Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Οι Στρατιές του Αβαδδών

Ο Αβαδδών της βιβλικής Αποκάλυψης, ο Απολλύων στα Ελληνικά, είναι ήδη εδώ!

Οι στρατιές του Αβαδδών -άγνωστης ταυτότητας κυβικά διαστημόπλοια- βρίσκονται γύρω από την Γη, την έχουν περικυκλώσει και μας παρακολουθούν (;). Ποιοι είναι, τι θέλουν, τι έχουν σκοπό να κάνουν; Πως μας ελέγχουν; Γιατί τόση μυστικότητα; Ποιες διεθνείς εξουσίες εμπλέκονται στο θέμα;

Κυβικά διαστημόπλοια ενός κυβικού μιλίου με τεχνολογία superstealth έχουν εγκιβωτίσει την Γη. Η σιωπή της NASA , οι μάχες γύρω από τον ήλιο και με την Αμερικανική αεροπορία, με βολές σωματιδίων και airborne lasers. Ενώ οι δορυφόροι του Αρη, ο Φόβος και ο Δείμος κόβουν βόλτες γύρω από την Γη. Τι ήξερε ο Oμηρος; ΠΟΛΕΜΟΣ, Δυτικοί, Ανατολικοί, πρόεδροι, πάπες, παπάδες, ραβίνοι, μουλάδες, μονάρχες, πολιτικοί, στρατιωτικοί, μεγιστάνες, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, παγανιστές, σιωνιστές, ανθρωπόμαζες, αλλότρια DNA, κανονικοί άνθρωποι και σαυροειδείς με λέπια και πλοκάμια και λοιπά καλούδια, για άλλη μία φορά συναγωνίζονται για το πολυπόθητο βραβείο της υπέρτατης βλακείας μέσα στο συγκεκριμένο σαρκοπέδιο-δημιουργία του Γιαχβέ-Αχρηστου, στο οποία επιβιώνουμε -και όχι, δεν ζούμε.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Βρισκόμαστε στο ζενίθ μιας μαζικής εισβολής στον πλανήτη μας, κυρίως από το 2001. Τι ακούω; “Φαντασιώσεις ενός συντάκτη άρθρων (αυτόκλητου ερευνητή) που έχει στερέψει η έμπνευση του ή δεν βρίσκει θέματα στο ιντερνέτ” ειδικά αφού είναι χαμηλή η διείσδυση του στον Ελληνικό χώρο των “ερευνητών” της αρπαχτής και της μαλακίας -LOL ατελείωτα- στην Ελλάδα οι σοβαροί και με γνώσεις, νόηση και τσαγανό ερευνητές του παράξενου και του μεταφυσικού ζήτημα να είναι 2-3 και πολλούς λέω. Οπότε πόσοι θα το καταλάβουν και με τι να το καταλάβουν, από τους αναγνώστες; Μακάρι να ήταν έτσι όπως βολεύει τους κουφιοκεφαλάκηδες, αλλά αγαπητέ αναγνώστη η πραγματικότητα πάντοτε υπερβαίνει και την πιο καλπάζουσα ανθρώπινη φαντασία. “Αλλού βαράν τα κούρταλα κι αλλού ο γάμος γίνεται” ενόσω εσύ ασχολείσαι με το νέο καπίστρι του κορόιδο-ιού, και σε ξεκουφαίνουν τα κούρταλα των επιστημόνων-πεϊπερολόγων του Ιερατείου, ο “γάμος” γίνεται πάνω από το κεφάλι σου.

Τα μαγνητόμετρα του GOES http://www.goes.noaa.gov./ ειδικά το 2002 πήραν φωτιά. Οι ενδείξεις να τερματίζουν την κλίμακα μετρήσεως και οι επάλληλες καμπύλες να δείχνουν την άφιξη κάθε νέου κυβικού σκάφους με τεχνολογία αορατότητας, ενώ ήδη είχαν αρχίσει τις βόλτες σε χαμηλό ύψος αδιαφορώντας για τους πυραύλους και τις βολές από μαχητικά αεροσκάφη με airborne lazers, τα οποία υποτίθεται ότι ακόμη τα δοκιμάζουν.

Αυτός ο αόρατος πόλεμος μαίνεται γύρω μας.

eik1

eik1b
Ας δούμε μερικά στοιχεία: Στην εικόνα 1 είναι ένας κύβος με τεχνολογία αορατότητας ο οποίος βάλει εναντίον άγνωστου σε εμάς στόχου. Από την εικόνα 1Β προέρχεται η εικόνα 1 από τον ιστότοπο http://www.labyrinthina.com.

eik2

eik2b
Η εικόνα 2 ελήφθη το 2002 κατά την διάρκεια της συνόδου της G8 στο Kananaskis στην Alberta του Canada. Μέσα στο κουτί βλέπετε ένα αριθμό γεωμετρικών σχημάτων τα οποία αιωρούνται πάνω από τα σύννεφα.

Υπάρχει μια σειρά από εικόνες από διάφορους δορυφόρους GOES την ίδια χρονική περίοδο που δείχνει διάφορα αντικείμενα ακριβώς πάνω από την σύνοδο G8 την ώρα που οι ηγέτες αυτών των κρατών συνεδρίαζαν. Το 1975 η G8 οργανώθηκε στο Rambouillet στην Γαλλία. Τα αρχικά μέλη ήταν η Γαλλία, η Ιταλία, η Ιαπωνία , η Αγγλία και φυσικά η Αμερική. Τώρα περιλαμβάνει τον Καναδά και την Ρωσία. Να θυμάστε ότι αυτές οι χώρες δεν στέλνουν αντιπροσώπους η απεσταλμένους.

Ο ηγέτης της χώρας είναι ο κύριος ομιλητής της χώρας του. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν κουβαλάνε μια τεράστια συνοδεία. Ο αριθμός των βοηθών περιορίστηκε σε σαράντα ανά χώρα κατά την σύνοδο του Καναδά. Αλλά τα βασικά θέματα τα χειρίζονται οι αρχηγοί των κρατών. Φυσικά πάντοτε συνοδεύονται από διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες. Επίσης αντίστοιχες εικόνες υπήρξαν και στην σύνοδο της Σκωτίας τον Ιούλιο του 2005. Τελικά τι γίνεται;

Γύρω από το σημείο συναντήσεως δημιουργείται μια περίμετρος ασφαλείας, είναι μια περιοχή 4 μιλίων γύρω από το ξενοδοχείο. Επιβάλλονται περιορισμοί εναερίου κυκλοφορίας καθώς και στους δρόμους. Το κόστος στην σύνοδο του Καναδά έφτασε τα 300 εκατομμύρια δολάρια . Ο αριθμός αυτός ωχριά μπροστά στο κόστος της συνόδου της Γένοβας πριν μερικά χρόνια. Λέγεται ότι κόστισε ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Τι θα μπορούσε να είναι τόσο σοβαρό; Είναι δυνατόν; Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι αντιπροσωπεύονταν περισσότερες χώρες από την G8; Ισως μια χώρα από άλλο πλανήτη; Κοιτάξτε τις εικόνες του άρθρου και σκεφθείτε. Οι κύβοι δεν είναι ομοιόμορφοι εάν κανείς κοιτάξει ποιο προσεκτικά. Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα πεδίο γύρω από κάθε κύβο και κάθε κύβος ξεχωρίζει μέσα σε μια ομάδα. Υπάρχουν μερικοί πού φαίνονται πιο κοντά στην επιφάνεια της Γης, μερικοί είναι πολύ πολύ μεγάλοι. Μερικοί έχουν όμοιο μέγεθος αλλά διαφορετικά σχήματα -ορθές γωνίες, στρογγυλεμένες γωνίες, διαφορετικό ύψος κλπ.

eik3Ο λόγος πού όλοι εμφανίζονται μονοδιάστατοι είναι διότι αυτό πού βλέπουμε είναι κυρίως το ενεργειακό πεδίο των κύβων. Πως βγαίνει το συμπέρασμα; Διότι τους έχουμε δει από διάφορες κάμερες, σε διαφορετικές υποθετικές αποστάσεις, γύρω από τον Ηλιο, την Σελήνη και στους ουρανούς πάνω από την Γη. Και υπάρχει βίντεο όπου αρκετοί από αυτούς κινούνται μαζί. Τα τελευταία χρόνια, αφότου ο δορυφόρος SOHO/LASCO τέθηκε σε τροχιά, το γενικό κοινό απέκτησε μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες που είχε ποτέ να ανακαλύψει τις ανωμαλίες που υπάρχουν στο Ηλιακό μας σύστημα. Δυστυχώς αφότου οι φωτογραφίες του SOHO/LASCO έγιναν διαθέσιμες στο κοινό, υπήρξαν μέρες που δεν λειτουργούσε η υπηρεσία με διάφορες φαιδρές δικαιολογίες και οι πληροφορίες από άλλους δορυφόρους ήταν εξαιρετικά περιορισμένες.

Για παράδειγμα οι εικόνες του HST (δηλαδή του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble) ήταν επίσης εξαιρετικά περιορισμένες. Ακόμη και εικόνες πού δίδονται στο κοινό έχουν μαυρισμένα κομμάτια όπως περίπου τα μυστικά κυβερνητικά έγγραφα που δίδονται στο κοινό και η μισή σελίδα έχει ταινίες από μαύρο μαρκαδόρο. Πάντως οι ανωμαλίες είναι άρα πολλές για να τις καλύψουν όλες. Οι επόμενες φωτογραφίες δείχνουν σκάφη που βάλλουν το ένα εναντίον του άλλου. Εικόνα 7 και 8.

eik7
Φαίνονται να βρίσκονται κοντά στον Ηλιο, όμως οι περισσότερες είναι πιο κοντά στον δορυφόρο παρά προς τον Ηλιο. Υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες από αυτές. Η ομοιότητα με τα σκάφη πάνω από την σύνοδο της G8 είναι εκπληκτική.

Τι συμβαίνει εδώ πέρα; Τι σημαίνουν όλα αυτά, υπάρχει σύνδεση μεταξύ των φωτογραφιών και των αποδείξεων; Αποδεικνύει ότι διεξάγεται ένας πόλεμος; Ισως όχι. Ισως δεν είναι πόλεμος αλλά μεθοριακά επεισόδια. Εάν η Αμερικανική κυβέρνηση έχει κάνει επαφή με κάποιον από αυτούς τους επισκέπτες τότε και αυτές οι υποθέσεις είναι σωστές. Πολύ όψιμα στην καριέρα του ο Πρόεδρος Μπους έχει γίνει πολύ θρησκευόμενος, σύμπτωση;

Η χρονική στιγμή εμφανίσεως αυτών των αντικειμένων είναι ενδιαφέρουσα. Συμπίπτει με διάφορους μύθους και βιβλικές προφητείες που φαίνεται να δείχνουν ότι πλησιάζουμε σε κάποιο κατακλυσμικό γεγονός ή εάν θέλετε σε κάποιο είδος καθαρισμού της Γης. Μερικές έρευνες όπως των Gary D. Goodwin και Ray Ward έχουν παρουσιάσει την ιδέα ότι αυτός ο καθαρισμός θα προέλθει από μία εξωτερική δύναμη κι όχι από αυτού του κόσμου.

Για χρόνια διάφοροι θεολόγοι βεβαιώνουν ότι αυτή η εισβολή θα έλθει από την Ρωσία ή από την Κίνα. Αλλά σε μια αναφορά του ο προφήτης Ησαΐας δηλώνει ότι ο στρατός εισβολής δεν θα είναι από αυτή την Γη, αλλά μάλλον από την άκρη του ουρανού και ότι θα καταστρέψουν όλη την χώρα. Αναφέρει ότι η Βαβυλώνα θα εισπράξει την καταστροφή.

Η Βαβυλώνα δεν είναι απλώς το Ισραήλ, είναι κωδική ονομασία και σημαίνει “ο κόσμος” εννοώντας ότι οι αγελαίες ανθρωπόμαζες έχουν απομακρυνθεί από τον Κύριο κι Αφέντη της πίστης των εκκλησιών του Ισραήλ και η πίστη τους έχει μεταφερθεί στα κοσμικά έγιναν κοσμικοί και η πίστη τους μεταφέρθηκε σε νέο Αφέντη, στο νέο δόγμα του κοσμικού επιστημονισμού. Ταυτόχρονα το Ισραήλ δεν είναι απλώς το κράτος Ισραήλ. Οταν εκφράζεται προφητικά και με  την βιβλική έννοια, το “Ισραήλ” είναι μια ομάδα ανθρώπων πού δεν προέρχονται μόνο από την φυλή του Ιούδα, αλλά και από άλλες φυλές όπως του Εφραίμ και του Μανασσή.

eik4eik5

eik6
Η ιδέα μιας μεγάλης καταστροφής της Γης, δεν είναι καινούργια.

Ο Βελικόφσκυ μίλησε συχνά για αυτήν την πιθανότητα. Μπορεί η καταστροφή να είναι διπλή: και φυσική καταστροφή και μια εισβάλουσα ορδή. Ποιος μπορεί να το πει με βεβαιότητα; Οπως είπα και πρωτύτερα, ελέγξτε τα στοιχεία και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Θεωρώ ότι είναι ώρα να προετοιμαστούμε φυσικά και διανοητικά -άλλωστε είναι ήδη πολύ αργά, ο χρόνος μας έχει τελειώσει.

Πρόσφατα σχετικά, οι αστρονόμοι του Πανεπιστημίου της Χαβάης ανακάλυψαν ένα αριθμό νέων δορυφόρων σε τροχιά γύρω από τον Δία και τον Κρόνο. Είναι πολύ περίεργο ότι “τώρα” τους ανακάλυψαν εάν λάβουμε υπόψη τις τεχνολογικές δυνατότητες που έχουν αυτοί οι λαγουμιτζήδες και φυσικά, κλασσικά “περί άλλων ρήμασι πειθόμενοι” άντε, να δούμε σε τι θα τους χρησιμεύσουν οι μυήσεις τους  στις κατάμαυρες στοές και τα λαγούμια που έρπουν, όταν οι καταστάσεις γίνουν εφιαλτικές. Φυσικά στο ενεργειακό κομμάτι είναι ήδη χαμένος ο πόλεμος, παρατηρήστε τα σκυλιά και τα γατιά που ζουν στους δρόμους (κι όχι στον καναπέ σας) κάποιες νύχτες κατά τις τρεις μετά τα μεσάνυχτα, εάν είστε νηφάλιοι και δουλεύουν ακόμη κάπως τα ένστικτα σας.

Η ερώτηση είναι: Τώρα τους είδανε αυτούς τους δορυφόρους οι αστρονόμοι;

Αναγκαστικά θα διερωτηθούμε εάν ήταν εκεί πάντοτε όπως μας λένε οι λαγουμιτζήδες, ή μόλις φθάσανε; Το μέγεθος μάλιστα αυτών των δορυφόρων είναι επίσης περίεργο. Ταιριάζουν ως προς το μέγεθος των αντικειμένων που αναφερόμαστε. Αυτοί οι νέοι δορυφόροι σχετίζονται με τα αντικείμενα που έχουν εγκιβωτίσει την Γη; Το χρονικό παράθυρο και το μέγεθος συμπίπτουν.

Η εικόνα 2 και 2Β ελήφθη την 1η Ιουνίου του 2002 στις 0200 U.T. από τον δορυφόρο GOES 10. Λόγω των αποστάσεων το σχήμα αυτών των αντικειμένων δεν είναι διακριτό. Πάντως έχουν πολύ μεγάλο μέγεθος. Σημειώστε ότι τα αντικείμενα βρίσκονται στο βόρειο ημισφαίριο. Αυτό είναι μια σημαντική παράμετρος. Οι δορυφόροι GOES είναι μετεωρολογικοί. Σε αυτή την περίπτωση μας ενδιαφέρουν δυο από αυτούς, ο 10 και ο 8. Ο GOES 10 είναι τοποθετημένος περίπου πάνω από την δυτική ακτή των ΗΠΑ και ο GOES 8 πάνω από την ανατολική ακτή. Και δυο βρίσκονται περίπου 35.000 χμ πάνω από την Γη στον ισημερινό.

Είναι γεωστατικοί (δηλαδή σταθεροί και κρατάνε την θέση τους). Ο καθένας έχει μια ποικιλία σημαντικών οργάνων. Αν κοιτάει κανείς συχνά το μαγνητόμετρο εικ.3 παίρνει σημαντικές πληροφορίες. Επίσης δείχνουν όμορφες οπτικές εικόνες καθώς και υπέρυθρες. Στην εικόνα 2 στα δεξιά στα μισά προς τα κάτω φαίνονται οι μεγάλες λίμνες. Κάτω αριστερά η μεγάλη κοιλάδα του San Jauquin της Καλιφόρνια καθώς και η βόρεια Baja. Μέσα στο κουτί φαίνεται ένας αριθμός σκοτεινών αντικειμένων, διασκορπισμένα πάνω από τον Καναδά.

Τα αντικείμενα είναι πάνω από τα σύννεφα. Η θέση τους δεν είναι σταθερή. Η μεγέθυνση δείχνει ότι έχουν διαφορετικά μεγέθη καί σχήματα. Οι διάφορες φωτογραφίες δείχνουν ότι οργανώνονται σε ομάδες και δεν κάθονται πάνω από μια περιοχή περισσότερο από μερικά λεπτά. Ενώ αρχικά σχημάτιζαν ομάδες των 5 ή 6 , τώρα μαζεύονται 50 και παραπάνω. Πότε ψηλά πάνω απ’ την Γη και πότε χαμηλά πάνω από τα σύννεφα. Αυτό δείχνει βαθμιαία οργάνωση η οποία μάλιστα συμπίπτει χρονικά με την ανακάλυψη των πολλών 40 -60 μικρών δορυφόρων του Δία και του Κρόνου.

Η εικόνα 4 ελήφθη από τον ιστότοπο του SOHO στις 28 Ιούνιου του 2002 στις 00:18. Το ενδιαφέρον είναι τα δύο “διαφανή” αντικείμενα στα αριστερά. Δεν αφορά πίξελς από υπερέκθεση ή σφάλματα του CCD της κάμερας. Δεν έχει γίνει επεξεργασία της εικόνας. Φαίνονται πλήρως τρισδιάστατα καθώς φαίνεται εύκολα η σκιά τους. Επειδή η σκίασης είναι προς τον Ηλιο, αυτό δείχνει ότι είναι πιο κοντά προς εμάς από ότι δείχνει η θέση τους προς τον Ηλιακό γίγαντα. Η εμφάνιση του σχήματος που έχουν είναι πολύπλοκη και καλά δομημένη. Λόγω του ότι τα αντικείμενα φαίνονται διαφανή, μπορεί η ηλιακή ακτινοβολία να επηρεάζει την δυνατότητα τους να είναι πλήρως αόρατα.

Οταν τα βλέπουμε στις εικόνες του GOES εμφανίζονται στο υπέρυθρο φάσμα και κάτω από συγκεκριμένες γωνίες. Σπανίως είναι ορατά με γυμνό μάτι. Το σχήμα αυτών των ιδιαίτερων αντικειμένων είναι κυβικό όπως φαίνονται όταν είναι κοντά στην Γη. Ασχέτως αυτού, το μέγεθος τους είναι τεράστιο.

Η εικόνα 5 ελήφθη την 12η Ιουλίου στις 16:18 UT. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα στην εικόνα. Αλλά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τον δεύτερο πλανήτη, εμφανίστηκε σε μια – δυο εικόνες και κατόπιν χάθηκε.

Η εικόνα 6 ελήφθη επίσης την ίδια μέρα, μερικές ώρες αργότερα στις 00:18. Βλέπουμε ότι έχει ο “δεύτερος πλανήτης” έχει εξαφανιστεί και εμφανίζονται τα κυβικά διαφανή αντικείμενα.

Ολες οι αναφορές και οι παρατηρήσεις δείχνουν ότι τα σκάφη αυτά έρχονται από τον γαλαξιακό διάδρομο στον Ηλιο και κατόπιν στην ατμόσφαιρα μας.

Η εικόνα 14 (2004) δείχνει κύβους που έρχονται πίσω από τον Ηλιο, αν και οι περισσότεροι είναι λογοκριμένοι από την NASA. Στην εικόνα 15 (2004) φαίνονται καθαρά.

eik9

eik9%ce%b2

eik10

eik10b

Στην εικόνα 9 (ελήφθη 7 Ιουλίου 2002) βλέπουμε (αποτελεί μέρος της αρχικής και έχει γίνει επεξεργασία μόνο στην φωτεινότητα και το κοντράστ) μέρος από τα χιλιάδες σκάφη. Στην εικόνα 9Β (έχει χρησιμοποιηθεί φίλτρο tracing contours) έχουμε ποιο έντονη απεικόνιση, χάριν ευκολίας, διότι η αρχική εικόνα έχει ανάλυση 1892 χ 1357 pixels και δεν μπορεί να τυπωθεί στο περιοδικό σε Α3 για να φαίνεται καλά.

Η φωτογραφία ελήφθη στις 7 Ιουλίου του 2002. Κοιτάξτε προσεκτικά, προσέξτε ότι κάθε μαύρο η άσπρο τετραγωνάκι περιβάλλεται από ένα μεγαλύτερο κύβο που είναι “θολός”. Αυτή είναι η αορατότητα στην οποία  αναφέρομαι. Κάτι σε σχέση με το ότι φωτογραφία είναι υπέρυθρη, η γωνία λήψεως, η λάμψη και η δραστηριότητα του Ηλιου ή ίσως η δικιά τους θέληση μας επιτρέπει να τα δούμε από καιρού εις καιρόν. Ο αριθμός τους είναι απίστευτος και επιβεβαιώνεται από τις μετρήσεις του μαγνητομέτρου του GOES σε καθημερινή βάση.

Φαίνονται πάνω από την στεριά, το νερό και στον ουρανό. Φαίνονται άσπροι, μαύροι, διπλοί, σκιασμένοι, στο εμπρός μέρος και στο πίσω μέρος των φωτογραφιών. Κλασικά προβλήματα της φωτογραφήσεως; Θα το ανακοινώναν για να αποφύγουν τα προβλήματα. Αλλωστε αν ήταν πρόβλημα θα το διορθώναν. Αντ’ αυτού τηρείται από την NASA σιγή ιχθύος για το όλο θέμα. Δείτε την εικόνα 11, δείχνει κύβους κάτω από τον διαστημικό σταθμό ISS, ουσιαστικά σε χαμηλό ύψος.

Η εικόνα 10 ελήφθη από τον δορυφόρο GOES στις 11 Νοεμβρίου 2002. Η αύξηση του αριθμού των αντικειμένων είναι σημαντική. Και πάλι φαίνεται η θολή περιοχή γύρω από κάθε κύβο. Είναι μήπως το πραγματικό μέγεθος του σκάφους; Ισως ο μαύρος κύβος είναι η “ενεργειακή εξάτμιση” του σκάφους που φαίνεται μόνο στο υπεριώδες;

Και πάλι στην εικόνα υψηλής αναλύσεως φαίνεται ότι άλλα αντικείμενα είναι κοντά στην κάμερα και άλλα μακριά. Στην εικόνα 10Β έχουμε κάνει χρήση φίλτρου tracing contours. Αρχές του 2002 ήταν περίπου 2000 αντικείμενα, τώρα είναι πολλές χιλιάδες. Το μέσο μέγεθος τους φαίνεται να είναι ένα μίλι κατά μήκος. Πύραυλοι εκτοξεύονται εναντίον τους στον Ειρηνικό.

Στην εικόνα 13 γίνεται αποτυχημένη βολή πυραύλου πάνω από το Τέξας εναντίον του κύβου που κρύβεται στο σύννεφο, εικόνα 13Β. Από ότι φαίνεται αυτός ο πόλεμος κρατιέται επίμονα μακριά από την δημοσιότητα του ιντερνέτ. Αν θέλετε όσοι ασχολείστε σοβαρά με την έρευνα στο ιντερνέτ προσπαθήστε περισσότερο. Τα συμπεράσματα είναι αυτονόητα διότι εδώ εμπλέκονται πάρα πολλές καταστάσεις και οι επιπτώσεις στις μάζες δεν είναι ο μόνιμα αναμασώμενος σανός-πανικός, αλλά η συνειδητοποίηση της κοροϊδίας και η άμεση δραματική αλλαγή της μορφοδιατάξεως.

Την 1η Νοεμβρίου 2002 μια ομάδα κύβων πέρασε πάνω από την Τουρκία, εικόνα 16. Η ανάλυση δείχνει ότι όπου υπάρχουν τόξα, αφορά τα γνωστά μας αντικείμενα. Το μέγεθος τους είναι το ίδιο, η ταχύτητα η ίδια (100 μίλια το δευτερόλεπτο) καθώς και το μέγεθος της ομάδος. Η συγκεκριμένη εικόνα θυμίζει την επανείσοδο στην ατμόσφαιρα του shuttle. Οι αυτόπτες μάρτυρες τα είδαν να κινούνται από τον ένα ορίζοντα στον άλλο. Ποτέ δεν χτυπάνε στο έδαφος και ποτέ δεν καίγονται όπως οι μετεωρίτες. Πάντως αυτά τα αντικείμενα απέχουν 1.000 μίλια από την λήψη και κινούνται με ταχύτητα περίπου 100 μίλια το δευτερόλεπτο.

eik11

eik12

eik12b

Και τώρα ένα δυσκολοχώνευτο κερασάκι στην τούρτα. Οι δορυφόροι του Αρη ο Φόβος και ο Δείμος κόβουν βόλτες γύρω από την Γη από τον Ιούνιο του 2000 περίπου, μετά την διάλυση του κομήτη 76P στο επίπεδο της εκλειπτικής ταξιδεύοντας προς τον Άρη. Μάλιστα έχουν την ίδια τεχνολογία αορατότητας. Πολύ τραβηγμένο; Ισως, όμως τα στοιχεία, οι φωτογραφίες, οι βολές πυραύλων εναντίον τους, οι υπολογισμένες τροχιές τους δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Βέβαια το θέμα είναι τεράστιο με πολλές προεκτάσεις, αλλά αποτελεί αντικείμενο άλλου άρθρου.

Δείτε ξανά τις εικόνες μάχης στο διάστημα με βολές πλάσματος (γίνεται χρήση ενεργειακών καλύκων με βαθμωτά πεδία). Δείτε τώρα τις εικόνες 17 και 18 στο υπέρυθρο με ψευδή χρώματα για περισσότερη λεπτομέρεια. Προσέξτε την ομοιότητα των δύο αντικειμένων. Επίσης το γνωστό μας θολό δυναμικό πεδίο γύρω τους.

Οι εικόνες είναι από τον GOES. Υπάρχει κάτι ακόμη σημαντικό. Στην θέση 10 με 11 η ώρα φαίνεται μια σχετικά λαμπρή γραμμή, η οποία “λυγίζει” στο μέσον της διαδρομής από το αντικείμενο. Αποτελεί μία αποτυχημένη βολή. Το αντικείμενο, εδώ αφορά τον Φόβο κινείται από τα βόρεια των ΗΠΑ προς τον Νότο. Φαίνεται το οπτικό “ξέπλυμα” πίσω του. Το βέλος δείχνει τι να προσέξετε. Μια βολή πλάσματος από κάποια βάση ικανή για τέτοια επίθεση. Δεν είναι σύννεφο. Προσέξτε την υφή του και συγκρίνετε με τα γύρω σύννεφα.

Αυτά τα άγνωστα κυβικά σκάφη σήμερα στις 19-06-2020 είναι εξακολουθητικά εδωνά και σουλατσάρουν στον ουρανό της Γης, ενόσω εσείς φοράτε το σύγχρονο καπίστρι σας -ουπς, μάσκα ήθελα να πω. Κανένας δεν ξέρει ποιοι ή τι είναι. Διάφοροι παπαρολόγοι-ερευνητές λένε το ένα ή το άλλο, αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει τίποτα …και οι Επικυρίαρχοι, τα σαυράκια τα ‘χουν βρει μπαστούνια.

Εσείς οι αγέλες των προβάτων του Γιαχβέ-Αχρηστου …ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ -και πολύ σας είναι.

@ Ιων Μάγγος /miastala.com / Αρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ ν. 065, εδωνά -2020- σε διασκευή.

eik13

eik13b

eik14

eik15

eik16

eik17

sun-solar-alien-aliens-space-nasa-soho-paranormal-ufo-ufos-sighting-sightings-justin-bieber-chris-brown-gossip-cnn-cnbc

ufo-ufos-ngs-cube-square-sun-soho-nasa-esa-space-orbit-sol

ufo-ufos-sun-nasa-soho-cube-square-1

ufo-ufos-sun-nasa-soho-cube-square-2

ufo-ufos-sun-nasa-soho-cube-square-3

ufo-ufos-sun-nasa-soho-cube-square-4

ufo-ufos-sun-nasa-soho-cube-square

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters