Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Το Τάγμα των Ιησουιτών των Μαύρων Ευγενών: Ιδρυτές του Φασισμού, του Τεκτονισμού, των Illuminati, του Βατικανού και του Σιωνισμού


Αυτό το άρθρο λειτουργεί ως μια εισαγωγική συζήτηση για να εξοικειωθείτε με τον σταθερό αληθινό εχθρό της ανθρωπότητας. οι Ιησουίτες. Οι Ιησουίτες είναι μια αρχαία ειδωλολατρική λατρεία που διείσδυσε στη Ρωμαιοκαθολική εκκλησία εδώ και πολύ καιρό , είναι οι εμπνευστές του φασισμού όπως φαίνεται μέσα από τη συμβολολογία των φάσεών τους . Οι Ιησουίτες αναφέρονται συχνά ως «Μαύροι Ευγενείς» ή «Παπικές γραμμές αίματος». Η καλύτερη και ταχύτερη άμεση απόδειξη της ατζέντας του τάγματος είναι ότι ο Adam Weishaupt , ο ιδρυτής των Illuminati ήταν Ιησουίτης καθώς φοίτησε ανοιχτά σε ένα σχολείο Ιησουιτών , αποδεικνύοντας εύκολα ότι οι Ιησουίτες ξεκίνησαν τους Illuminati ως μια από τις μεθόδους ελέγχου τους

Ο Πάπας Αλέξανδρος VI (ο 6ος) γεννήθηκε ως Rodrigo De Borgia (Borja) στην Ισπανία το 1431 εξελέγη επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας και ηγεμόνας των Παπικών Πολιτειών από τις 11 Αυγούστου 1492 μέχρι το θάνατό του το 1503 που φέρεται ότι έγινε από τον ίδιο του τον γιο Cesare Borgia δηλητηρίαση αυτόν. Το 1490 ο Πάπας Αλέξανδρος ΣΤ' ανέθεσε στον Λεονάρντο Ντα Βίντσι να ζωγραφίσει νέους πίνακες της αναγεννησιακής εποχής του Ιησού που διαμορφώθηκαν σύμφωνα με το πρότυπο του γιου του Τσέζαρε που εμφανίστηκαν μεταξύ 1502 και 1503 . Αυτό έγινε για να δημιουργηθεί μια πιο «ευρωπαϊκή» εικόνα του Ιησού, καθώς στον Ροντρίγκο δεν άρεσε το πώς ο Ιησούς απεικονιζόταν ως αληθινός Ισραηλίτης όπως στη Μέση Ανατολή, με πιο σκούρο δέρμα ή ακόμα και μαύρο. Ο Cesare Borgia (γεννημένος το 1475) ήταν ένας στρατιωτικός δολοφόνος που κατατάχθηκε ως ο Μέγας Διδάσκαλος των Ιταλών Ιπποτών Ναϊτών και τελικά έγινε Στρατηγός των Παπικών Στρατών .

Ο γιος του Πάπα Αλεξάνδρου ΣΤ' των Ναϊτών Ιπποτών Cesare Borgia απεικονίζεται ως Ιησούς Χριστός από τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι

Με λίγα λόγια, οι Ιησουίτες ιδρύθηκαν τον Αύγουστο του 1534 από τον Ignatius De Loyola (1ος στρατηγός των Ιησουιτών) και το περίγραμμά τους εγκρίθηκε τον Σεπτέμβριο του 1540 από τον Πάπα Παύλο Γ' (ο 3ος) . Μέχρι το 1773 ο Πάπας Κλήμης XIV (ο 14ος) κατέστειλε και έκλεισε τους Ιησουίτες χρησιμοποιώντας έναν παπικό ταύρο, με αποτέλεσμα τη δολοφονία του με δηλητηρίαση Ιησουιτών. Η κατάργηση διήρκεσε έως ότου οι Ιησουίτες αποκαταστάθηκαν το 1814 από τον Πάπα Πίο Ζ' (ο 7ος). Ενώ οι Ιησουίτες καταπνίγηκαν προσωρινά το 1773, χρησιμοποίησαν τον ανοιχτά γνωστό τους Ιησουίτη frontman Adam Weishaupt για να αναλάβουν τα εύσημα ως ιδρυτές των Illuminati το 1776.

Ο Πάπας Παύλος Γ' ενέκρινε το περίγραμμα του Ignatius De Loyola για την κοινωνία του Ιησού τον Σεπτέμβριο του 1540

Στη Wikipedia μπορείτε να δείτε μόνοι σας ότι ο Adam Weishaupt ο Ιησουίτης, ίδρυσε τη μυστική κοινωνία των Illuminati που όλοι γνωρίζουν. Ρωτήστε οποιονδήποτε αν έχει ακούσει για τους Illuminati και θα πει κάτι όπως, "ναι, έχω ακούσει για τους Illuminati". Τότε θα πρέπει να τους πείτε, «ο τύπος που ίδρυσε τους illuminati ήταν ο Adam Weishaupt και ήταν ένας Ιησουίτης, που εξακολουθεί να είναι η πιο ισχυρή μυστική εταιρεία στον κόσμο». Στη συνέχεια, ρωτήστε αυτό το άτομο, "πώς γίνεται που οι εγκληματίες Illuminati δημιουργήθηκαν από τους Ιησουίτες και οι Ιησουίτες εξακολουθούν να υπάρχουν ως οργάνωση με κολέγια Ιησουιτών που λειτουργούν σε όλο τον κόσμο σήμερα;"

Ο Ιησουίτης Adam Weishaupt Ίδρυσε τους Βαυαρούς Illuminati την 1η Μαΐου 1776

Επομένως, αυτά είναι όλα τα στοιχεία και οι αποδείξεις ότι θα χρειαστείτε για να αποδείξετε ότι οι Ιησουίτες είναι οι Illuminati και οι Ιησουίτες είναι η πιο κακή, ισχυρή και διεφθαρμένη οργάνωση που έχει την ευθύνη του κόσμου σήμερα. Μπορούν να παραδεχτούν δημόσια ότι είναι παιδόφιλοι σαδιστές εγκληματίες και εξακολουθούν να περπατούν ελεύθερα στο δρόμο όποτε θέλουν χωρίς επιπτώσεις. Οι Illuminati ιδρύθηκαν την 1η Μαΐου 1776 και γι' αυτό έχουμε τη φράση " Πρωτομαγιά " όπως όταν οι άνθρωποι λένε " Πρωτομαγιά ". Ο όρος και η σατανική αργία "Πρωτομαγιά" σημαίνει ότι υπάρχει κάποιου είδους πρόβλημα που είναι αποτίοντας επίσης φόρο τιμής στο γεγονός ότι οι εγκληματίες των Ιησουΐτων Illuminati εξακολουθούν να κυβερνούν τον κόσμο.

Οι Ιησουΐτες λατρεύουν να κρύβονται πίσω από έναν frontman ως αποδιοπομπαίο τράγο σε κάποιον boogie man για να πάρουν την ευθύνη για την εγκληματική συμπεριφορά των Ιησουιτών, γι' αυτό βάζουν στο κοινό κλόουν-κούκλες όπως οι Rockefellers (Ασκενάζι Χαζαρική γραμμή αίματος) για να μην το κάνει ο κόσμος ξέρετε ποιος πραγματικά τραβάει τα νήματα του κόσμου. Οι Ιησουίτες είτε απευθείας είτε μέσω της άλλης μυστικής κοινωνίας μαριονέτας τους ( π.χ. Τεκτονισμός) ή κυβερνητικών πρακτόρων έχουν σκοτώσει πολλούς έντιμους αξιοπρεπείς πολιτικούς ηγέτες όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να το κάνουν όποτε θέλουν. Οι Ιησουίτες δεν ανέχονται καμία αντίσταση από κανέναν, είναι εξαιρετικά αιμοδιψείς. Οι Ιησουίτες σκότωσαν τους απογόνους της γενεαλογίας του Χριστού Δρούζου, Αβραάμ Λίνκολν και Τζον Φ. Κένεντι, επειδή αυτοί οι πρόεδροι και η γραμμή αίματος τους αντιστάθηκαν στην ατζέντα των Ιησουιτών και έτσι οι Ιησουίτες τους εξάλειψαν. Ο λόγος που ο Τζον Φ. Κένεντι έπρεπε να προσποιηθεί τον θάνατό του και γιατί ο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ (άλλος απόγονος των Δρούζων) ήταν τόσος στόχος της βαθιάς πολιτείας Ελευθεροτεκτονικής Ιησουίτη Καμπάλ ήταν επειδή ήταν οι τελευταίοι πρόεδροι που προσπάθησαν να κάνουν κάτι καλό για την Αμερική.


Όλη η αιματοχυσία, ο πόνος στην καρδιά και η δυστυχία τα τελευταία 500 χρόνια μπορούν εύκολα να κατηγορηθούν στους Ιησουίτες. Οι Ιησουίτες ήταν οι τύποι που διέπραξαν την Ιερά Εξέταση σε αθώους ανθρώπους στους «Σκοτεινούς Αιώνες» κάνοντας κάθε είδους βασανιστήρια και δολοφονίες σε όλη την Ευρώπη. Λόγω της τρομερής δίωξης που διέπραξαν οι Ιησουίτες, οι προσκυνητές μετανάστευσαν στην Αμερική για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή όπου θα μπορούσαν να έχουν ελευθερία και να ζήσουν ειρηνικά. Οι πρώτοι Αμερικανοί προσκυνητές έγιναν αργότερα οι Αμερικανοί που ίδρυσαν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου πολέμησαν με νύχια και με δόντια για να διατηρήσουν τα όπλα και τις ελευθερίες τους. Οι πρώτοι Αμερικανοί πατριώτες έδιωξαν τους Ιησουίτες και τις μαριονέτες των Ιησουιτών με κόκκινα παλτό από την Αμερική και ίδρυσαν μια συνταγματική δημοκρατία όπου κάθε Αμερικανός ήταν κυρίαρχος, που θα μπορούσε να ζήσει μια καλή ζωή επειδή είχαν την ελευθερία να το κάνουν.

Καμία χώρα δεν πρέπει να επιτρέπει στους Ιησουίτες να συνεχίσουν να υπάρχουν και να λειτουργούν, στην πραγματικότητα πρέπει να απαιτήσετε την οριστική κατάργηση και απομάκρυνσή τους εάν θέλετε να έχετε ελευθερία. Μπορείτε να αρχίσετε να ξεφορτώνεστε τους Ιησουίτες κλείνοντας όλα τα κολέγια των Ιησουιτών ξεκινώντας από την Αμερική. Έξω από τα κεντρικά γραφεία των Ιησουιτών (IHS Society of Jesus) στη Ρώμη, έχουν πολλές τοποθεσίες και μεθόδους περιφερειακών κέντρων διοίκησης σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι κύριες τοποθεσίες τους για κατασκοπεία και εγκληματικότητα είναι τα πολλά κολέγια Ιησουιτών τους, για παράδειγμα ρίξτε μια ματιά και δείτε πόσα σχολεία Ιησουιτών υπάρχουν στην περιοχή σας στους χάρτες Google . Πρέπει να απαλλαγούμε από όλα τα κολέγια των Ιησουιτών για να είμαστε ελεύθεροι, καθώς αν οι Ιησουίτες έχουν τον τρόπο τους, θα κάψουν τους πάντες στην πυρά.


Οι Ιησουίτες με επικεφαλής τον « Μαύρο Πάπα » (Ανώτατο Στρατηγό των Ιησουιτών) είναι ψυχοπαθείς γιατί δεν έχουν συνείδηση, εξυπηρετούν έναν σκοπό και σκοπός τους είναι η παγκόσμια κυριαρχία. Οι Ιησουίτες χρησιμοποιούν τον « Λευκό Πάπα » ως τον βασιλιά frontman του κόσμου, ενώ οι Ιησουίτες και οι «Μαύροι Ευγενείς» (High Priest Bankers) κυβερνούν τον κόσμο στα παρασκήνια. Ο « Γκρις Πάπας » (γνωστός ως Πέπε Ορσίνι της Ρωμαϊκής Φατρίας Μαξίμου) είναι ο υποτιθέμενος αληθινός ελεγκτής και Βασιλιάς των Ιερών Ρωμαϊκών Παπικών Γραμμών αίματος , επομένως αληθινός ανώτερος ηγέτης του « Μαύρου Πάπα » και των Ιησουιτών.

Σκιές στο Βατικανό: Λευκός Πάπας, Γκρίζος Πάπας & Μαύρος Πάπας

Η μεγάλη ιστορία "Black Nobility" είναι μερικές αρχαίες γραμμές αίματος που πραγματικά κυβερνούν τον κόσμο στα παρασκήνια που δημιούργησαν τους αρχαίους παγανιστές Ρωμαίους Καίσαρες, τις Ρωμαϊκές Γερουσίες και το Καθολικό Κολλέγιο των Καρδιναλίων. Δημιούργησαν τον παγανιστή Καθολικό λεγόμενο «Χριστιανό Πάπα» (Λευκό Πάπα) του Καθολικού Βατικανού και δημιούργησαν τον Μαύρο Πάπα και τον Γκρίζο Πάπα των Ιησουιτών. Οι οικογένειες των Μαύρων Ευγενών για πολλά χρόνια έχουν θέσει τους δικούς τους συγγενείς σε θέσεις εξουσίας, ειδικά ως τη θέση του Λευκού Πάπα , για παράδειγμα το πραγματικό όνομα του Πάπα Παύλου Γ' είναι Αλεσάντρο Φαρνέζε (1468-1549) . Ο Πάπας Παύλος Γ' ήταν Φαρνέζος και ως εκ τούτου ανήκε στις τραπεζικές οικογένειες αρχιερέων παπικής γραμμής αίματος των Μαύρων Ευγενών. Οι «Μαύροι Ευγενείς» δημιούργησαν σχεδόν όλες τις μυστικές κοινωνίες των μικρών μίκι μάους που υπήρξαν ποτέ, συμπεριλαμβανομένων των Ελευθεροτεκτονικών, Ιησουιτών, Ιπποτών του Κολόμβου, Ιππότες της Μάλτας , Ιπποτών Ναΐτη και Skull & Bones.

Ο Πάπας Φραγκίσκος εμφανίζεται με τις εξωγήινες δυνάμεις της ομάδας Orion

Η ψεύτικη Εβραϊκή Ασκενάζι Χαζαριανή Μαφία του Εωσφόρου (KM / γνωστός και ως The Synagogue Of Satan) θα ήθελε ο κόσμος να πιστέψει ότι οι "Εβραίοι" είναι οι μόνοι πραγματικοί Ισραηλίτες. Καλύπτονται με την εβραϊκή θρησκεία (Ιουδαϊσμός) για να κρύψουν τις τελετουργίες τους (Μαύρος Μάγος, Καμπάλα και μαγεία) και τις αληθινές βαβυλωνιακές καναανικές σατανικές ρίζες (θυσιάζοντας / λατρεύοντας τις Εωσφορικές θεότητες όπως ο Βάαλ, ο Μπαφομέτ, ο Βελζεβούλ, ο Άδης, ο Λούκιφερ, ο Άδης, ο Λούκιφερ, ο Λουκιφέρης, ο Χαναναίος, ο Λούσιφερ, ο μανδύας του μανδύα). και ο Διάβολος). Επινόησαν τον όρο « Αντισημιτικός » για να απαξιώσουν κάθε ισχυρισμό που επιχειρεί να αποκαλύψει τους ψεύτικους Εβραίους, τους ψεύτικους Ισραηλίτες ή τη Χαζαρική Μαφία. Ο λαός από το Ισραήλ που ισχυρίζεται ότι είναι « ο εκλεκτός λαός του Θεού » είναι στην πραγματικότητα ψεύτικοι Ισραηλίτες που κατάγονται από τη Χαναάν, την Ασκενάζ, τον Ισμαήλ και τον Ησαύ.

Ο μασονικός συμβολισμός των Illuminati ενσωματώνεται σωματικά στο Ισραήλ, προερχόμενος από την ασκεναζική του αρχή

Ο μασονικός συμβολισμός των Illuminati ενσωματώνεται σωματικά στο Ισραήλ, προερχόμενος από την αρχή του Ashkenazi Khazarian. Στις 2 Νοεμβρίου 1917, η Διακήρυξη Μπάλφουρ εκδόθηκε από τη βρετανική κυβέρνηση ανακοινώνοντας την υποστήριξή της για την ίδρυση ενός «εθνικού σπιτιού για τον εβραϊκό λαό» στην Παλαιστίνη, τότε μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Παραδόθηκε από τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Άρθουρ Μπάλφουρ στον Ασκενάζι Χαζάρο Λόρδο Lionel Walter Rothschild (ηγέτης της βρετανικής εβραϊκής κοινότητας) για να μεταδοθεί στη Σιωνιστική Ομοσπονδία Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας.


Το 1953 ιδρύθηκε η Μεγάλη Στοά του Ισραήλ και η επίσημη σφραγίδα της περιείχε τα σύμβολα των τριών μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών: Χριστιανικός Σταυρός , Εβραϊκό Άστρο του Δαβίδ και Μουσουλμανική Ημισέληνος, όλα συνυφασμένα μέσα στην μασονική πλατεία και τις πυξίδες. Αυτό δείχνει πώς οι Ιησουίτες, οι Χαζάροι και οι Σιωνιστές επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο τους του Τεκτονισμού για να διεισδύσουν και να ελέγξουν όλες τις θρησκείες. Στις 9 Μαρτίου 1968, το Solomon's Pillars Lodge No. 59 γνωστό και ως Amudei Shlomo στο Εϊλάτ του Ισραήλ ιδρύθηκε και παρουσιάζει μια πυραμίδα των Illuminati με λογότυπο/στυλώνες Ελευθεροτεκτονικής.


Το 1992 χτίστηκε το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ και δωρήθηκε στο Ισραήλ από την Ασκενάζι Χαζάρια φιλάνθρωπο Dorothy de Rothschild. Έξω από την αίθουσα του Προέδρου έδειξε μια επιστολή της κας Ρότσιλντ που εξέφραζε την πρόθεσή της να δωρίσει ένα νέο κτίριο για το Ανώτατο Δικαστήριο στον Πρωθυπουργό Σιμόν Πέρες. Στην είσοδο του Ανωτάτου Δικαστηρίου υπήρχε ένας πίνακας των Ρότσιλντ με τον Σιμόν Πέρεζ και τον Ισαάκ Ράμπιν να σχεδιάζουν την κατασκευή του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Οι Ρότσιλντ έχτισαν ειδικά το Ανώτατο Δικαστήριο για να παρουσιάσει μια τεράστια πυραμίδα των Illuminati στην οροφή που συμβολίζει τα σχέδιά τους για αιώνια κυριαρχία μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, φασιστικής παγκοσμιοποίησης ολοκληρωτικής υπερανθρωπιστικής ΝΑΖΙ Παγκόσμιας Τάξης.

The Georgia Guidestones: "Maintain Humanity Under 500.000.000 in Perpetual Balance With Nature"

Οι Οδηγοί της Γεωργίας δήλωσαν ότι ένας πρωταρχικός στόχος ήταν η «Διατήρηση της ανθρωπότητας κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση». Το Μασονικό Σιωνιστικό Κράτος του Ισραήλ Ασκενάζι Χαζαριανοί Καναανίτες Ιλλουμινάτι χρησιμοποίησε την υπηρεσία πληροφοριών τους (MOSSAD) για να διεισδύσει σε υπηρεσίες υγείας (όπως το NIH) προκειμένου να ολοκληρώσουν τα σχέδια ερήμωσης των GOYIM για να σκοτώσουν δισεκατομμύρια χρησιμοποιώντας βιολογικά όπλα συσκευασμένα ως «εμβόλια» μεταξύ άλλων μεθόδων.

Ο Αλλάχ μεταφράζει από τα αραβικά σε 666 σε ελληνικούς αριθμούς Όπως ο Αλλάχ είναι ο Μπάαλ/Μολώχ
Ασκενάζι Χαζαριανοί (Ψεύτικοι Εβραίοι) και Ρωμαϊκά Παπικά Οικογενειακά Ονόματα

Τα τελευταία 500 χρόνια η πιο ισχυρή μυστική τους κοινωνία ήταν και είναι ακόμα οι Ιησουίτες . Ο Μαύρος Πάπας και ο ιησουίτης στρατός μισθοφόρων του είναι η πιο ισχυρή μυστική κοινωνία και ισχυρό εργαλείο βραχίονα των Μαύρων Ευγενών. Οι Black Nobility Papal Bloodlines συχνά αποκρύπτονται από τη λαμπερή απόσπαση της προσοχής στο προσκήνιο, γνωστές ως οι ψεύτικες γραμμές αίματος των Εβραίων Illuminati Ashkenazi Khazarian , όπως: Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy (όχι Kahlooni-Lincoln) , Reynold Onassis, , Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Ράσελ και Βαν Ντάιν. Τα πιο κοινά επώνυμα της οικογένειας των Ρωμαίων Παπικών Μαύρων Ευγενών περιλαμβάνουν: Aldobrandini, Barberini, Borgia, Breakspear, Chigi, Colonna, Conti, Este, Farnese, Gabrielli, Gaetani, Medici, Orsini, Pallavicini, Pamphili, Savoy, Sforza και Somaglia. Τα 13 πιο κοινά εμβλήματα της οικογένειας της οικογένειας των Μαύρων Ευγενών της Ρωμαϊκής Παπικής γραμμής μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.

Οικογενειακά εμβλήματα Black Nobility Roman Papal Bloodline

Σύμφωνα με τον Patrick Lincoln Kahlooni (γνωστός και ως Patrick Bouvier Kennedy), αυτές οι γραμμές αίματος είναι όλες μια τεράστια οικογένεια που αλλάζουν πάντα τα επώνυμά τους για να κρατήσουν κρυφή τη συνωμοσία και να αποφύγουν τον δημόσιο έλεγχο . Πιο συγκεκριμένα, αυτή η μεγάλη φυλή αίματος του Εωσφόρου είναι γνωστό ότι διασταυρώνεται αυστηρά και επιλεκτικά μεταξύ άλλων Χαζάρων Ασκενάζι (ψεύτικοι Εβραίοι Illuminati) ή Ρωμαίοι Παπικοί για να διατηρήσουν την ανθρωποειδή-υβριδική γραμμή αίματος των Ερπετών Φιδιών τους όσο το δυνατόν πιο καθαρή με τους Εδομίτες Βαβυλώνιους προγόνους τους που κατάγονται από τον Κάιν. μιλώντας βιβλικά.

Οι παράνομοι βασιλικοί είχαν διεισδύσει από τους Ρότσιλντ

Ξεκινώντας από την ιστορία ως η δυναστεία των Μεροβίγγεων Γαλάζιων Αίμων , η οποία πιο πρόσφατα είχε εδραιώσει την καταγωγή της στη Χαζαρία (Μεγάλο Ισραήλ, όπως φαίνεται παρακάτω) μεταξύ 100-800 μ.Χ., όταν η Ρωσία είχε δώσει το τελεσίγραφο στον Βασιλιά των Χαζάρων Βαβυλώνων να επιλέξει μία από τις τρεις Αβρααμικές θρησκείες (Χριστιανισμός , Ιουδαϊσμός ή Ισλάμ) για τον λαό του λόγω του μεγάλου αριθμού παραπόνων που έλαβε για τις ενοχλητικές βαβυλωνιακές αποκρυφιστικές τελετουργικές πρακτικές τους, συμπεριλαμβανομένων των θυσιών παιδιών και του κανιβαλισμού. Προκειμένου να ικανοποιήσει αλλά και να ξεγελάσει τη συνομοσπονδία των εθνών υπό την ηγεσία της Ρωσίας, ο φαύλος βασιλιάς των Χαζάρων συνδύασε τον Ιουδαϊσμό με τον Βαβυλωνιακό Λουσιφεριανό μαύρο-μάγο (μυστικός σατανισμός) που βασιζόταν εξ ολοκλήρου στην αρχαία λατρεία του Βάαλ (λατρεία της κουκουβάγιας / Μολώχ) και δημιούργησε μια μυστική σατανική -υβριδική θρησκεία, γνωστή ως Βαβυλωνιακός Ταλμουδισμός που έγινε η εθνική θρησκεία της Χαζαρίας. Στη σύγχρονη γεωγραφία, η Khazaria μπορεί να βρίσκεται στον παγκόσμιο χάρτη όπου βρίσκεται η Ουκρανία, ακόμη και η σύγκριση της Ουκρανίας με την Χαζαρική Tamga δείχνει την ίδια συμβολολογία.

Χάρτης Χαζαρίας & Μεγάλου Ισραήλ

Αυτό εξηγεί γιατί το Κογκρέσο των ΗΠΑ επέτρεψε αθόρυβα τη χρηματοδότηση υπό την έγκριση του Ομπάμα Χίτλερ Ρότσιλντ, αίροντας την απαγόρευση χρηματοδότησης για το νεοναζιστικό τάγμα Azov της Ουκρανίας μέσω του νόμου περί ενοποιημένων πιστώσεων του 2016. Το Απόσπασμα Ειδικών Επιχειρήσεων του Αζόφ είναι μια δεξιά λευκή εξτρεμιστική νεοναζιστική παραστρατιωτική μονάδα της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας (από τις 12 Νοεμβρίου 2014) με έδρα τη Μαριούπολη, στην παράκτια περιοχή της Αζοφικής Θάλασσας. Το 2014, το σύνταγμα κέρδισε την προσοχή μετά από καταγγελίες για βασανιστήρια, εγκλήματα πολέμου, συμπάθειες των Ναζί και ναζιστικό συμβολισμό. Το ίδιο το λογότυπό τους διαθέτει τον συνδυασμό του Luciferian Occult Nazi Black Sun και του Ναζιστικού Wolfsangel (ένα από τα αρχικά ναζιστικά σύμβολα που χρησιμοποιούσε η 2η SS Panzer Division Das Reich ). Επιπλέον, το ουκρανικό έμβλημα που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του εμβλήματος του Αζόφ έχει ακριβώς την ομοιότητα του Χαζαρικού Τάμγκα.

Εθνική Φρουρά Ουκρανίας - Μονάδα Ειδικών Επιχειρήσεων Αζόφ

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο απόστρατος Αντισυνταγματάρχης Riccardo Bosi της Ειδικής Αεροπορικής Υπηρεσίας της Αυστραλίας (SAS) συζητά πώς η Ρωσία (με τη βοήθεια της Στρατιωτικής Συμμαχίας White Hat) διεξάγει έναν υπόγειο πόλεμο εξόντωσης ενάντια στις γραμμές αίματος της Χαζαρικής Μαφίας Ασκενάζι στην Ουκρανία (την πατρίδα τους). Το υπόγειο στοιχείο αυτού του πολέμου είναι ακριβώς ο λόγος που ο Στρατός των ΗΠΑ εκπαιδεύει το προσωπικό του για υπόγειες επιχειρήσεις (ATP 3-21.51) . Αυτό συνεχίζεται σε όλη την ατζέντα του μεγάλου φαρμακευτικού βιομηχανικού συμπλέγματος των Khazar για τη γενετική ερήμωση του βιοπολέμου. Σχετικά, στις 6 Μαρτίου 2023, ο Michael Jaco φιλοξένησε μια εκρηκτική συνέντευξη ανταλλαγής πληροφοριών με τον Ricardo Bosi.

Το οικόσημο της Ρωσίας απεικονίζει έναν ιππότη με λευκό καπέλο να σκοτώνει ένα ερπετό

Οι Ιησουίτες συνήθως καταφέρνουν σχεδόν ό,τι θέλουν, ο μόνος αγώνας που είχαν οι Ιησουίτες ήταν βασικά με τους Αμερικανούς που αγαπούσαν την ελευθερία κατά την Αμερικανική Επανάσταση του 1700, τον Πόλεμο του 1812 και τον Εμφύλιο Πόλεμο μεταξύ των Πολιτειών της Αμερικής 1861-1865. Λίγο αφότου οι Ιησουίτες σκότωσαν τον Αβραάμ Λίνκολν μέσω της μαριονέτας τους Ελευθεροτέκτονες Καθολικούς το 1865, οι Ιησουίτες πήραν ουσιαστικά τον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών από το 1868. Οι Ιησουίτες δημιούργησαν τη δόλια ψεύτικη και παράνομη λεγόμενη «14η τροποποίηση» όπου ο αμερικανικός λαός δεν θα ήταν πλέον κυρίαρχοι και πολίτες του δικού τους κράτους, αλλά αντ' αυτού είναι πολίτες της ομοσπονδιακής δικαιοδοσίας της Περιφέρειας της Κολομβίας (Ουάσιγκτον, DC) Ως συνήθως, οι Ιησουίτες καταστρέφουν ό,τι πιάνουν στα χέρια τους. Γι' αυτό καμία χώρα δεν πρέπει να επιτρέψει στους Ιησουίτες να λειτουργήσουν και γιατί πρέπει να καταργηθούν. Οι Ιησουίτες έχουν προκαλέσει τόσες καταστροφές σε όλο τον κόσμο που έχουν επίσημα εξοριστεί από 83 χώρες.

The Roman Power Pyramid: The City of London, Vatican City & Washington DC

Τα πράγματα έγιναν τόσο άσχημα στην Ιαπωνία, που η ιαπωνική κυβέρνηση έδιωξε τους Ιησουίτες και δεν θα επέτρεπε ποτέ ξανά σε κανέναν Ευρωπαίο να εισέλθει στην Ιαπωνία, επειδή οι Ιησουίτες είναι τόσο διαβολικοί. Η ιαπωνική κυβέρνηση εκείνη την εποχή, κατά την εκδίωξη των Ιησουιτών, επέτρεψε μόνο σε ορισμένους Ολλανδούς Προτεστάντες εμπόρους να εισέλθουν στην Ιαπωνία, επειδή αυτοί οι συγκεκριμένοι Ολλανδοί Προτεστάντες Χριστιανοί έμποροι ήταν έντιμοι, με καλή συμπεριφορά και άξιοι εμπιστοσύνης. Η συγκεκριμένη ονομασία της εντολής που δόθηκε από τον Ιάπωνα ηγέτη Toyotomi Hideyoshi που απαγόρευε όλους τους καθολικούς Ιησουίτες ονομαζόταν «Bateren-tsuiho-rei» (η Οδηγία Εκκαθάρισης στους Ιησουίτες) της 24ης Ιουλίου 1587.

Η ιαπωνική κυβέρνηση απαγόρευσε τους Καθολικούς Ιησουίτες διήρκεσε 200 χρόνια. Μόνο οι Ιησουίτες θα μπορούσαν να συντονίσουν τέτοιες καταστροφές σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο σε σημείο που τους διώχνουν από 83 χώρες. Κατηγορήστε τους Ιησουίτες για τα εγκλήματα που είναι ένοχοι και για τα οποία είναι σχεδόν κάθε έγκλημα του βιβλίου, δικάστε τους στο δικαστήριο από ενόρκους με όλα τα στοιχεία που δείχθηκαν στο κοινό και μετά δώστε σε αυτούς τους Ιησουίτες κάποια μεσαιωνική δικαιοσύνη. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο αυτοί οι Ιησουίτες μπορούν να ξεφύγουν από όλους τους φόνους, τους βιασμούς και τις κλοπές όλα αυτά τα χρόνια είναι επειδή σχεδόν κανείς δεν ξέρει καν ότι υπάρχουν. Έτσι μπορούμε να σταματήσουμε τους Ιησουίτες το συντομότερο δυνατό απλά εκπαιδεύοντας αρκετούς ανθρώπους την αλήθεια για τους Ιησουίτες. Αυτό ήταν το μόνο που θα χρειαζόταν για να σταματήσουν οι Ιησουίτες, καθώς οι άνθρωποι θα ξεσηκώνονταν με τη δύναμη των όπλων και θα έκλεισαν τα κολέγια και τις οργανώσεις των Ιησουιτών που λειτουργούσαν στη χώρα τους.

Δόξα τω Θεώ, έχουμε ακόμα τη 2η τροποποίηση και αυτή τη στιγμή έχουμε 80 εκατομμύρια Αμερικανούς που κατέχουν όπλα με μοναδικό σκοπό την προστασία των ελευθεριών μας. Όσο οι Αμερικανοί συνεχίζουν να κατέχουν όπλα, οι Ιησουίτες δεν μπορούν ποτέ να αναλάβουν πλήρως, γι' αυτό οι Ιησουίτες ξοδεύουν τόσους πολλούς πόρους για να αφαιρέσουν τα όπλα του μέσου ανθρώπου. Λέω ότι οι Ιησουίτες μπορούν να πάνε στην κόλαση!

Για να περιγράψω την κατάσταση, λέγεται Καθολικό, λέγεται Κοινωνία του Ιησού, λέγεται Φασιστικό, λέγεται Ναζισμός, λέγεται Σιωνιστικό, λέγεται Illuminati, ονομάζεται Λέσχη της Ρώμης, λέγεται Βατικανό, λέγεται Ελευθεροτεκτονικό, λέγεται Ιησουίτη και ελέγχονται όλοι από τις παπικές γραμμές αίματος. Θέλετε να σώσετε τα παιδιά, διώξτε τους Ιησουίτες γιατί οι Ιησουίτες βιάζουν παιδιά όλη την ώρα μέσω του καθολικού εκκλησιαστικού σχεδίου τους. Θέλεις να είσαι ελεύθερος; Διώξτε τους Ιησουίτες καθώς εργάζονται 24/7 για να υποδουλώσουν τους πάντες στη Γη και ο μόνος τρόπος για να τους σταματήσετε είναι να εκπαιδεύσετε τους ανθρώπους, στη συνέχεια να τους καταργήσετε και να τους διώξετε και να πάρουν όπλα αν χρειαστεί.

Το Βατικανό ελέγχει τους Ιησουίτες που ελέγχουν το υπόλοιπο σύστημα
Χάρτης Συνδέσεων Κυρίαρχου Στρατιωτικού Τάγματος της Μάλτας
Χάρτης Συνδέσεων Κυρίαρχου Στρατιωτικού Τάγματος της Μάλτας
Πυραμίδα Μαύρης Ευγενείας Papal Bloodline Order Jesuit
Πυραμίδα Μαύρης Ευγενείας Papal Bloodline Order Jesuit
Η Πυραμίδα του Γνωστικισμού του Εωσφόρου
Ιεραρχία των Ιησουιτών
 

Ιησουίτης ακραίος όρκος επαγωγής

Αυτός ο όρκος είναι επίσης γνωστός ως " ο όρκος του αίματος " και επίσης γνωστός ως "4ος όρκος", επειδή οι Ιησουίτες χαμηλότερου επιπέδου κάνουν απλώς 3 απλούς όρκους, ωστόσο ο Ιησουίτης που επιδιώκει να γίνει πλήρως αφοσιωμένος δολοφόνος πρέπει να κάνει έναν 4ο όρκο όπου οι οι απαιτήσεις είναι εξαιρετικά βίαιες και βάναυσες ως εξής:

Επιπλέον, υπόσχομαι και δηλώνω ότι, όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία, θα κάνω και θα διεξάγω ανελέητο πόλεμο, κρυφά ή φανερά. Εναντίον όλων των αιρετικών, προτεσταντών και φιλελεύθερων, όπως μου έχει ζητηθεί να το κάνω, να τους εξολοθρεύσω και να τους εξολοθρεύσω από προσώπου γης. και ότι δεν θα γλυτώσω ούτε ηλικία, φύλο ή κατάσταση. και ότι θα κρεμάσω, θα σπαταλήσω, θα βράσω, θα ξεφλουδίσω, θα στραγγαλίσω και θα θάψω ζωντανούς αυτούς τους διαβόητους αιρετικούς, θα σχίσω τα στομάχια και τις μήτρες των γυναικών τους και θα συντρίψω τα κεφάλια των νηπίων τους στους τοίχους, για να εκμηδενίσω για πάντα το απαράδεκτο γένος τους. ότι όταν δεν μπορεί να γίνει το ίδιο φανερά, θα χρησιμοποιήσω κρυφά το δηλητηριασμένο κύπελλο, το κορδόνι στραγγαλισμού, το ατσάλι του αλογιού ή τη μολυβένια σφαίρα, ανεξάρτητα από την τιμή, την τάξη, την αξιοπρέπεια ή την εξουσία του ατόμου ή των προσώπων, ό,τι μπορεί να είναι η κατάστασή τους στη ζωή, έτσι είτε δημόσια είτε ιδιωτική, όπως μπορεί ανά πάσα στιγμή να λάβω εντολή να το κάνω από οποιονδήποτε πράκτορα του πάπα ή ανώτερο της αδελφότητας της αγίας πίστης, της κοινωνίας του Ιησού.

Πηγή

 

Η Μυστική Συμφωνία:

Σύμφωνο όρκου αίματος Luciferian


Το παρακάτω βίντεο παρασχέθηκε από την Dana Horochowski στις 9 Οκτωβρίου 2009 και παρουσιάζει τη μυστική διαθήκη που είναι ένα σύμφωνο όρκου αίματος Εωσφόρου που έγινε από ανώτατους Ελευθεροτέκτονες, Ιησουίτες, υψηλούς Ιππότες του Κολόμβου ή οποιαδήποτε άλλη μυστική κοινωνία που έχει ορκιστεί πίστη στον Εωσφόρο και τους Βατικάνο. Αυτός ο όρκος θέτει την πίστη τους στη Λουσιφεριανή μυστική κοινωνία τους πάνω απ' όλα, ενώ δεσμεύονται στο σχέδιό τους για παγκόσμιο έλεγχο , εξαπάτηση, διαίρεση, υποδούλωση, τρόμο, ερήμωση και δηλητηρίαση των μαζών. Ακολουθεί το βίντεο η πλήρης μεταγραφή αυτής της μυστικής διαθήκης του Εωσφόρου.

Μια ψευδαίσθηση θα είναι τόσο μεγάλη που θα ξεφεύγει από την αντίληψή τους. Όσοι θα το δουν θα θεωρηθούν τρελοί. Θα δημιουργήσουμε ξεχωριστά μέτωπα για να τους εμποδίσουμε να δουν τη σύνδεση μεταξύ μας. Θα συμπεριφερόμαστε σαν να μην είμαστε συνδεδεμένοι μόνο για να κρατήσουμε ζωντανή την ψευδαίσθηση. Στόχος μας θα είναι να πετύχουμε μια σταγόνα τη φορά, ώστε να μην φέρουμε ποτέ υποψίες στον εαυτό μας. Αυτό θα τους εμποδίσει επίσης να δουν τις αλλαγές καθώς συμβαίνουν. Θα στεκόμαστε πάντα πάνω από το σχετικό πεδίο της εμπειρίας τους γιατί γνωρίζουμε τα μυστικά του απόλυτου. Θα συνεργαζόμαστε πάντα και θα παραμένουμε δεσμευμένοι με αίμα και μυστικότητα. Ο θάνατος θα έρθει σε αυτόν που μιλάει. Θα κρατήσουμε τη διάρκεια ζωής τους μικρή και το μυαλό τους αδύναμο ενώ θα προσποιούμαστε ότι κάνουμε το αντίθετο. Θα χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για την επιστήμη και την τεχνολογία με λεπτούς τρόπους, ώστε να μην δουν ποτέ τι συμβαίνει. Θα χρησιμοποιήσουμε μαλακά μέταλλα, επιταχυντές γήρανσης και ηρεμιστικά σε τρόφιμα και νερό, καθώς και στον αέρα. Θα καλύπτονται από δηλητήρια όπου κι αν στραφούν. Τα μαλακά μέταλλα θα τους κάνουν να χάσουν το μυαλό τους. Θα υποσχεθούμε ότι θα βρούμε μια θεραπεία από πολλά από τα μέτωπά μας, ωστόσο θα τους ταΐσουμε περισσότερο δηλητήριο. Τα δηλητήρια θα απορροφηθούν από το δέρμα και το στόμα τους και θα καταστρέψει το μυαλό και το αναπαραγωγικό τους σύστημα. Από όλα αυτά τα παιδιά τους θα γεννηθούν νεκρά και θα αποκρύψουμε αυτές τις πληροφορίες. Τα δηλητήρια θα κρύβονται σε ό,τι τους περιβάλλει και σε ό,τι πίνουν, τρώνε, αναπνέουν και φορούν. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι στη διανομή των δηλητηρίων γιατί μπορούν να δουν μακριά. Θα τους μάθουμε ότι τα δηλητήρια είναι καλά με διασκεδαστικές εικόνες και μουσικούς τόνους. Αυτοί που αναζητούν θα βοηθήσουν. Θα δουν τα προϊόντα μας να χρησιμοποιούνται σε ταινίες και θα τα συνηθίσουν και δεν θα μάθουν ποτέ το πραγματικό τους αποτέλεσμα. Όταν γεννήσουν θα ρίξουμε τα δηλητήρια στο αίμα των παιδιών τους και θα τα πείσουμε ότι είναι για την υγεία τους. Θα ξεκινήσουμε από νωρίς όταν τα μυαλά τους είναι μικρά και θα στοχεύσουμε τα παιδιά και αυτό που αγαπούν περισσότερο τα παιδιά – γλυκά πράγματα. Όταν τα δόντια τους χαλάσουν θα τα γεμίσουμε με μέταλλα και αυτό θα σκοτώσει το μυαλό τους και θα κλέψει το μέλλον τους. Όταν επηρεαστεί η ικανότητά τους να μαθαίνουν, θα δημιουργήσουμε φάρμακο που θα τους κάνει ακόμη πιο άρρωστους και θα προκαλέσει άλλες ασθένειες για τις οποίες θα δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα φάρμακα. Θα τους καταστήσουμε υπάκουους και αδύναμους μπροστά μας με τη δύναμή μας. Θα γίνουν καταθλιπτικοί, αργοί και παχύσαρκοι και όταν έρθουν σε εμάς για βοήθεια θα τους δώσουμε περισσότερο δηλητήριο. Θα εστιάσουμε την προσοχή τους στα χρήματα και τα υλικά αγαθά ώστε να μην συνδεθούν ποτέ με τον εσωτερικό τους εαυτό. Θα τους αποσπάσουμε την προσοχή με πορνεία, εξωτερικές απολαύσεις και παιχνίδια, ώστε να μην είναι ποτέ ένα με την ενότητα όλων. Το μυαλό τους θα ανήκει σε εμάς και θα κάνουν ότι λένε. Εάν αρνηθούν, θα βρούμε τρόπους να εφαρμόσουμε την τεχνολογία που αλλάζει το μυαλό στη ζωή τους. Θα χρησιμοποιήσουμε τον φόβο ως όπλο μας. Θα δημιουργήσουμε κυβερνήσεις και θα δημιουργήσουμε αντίθετα μέσα. Θα κατέχουμε και τις δύο πλευρές. Πάντα θα κρύβουμε τον στόχο μας, αλλά θα υλοποιούμε το σχέδιό μας. Θα κάνουν τον κόπο για εμάς και θα ευημερήσουμε από τον κόπο τους. Οι οικογένειές μας δεν θα ανακατευτούν ποτέ με το δικό τους το αίμα μας πρέπει να είναι πάντα αγνό γιατί είναι ο τρόπος. Θα τους κάνουμε να αλληλοσκοτωθούν όταν μας βολεύει. Θα τους κρατήσουμε χωρισμένους από την ενότητα από το δόγμα και τη θρησκεία. Θα ελέγξουμε όλες τις πτυχές της ζωής τους και μετά θα τους πούμε τι να σκεφτούν και πώς. Θα τους καθοδηγήσουμε ευγενικά και απαλά, αφήνοντάς τους να νομίζουν ότι καθοδηγούν τον εαυτό τους. Θα υποκινούμε ανώνυμα μεταξύ τους μέσω των φατριών μας. Όταν ένα φως θα λάμψει ανάμεσά τους, θα το σβήσουμε με γελοιοποίηση ή θάνατο, ό,τι μας ταιριάζει καλύτερα. Θα τους κάνουμε να σκίσουν ο ένας την καρδιά του άλλου και να σκοτώσουν τα δικά τους παιδιά. Θα το πετύχουμε χρησιμοποιώντας το μίσος ως σύμμαχό μας και τον θυμό ως φίλο μας. Το μίσος θα τους δέσει ολοκληρωτικά και ποτέ δεν θα δουν ότι από τις συγκρούσεις τους θα βγούμε κυρίαρχοι. Θα είναι απασχολημένοι να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον. Θα λούζονται στο ίδιο τους το αίμα και θα σκοτώνουν τους γείτονές τους για όσο διάστημα κρίνουμε κατάλληλο. Θα ωφεληθούμε πολύ από αυτό γιατί δεν θα μας δουν γιατί δεν μπορούν να μας δουν. Θα συνεχίσουμε να ευημερούμε από τους πολέμους και από τους θανάτους τους. Θα το επαναλάβουμε ξανά και ξανά μέχρι να επιτευχθεί ο τελικός μας στόχος. Θα συνεχίσουμε να τους κάνουμε να ζουν με φόβο και θυμό μέσα από εικόνες και ήχους. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε για να το πετύχουμε αυτό. Τα εργαλεία θα τα παρέχει η εργασία τους. Θα τους κάνουμε να μισήσουν τον εαυτό τους και τους γείτονές τους. Πάντα θα τους κρύβουμε τη θεϊκή αλήθεια ότι είμαστε όλοι ένα. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το μάθουν. Δεν πρέπει ποτέ να ξέρουν ότι το χρώμα είναι μια ψευδαίσθηση. Πρέπει πάντα να πιστεύουν ότι δεν είναι ίσοι. Σταγόνα-σταγόνα, σταγόνα-σταγόνα, θα προχωρήσουμε στον στόχο μας. Θα αναλάβουμε τη γη, τους πόρους και τον πλούτο τους για να ασκήσουμε τον απόλυτο έλεγχο πάνω τους. Θα τους εξαπατήσουμε να αποδεχτούν νόμους που θα κλέψουν τη λίγη ελευθερία που θα έχουν. Θα δημιουργήσουμε ένα χρηματικό σύστημα που θα τους φυλακίζει για πάντα, κρατώντας αυτούς και τα παιδιά τους χρεωμένα. Όταν θα τους ενώσουν, θα τους κατηγορήσουμε για εγκλήματα και θα παρουσιάσουμε μια διαφορετική ιστορία στον κόσμο γιατί θα είμαστε κύριοι όλων των μέσων ενημέρωσης. Διότι θα χρησιμοποιήσουμε τα μέσα ενημέρωσης μας για να ελέγξουμε τη ροή των πληροφοριών και στη συνέχεια να τις στριμώξουμε υπέρ μας. Όταν ξεσηκωθούν εναντίον μας θα τους συντρίψουμε σαν έντομα γιατί είναι λιγότεροι από αυτό. Θα είναι αβοήθητοι να κάνουν οτιδήποτε, καθώς δεν θα έχουν όπλα. Θα στρατολογήσουμε μερικούς από τους δικούς τους για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά μας και θα τους υποσχεθούμε αιώνια ζωή, αλλά αιώνια ζωή που δεν θα έχουν ποτέ γιατί δεν είναι ένας από εμάς. Οι νεοσύλλεκτοι θα ονομάζονται Μυημένοι και θα κατηχηθούν να πιστεύουν ψεύτικα δικαιώματα μετάβασης σε ανώτερες σφαίρες. Τα μέλη αυτών των ομάδων θα νομίζουν ότι είναι ένα μαζί μας, χωρίς να γνωρίζουν ποτέ την αλήθεια. Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν την αλήθεια γιατί θα στραφούν εναντίον μας. Για τη δουλειά τους, δεν θα ανταμειφθούν ποτέ με γήινα πράγματα και μεγάλους τίτλους, αλλά ποτέ δεν θα γίνουν αθάνατοι και θα ενωθούν μαζί μας. Ποτέ δεν θα λάβουν το φως και δεν θα ταξιδέψουν στα αστέρια. Ποτέ δεν θα φτάσουν στις ανώτερες σφαίρες γιατί η δολοφονία του είδους τους θα εμποδίσει το πέρασμα στο βασίλειο της φώτισης. Η αλήθεια θα είναι κρυμμένη στο πρόσωπό τους τόσο κοντά που δεν θα μπορούν να εστιάσουν σε αυτήν μέχρι να είναι πολύ αργά. Ω ναι, ω μεγάλη ψευδαίσθηση ελευθερίας θα είναι ότι ποτέ δεν θα μάθουν πώς είναι σκλάβοι. Όταν όλα είναι στη θέση τους (η πραγματικότητα που θα τους έχουμε δημιουργήσει), θα τα κατέχουμε. Η πραγματικότητα θα είναι η φυλακή τους. Θα ζήσουν σε αυταπάτη. Όταν ο στόχος μας επιτευχθεί, μια νέα εποχή κυριαρχίας θα ξεκινήσει. Το μυαλό τους θα δεσμευτεί από πεποιθήσεις – πεποιθήσεις που έχουμε καθιερώσει από καιρό σε μνήμη. Αλλά αν μάθουν ποτέ ότι είναι ίσοι μας, τότε θα χαθούμε. Αυτό δεν πρέπει ποτέ να το μάθουν. Αν μάθουν ποτέ ότι μπορούν να μας νικήσουν, θα αναλάβουν δράση. Δεν πρέπει ποτέ να μάθουν για τι κάναμε, αν το κάνουν, δεν θα έχουμε πού να τρέξουμε γιατί είναι εύκολο να δούμε ποιοι είμαστε όταν πέσει το πέπλο. Οι πράξεις μας θα έχουν αποκαλύψει ποιοι είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανένας δεν θα μας δώσει καταφύγιο. Αυτή είναι η μυστική διαθήκη με την οποία θα ζήσουμε το υπόλοιπο της παρούσας και της μελλοντικής μας ζωής. Γιατί αυτή η πραγματικότητα θα ξεπεράσει πολλές γενιές και προσδοκίες ζωής. Αυτή η διαθήκη είναι σφραγισμένη με αίμα, το αίμα μας, εμείς που ήρθαμε από τον Ουρανό στη Γη (οι πεσμένοι άγγελοι). Αυτή η διαθήκη δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να γίνει γνωστό ότι υπάρχει. Δεν πρέπει ποτέ να γραφτεί ή να μιλήσει για αυτό, γιατί είναι η συνείδηση ​​που θα γεννήσει και θα απελευθερώσει την οργή του Πρώτου Δημιουργού πάνω μας και θα πεταχθούμε στα βάθη από όπου ήρθαμε και θα παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου, του άπειρου . Οι πράξεις μας θα έχουν αποκαλύψει ποιοι είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανένας δεν θα μας δώσει καταφύγιο. Αυτή είναι η μυστική διαθήκη με την οποία θα ζήσουμε το υπόλοιπο της παρούσας και της μελλοντικής μας ζωής. Γιατί αυτή η πραγματικότητα θα ξεπεράσει πολλές γενιές και προσδοκίες ζωής. Αυτή η διαθήκη είναι σφραγισμένη με αίμα, το αίμα μας, εμείς που ήρθαμε από τον Ουρανό στη Γη (οι πεσμένοι άγγελοι). Αυτή η διαθήκη δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να γίνει γνωστό ότι υπάρχει. Δεν πρέπει ποτέ να γραφτεί ή να μιλήσει για αυτό, γιατί είναι η συνείδηση ​​που θα γεννήσει και θα απελευθερώσει την οργή του Πρώτου Δημιουργού πάνω μας και θα πεταχθούμε στα βάθη από όπου ήρθαμε και θα παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου, του άπειρου . Οι πράξεις μας θα έχουν αποκαλύψει ποιοι είμαστε και θα μας κυνηγήσουν και κανένας δεν θα μας δώσει καταφύγιο. Αυτή είναι η μυστική διαθήκη με την οποία θα ζήσουμε το υπόλοιπο της παρούσας και της μελλοντικής μας ζωής. Γιατί αυτή η πραγματικότητα θα ξεπεράσει πολλές γενιές και προσδοκίες ζωής. Αυτή η διαθήκη είναι σφραγισμένη με αίμα, το αίμα μας, εμείς που ήρθαμε από τον Ουρανό στη Γη (οι πεσμένοι άγγελοι). Αυτή η διαθήκη δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να γίνει γνωστό ότι υπάρχει. Δεν πρέπει ποτέ να γραφτεί ή να μιλήσει για αυτό, γιατί είναι η συνείδηση ​​που θα γεννήσει και θα απελευθερώσει την οργή του Πρώτου Δημιουργού πάνω μας και θα πεταχθούμε στα βάθη από όπου ήρθαμε και θα παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του χρόνου, του άπειρου .

Οι Ελευθεροτέκτονες και οι Ιησουίτες λατρεύουν μια φυσική απεικόνιση του Σατανά, που είναι γνωστή ως η τρανσέξουαλ, η θεότητα ή ο δαίμονας των Μπαφομέτ, που έχει και αρσενικά (πέος) και θηλυκά (στήθη) γεννητικά όργανα, ενώ είναι μέρος σατανικής κατσίκας . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι οι πραγματικοί διαπιστευμένοι ιδρυτές του τρανσέξουαλ (LGBTQ+) και του διανθρωπισμού (ανθρώπινα υβρίδια ΓΤΟ που συγχωνεύτηκαν με την τεχνητή νοημοσύνη, ένα άλλο είδος, τη νανοτεχνολογία ή/και τη ρομποτική). Για παράδειγμα, ένα κοινό τελετουργικό μύησης των Ιλλουμινάτι προς τιμή της θεότητας των Μπαφομέτ είναι να θυσιάσει ένα πρωτότοκο παιδί ή να το μεγαλώσει ως τρανς του βιολογικού τους φύλου. Η διαφυλική διανθρωπιστική ατζέντα έχει σχεδιαστεί για να συγχέει και να θολώνει τα δύο φύλα της κοινωνίας, τη θηλυκοποίηση των ανδρών και την αρρενωποποίηση των γυναικών, την ενθάρρυνση της αμφιφυλοφιλίας, της ομοφυλοφιλίας και της παιδεραστίας. Αποτρέποντας έτσι τους ανθρώπους από το να μπορέσουν ποτέ να συνδεθούν με τον αληθινό δημιουργό μας-Πηγή του Θεού, ωθώντας τελικά την ανθρωπότητα πιο κοντά σε μια Εωσφορική υπερανθρωπιστική παγκόσμια κυβέρνηση που ελέγχεται από μια ιδιαιτερότητα της τεχνητής νοημοσύνης.

Το Baphomet είναι Transgender & Transhuman

Οι Ελευθεροτέκτονες και οι Ιησουίτες έχουν διεισδύσει εδώ και καιρό στις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων του κόσμου BlackRock, Fidelity Investments, UBS Group, State Street Corporation και Vanguard Group προκειμένου να προωθήσουν την προαναφερθείσα υπερανθρωπιστική ατζέντα LGBTQ+ μέσω «πολιτικών επιβεβαίωσης και ενσωμάτωσης» μέσω των θυγατρικών τους.

 

Αξιοσημείωτα αποσπάσματα κατά των Ιησουιτών

Giovanni Vincenzo Antonio Ganganelli ( Πάπας Κλήμης XIV)

Ο Πάπας που κατάργησε το Τάγμα των Ιησουιτών το 1773

Αλίμονο, ήξερα ότι [δηλαδή οι Ιησουίτες] θα με δηλητηρίαζαν. αλλά δεν περίμενα να πεθάνω με τόσο αργό και σκληρό τρόπο. (1774)

Τζον Άνταμς

2ος Πρόεδρος των Η.Π.Α

Η ιστορία μου για τους Ιησουίτες δεν είναι γραμμένη εύγλωττα, αλλά υποστηρίζεται από αδιαμφισβήτητες αρχές, [και] είναι πολύ ιδιαίτερη και πολύ φρικτή. Η αποκατάστασή τους [το τάγμα των Ιησουιτών] [το 1814] από τον πάπα Πίο Ζ΄ είναι πράγματι ένα βήμα προς το σκοτάδι, τη σκληρότητα, τον δεσποτισμό [και] τον θάνατο. ... Δεν μου αρέσει η εμφάνιση των Ιησουιτών. Αν υπήρξε ποτέ ένα σώμα ανθρώπων που άξιζε την αιώνια καταδίκη στη γη και στην κόλαση, είναι αυτή η Εταιρεία του [Ιγνάτιου ντε] Λογιόλα [των Ιησουιτών]».

Gilbert du Motier, Marquis de Lafayette

Γάλλος Στρατηγός

Κατά τη γνώμη μου, εάν οι ελευθερίες αυτής της χώρας - των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής - καταστραφούν, θα γίνει από τη λεπτότητα των Ρωμαιοκαθολικών Ιησουιτών ιερέων, γιατί είναι οι πιο πανούργοι, επικίνδυνοι εχθροί της πολιτικής και θρησκευτικής ελευθερίας. Έχουν υποκινήσει τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ από τους πολέμους της Ευρώπης.

Αβραάμ Λίνκολν

16ος Πρόεδρος των Η.Π.Α

Ο πόλεμος [δηλαδή, ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος του 1861-1865] δεν θα ήταν ποτέ δυνατός χωρίς την απαίσια επιρροή των Ιησουιτών.

Σάμουελ Μορς

Εφευρέτης του τηλέγραφου και συγγραφέας του βιβλίου "Foreign Conspiracy Against the Liberties of the United States: How the Jesuits Used the Vatican, Foreign Monarchies, the St. Leopold Foundation"

Οι Ιησουίτες... είναι μια μυστική κοινωνία - ένα είδος μασονικής τάξης - με πρόσθετα χαρακτηριστικά εξεγερτικής απέχθειας, και χίλιες φορές πιο επικίνδυνη.

Edmond Paris

Συγγραφέας του βιβλίου "The Secret History of the Jesuits"

Το κοινό πρακτικά αγνοεί τη συντριπτική ευθύνη που φέρουν το Βατικανό και οι Ιησουίτες του στην έναρξη των δύο παγκοσμίων πολέμων - μια κατάσταση που μπορεί να εξηγηθεί εν μέρει από τα γιγάντια οικονομικά στη διάθεση του Βατικανού και των Ιησουιτών του, που τους δίνουν εξουσία σε τόσους πολλούς τομείς, ειδικά από την τελευταία σύγκρουση.

Richard Wigginton Thompson

27ος Υπουργός Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών

[Οι Ιησουίτες] είναι οι θανάσιμοι εχθροί της πολιτικής και θρησκευτικής ελευθερίας.

Ναπολέων Βοναπάρτης

Γάλλος Στρατηγός

Οι Ιησουίτες είναι στρατιωτική οργάνωση, όχι θρησκευτικό τάγμα. Ο αρχηγός τους είναι ένας στρατηγός ενός στρατού, όχι ο απλός πατέρας ηγούμενος ενός μοναστηριού. Και ο στόχος αυτής της οργάνωσης είναι η εξουσία - η εξουσία στην πιο δεσποτική της άσκηση - η απόλυτη εξουσία, οικουμενική εξουσία, η εξουσία να ελέγχει τον κόσμο με τη βούληση ενός και μόνο ανθρώπου [δηλαδή του Μαύρου Πάπα, του Ανωτέρου Στρατηγού των Ιησουιτών]. Ο Ιησουιτισμός είναι ο πιο απόλυτος από τους δεσποτισμούς και ταυτόχρονα η μεγαλύτερη και τεράστιη ​​από τις καταχρήσεις...

Frederick Tupper Saussy III

Συγγραφέας του βιβλίου "Rulers of Evil: Χρήσιμες γνώσεις για τα Κυβερνητικά Όργανα"

...Η Ρωμαϊκή Ιερά Εξέταση...διοικούνταν από το 1542 από τους Ιησουίτες.

Τόμας Μάλεϊ Χάρις

Στρατηγός των ΗΠΑ

Η οργάνωση της [Ρωμαιοκαθολικής] Ιεραρχίας είναι ένας πλήρης στρατιωτικός δεσποτισμός, του οποίου ο Πάπας είναι ο φαινομενικός [δηλ. φαινομενικά] κεφάλι? αλλά του οποίου, ο Μαύρος Πάπας είναι το πραγματικό κεφάλι. Ο Μαύρος Πάπας είναι ο επικεφαλής του τάγματος των Ιησουιτών και ονομάζεται Στρατηγός [δηλαδή ο Ανώτερος Στρατηγός]. Δεν έχει μόνο τη διοίκηση της δικής του τάξης, αλλά [επίσης] κατευθύνει και ελέγχει τη γενική πολιτική της [Ρωμαιοκαθολικής] Εκκλησίας. Αυτός [ο Μαύρος Πάπας] είναι η δύναμη πίσω από τον θρόνο και είναι ο πραγματικός δυνητικός επικεφαλής της Ιεραρχίας. Ολόκληρη η μηχανή είναι κάτω από τους πιο αυστηρούς κανόνες στρατιωτικής πειθαρχίας. Ολόκληρη η σκέψη και η θέληση αυτής της μηχανής, να σχεδιάσει, να προτείνει και να εκτελέσει, βρίσκεται στο κεφάλι της. Δεν υπάρχει ανεξαρτησία της σκέψης ή της δράσης στα δευτερεύοντα μέρη της. Η σιωπηρή και αδιαμφισβήτητη υπακοή στις εντολές των προϊσταμένων στην εξουσία, είναι το ορκισμένο καθήκον του ιερατείου κάθε βαθμού...

Πηγές

 

Πηγές βίντεο


Άρθρα & Ιστότοποι

Βιβλία

-------------------=============----------------


Αποποίηση ευθύνης: Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του συγγραφέα και ενδέχεται να μην αντιπροσωπεύουν τις επίσημες απόψεις του HMM News ή του Humorous Mathematics Media Network. Οι ιστορίες που κατατέθηκαν κάτω από το Opinion περιέχουν πληροφορίες από διάφορες πηγές που μπορεί να είναι τόσο επαληθευμένες όσο και μη επαληθευμένες. Το HMM News και το Humorous Mathematics Media Network δεν ισχυρίζονται την εγκυρότητα των πληροφοριών που εκφράζονται στην ενότητα απόψεων, ωστόσο ενθαρρύνουμε τον αναγνώστη να κάνει περαιτέρω έρευνα μόνος του και ελπίζουμε ότι θα μοιραστείτε τα ευρήματά σας μαζί μας . Η αποστολή για την αλήθεια απαιτεί συλλογική προσπάθεια.


Αποποίηση ευθυνών πνευματικών δικαιωμάτων: Σύμφωνα με την ενότητα 107 του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων του 1976, παρέχεται δικαίωμα για "δίκαιη χρήση" για σκοπούς όπως κριτική, σχολιασμός, αναφορά ειδήσεων, διδασκαλία, υποτροφία και έρευνα. Η δίκαιη χρήση είναι μια χρήση που επιτρέπεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων που διαφορετικά μπορεί να παραβιάζεται. Η μη κερδοσκοπική, εκπαιδευτική ή προσωπική χρήση συμβουλεύει την ισορροπία υπέρ της ορθής χρήσης. Το περιεχόμενο στα βίντεο και το κανάλι μου παρέχεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες που βρίσκονται σε αυτά τα βίντεο ως αφετηρία για τη διεξαγωγή της δικής σας έρευνας και πραγματοποιήστε τη δική σας δέουσα επιμέλεια προτού λάβετε σημαντικές επενδυτικές αποφάσεις. Το Humorous Mathematics Media Network υποθέτει ότι όλες οι πληροφορίες είναι αληθείς και αξιόπιστες. Ωστόσο, δεν μπορούμε και δεν εγγυόμαστε ή εγγυόμαστε την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών.

Η Πηγή: https://www.humorousmathematics.com/ έχει ολα τα δικαιώματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters