Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Ο Σατανάς Επέστρεψε στην Αρχική Δημιουργία και Έλαβε Άφεση Αμαρτιών

Benjamin Fulford   8/6/2022

Πρόσφατα, ένα μέλος της Γήινης Απελευθερωτικής Συμμαχίας παρέδωσε ένα χειρόγραφο σημείωμα σε έναν ανώτερο Ιησουίτη, στο οποίο έγραφε: «Ο Σατανάς επέστρεψε στην αρχική δημιουργία και έλαβε άφεση αμαρτιών, σας ευχαριστώ που κρατήσατε το κερί αναμμένο αυτά τα ατελείωτα χρόνια».

Η συμμαχία έχει λάβει πληροφορίες ότι ο Σατανάς ηττήθηκε πριν από χρόνια και αυτό που βλέπουμε τώρα να συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη είναι μια επιχείρηση-σκούπα με σκοπό την απομάκρυνση των τοπικών πρακτόρων πεδίου, και κυρίως τα ανώτερα μέλη, της οικογένειας Ρότσιλντ (κόκκινη ασπίδα του Σατανά).

Ορίστε τι είχε να πει η βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘ -ανώτερο μέλος της συμμαχίας- με την ευκαιρία του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της:

Πολλές χαρούμενες αναμνήσεις θα δημιουργηθούν. Παραμένουμε πολύ βαθιά προσηλωμένοι στους κοινούς σκοπούς μας Ανατολής και Δύσης. Η γενική διαχείριση του γεωπολιτικού τοπίου υπήρξε κυρίως δυτική, η επιχείρηση οπιοειδών από τον δικό μας Rothschild μεταξύ πολλών οικογενειών ως εμπόδιο της ρήξης που δεν ήταν σχέδιό μας, αλλά βγάζουν χρήματα από όπου μπορούν και προσποιούνται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι – στο τέλος οι κοινοί είναι κοινοί και οι βασιλικοί και αυτοκρατορικοί τους υπερβαίνουν.

Ελισάβετ Β’ Ρ.

Σε αυτό που φαίνεται να είναι η συμβολή της στο έργο blue beam για τον εορτασμό έναρξης μιας νέας Χρυσής Εποχής, ταξίδεψε πίσω 70 χρόνια κι εμφανίστηκε ως ολόγραμμα στην αρχαία Βρετανική Βασιλική Άμαξα.

https://news.sky.com/story/amp/platinum-jubilee-the-queen-appears-in-hologram-in-gold-state-coach-as-london-street-pageant-now-in-full-swing-12628157

Επίσης, σε μια ακόμη ένδειξη ότι η κυριαρχία των Rothschild τελειώνει, η κυβέρνηση του Αφγανιστάν εξαλείφει τις φυτείες παπαρούνας που αποτελούν την πηγή του 80% της παγκόσμιας διακίνησης οπίου και ηρωίνης. Αυτό θα επιφέρει θανάσιμο πλήγμα στην εγκληματική ελίτ της Δύσης.

https://www.naharnet.com/stories/en/290157-afghan-taliban-launch-campaign-to-eradicate-poppy-crop

Σε μια άλλη σημαντική ένδειξη ότι πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα εποχή, τα ιταλικά και καθολικά μέσα ενημέρωσης βρίθουν από εικασίες που δεν προέρχονται από κάποια πηγή ότι ο 85χρονος Πάπας Φραγκίσκος πρόκειται να παραιτηθεί.

https://apnews.com/article/pope-francis-benedict-xvi-religion-2186d6d10d27c67d5154197e50fc590e

Φυσικά, ο πραγματικός Πάπας Φραγκίσκος είναι νεκρός εδώ και καιρό, οπότε αυτό το θέμα μας εδώ είναι η ήττα των ανθρώπων που ελέγχουν το τρέχονο CG/λαστιχένια μάσκα του Πάπα. Οι P3 Ελευθεροτέκτονες -που ανάγκασαν τον προκάτοχό του να παραιτηθεί- λένε ότι ο Φραγκίσκος θα είναι πιθανότατα ο τελευταίος Πάπας που υπήρξε ποτέ.

Ακόμη και οι Ρώσοι μιλούν για το φινάλε, με τον αντιπρόεδρο του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ να λέει «Μπορεί κανείς να έχει διαφορετική στάση απέναντι σε αυτό, μπορεί κανείς να πιστέψει ότι οι καβαλάρηδες της Αποκάλυψης είναι ήδη καθ’ οδόν και κάθε ελπίδα είναι στον Παντοδύναμο Θεό».

Βλέπουμε επίσης τον ντε φάκτο εκπρόσωπο του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, Έλον Μασκ, να ξεσπάει τώρα πλήρως και δημόσια εναντίον της σατανικής συμμορίας που κατέλαβε την εξουσία στη Δύση.

«Ο Έλον Μασκ τα λέει χοντρά. Εκθέτει τα διεφθαρμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Χαζαρικής Μαφίας…. Είναι προφανές ότι τάχθηκε στο πλευρό της Συμμαχίας σε αυτό το θέμα», σχολιάζει πηγή της Μοσάντ σε αυτόν τον τίτλο:

«Ο Έλον Μασκ λέει ‘Κανείς στα ΜΜΕ δεν νοιάζεται’ για την αποκάλυψη των υποτιθέμενων πελατών του Τζέφρι Επστάιν.»

Αυτό δεν σημαίνει ότι η μάχη έχει τελειώσει. Ο λαός της Βόρειας Αμερικής τώρα κρατείται όμηρος από τους εγκληματίες που διοικούν τα ψεύτικα καθεστώτα Μπάιντεν και Τρουντό. Αρκετά μέρη της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας και της Ουκρανίας, εξακολουθούν επίσης να βρίσκονται υπό σατανικό έλεγχο.

Έτσι, διεξάγεται ένας στρατιωτικός, ενημερωτικός, νομικός και οικονομικός υβριδικός πόλεμος από τη συμμαχία για την απελευθέρωση των λαών των χωρών αυτών.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν να καταρρεύσει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών λόγω διεθνούς οικονομικού μποϊκοτάζ της εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που χρησιμοποιεί το avatar του Μπάιντεν ως εκπρόσωπό της.

Για το λόγο αυτό η ψεύτικη υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Janet Yellen παραδέχθηκε στο CNN πως «Υπήρξαν απρόβλεπτα και μεγάλα πλήγματα στην οικονομία, τα οποία προκάλεσαν την αύξηση των τιμών της ενέργειας και των τροφίμων και δημιούργησαν επίσης προβλήματα στις αλυσίδες εφοδιασμού, κάτι που επέδρασε αρνητικά στην οικονομία μας. Εκείνο το διάστημα δεν το είχα συνειδητοποιήσει πλήρως, αλλά τώρα το παραδέχομαι», λέει η Τζάνετ Γιέλεν στο CNN. Αυτό που δεν είπε είναι ότι δεν είναι η Ρωσία αυτή που αντιμετωπίζει κυρώσεις, είναι οι ΗΠΑ. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Μπάιντεν είπε ότι το 70% του πληθωρισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες οφείλεται στον Πούτιν.

https://www.usatoday.com/story/news/politics/2022/05/31/biden-interfere-federal-reserve-inflation/7454555001/

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι τιμές του φυσικού αερίου αυξάνονται και θα υπάρξουν ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (μόνο τα τμήματα που τους παρέχεται καναδική υδροηλεκτρική ενέργεια θα είναι εντάξει).

https://powerthefuture.com/two-thirds-of-the-country-face-the-prospect-of-blackouts-this-summer/.

Ο ψεύτικος Μπάιντεν συνεχίζει να ανακοινώνει ότι θα πάει στη Μέση Ανατολή για να πάρει πετρέλαιο, αλλά εξακολουθεί να αναγκάζεται να ακυρώνει τις επισκέψεις αυτές επειδή κανείς δεν θέλει να του μιλήσει.

Αυτό το μποϊκοτάζ επηρεάζει και άλλες χώρες που έχουν καταληφθεί από τους Σατανιστές. Για παράδειγμα, η κατανάλωση φυσικού αερίου στις Κάτω Χώρες μειώθηκε κατά 25 έως 33 τοις εκατό τους τελευταίους πέντε μήνες σε σύγκριση με τα προηγούμενα έτη, σύμφωνα με στοιχεία της Gasunie Transport Services (GTS). Αυτό σημαίνει de facto πτώση του ΑΕΠ κατά 25%.

https://nltimes.nl/2022/06/04/gas-consumption-netherlands-plummeted-first-half-2022

«Έτσι, [χάρη στο ‘εμπάργκο’] ο Πούτιν κερδίζει περισσότερα χρήματα πουλώντας λιγότερο πετρέλαιο», παραδέχεται ο Γερμανός Αντικαγκελάριος Habeck.



Η οικονομική κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων κατεχόμενων από τους σατανιστές χωρών (ΚΣΧ) συνοδεύεται από κοινωνική και ηθική παρακμή, ιδίως παιδεραστία και δολοφονία παιδιών.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα:

Οι Ρώσοι αποκάλυψαν αποδείξεις ότι η Ουκρανική Κοινότητα του Ερυθρού Σταυρού συμμετείχε σε σκιώδεις δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της τήρησης αρχείων παιδιών με «υγιή όργανα»

https://www.rt.com/russia/556331-red-cross-office-mariupol/

Η ΚΣΧ Ουκρανία ακολουθεί τα βήματα των εκ των ΗΠΑ ελεγκτών της, από όπου έρχονται μιαρές αποκαλύψεις.

Για παράδειγμα, τον Απρίλιο του 2021 ξεκίνησε έρευνα για τελετουργική σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και σεξουαλική εμπορία παιδιών η οποία έλαβε χώρα στην κομητεία της Γιούτα, αναφέρουν οι βουλευτές. Ένα μέρος αυτών των ισχυρισμών επιβεβαιώθηκε. 

https://www.abc4.com/news/local-news/child-sex-trafficking-in-utah-counties-now-confirmed/

Στη συνέχεια, έχουμε ένα δημοτικό σχολείο στο Ιλινόις το οποίο μοιράζει φυλλάδια που προωθούν ένα «After School Satan Club» («Κλαμπ Σατανιστών Μετά το Σχόλασμα»):

Στο Σιάτλ, εν τω μεταξύ, η αστυνομία ανακοίνωσε την σεζόν κυνηγιού όπου οι βιαστές μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν, όπως δείχνει αυτό το απόκομμα ειδήσεων:

Το προσωπικό της μονάδας σεξουαλικής επίθεσης και κακοποίησης παιδιών της αστυνομίας του Σιάτλ έχει εξαντληθεί τόσο πολύ που σταμάτησε αυτό το έτος να αναθέτει σε ντετέκτιβ νέες υποθέσεις με ενήλικα θύματα, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα που εστάλη στον προσωρινό αρχηγό της αστυνομίας Άντριαν Ντίαζ τον Απρίλιο.

https://www.seattletimes.com/seattle-news/times-watchdog/seattle-police-halted-investigating-adult-sexual-assaults-this-year-internal-memo-shows/

Στη συνέχεια, ανακαλύπτουμε ότι τα εδάφη των Άμις «είναι ο παράδεισος των θηρευτών»: Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που ξεσκεπάζει σεξουαλική κακοποίηση στην κοινότητα των Άμις αποκαλύπτει ότι σε 11χρονα κορίτσια δόθηκαν φυλλάδια που προβάλλουν την ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ως φυσιολογική και τους διδάσκουν ότι ο βιασμός είναι αποτέλεσμα δικής τους «επιπολαιότητας»:

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-10861949/Amish-11-year-old-girls-given-pamphlets-normalizing-incest.html

Νοτιότερα, η εκτελεστική επιτροπή της Συνέλευσης των Βαπτιστών του Νότου (ΣΒΝ) χειρίστηκε εσφαλμένα τους ισχυρισμούς περισσότερων από 700 περιπτώσεων σεξουαλικής κακοποίησης από το 2000 έως το 2019, απέκλεισε πολλούς επιζώντες και έδωσε προτεραιότητα στην προστασία της ΣΒΝ από την ευθύνη.

https://www.nola.com/news/crime_police/article_a40d00ec-de08-11ec-b08d-479bdb3799d3.html

Αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου, εφόσον 40.000 παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ για να μην τα ξαναδεί κανείς.

Τι είδους ηγεσία λοιπόν είναι αυτή στη Δύση που επιτρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Δεδομένου ότι τα εγκλήματα του πρώην Τζο Μπάιντεν και του γιου του Χάντερ έχουν γραφτεί εκτενώς για αλλού, προτείνουμε στους αναγνώστες που εξακολουθούν να μην γνωρίζουν, να κάνουν μια γρήγορη αναζήτηση χρησιμοποιώντας τον όρο «φορητός υπολογιστής Hunter Biden».

Πιστεύουμε επίσης ότι οι περισσότεροι αναγνώστες μας γνωρίζουν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα σύχναζε σε ομοφυλοφιλικές σάουνες και παντρεύτηκε έναν άνδρα που αργότερα άλλαξε το όνομά του σε Μισέλ Ομπάμα. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι είπαν ψέματα γι’ αυτό και εκβιάστηκαν γι’ αυτό από τους ελεγκτές τους.

Τώρα, το Ισραήλ στράφηκε εναντίον των υπεραρχόντων του, τους Rothschild, και γι’ αυτό η Μοσάντ μας θύμισε το ποταπό παρελθόν ενός άλλου από τους υπηρέτες τους, του Εμμανουέλ Μακρόν, του αποκαλούμενου προέδρου της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τη Μοσάντ, ο Μακρόν δωροδοκήθηκε από πράκτορες του Ρότσιλντ για να προδώσει τη χώρα του, να πολεμήσει το Ισλάμ και να καλύψει την καταστροφή του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων. Ο Μακρόν επιλέχθηκε ως πρόεδρος επειδή θα μπορούσε να εκβιαστεί για «τη δολοφονία αβοήθητων θυμάτων σε τρελά όργια», αναφέρουν πηγές της Μοσάντ. Ο Μακρόν ξεκίνησε ως παιδική πόρνη. «Ως ‘όμορφο αγόρι’ μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Ισραήλ, όπου ικανοποιούσε ηλικιωμένους και προδότες σε συνεχή βάση. Υπάρχουν στοιχεία μαρτύρων από ανθρώπους που τον γνώριζαν καλά ως παιδί», αναφέρουν οι πηγές.

Παντρεύτηκε έναν από τους άνδρες πελάτες του, με τον οποίο άρχισε να έχει σχέσεις όταν ήταν 15. Αυτός ο πελάτης ήταν ο Jean-Michel Trogneux ο οποίος αργότερα άλλαξε το όνομά του και τώρα προσποιείται ότι είναι η Μπριζίτ Μακρόν. Για τις βρωμερές και λεπτομερείς αποδείξεις παρακαλούμε ελέγξτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

http://pressibus.org/gen/trogneux/indexgb.html

Στον Καναδά, φυσικά, έχουμε τον αδελφοκτόνο γιο του Φιντέλ Κάστρο που παριστάνει τον πρωθυπουργό Τζάστιν Καστρό. Ο Κάστρο απομακρύνθηκε πριν από μήνες από τον καναδικό στρατό, όπως και το avatar με το οποίο τον αντικατέστησαν, αναφέρουν πηγές της Καναδικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Η Χαζαρική Μαφία προσπαθεί τώρα να χρησιμοποιήσει μια πολύ κακή εκδοχή του για να προσποιηθεί ότι εξακολουθούν να ελέγχουν τον Καναδά. Κοιτάξτε τη μύτη.

Φυσικά, αυτοί οι εγκληματικοί ηγέτες κλιμακώνουν την καταστολή σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να παραμείνουν στην εξουσία, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο δημοσιογράφος Alex Newman λέει ότι αυτή τη στιγμή, οι ελίτ ή τάξη των αρπακτικών, συνειδητοποιούν ότι αν δεν προχωρήσουν πολύ γρήγορα, θα χάσουν τα πάντα.   Θα μπορούσαν ενδεχομένως να καταλήξουν αντιμέτωποι με πραγματική λογοδοσία. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε πολύ επικίνδυνη κατάσταση τώρα. 

https://usawatchdog.com/

Γι’ αυτό το λόγο οργανώνουν ψεύτικα συμβάντα πυροβολισμών. Και πάλι, δεδομένου ότι αυτό έχει καλυφθεί αλλού εκτενώς, θα προσθέσουμε μόνο αυτό αναφορικά με ένα από αυτά τα συμβάντα:

Κόλαφος από τον Πρώην Επίτροπο της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης:
Η Σφαγή στο Σχολείο του Τέξας Ήταν Επιχείρηση του Βαθέως Κράτους

Στη συνέχεια, έχουμε δύο δίκτυα, το ίδιο θύμα, διαφορετικούς πατεράδες, και τον Anderson Cooper Vanderbilt ως «δημοσιογράφο επί της σκηνής»:



Μετά από αυτά τα ψεύτικα περιστατικά, είδαμε τον Μπάιντεν και τον Κάστρο να ζητούν ταυτόχρονα τον έλεγχο των όπλων. Θέλουν να αρπάξουν τα όπλα του κόσμου επειδή οι ΗΠΑ και ο Καναδάς βρίσκονται στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου.

https://www.aljazeera.com/amp/opinions/2022/5/31/the-civil-war-that-is-here-and-the-one-that-may-yet-come






Αυτό είναι κακό γιατί το 2009 το Πεντάγωνο έκανε ένα σενάριο, το οποίο δημιουργήθηκε σε υπολογιστή, σχετικά με έναν εμφύλιο πόλεμο στην Αμερική. Τα αποτελέσματα: 100 εκατομμύρια θάνατοι.

https://resistthemainstream.org/supreme-court-set-to-deliver-first-major-2nd-amendment-ruling-in-more-than-a-decade/

Οι εγκληματίες εξακολουθούν επίσης να προσπαθούν να σκοτώσουν τους λαούς των χωρών τους με εμβόλια σε μια απέλπιδα προσπάθεια να παραμείνουν στην εξουσία. Ακούστε παρακάτω την Καναδή βουλευτή Cathay Wagantall να μιλάει για αυτό.



Μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η μετάβαση στα δικαστήρια και την αστυνομία θα είναι αρκετή. Για παράδειγμα, εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώην Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ, Bill Barr, να λέει: «Περίπλοκες υποθέσεις όπως αυτή χρειάζονται πολύ χρόνο για να ολοκληρωθούν. Προχωράνε βήμα προς βήμα και μυστικά. Στον κόσμο δεν αρέσει αυτό, αλλά αν θέλουν να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, τότε αυτό είναι απαραίτητο… Αν θέλετε στοιχεία, αν θέλετε μια αναφορά, αυτό μπορεί να γίνει αρκετά γρήγορα. Αν θέλετε σκαλπ, παίρνει χρόνο.»



Λέει ψέματα, τα δικαστήρια και το FBI είναι διεφθαρμένα στον ανώτατο βαθμό. Πρόκειται για πόλεμο και πρέπει να ενεργήσουμε αναλόγως. Μόνο όταν δούμε δικαστήρια τύπου Νυρεμβέργης σε όλα τα δίκτυα θα είμαστε σε θέση να εμπιστευτούμε τα δικαστήρια και την αστυνομία.

Ωστόσο, σε μια ένδειξη ότι τουλάχιστον ορισμένοι αστυνομικοί κάνουν τη δουλειά τους:

Ο παράξενος θάνατος αυτοκτονίας του πρώην συμβούλου του Μπιλ Κλίντον, ο οποίος βρέθηκε στις 7 Μαΐου κρεμασμένος από ένα δέντρο πυροβολημένος από καραμπίνα στο στήθος του και με ένα καλώδιο γύρω από το λαιμό του «τώρα διερευνάται ΑΝΟΙΧΤΑ» για διασυνδέσεις με τον δισεκατομμυριούχο διεστραμμένο Jeffrey Epstein:

https://radaronline.com/p/bill-clinton-jeffrey-epstein-death-advisor-investigation-reopened/

Μπορούμε επίσης να δούμε ότι οι αποκαλούμενοι ηγέτες φοβούνται την ίδια τους την αστυνομία και το στρατό. Για παράδειγμα, ο Μπάιντεν φοβάται τους συνοριοφύλακες. Τους ζήτησε να αφοπλιστούν πριν τον χαιρετήσουν, έτσι αντ ‘αυτού, οι άνδρες της συνοριοφυλακής αποφάσισαν να μην τον χαιρετήσουν και έφυγαν και πήγαν σπίτι.



Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήθος να αποδοκιμάζει τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον καθώς φτάνει στο χώρο για την πλατινένια εκδήλωση ιωβηλαίου.



Φυσικά, ενώ η Δύση περιμένει ο κόσμος της να οργανώσει επανάσταση, κάτι τέτοιο έχει ήδη συμβεί στο μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου κόσμου.

Κάτι που είναι πολύ ορατό στην Ουκρανία. Η πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ Tulsi Gabbard εξηγεί ότι η «Δύση» αγωνίζεται να στηρίξει μια κυβέρνηση που φυλάκισε την αντιπολίτευση, έκλεισε ανεξάρτητους τηλεοπτικούς σταθμούς και είναι φασιστική.



Ο συνταγματάρχης των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων στρατηγός Georgy Shpak λέει ότι «Αυτή η φασιστική απειλή είναι σαν καρκίνος: μπορεί να εξαπλωθεί όλο και περισσότερο. Πρέπει να καταστραφεί ολοσχερώς.»

Η Ρωσία έχει ήδη ξεκινήσει δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου Ουκρανών Ναζί, ξένων μισθοφόρων και εκπαιδευτών του ΝΑΤΟ για «απαγωγές, βασανιστήρια και χρήση απαγορευμένων μέσων και μεθόδων πολέμου, μεταξύ άλλων».

https://tass.com/politics/1455309

Όταν το avatar του Μπάιντεν απειλεί, ως απάντηση, ότι «θα γυρίσουμε τη Ρωσία ξανά στον 19ο αιώνα!» οι Ρώσοι λένε «άντε λοιπόν!». Η φωτογραφία της Ρωσίας τον 19ο αιώνα εξηγεί το γιατί.

Όπως εξηγεί το σχόλιο του Brahma Chellaney παρακάτω, οι Ναζί έχουν ήδη χάσει.

«Ο Ζελένσκι παραδέχεται ότι η Ρωσία κατέχει πλέον το ένα πέμπτο της Ουκρανίας, της μεγαλύτερης χώρας στην Ευρώπη. Αυτό που δεν ομολόγησε είναι ότι η Ρωσία ελέγχει τη βιομηχανική καρδιά της Ουκρανίας, το 90% των ενεργειακών της πόρων (συμπεριλαμβανομένου του συνόλου του υπεράκτιου πετρελαίου) και τα κρίσιμα λιμάνια και τη ναυτιλία της»

«Δεν θα το μάθετε αυτό διαβάζοντας τον αμερικανικό Τύπο. Τις τελευταίες ημέρες η @washingtonpost ανέφερε ότι «το κύμα του πολέμου αλλάζει φορά σαφώς εναντίον του επιτιθέμενου», ενώ το @Forbes διακήρυξε ότι η Ρωσία «χάνει τον πόλεμο». Άλλα ΜΜΕ ανέφεραν ότι (η Ρωσία) ξεμένει από επιλογές για να αποφύγει την ήττα».

Οι χαμένοι ναζιστές της λέσχης Μπίλντερμπεργκ συγκεντρώθηκαν στην Ουάσινγκτον το περασμένο Σαββατοκύριακο για να συζητήσουν την ήττα τους. Τους επετράπη να συναντηθούν ώστε να παρακολουθούνται και να μπορούν να αναγνωριστούν περισσότεροι από τους μυστικούς ελεγκτές τους, αναφέρουν πηγές της CIA και της NSA.

bilderbergmeetings.org.

https://www.bilderbergmeetings.org/meetings/meeting-2022/press-release-2022

https://www.bilderbergmeetings.org/press/press-release/participants

Ωστόσο, ας το καταστήσουμε πολύ σαφές: δεν πρόκειται για ήττα του αμερικανικού στρατού και για νίκη της Ρωσίας και της κομμουνιστικής Κίνας. Τα λευκά καπέλα του αμερικανικού στρατού δεν έχουν καμία σχέση με όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και δεν υποστηρίζουν το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν.

Τα λευκά καπέλα των ΗΠΑ εξακολουθούν να έχουν μεγάλη δύναμη και σεβασμό, όπως φαίνεται από τη συμμετοχή των ακόλουθων εθνών σε ναυτική άσκηση στον Ειρηνικού:

Η Αυστραλία, το Μπρουνέι, ο Καναδάς, η Χιλή, η Κολομβία, η Δανία, ο Ισημερινός, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ινδία, η Ινδονησία, το Ισραήλ, η Ιαπωνία, η Μαλαισία, το Μεξικό, οι Κάτω Χώρες, η Νέα Ζηλανδία, το Περού, η Δημοκρατία της Κορέας, η Δημοκρατία των Φιλιππίνων, η Σιγκαπούρη, η Σρι Λάνκα, η Ταϊλάνδη, η Τόνγκα, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συμμετάσχουν στην άσκηση Rim of the Pacific (RIMPAC) το 2022.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα, για να δείξουμε ότι η ανθρωπότητα κατευθύνεται πραγματικά προς άγνωστα νερά και χρειάζεται έναν ισχυρό στρατό για να μας καθοδηγήσει, ολοκληρώνουμε με τα τελευταία γραφικά από το έργο μπλε ακτίνα. Ως συνήθως αυτά τα πράγματα τα πιστεύετε μόνο όταν τα δείτε με τα ίδια σας τα μάτια.

Εντωμεταξύ, εξακολουθήστε να παλεύετε για την απελευθέρωση της γης.







πηγή 

 

https://eternalnowblog.com

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters