Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Τραμπ εναντίον της παγκοσμιοποιητικής μηχανής γενοκτονίας

Μια παγκόσμια ατζέντα εξόντωσης βρίσκεται σε εξέλιξη και τα ανθρώπινα όντα έχουν προγραμματιστεί να εξαλειφθούν από τον πλανήτη Γη. 
Η γενοκτονική ατζέντα των παγκοσμιοποιητών απαιτεί απόλυτη υπακοή από τις μάζες που βαδίζουν προς το θάνατό τους, γι 'αυτό και οι εθνικιστές / λαϊκιστές ηγέτες στοχεύονται επίσης από τους παγκοσμιοποιητές. 

Η νίκη του Τραμπ στις εκλογές του 2020 δεν είναι απλώς ένα πολιτικό ζήτημα αλλά μια ανθρώπινη επιβίωσηθέμα. Κανένας άνθρωπος στον πλανήτη μας δεν είναι ασφαλής όσο υπάρχει το Κ.Κ.Κ. και το Κ.Κ.Κ. εκτελεί την παγκόσμια προσπάθεια εξολόθρευσης με στόχο όλους τους μη Κινέζους σε όλο τον κόσμο. Το Κ.Κ.Κ. έχει διεισδύσει και τώρα ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων των νομοθετών, των δικαστηρίων, των μέσων ενημέρωσης και των τεχνολογικών γίγαντες. 
Όλοι αυτοί οι Αμερικανοί που έχουν πάρει χρήματα από το Κ.Κ.Κ. για να προδώσουν τη χώρα τους θα πρέπει, φυσικά, να συλληφθούν, να διωχθούν για προδοσία και να εκτελεστούν δημοσίως εάν κριθούν ένοχοι. Δεν έχουν προδώσει μόνο το έθνος τους αλλά ολόκληρο το είδος τους. Είναι εχθροί της ανθρωπότητας. Στη σημερινή ενημέρωση κατάστασης για την 1η Ιανουαρίου 2021, διερευνούμε:

  • Τι μάθαμε από το 2020: Εκπληκτική διαφάνεια σχετικά με τη συνολική διαφθορά και την εγκληματικότητα σχεδόν κάθε θεσμικού οργάνου «αρχής», από τον ΠΟΥ έως το CDC, το FDA, το FBI, το DOJ, το SCOTUS κ.λπ. Ήταν η χρονιά που λάμπει ένα φως στο βυθισμένο βάλτο και βλέποντας βάλτους καταιγίδες φρικάρουν και προσπαθούν να φύγουν.
  • Το Bitcoin με 30.000 δολάρια ΗΠΑ είναι μια ψήφος κατά της εξουσίας της κεντρικής τράπεζας και ένα σημάδι ότι τα ανθρώπινα όντα επιθυμούν να είναι ελεύθερα.
  • 140+ Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής λένε τώρα ότι θα αντιταχθούν στην εκλογική ψηφοφορία του Μπάιντεν στις 6 Ιανουαρίου
  • Πρόκληση στον VP Pence για να με αποδείξει λάθος: Δεν είστε πατριώτης εκτός εάν ενεργήσετε για να υπερασπιστείτε τη δημοκρατία στις 6 Ιανουαρίου. Διαλέξτε ένα: Προδότης ή πατριώτης. Δεν υπάρχει πλέον κανένα μεσαίο έδαφος.
  • Τι θα συμβεί στις 6 Ιανουαρίου; Τρία δυνατά αποτελέσματα: 1) Νίκη Μπάιντεν, 2) Καμία απόφαση (καθυστέρηση), 3) Νίκη Τραμπ Βάζουμε επί του παρόντος το αποτέλεσμα της νίκης του Μπάιντεν με πιθανότητα 80% στις 6 Ιανουαρίου
  • Το γεγονός ότι τα μέλη του GOP διατυπώνουν αντιρρήσεις στις 6 Ιανουαρίου θα αναγκάσει το Σώμα και τη Γερουσία να προβούν σε ψηφοφορία για την επιλογή των εκλογέων. Αυτή η ψηφοφορία αποκαλύπτει τον κατάλογο των προδοτών που πρέπει να αντιμετωπίσουν τη σύλληψη και τις κατηγορίες προδοσίας για την ψήφο υπέρ μιας παράνομης πλάκας (η πλάκα Μπάιντεν από δόλια κράτη). Αυτό είναι το 4D σκάκι, όπου ο Trump αναγκάζει τους προδότες να παραδεχτούν δημόσια ότι είναι προδότες. Οι ψήφοι στο Σώμα και στη Γερουσία αποκαλύπτουν όλα!
  • Οι επιλογές μετά τον 6ο Τραμπ θα παγιωθούν μετά την προδοσία της 6ης Ιανουαρίου από το Κογκρέσο. Ο Τραμπ θα κηρύξει τότε ότι τα δικαστήρια έχουν αποτύχει, το Κογκρέσο έχει αποτύχει, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν αποτύχει, η λογοκρισία Big Tech είναι προδοσία και ο Τραμπ θα αναγκαστεί να επικαλεστεί στρατιωτική αρχή για να υπερασπιστεί τη δημοκρατία και ενδεχομένως να επαναλάβει τις εκλογές χωρίς απάτη και ψηφοφορία γέμιση των Dems.
  • Περισσότερη απάτη ψηφοφορίας στη Γεωργία εκτέθηκε από τον Πούλιτζερ.
  • Η εκστρατεία που χτυπάει την πόρτα της Αριζόνα αποκαλύπτει τεράστιο ποσοστό των «φανταστικών» ψηφοφόρων που περιγράφονται από τον Bobby Piton.
  • Δυνατότητα ότι το αποτέλεσμα της 6ης Ιανουαρίου θα καθυστερήσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών έως τις 4 Μαρτίου.
  • Επανεξέταση της 12ης τροπολογίας. Απαιτεί εκπροσώπους από κρατικές αντιπροσωπείες και τα κράτη δεν βρίσκονται σε σύνοδο. Αυτό θα ήταν αδιέξοδο.
  • Μια πιο λεπτομερής εξήγηση για το πώς θα ήταν οι γερουσιαστές, οι κυβερνήτες και άλλοι μεσίτες δυνάμεων να θέσουν πρόθυμα να καταγραφούν βίντεο που βιάζουν παιδιά, έτσι ώστε να μπορούν να «εμπιστευτούν» από τους παγκοσμιοποιητές ελεγκτές (δηλαδή τη μόχλευση του Epstein) Αυτός είναι ο λόγος που σχεδόν όλοι οι πιο ισχυροί άνθρωποι στην πολιτική είναι οι πιο στριμμένοι εγκληματίες και οι ψυχωτικοί κακοποιοί των ανθρώπων.
  • Καταιγισμός ιδεών για το τι θα μπορούσε να κάνει ο Τραμπ μπροστά στο Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου: Θα μπορούσε να είναι ο Έπσταϊν; Θα μπορούσε να είναι απόδειξη των οικονομικών δεσμών του Μπάιντεν με την Κίνα; Κατάλογος όλων των τρεχόντων μελών του Σώματος και της Γερουσίας που έχουν διαπράξει προδοσία;
  • Η επέκταση του εκτελεστικού διατάγματος του Τραμπ για τα ανθρώπινα δικαιώματα / την εμπορία παιδιών του δίνει επιπλέον ώθηση σε εκείνους τους νομοθέτες που συμμετείχαν στις τελετές του Epstein (παιδεραστία). Θα μπορούσαμε να δούμε 100+ μέλη του Κογκρέσου να παραιτηθούν ξαφνικά;
  • Ο Λευκός Οίκος κυκλοφορεί νέα στρατηγική πλανητικής προστασίας για να αποτρέψει τη μόλυνση της Γης από μικρόβια από άλλους κόσμους.
  • Κινεζικά υποβρύχια αεροσκάφη που πιάστηκαν από Ινδονησιακούς ψαράδες.
  • Πυρηνικά όπλα χαμηλής απόδοσης (τακτικά πυρηνικά) που παραδόθηκαν στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και τέθηκαν σε ανάπτυξη.
  • Το αμερικανικό ναυτικό σώμα στέλνει τώρα 30.000 καταστολείς όπλων για στρατιωτικά στρατεύματα.
Ακούστε το πλήρες podcast εδώ: Brighteon.com/946ac8f4-6497-4075-8230-db56ab9987a0
Ακούστε το νέο podcast Update Situation κάθε μέρα στη διεύθυνση : https://www.brighteon.com/channels/hrreport

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
ΠΗΓΗ: https://www.distributednews.com/486158.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters