Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΣΤΙΣ 11:11 ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Για πρώτη φορά, σίγουρα θα ενεργοποιηθούν οι Κώδικες Φωτός της Ψυχής. Τα ίδια που απενεργοποιήθηκαν πριν χιλιάδες χρόνια.
Έτσι εκπληρώνεται μια απαραίτητη προϋπόθεση για την άφιξη της Νέας Γης: το Ανθρώπινο Ον, για να αναστηθεί, πρέπει να ολοκληρωθεί.
Με αυτόν τον τρόπο θα ανακτήσουμε αυτό που μας ανήκει με το δικό μας δικαίωμα: τη μνήμη του ποιοι είμαστε και για όσα έχουμε έρθει, καθώς και τις δυνατότητες που μας είναι εγγενείς.
Άλλο όμως είναι να ανακάμψεις και άλλο να ξέρεις να χρησιμοποιείς σε αυτό το 11:11
Για τους ανθρώπους που είναι ξύπνιοι, η ανάκτηση αυτών των αναμνήσεων και ικανοτήτων μπορεί να αντιπροσωπεύει ευλογία. Πολλοί το λαχταρούσαν εδώ και χρόνια. Ωστόσο, εκείνοι που εξακολουθούν να είναι αγκυροβολημένοι στην παλιά ενέργεια μπορούν ξαφνικά να τους δουν βυθισμένους στο βαθύ εσωτερικό χάος.
Αναμνήσεις σε όσους δεν βρίσκουν λογική και αντιλήψεις που δεν καταλαβαίνουν και αυτό, επιπλέον, τους τρομάζει.
Θα είναι απαραίτητο, μετά από αυτή την ημερομηνία, οι άνθρωποι που εργάζονται στην υπηρεσία του Φωτός να ενώσουν τις προσπάθειές τους για να τους βοηθήσουν να ενσωματώσουν τη διαδικασία 11:11 Ο καθένας από εμάς πρέπει να προετοιμαστεί εκ των προτέρων για εκείνη τη στιγμή, όπως μας συμβουλεύει ο Δάσκαλος Kut Humi συστάσεις:
1. Αναζητώντας την εσωτερική γαλήνη. Ενός λεπτού σιγή την ημέρα για να ακουστεί η φωνή της καρδιάς.
2. Συνειδητά λαμβάνετε το φως του ήλιου, με πρόθεση να απορροφήσετε τη θεραπευτική του δύναμη και την ανύψωση συχνότητας.
3. Κρατήστε την κατεύθυνση προς την κατεύθυνση που υποδεικνύει η φωνή της καρδιάς. Αυτό που είμαστε εκδηλώνεται αυτές τις μέρες περισσότερο από ποτέ. Οι επίδεσμοι που μας τύφλωσαν πέφτουν, οι φραγμοί που μας περιόριζαν καταρρέουν. Τέλος, πολλοί από εμάς ενθαρρύνονται να αναλάβουμε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε εδώ, σε αυτή τη διάσταση.
4. Εξάσκηση στην αποκόλληση παλιών περιοριστικών μοτίβων. Εγκαταλείψτε τις σκέψεις, τις συνήθειες και τις αντιδράσεις που εξακολουθούν να τρέφουν την αρχαία ενέργεια, επιδιώκοντας να τις μεταμορφώσουν σε φως μέσω της αγάπης
5. Ενίσχυση της Αγάπης σε όλες τις σχέσεις μας, σε αυτές που αγαπάμε περισσότερο και σε αυτές που συνδεόμαστε με τον φόβο. Αυτοί οι τελευταίοι είναι που θα μας ανεβάσουν περισσότερο αν είμαστε σε θέση να τους δώσουμε αγάπη και αποδοχή.
6. Λαμβάνοντας ενέργεια από την Πηγή στο διαλογισμό. Η επιρροή τους στο λεπτό σώμα μας είναι τεράστια. Έχει μια μεγάλη δύναμη μετασχηματιστή που μας ελευθερώνει και μας συνδέει.
7. ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ. Εξάσκηση στα οπτικά μας η Ένωση με όλα όσα είναι και με όλα όσα υπάρχουν. Όταν έρθει η ώρα θα λάβουμε ένα Μεγάλο Φως μέσα μας. Αυτό το Φως φέρνει τους κωδικούς ενεργοποίησης που πρέπει να θυμόμαστε. Είναι κωδικοί μιας πολύ υψηλής δόνησης. Όσο υψηλότερη είναι η ίδια η δόνηση κατά τη διάρκεια εκείνης της ημέρας πιο αρμονική θα έχει ως αποτέλεσμα την είσοδο του Φωτός και την άγκυρα του στον καθένα μας.
Μπορούμε να προετοιμαστούμε όπως μας προτείνει ο Master Kuthumi αλλά εκτός από εκείνη την ημέρα πρέπει ειδικά να την αφιερώσουμε στη φροντίδα της ίδιας της ενέργειας, στην εσωτερική ισορροπία, στη διατήρηση της δόνησης πολύ υψηλή. Δραστηριότητες όπως ο διαλογισμός, το περπάτημα στον ήλιο ή η επαφή με τη Φύση είναι οι πιο συνιστώμενες.
Πρέπει να αποφεύγουμε ειδικά οτιδήποτε μας αποσυνδέει από την ουσία μας. Πρέπει να τρέφουμε τους εαυτούς μας με μέτρο, επιδιώκοντας να μην καταπίνουμε τροφές χαμηλών κραδασμών, όπως κρέας ή διαγονιδιακά λαχανικά, και να εκτελούμε κάποια σωματική άσκηση που μας βοηθά να ενεργοποιήσουμε τη ροή του αίματος, καθώς οι Κώδικες Φωτός θα είναι διαφανείς δεμένοι μέσα από αυτό e αίμα, από την καρδιά στους υπόλοιπους το σώμα μας.
Η ενεργοποίηση θα γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά δεν θα αντιληφθούμε πλήρως τις επιπτώσεις της μέχρι την επόμενη μέρα, αφού έχουμε κοιμηθεί τουλάχιστον έξι ώρες.
Ξεκινώντας το πρωί της 12ης Νοεμβρίου, πολλοί άνθρωποι θα νιώσουν τη βαθιά επιθυμία να δώσουν μια πλήρη στροφή στη ζωή τους, άλλοι θα ξεκινήσουν το δρόμο τους με ανανεωμένες δυνάμεις και άλλοι θα νιώσουν μια μεγάλη εσωτερική σύγχυση. Οι επιπτώσεις θα ποικίλλουν ανάλογα με τον βαθμό εξέλιξης του καθενός και την αντίσταση που αντιτίθεται στη διαδικασία αλλαγής που βιώνουμε όλοι.
Στόχος αυτής της ενεργοποίησης είναι να σπάσουμε τους περιορισμούς που, από μέσα μας, μας εμποδίζουν να εξελιχθούμε ή να ξυπνήσουμε. Δεν είναι παρέμβαση στην ελεύθερη βούληση των ανθρώπων. Πρόκειται για την άρση ενός περιορισμού που μας επιβλήθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια, όταν κάποια μπερδεμένα όντα αποφάσισαν να παρέμβουν στην εξελικτική μας διαδικασία.
Σταματήστε να εξηγείτε πώς και γιατί εκείνη η εκδήλωση θα ήταν να βουτήξετε στην παλιά ενέργεια του διαχωρισμού και της πάλης, από την οποία ήδη απομακρυνόμαστε. Δεν έχει σημασία πια πώς, πότε, πού, ποιος ή για τι. Σύντομα θα λυθεί.
Το 11ο από τα 11 θα παράγει ένα μεγάλο ερέθισμα, αλλά δεν θα είναι το τελευταίο. Μεγάλα πράγματα μας περιμένουν στη γωνία. Ας τους λάβουμε με αγάπη, απαλλαγμένοι από φόβους και ανησυχίες, γιατί το βασίλειο του Φωτός έρχεται στη Γη, και αυτό αξίζει μια μεγάλη γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters