Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

"ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ"

Σε καιρούς που οι πολιτικοί μας αλλά και το Νέο-Ταξικό σύστημα ,ως άλλοι "''Εμποροι των Εθνών" ,που η δίψα τους για δόξα ,θέσεις, αξιώματα και χρήμα τους μεταβάλλει σε λύκους και απαίσιους φονιάδες αθωών ψυχών ,μας ξεπουλάνε με "ελαφρά την καρδία" ,θεωρώντας τους εαυτούς τους ήρωες για το "καλό" που κάνουν προς το συμφέρον των "αφεντικών"τους .
Ισως έφτασε η.....

δική μας ώρα να μαζέψουμε τα κομμάτια μας , όσα μας έχουν επιτρέψει να κρατήσουμε , και να εναντιωθούμε ενάντια των "ξενόδουλων τυράννων"μας που κάθονται στην πλάτη του φτωχού λαού και τον περιφρονούν .


Ενώμενοι σαν μια "λαική ψυχή" παρατημένοι και προδωμένοι από την ηγεσία μας να πάρουμε στα χέρια μας την τύχη του Έθνους μας ,της Ελλάδας μας , με μοναδικά μας όπλα τον Αγνό Ηρωισμό και την Ασίγαστη Πίστη για την Ελευθερία μας .

Το ερώτημα είναι πια ένα , θα ξεσηκωθούμε υπερασπίζοντας τη Χώρα μας , την Πίστη μας , τα Ιδανικά μας ;
Ή θα κάτσουμε αμέτοχοι να παρακολουθούμε τον αργό και βασανιστικό μας "θάνατο";

Όρια πια και αντοχές δεν υπάρχουν ούτε και χρόνος .Τα πράγματα τρέχουν πολύ γρήγορα και βιαστικά ,η αρχή του Τέλους μας είναι ήδη έξω από την πόρτα μας .

Δεν έχουμε κανέναν με το μέρος μας ,αυτό πρέπει να το καταλάβουμε , μην περιμένουμε πάλι κάποια ανδρείκελα μεταμορφωμένους σε "σωτήρες".

Μόνοι μας θα ορίσουμε την μοίρα μας!!!

Ας βάλουμε ένα ΤΕΛΟΣ στο ξεπούλημα των ψυχών μας , των παιδιών μας , της ζωής μας ,της Πατρίδας μας .

Αν δεν κάνουμε κάτι σε λίγο καιρό κανένας δε θα θυμάτε την ΕΛΛΑΔΑ.

Χάνουμε την ταυτότητά μας ,την υπόσταση μας !!!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ .....ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ....ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!


Κανένας δεν είπε ότι θα είναι εύκολο , αλλά τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς αγώνα και αυτό το ήξεραν πολύ καλά οι ηρωικοί πρόγονοι μας .Ας μυμηθούμε το παράδειγμά τους. Ας κάνουμε κάτι για την Χώρα που μας μεγάλωσε ,μας ανέθρεψε, μας γαλούχησε τι πάει να πει ψυχή , τόλμη και ηρωισμός .

Χρώσταμε τα πάντα στην ΕΛΛΑΔΑ μας ,ας μην την αφήσουμε να την πουλήσουν "φτηνά" και "βρώμικα" στο σκλαβοπάζαρο οι "έμποροι των Εθνών".

Ο Αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά πιστέψτε με το αποτέλεσμα Ευλογημένο.


ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΕΙΡΗΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters