Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Λοβέρδος, Πινόκιο και άλλα παραμύθια

Ο υπουργός υγείας κ. Λοβέρδος, μαζί με κάτια άλλους διορισμένους περιφερειάρχες υγείας, έχει λυσσάξει να υποστηρίζει ότι οι ελλείψεις στα νοσοκομεία είναι τεχντητές, με σκοπό να υπονομεύσουν το έργο της κυβέρνησης.
Πόσο ακόμα θα μας δουλεύουν;
Εδώ μέχρι και τα στρατιωτικά νοσοκομεία πλέον ενημερώνουν τους δικαιούχους στρατιωτικούς, ότι τελείωσαν τα φάρμακα και άλλα υλικά που.....
διαθέτουν, και τους απαγορεύουν να προσέρχονται για την ετήσια υγειονομική εξέταση.

Το άλλο ανέκδοτο με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη το μάθατε;

Πήγα σήμερα, ως ασφαλισμένος στο δημόσιο, σε ιδιώτη ιατρό, όπου πήγαινα πάντα.
Πλήρωσα 20 ευρώ, πήρα απόδειξη και μου είπε ο γιατρός ότι οι επισκέψεις με βιβλιάριο τελείωσαν. Θα πληρώνω κάθε επίσκεψη 20 ευρώ και θα πηγαίνω στον ΟΠΑΔ για να πάρω τα λεφτά μου.

Φεύγοντας από κει , πηγαίνω γραμμή στο φαρμακείο όπου τρώω τη δεύτερη κεραμίδα: Τέρμα τα δωρεάν φάρμακα (αυτά που πλήρωνες συμμετοχή 25%). Από δω και πέρα θα πληρώνεις μόνος σου όλο το ποσό και θα πηγαίνεις στον ΟΠΑΔ να πάρεις τα λεφτά σου. Σε ερώτησή μου γιατί συμβαίνει αυτό, ο φαρμακοποιός ατάραχος (και με το δίκιο του μου) απάντησε ότι τους χρωστάνε λεφτά δύο ετών. Πλήρωσα φυσικά 60 ευρώ, αντί 15 που θα πλήρωνα σε κανονικές συνθήκες. Σύνολο η …. ιατρική εμπειρία μου μου βγήκε 80 ευρώ.

Τον ρώτησα ποιά είναι η διαδικασία για να πάρω χρήματα από τον ΟΠΑΔ και μου είπε ότι κάνεις μια αίτηση με τις αποδείξεις και αν είσαι σχετικά τυχερός, μετά από κάνα δυό μήνες θα πάρεις λεφτά.

Και καταλήγω εγώ ο πονηρός και τρισάθλιος συνομώτης που λόγω πολιτικών κινήτρων θέλω να υπονομεύσω το έργο της κυβέρνησης:

1. Όποιος δεν έχει λεφτά,δεν μπορεί να πάει πλέον στο γιατρό και να πάρει φέρμακα. Σωστά;

2. Πολλοί συνάνθρωποί μας, αν και ασθενείς, δεν θα πάνε πλέον στο γιατρό και στο φαρμακείο. Σωστά;

3. Στο τέλος της χρονιάς, ο κ. Πινόκιο, συγνώμμη Λοβέρδος ήθελα να πω, θα βγει θριαμβευτικά και θα μας παρουσιάζει αριθμού, όπου θα φαίνεται ότι μειώθηκε ο αριθμός επισκέψεων σε γιατρούς και φαρμακεία και άρα μειώθηκαν οι δαπάνες. Δηλαδή τι γαμάτη κυβέρνηση που είμαστε και τι ωραία που τα καταφέρνουμε.

Πόσο μαλάκας είναι τελικά ο Έλληνας και πόσο ακόμα θα ανέχεται την κοροϊδία;

daneiakartes.zedo.gr
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/blog-post_6128.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters