Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

"ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ δεν είναι στα ΜΜΕ, αλλά στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, χωρίς καμία αμφιβολία... δε λέμε κάτι καινούργιο !!

Η κα
Eliana
Ελευθερίου αναδεικνύει όπως συχνά το συνηθίζει, και την ευχαριστούμε γι' αυτό, βάζοντας το "μικροσκόπιο σε πολύ υψηλή ανάλυση", και προβάλλει μερικές ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, οι οποίες απλά αναδεικνύουν την αλήθεια της ΛΟΓΙΚΗΣ που πράγματι έχουν κάποιοι (εκτός αν είναι απλά καπνός), αλλά λόγω συμφερόντων κάποιοι άλλοι -ευθέως αρμόδιοι αλλά όντας διεφθαρμένοι - ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, εκουσίως αποκρύπτοντες και στρεβλώνοντας την τόσο ουσιώδη και ΟΧΙ ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για την οποία ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΝ, άλλα προφανώς και ΠΙΟ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΝ και ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ !!

Τοποθέτηση Ελιάνας Ελευθερίου:
"ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
Εξαιρετικά τα νέα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (CoE Council of Europe), τον οργανισμό που πρωτοστατεί παγκόσμια για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι το σώμα που κυβερνά το
Ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Στις 27 Ιανουαρίου 2021, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ψήφισε την απαγόρευση στον αναγκαστικό εμβολιασμό των πολιτών των κρατών μελών, να κάνουν διάκριση ή να το χρησιμοποιούν εναντίον όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.
Διαβάστε τις παραγράφους 7.3.1 & 7.3.2. "

Η εικόνα της σελίδας του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.


**** ********************** ****
Θα προσθέσω και τις παραγράφους 7.1.6 & 7.5.2 & επίσης το άρθρο 8 ! καθότι περιέχεται κρίσιμη πληροφορία και σ' αυτά τα σημεία προς γνώση από τους πολίτες και προς εφαρμογή από τους ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ εκπροσώπους τους !!

Παρακάτω είναι τα επιλεγμένα σημεία με αυτόματη μετάφραση μετάφραση τους στα ελληνικά και o υπερσύνδεσμος στην σελίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου / (νεοελληνιστί: link)
... * έγγραφο απόφασης/ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου *...

Συνεπώς, η Συνέλευση καλεί τα κράτη μέλη και την Ευρωπαϊκή Ένωση:
7.3.1 : να διασφαλίσει ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί,
7.3.2 : να διασφαλίσει ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή που δεν θέλει να εμβολιαστεί,
7.5.2 : χρήση πιστοποιητικών εμβολιασμού ΜΟΝΟ για τον καθορισμένο σκοπό ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, των πιθανών παρενεργειών και των ανεπιθύμητων ενεργειών,
7.1.6 : Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ενδεχόμενο εμπορίας εμπιστευτικών πληροφοριών από στελέχη - {προωθητές} φαρμακευτικών προϊόντων ή φαρμακευτικές εταιρείες που πλουτίζουν αδικαιολόγητα με δημόσια έξοδα, εφαρμόζοντας τις συστάσεις που περιέχονται στο ψήφισμα 2071 (2015) για τη δημόσια υγεία και τα συμφέροντα της φαρμακευτικής βιομηχανίας: πώς να εγγυηθείτε την ΥΠΕΡΟΧΗ / {ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΠΟΙΗΣΗ} του κοινού συμφέροντος για την υγεία {αντί των συμφερόντων των φαρμακευτικών, εις βάρος της Δημόσιας Υγείας }.

8.Αναφορικά με το ψήφισμα 2337 (2020) σχετικά με τις δημοκρατίες που αντιμετωπίζουν την πανδημία Covid-19, η Συνέλευση επιβεβαιώνει ότι, ως ακρογωνιαίος θεσμός της δημοκρατίας, τα κοινοβούλια πρέπει να συνεχίσουν να διαδραματίζουν τον τριπλό τους ρόλο εκπροσώπησης, νομοθεσίας και εποπτείας σε πανδημικές συνθήκες. Συνεπώς, η Συνέλευση καλεί τα κοινοβούλια να ασκήσουν αυτές τις εξουσίες, ανάλογα με την περίπτωση, επίσης όσον αφορά την ανάπτυξη, την κατανομή και τη διανομή εμβολίων Covid-19.

Αυτά είναι ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, τα οποία πρέπει να μεταφέρονται σε ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ και σε ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ εργαλεία από τους "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ" ΜΑΣ, και να ελέγχεται ότι ακολουθούνται οι προδιαγραφές και όχι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ και με ΧΡΟΝΙΣΜΟΥΣ (βάσει ΑΛΛΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ... !!)
Προτεινόμενες διατάξεις αποφάσεις ευρωπαϊκών μηχανισμών από #Dr_V
ΠΗΓΗ:
Τη σελίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα τη βρείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters