Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΡΙΑΜΒΟΣ, ΘΡΙΑΜΒΟΣ. ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ…

Πανηγυρίζουν από χθές η κυβέρνηση και τα Μ.Μ.Μ.Ε (Μέσα Μαζικής Μνημονιακής Ενημέρωσης) επειδή λέει, δανειστήκαμε 1,17 δισ. ευρώ μέσω της δημοπρασίας εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας, με επιτόκιο 4,82%. Τόνιζαν μάλιστα πως μπορούσαμε, αν θέλαμε, να δανειστούμε διπλάσια ἤ τριπλάσια ποσά. Θεωρώ πως είναι αναγκαίο να γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας, εν όψει του «δημοψηφίσματος» του Νοεμβρίου, ορισμένες «ασήμαντες λεπτομέρειες» πριν επιλέξουν τους υποψηφίους του μνημονίου ἤ τους υποψηφίους που είναι αντίθετοι σ’ αυτό. Μας διοχετεύουν καθημερινώς από τα κανάλια τα βοθρολύματα της διατεταγμένης ενημέρωσής τους, ότι δήθεν μας συγχαίρει ο Τρισέ, η Ευρώπη, η Αμερική, ο γαλαξίας, το διαπλανητικό στερέωμα για την πιστή τήρηση του μνημονίου και για το φως που θα δούμε στην άκρη του τούνελ στο τέλος της επόμενης χιλιετίας. Πολύ ωραία λοιπόν, εγώ ο απλός πολίτης αισθάνομαι εθνικά υπερήφανος που η κυβέρνηση των Τιτάνων του ΠΑΣΟΚ, μας καθοδηγεί με αποφασιστικότητα στον δρόμο της δόξης και του μεγαλείου. ΟΜΩΣ έχω μία απορία. Αφού είμαστε, ως χώρα, τόσο καλοί και πειθαρχικοί μαθητές, γιατί το επιτόκιο δανεισμού μας, έφθασε χθες στο 4,82%, ενώ πρίν δύο μήνες ήταν 4,65% και πριν ένα χρόνο δεν ξεπερνούσε το 2%, φθάνοντας μόλις στο 1,97%. Τι λάθος έχουμε κάνει;;; Φοβούμαι ότι ως λαός δεν κάναμε λάθος στους αριθμούς, αλλά στην επιλογή των κυβερνητών μας Η κοινή λογική και η απλή αριθμητική, μας λένε πως χωρίς το μνημόνιο δανειζόμαστε με 1,97%, ενώ με το μνημόνιο φθάσαμε στο δυσβάστακτο 4,82%. Αλλά και κάτι ακόμα, αν τελικώς μας έμελε να δανειζόμαστε με 5% μπορούσαμε να το κάνουμε και χωρίς το μνημόνιο. Η απάντηση στις απορίες αυτές, αλλά και σε πολλές άλλες βρίσκεται στην δημοσίευσή μας (Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ)
Αν οι Έλληνες είναι πραγματικά ηλίθιοι, όπως πιστεύει το ΠΑΣΟΚ (95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !!! ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΙΠΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ) τότε ας επιτρέψουν στην κυβέρνηση του μνημονίου να τους εξευτελίσει ακόμη περισσότερο.
Πιστεύω όμως ότι όλοι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει,
πιστεύω ότι στο επικείμενο αυτοδιοικητικό «δημοψήφισμα» ο καθένας θα πράξει κατά συνείδηση,
πιστεύω ότι θα πρυτανεύσουν η λογική και ο κοινός νούς,
πιστεύω ότι το μνημόνιο και οι υπηρέτες του θα τιμωρηθούν.
F.I.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters