Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

O κ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, που αν και τώρα τελευταία έχει προβεί σε κάποιες διορθωτικές δηλώσεις (όπως παλαιότερα είχε κάνει και με τους Γερμανούς και μετά ζήτησε συγνώμην) τα έχει κατά καιρούς βάλει με όλους και με όλα, και με τις προκλητικές δηλώσεις του μας προκαλεί και μόνον κάποιος που πάσχει από την νόσο του Alzheimer θα μπορούσε να λησμονήσει. Ας του θυμίσουμε λοιπόν μερικές από αυτές:

Α. Επί πρωθυπουργίας Σημίτη και επί των Εξωτερικών υπουργεύοντος Γεωργίου Α. Παπανδρέου, δηλαδή του σημερινού Πρωθυπουργού, δήλωνε ότι......
«στους διαδρόμους του Υπουργείου Εξωτερικών μιλάνε αγγλικά».

Β. Κάποτε είχε πει και το εξής, που φυσικά δεν το τήρησε διότι εν τω μεταξύ ανταμείφθηκε με σημαίνουσα θέση στη κυβέρνηση αυτού που αμφισβητούσε. Τι είχε πει δηλαδή; Αυτό :«εάν ο Γ. Παπανδρέου γίνει πρωθυπουργός εγώ θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ» . Φυσικά δεν έφυγε ΠΟΤΕ !!!

Γ. Τους στρατιωτικούς, τους χαρακτήρισε αντιπαραγωγικούς, τους δημόσιους υπαλλήλους τους είπε κοπρίτες, τους ψηφοφόρους του, τους χαρακτήρισε ως διεφθαρμένους που προσπαθούσαν να διαφθείρουν κι αυτόν, ζητώντας του "ρουσφέτια" και διορισμούς για να τον ψηφίσουν, τους προγόνους μας που επαναστάτησαν κατά του Οθωμανικού ζυγού το 1821, κατά τον κ. Πάγκαλο, ήταν ένα μάτσο αγράμματοι και αδαής χωριάτες (οι οποίοι μετά βίας μιλούσαν ελληνικά) και που μετά την απελευθέρωση ψήφισαν οποιονδήποτε εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους, τους δημοσιογράφους και τους αναγνώστες της έγκυρης και έγκριτης εφημερίδας Ε.Τ., που αποκάλυψε τις δηλώσεις του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, τους χαρακτήρισε ζώα, και τόσες άλλες που για να τις απαριθμήσουμε χρειάζεται πολύς χρόνος και αρκετό ψάξιμο, για να μην του θυμίσουμε τα των Ιμίων και της υπόθεσης παράδοσης του Οτσαλάν, ως «μεγάλος τραγουδιστής».

Και μόλις ο Γ. Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός, αφού κέρδισε τις εκλογές στις 4 Οκτωβρίου 2009 και ορκίσθηκε η κυβέρνησή του στις 7 Οκτωβρίου, (ήταν ακριβώς τότε που κατά δήλωσή του ο Θ. Πάγκαλος θα έφευγε από το ΠΑΣΟΚ), ο ΓΑΠ τον διόρισε Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης. Και να που στις 19 Οκτωβρίου 2009, και με αναδρομική μάλιστα ισχύ, με την υπ’ αριθμ. 3 κοινή απόφαση με τον κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Πάγκαλος, υπογράφει τα ακόλουθα συναρπαστικά:

“Σύσταση Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ενιαίων θέσεων ειδικών συμβούλων – συνεργατών, μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και αποσπασμένων υπαλλήλων του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημοσίου Τομέα”.

Η απόφαση αυτή δημοσιεύεται στο ΦΕΚ υπ’ αριθμ. 2316/30ης Οκτωβρίου 2009, τεύχος Β΄. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή:

«1. Συνιστάται από 8.10.2009 Πολιτικό Γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης για να επικουρεί στο έργο του τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης.

2. Στο ως άνω Πολιτικό Γραφείο συνιστώνται, για την εκπλήρωση του σκοπού του, 10 (δέκα) θέσεις μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και 5 (πέντε) ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών.

3. Στο ως άνω Πολιτικό Γραφείο για την εκπλήρωση του σκοπού του, αποσπώνται μέχρι 5 (πέντε) υπάλληλοι του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημοσίου Τομέα».

4. Από τις διατάξεις της απόφασης αυτής προκαλείται δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 227.000 ευρώ περίπου, για το τρέχον οικονομικό έτος 2009, 1.123.000 ευρώ περίπου για το 2010 και 1.015.000 ευρώ περίπου, για καθένα από τα επόμενα έτη (2011-2014)».

Ποιος σας πίεσε λοιπόν κύριε Πάγκαλε, να δημιουργήσετε αυτό το πολυπληθές γραφείο υποστήριξης του έργου σας και να προκαλείτε σε δύσκολους οικονομικά καιρούς αυτή την οικονομική επιβάρυνση στον κρατικό προϋπολογισμό;
Ή μήπως ο πρωθυπουργός, εσκεμμένα σας έχρισε Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, και σας αφήνει να λέτε αυτά που λέτε, είτε διότι σας φοβάται μήπως φύγετε από το ΠΑΣΟΚ, είτε διότι με τις δηλώσεις σας αποπροσανατολίζετε την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα, ως επακόλουθα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ που ψηφίσατε ;

Νίκος Χριστοδουλόπουλος
nikosxrist@gmail.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_6777.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters