Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Οι προ-εγκαινιακές δραστηριότητες της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν καταργούνται η μια μετά την άλλη!

 Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Σύμωνα με τη μεγάλη αμερικανική εφημερίδα THE USA TODAY, οι εργάτες την Τρίτη (30 Δεκ. 2020) «ξήλωσαν» την εξέδρα της παρέλασης των εγκαινίων της “προεδρίας” του Μπάιντεν λόγω του ότι η ομάδα μετάβασης Μπάιντεν έχει προγραμματίσει μια…ΕΙΚΟΝΙΚΗ ορκωμοσία για τον Μπάιντεν.

USATODAY

Parade viewing stands dismantled near White House as Biden team seeks to discourage inauguration crowds

People are being encouraged to stay home during President-elect Joe Biden’s inauguration on January 20.

Ήδη σας αναφέραμε ότι τις σκαλωσιές και την ορκωμοσία του Τράμπ θα φτιάνουν…ΗΔΗ, εδώ και μέρες!. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο Τράμπ σηματοδοτεί ότι κέρδισε τις εκλογές και φτιάχνουν ήδη τη…σκηνή και τις σκαλωσίες για την ορκωμοσία του!, για περισσότερα! ΕΑΝ δηλαδή ο κος Τράμπ νόμιζε ότι ΔΕΝ θα έβγαινε πρόεδρος για δεύτερη φορά, τότε ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ…ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΥ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ…!!!

Σύμφωνα με την μεγάλη βρετανική εφημερίδα The Daily Mail, η προετοιμασία των εγκαινίων πανδημίας της υποτιθέμενης νέας προεδρίας του Τζο Μπάιντεν συρρικνώνεται όλο ένα και περισσότερο καθώς οι νομοθέτες του Κάπιτολ Χιλ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ το παραδοσιακό γεύμα για εκεἴνη την ημέρα του λόγω κοροναϊού.

DAILYMAIL.CO

Biden’s pandemic inauguration gets smaller as luncheon is cancelled

Lawmakers on Capitol Hill have canceled the traditional luncheon held on Inauguration Day for the new president, sparing Joe Biden a crowded sit down on Capitol Hill after he takes the oath of office.

Λένε ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με το COVID, αλλά είναι όμως έτσι τα πράγματα, ιδιαίτερα με δεδομένα όλα αυτά αποδεικτικά στοιχεία που έχουν βρει το φως της ημέρας σχετικά με τη μεγάλη εκλογική…ΚΛΟΠΗ που έγινε στις κάλπες την 3η Νοεμ. του 2020;;;

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί από της 6ης Ιανουαρίου και μετά, η Ουάσινγκτον θα αρχίζει να κατακλύζεται από υποστηρικτές του Τράμπ που θα διαδηλώνουν για ευνόητους λόγους. Και στις 6 του μηνός, ο ίδιος ο Τράμπ θα εκφωνήσει μια μεγάλη ομιλία όπου θα εκθέσει, με ατράνταχτα στοιχεία, την όλη μεγάλη απάτη της 3ης Νοεμ. του 2020. Λέγεται, ότι με αυτήν την ομιλία, τον Μπάιντεν θα τον «σκίσει» δημόσια ο Τράμπ και μετά δεν θα έχει που να κτυφτεί ο γέρος!!! Αυτό μένει να το δούμε…!!!….

greeknewsondemand.com


https://www.triklopodia.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters