σίγουρα ανησυχεί το πολιτικό σύστημα, όποιος πιστεύει πως ενέργειες τύπου φέρτε και μετανάστες ή κάντε και μια χρυσαυγίτικη πορεία απο κει μπροστά στους απο κάτω δεν είναι ενέργειες προβοκάτσιας, είναι μα@άκας και να πάει να γαμηθεί δεν αντέχω να εξηγώ τα αυτονόητα. Ειλικρινά πάντως αν βάλουν τις ιδεολογικές πίπες που πιστεύουν, είτε δεξιές είτε αριστερές πάνω απο το κοινό συμφέρον, και καταλήξουν να σκοτωθούν μεταξύ τους, ας είναι ας γα@ηθεί, ας τα πάρουν όλα οι Γερμανοί και οι Εβραίοι, διότι ο ελληνικός λαός δεν υποφέρεται με τις μα@ακίες του ώρες ώρες.
Ξύπνησα τι ώρα είναι ; Ωρα για ύπνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters