Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους ... ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ...

Ο πόλεμος είναι ανοιχτός πόλεμος πλέον μεταξύ της Cabal και των Αμερικανών Πατριωτών.

Η Cabal απείλησε τη χρήση πυρηνικών όπλων για να πετύχει την απομάκρυνση του Τραμπ, γιατί ακόμα και η έκθεση της DNI (Director of National Intelligence) και άλλες εκθέσεις που δόθηκαν στο Κογκρέσο επιβεβαίωναν την νίκη του.

Δείτε τι συμβαίνει

Trump was the most popular president in history, the globalists in 6 countries interfered in the election along with corrupt politicians and the deep state. They switched votes electronically and stuffed the ballots according to the DNI report. A report given to Congress yet they still certified the votes using the excuse of a breech of the Capitol Building upon which they falsely blamed Trump. This gave the corrupt politicians on both sides a way out.
 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE

Ο Τραμπ ήταν ο πιο δημοφιλής πρόεδρος στην ιστορία, οι παγκοσμιοποιητές σε 6 χώρες παρενέβησαν στις εκλογές μαζί με διεφθαρμένους πολιτικούς και το βαθύ κράτος. Αντάλλαξαν ψήφους ηλεκτρονικά και γέμισαν τα ψηφοδέλτια σύμφωνα με την έκθεση DNI. Μια έκθεση που δόθηκε στο Κογκρέσο, ωστόσο, πιστοποίησε ακόμη τις ψήφους χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία μιας παραβίασης του Καπιτωλίου στο οποίο κατηγόρησαν ψευδώς τον Τραμπ. Αυτό έδωσε διέξοδο στους διεφθαρμένους πολιτικούς και από τις δύο πλευρές.


Το Πεντάγωνο εξακολουθεί να μεταφέρει στρατεύματα στην περιοχή της DC, ενώ οκτακόσιοι ανώτατοι αξιωματικοί ορκίστηκαν πίστη στο Σύνταγμα και στον νόμιμο νικητή των εκλογών Ντόναλτ Τραμπ..
Έπεται συνέχεια..
Την προηγούμενη μου σχετική ανάρτηση την κατέβασαν γιατί κατά την άποψη τους "περιείχε εκφράσεις μίσους". Σας διαβεβαιώ ότι οι πληροφορίες μου είναι αδιαμφισβήτητες και γι' αυτό δεν τους αρέσουν. Η ενημέρωση σας θα συνεχιστεί, είτε σ' αυτό το Facebook, είτε στο άλλο..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters