Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Τεράστια ανάσυρση πληροφοριών από τη θαλάσσια επιδρομή στο αρχηγείο της CIA

Μετάφραση google από Αγγλικά
Οι καλοί τύποι κερδίζουν, λαοί, και δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν απελευθερωθούν οι τελευταίοι σκλάβοι που έχουν πλυθεί στον εγκέφαλο από τη μήτρα του μυαλού ελέγχου του σκύλου του Χαζάρι και τους εγκληματίες.

Η επιδρομή Marine την περασμένη εβδομάδα στα κεντρικά γραφεία της CIA στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια είχε αποφέρει τεράστιες δυνάμεις πληροφοριών, λένε το Πεντάγωνο και άλλες πηγές. 

«[Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ] Ο Τραμπ κερδίζει το BIG, με τα δαχτυλίδια πεντάλ που συνδέονται με την Κλίντον να έχουν καταστραφεί τόσο στην Κίνα όσο και στις Φιλιππίνες, την Αφρική και τη Γερμανία. Τα στρατιωτικά δικαστήρια και οι σφραγισμένες κατηγορίες σε όλες τις ΗΠΑ πλησιάζουν 4.000 », σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.

Αυτή η επιδρομή κατέστη δυνατή επειδή ο Τραμπ υπέγραψε εκτελεστική εντολή στις 20 Οκτωβρίου για ανάκληση του συνταξιούχου στρατού σε ενεργό καθήκον, προκειμένου να «κατεβάσει την καμπίνα Μπους-Κλίντον, την εβραϊκή μαφία και να καθαρίσει τη CIA και το FBI προδοτών», αναφέρουν οι πηγές. .

Οι πηγές λένε ότι κατά τη διάρκεια της επιδρομής της 18ης Νοεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της CIA, κατασχέθηκαν υπολογιστές και έγγραφα και, ως αποτέλεσμα, «εντοπίστηκαν περίπου 400 εγκαταστάσεις ναρκωτικών και ο αμερικανικός στρατός άρχισε να βομβαρδίζει τους στο Αφγανιστάν στις 19 Νοεμβρίου». 

Πρόσθεσαν ότι οι βομβαρδισμένες τοποθεσίες χαρακτηρίστηκαν ως Ταλιμπάν για να είναι «πολιτικά σωστές». Με άλλα λόγια, δεν θέλουν ο κόσμος να πιστεύει ότι υπάρχει εμφύλιος πόλεμος μέσα στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα.

Εν πάση περιπτώσει, «Οι πεζοναύτες έχουν αποδείξει για άλλη μια φορά ότι είναι fper fiselis (πάντα πιστοί), καθώς δεν ήταν μόνο μια στρατιωτική επιχείρηση αλλά μια επιχείρηση πληροφοριών, μια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου και η μεγαλύτερη επιχείρηση κατά των ναρκωτικών στην ιστορία». οι πηγές συνεχίζονται.

Εκτός από τη διακοπή χρημάτων ηρωίνης από το Αφγανιστάν, η διακοπή των αεροπορικών πτήσεων και των χερσαίων συνδέσεων με τη Βόρεια Κορέα έχει σταματήσει τη ροή χρημάτων αμφεταμίνης και στο Khazarian cabal, σύμφωνα με πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας.

Οι μαζικές συλλήψεις και απελάσεις της συμμορίας MS-13 El Salvadorian που προσλαμβάνονται δολοφόνοι για τον βασιλιά της ναρκωτικής ουσίας El Chapo, καθώς και μια νέα επίθεση στα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού και της Κολομβίας, σημαίνει ότι κόβονται επίσης χρήματα κοκαΐνης από τη Νότια Αμερική Η συνεχιζόμενη νομιμοποίηση της μαριχουάνας παγκοσμίως έχει επίσης διακόψει αυτή την πηγή μαύρου χρήματος Khazarian.

Με την επιρροή των χρημάτων από τα ναρκωτικά της CIA να εξαντλείται, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είναι έτοιμο να διώξει τη CIA και το στρατόπεδο Μπους για βασανιστήρια και άλλα εγκλήματα πολέμου στο Αφγανιστάν καθώς και αλλού, λένε το Πεντάγωνο και άλλες πηγές.

Επίσης, μια από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις διαφθοράς στη στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ οδήγησε στη διερεύνηση 440 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 60 ναυάρχων, το ένα τρίτο του κορυφαίου ορείχαλκου του Ναυτικού. 

Η απομάκρυνση αυτών των διεφθαρμένων αξιωματικών, ως επί το πλείστον που σταθμεύουν στην Ασία, σημαίνει ότι ο 7ος στόλος σύντομα θα σταματήσει να προστατεύει τους διεφθαρμένους πολιτικούς στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και τη μυστική αποικία Khazarian στη Βόρεια Κορέα. Αυτό θα σημαίνει ότι οι συλλήψεις των ΗΠΑ θα ακολουθηθούν από παρόμοιες συλλήψεις στην Ασία.

https://thehornnews.com/one-third-navy-brass-caught-huge-foreign-bribery-scandal/embed/#?secret=nPEKZBw3dZ

Οι Ιάπωνες εγκληματίες που εμπλέκονται στην επίθεση τσουνάμι και πυρηνική μαζική δολοφονία στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου 2011, φοβούμενοι για τη ζωή τους, έχουν κρατήσει τον καταγγέλλοντα και τον Grandmaster του Γνωστικού Illuminati «Alexander Romanov», γνωστό και ως Slasha Zaric, και τον περιορίστηκαν σε απάνθρωπες συνθήκες στο Hasegawa Νοσοκομείο στο Φούτσου, Τόκιο. Ο αριθμός τηλεφώνου του νοσοκομείου είναι 81-422-31-8600. 

Ο πρώην πρωθυπουργός Yasuhiro Nakasone, ο πρώην πρωθυπουργός Yoshiro Mori, ο δήμαρχος της πόλης Koganei, ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης Koganei και όλοι οι άλλοι εγκληματίες που εμπλέκονται στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στη Φουκουσίμα θα φυλακιστούν και θα εκτελεσθούν τελικά εκτός εάν απελευθερώσουν τον Zaric και αμέσως κρατήσουν τον Τύπο συνέδρια για να ομολογήσουν τις αμαρτίες τους. 

Τα περιουσιακά τους στοιχεία θα κατασχεθούν και ο Ζάριτς θα αποζημιωθεί για τη ζημιά που του έχει προκληθεί, λένε οι πηγές του White Dragon Society (WDS) Φυσικά, ανώτεροι εγκέφαλοι στις ΗΠΑ, την Ιταλία και την Ελβετία θα προσαχθούν επίσης στη δικαιοσύνη για αυτά τα εγκλήματα.

Πολλοί κορυφαίοι χαζάριοι μαχητές όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζορτζ Σόρος έχουν ήδη «αφαιρεθεί», λένε πηγές του WDS.

Στη συνέχεια, μεταξύ των πιο σημαντικών ανθρώπων που αναμένεται να αποσυρθούν είναι ο Eric Schmidt της Google, ο Jeff Bezos του Amazon, ο Mark Zuckerberg του Facebook, καθώς και ο Masayoshi Son of Softbank και πολλοί άλλοι ολιγάρχες που έχουν χρησιμοποιηθεί ως χοάνες για να ξεπλύνουν ιδιωτικά κεντρικά -bank χρήματα fiat στην πραγματική οικονομία. Ιαπωνικές δεξιές πηγές λένε ότι ο Son "έχει ήδη αντιμετωπιστεί".

Εν τω μεταξύ, μια πηγή στα κεντρικά γραφεία των ΗΠΑ Marine παρείχε επίσης άσχημη λεπτομέρεια για άλλα χαζάρια εγκλήματα που αποκαλύφθηκαν κατά την επιδρομή. Αυτό ελήφθη μέσω e-mail από ένα λευκό καπέλο της CIA:

Από ναυτικό στα κεντρικά γραφεία της CIA

Οι πεζοναύτες των ΗΠΑ επιτέθηκαν στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) στο Langley της Βιρτζίνια αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι πεζοναύτες ανακάλυψαν πολλά στοιχεία που αφορούσαν γνωστούς πολιτικούς της υπεξαίρεσης, της εκλογικής νοθείας, της απάτης ταυτότητας, των δολοφονιών, των δολοφονιών, της εγχώριας τρομοκρατίας και της παιδεραστίας.

Έχω αναφέρει τα ακόλουθα 23 ΕΙΔΗ για να ξεχωρίσω το ενδιαφέρον σας και να συνοψίσω τι συμβαίνει:

  • ΘΕΜΑ 1: Τα κεντρικά γραφεία της CIA έχουν επιτεθεί, το FBI έχει εξουδετερωθεί και έχουν ανακτηθεί 35 τρισεκατομμύρια δολάρια από αχρεωστήτως κατασχεθέντα κονδύλια των ΗΠΑ. Περίπου 100 τρισεκατομμύρια δολάρια έχουν καταχραστεί από τους Μπους και τους Κλίντον.

  • ΘΕΜΑ 2: Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άνοιξε ξανά τα αρχεία δολοφονίας του Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι και ο Τζορτζ ΧW Μπους ήταν πίσω από αυτό. Οι φωτογραφίες αυτοψίας της JFK παραποιήθηκαν.

  • ΘΕΜΑ 3: Οι εκδηλώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης όλων αυτών των μελών του Κογκρέσου είναι μια επικρατούσα απόσπαση της προσοχής των μέσων μαζικής ενημέρωσης για ό, τι πραγματικά συμβαίνει (οι αμερικανικοί πεζοναύτες επιτίθενται στην έδρα της CIA και ο Πρόεδρος Τραμπ επιβάλλει στρατιωτικό στρατιωτικό νόμο) πίσω από τη σκηνή.

  • ΘΕΜΑ 4: Ο Alex Jones της Infowars είναι ένας απειλή προδότης και εθνικής ασφάλειας που συνδέεται με μια διαίρεση του Mossad, της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών του κράτους του Ισραήλ.

  • ΘΕΜΑ 5: Η Χίλαρι Ρόδαμ Κλίντον διέταξε τις δολοφονίες, μέσω οικιακών ομάδων δολοφονιών, των Ρον Μπράουν (Γραμματέας Εμπορίου), Γουίλιαμ Κόλμπι (Διευθυντής Κεντρικής Πληροφορικής), Βινς Φόστερ (Αναπληρωτής Σύμβουλος του Λευκού Οίκου) και Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ ( γιος του δολοφονημένου Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι) - και άλλοι.

  • ΘΕΜΑ 6: Ο τότε υποψήφιος του Προέδρου των Ρεπουμπλικανών Τραμπ είχε δίκιο ότι ο πατέρας του γερουσιαστή Τεντ Κρουζ εμπλέκεται με τον Λι Χάροϊ Οσβαλντ

  • ΘΕΜΑ 7: Ο εκπρόσωπος της Καλιφόρνιας, Adam Schiff, μέλος της μόνιμης επιτροπής πληροφοριών για το Σώμα και ο δήμαρχος του Σικάγου Rahm Emmanuel, πρώην αρχηγός προσωπικού του Λευκού Οίκου για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, συνδέονται με το Mossad. Τόσο ο Schiff όσο και ο Emmanuel είναι παιδεραστές.

  • ΘΕΜΑ 8: Ο Μπαράκ Ομπάμα γεννήθηκε στην Κένυα και ο πρώην Πρόεδρος διέπραξε απάτη ταυτότητας. Ο Ομπάμα πρέπει να συλληφθεί για απάτη ταυτότητας.

  • ΘΕΜΑ 9: Ο γερουσιαστής Cruz είναι Καναδός πολίτης που παραποίησε το πιστοποιητικό γέννησής του για να γίνει Γερουσιαστής των ΗΠΑ και διέπραξε απάτη ταυτότητας. Ο Κρουζ πρέπει να συλληφθεί για απάτη ταυτότητας.

  • ΘΕΜΑ 10: Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει το αρχείο κάθε δημοσιογράφου (π.χ. Anderson Cooper [CNN / CBS], Chris Matthews [MSNBC], Wolf Blitzer [CNN] και πιθανώς Alex Jones [InfoWars]] που βρίσκεται στη μισθοδοσία της CIA.

  • ΘΕΜΑ 11: Οι πεζοναύτες των ΗΠΑ κατάργησαν υπολογιστές από τα κεντρικά γραφεία της CIA αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο.

  • ΘΕΜΑ 12: Τώρα έχουν αποδείξεις και αποδείξεις ότι η Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον διέπραξε εκλογικές απάτες, προδοσία και προδοσία. Είναι έμπορος ναρκωτικών. Έχει διαπράξει μαζικές δολοφονίες. Δολοφονεί ανθρώπους στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως σχέδιο δολοφονίας προς ενοικίαση.

  • ΘΕΜΑ 13: Ο Μπιλ Πλάντε, ο οποίος αποχώρησε ως ανταποκριτής του CBS News τον Νοέμβριο του 2016, επιβεβαίωσε ότι ο JFK πυροβολήθηκε από το μέτωπο, ο υποψήφιος του Δημοκρατία του Τενεσί / Αλ Γκορ κέρδισε στην πραγματικότητα τις εκλογές του 2000 και ολόκληρη η τρομοκρατική επίθεση της 9/11 ήταν ξαπλωμένος. Ο Πλάντε είπε ότι κανένα από αυτά δεν θα αναφερθεί επειδή οι δημοσιογράφοι φοβούνται τη ζωή τους.

  • ΘΕΜΑ 14: Αυτή η χώρα δεν θα έχει έλλειμμα μετά την εφαρμογή των πρωτοκόλλων. 100 τρισεκατομμύρια δολάρια μπαίνουν, 35 τρισεκατομμύρια δολάρια πηγαίνουν κατευθείαν στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και υπάρχει πλεόνασμα 15 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Μπορούμε να μειώσουμε τους φόρους, να ανοικοδομήσουμε τον στρατό, να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πρόγραμμα υποδομών για αυτήν τη χώρα και ο Ντόναλντ Τραμπ θα πέσει ως ο μεγαλύτερος Πρόεδρος από τον Ρόναλντ Ρέιγκαν.

  • ΘΕΜΑ 15: Ο George HW Bush προσπάθησε να δολοφονήσει τον Πρόεδρο Reagan τρεις φορές κατά τη διάρκεια της οκταετούς προεδρίας του Reagan.

  • ΘΕΜΑ 16: Ο «Μπαμπάς Μπους» (και η Χίλαρι Κλίντον) προσπάθησαν επίσης να δολοφονήσουν επτά φορές τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Και ο Μπους, όλα αυτά τα χρόνια, ασχολήθηκε με 25 συνωμοσίες δολοφονίας εναντίον άλλων μεγάλων πολιτικών προσώπων - συγκεκριμένα, μελών του Κογκρέσου και Γερουσιαστών.

  • ΘΕΜΑ 17: Αν ο Γκορ είχε αναλάβει τα καθήκοντά του και οι Μπους δεν μπορούσαν να κλέψουν τις εκλογές, υπήρχε μια συνωμοσία για την απομάκρυνση του Γκορ και την ανάδειξη του Προέδρου του Αντιπροέδρου Αλ Λίμπερμαν.

  • ΘΕΜΑ 18: Υπάρχει μια συγκατάθεση που περιλαμβάνει τον εκπρόσωπο της Καλιφόρνια Maxine Waters και την Blue Moon Bank στην Ταϊλάνδη

  • ΘΕΜΑ 19: Η επίθεση του Rene Boucher στις 3 Νοεμβρίου 2017 εναντίον του πολέμου κατά του πολέμου / υπέρ της ζωής του Κεντάκι, Ραντ Πολ, έγινε απόπειρα δολοφονίας. «Αυτός ο τύπος [Boucher] πετάχτηκε», επειδή ο Paul ξέρει πάρα πολλά και δεν μπορεί να ελεγχθεί.

  • ΘΕΜΑ 20: Ένας δημοσιογράφος σε ένα μεγάλο δίκτυο επρόκειτο να σπάσει μια ιστορία - στην οποία κάθεται μέχρι σήμερα - ότι η κυβέρνηση ήρθε σε επαφή με ορφανοτροφεία σε όλη τη χώρα και πλήρωσε αυτά τα ορφανοτροφεία για να μεταφέρει ορφανά στην Ουάσιγκτον DC, έτσι ο Dick Cheney και ο George HW Bush και άλλοι παιδόφιλοι (π.χ. Barney Frank) θα μπορούσαν να διαλέξουν τα παιδιά με τα οποία ήθελαν να κάνουν σεξ. Στη συνέχεια, πήραν αυτά τα παιδιά σε πάρτι. Οι Hookers ήταν παρόντες σε αυτά τα πάρτι. Τα μέλη του Κογκρέσου ήταν ναρκωτικά και φωτογραφήθηκαν πολιτικοί και αυτά τα ορφανά σε σεξουαλικά συμβιβαστικές θέσεις. Ένα μεγάλο μέρος του Κογκρέσου ελέγχθηκε (και τώρα) ελέγχεται μέσω εκβιασμού.

  • ΘΕΜΑ 21: Όταν οι πεζοναύτες των ΗΠΑ πραγματοποίησαν επιδρομές στα κτίρια της CIA, ανακάλυψαν οικονομικές συναλλαγές πριν από την 9/11 τρομοκρατικής επίθεσης, ασφαλιστικά έγγραφα και άλλα έγγραφα. Όλα αυτά τα έγγραφα είναι πλέον στην κατοχή της Marine Marine Intelligence.

  • ΘΕΜΑ 22: Η πολιτεία του Ουισκόνσιν, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και οι πρώην (από το 2001-2005) κυβερνήτης του Ουισκόνσιν Τόμι Τόμπσον συμμετείχαν σε κλοπή τρισεκατομμυρίων δολαρίων από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Ο κυβερνήτης του Ουισκόνσιν, Scott Walker, πρέπει να παραδώσει ό, τι έχει ή θα κληθεί.

  • ΘΕΜΑ 23: Ο κυβερνήτης της Δημοκρατίας της Καλιφόρνια Τζέρι Μπράουν διέταξε μια παιδαγωγική έρευνα για το δικό του κόμμα, με τη συμμετοχή του εκπροσώπου της Καλιφόρνια / ηγέτη της μειοψηφίας Νάνσυ Πελόσι και της αμερικανικής Γερουσίας Καμάλα Χάρις.

https://benjaminfulford.net/2017/11/27/huge-actionable-intelligence-haul-marine-raid-cia-hq/




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters