Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

“Πόλεμος” Άκη και Real News… μέχρι το τέλος

«Μέχρι το τέλος» διατείνονται πολιτικοί φίλοι και συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου ότι θα πάει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ την κόντρα του με τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη, υπέβαλε σήμερα αγωγή κατά της εταιρείας «Real Media» και του εκδότη της «Real News» Νίκου Χατζηνικολάου, για όσα έχουν δημοσιευτεί το τελευταίο διάστημα από την εφημερίδα, για την...
εμπλοκή του Άκη Τσοχατζόπουλου σε προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κάνει λόγο για ψεύδη και συκοφαντίες, ενώ έχει ζητήσει από τους νομικούς συμβούλους του να οδηγήσουν στο ακροατήριο την υπόθεση, καθώς θεωρεί ότι έχει πληγεί η προσωπικότητά του και η φήμη του. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον άλλοτε στενό συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου ήταν η διαδήλωση που διοργανώθηκε πρόσφατα έξω από το σπίτι του, μιας και το περιβάλλον του θεωρεί ότι υπήρξε αποτέλεσμα της περιρρέουσας ατμόσφαιρας και του κλίματος που έχει δημιουργηθεί.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου από την πλευρά του, δείχνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω, και να συνεχίσει το «σφυροκόπημα» του Άκη Τσοχατζόπουλου, δημοσιοποιώντας στοιχεία, τόσο στη «Real News», όσο και από το ραδιόφωνο.

http://e-parembasis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters