Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Γενικός Michael Flynn, στρατηγός Thomas McInerney με τον Brannon Howse - αποκαλύπτεται η ταυτότητα του KRAKEN

Πλήρες αντίγραφο της συνέντευξης των βομβαρδιστικών:

Ο Brannon Howse του World View Report δημοσίευσε μια συνέντευξη χθες το πρωί, με τον Στρατηγό Michael Flynn με τα πρώτα δημόσια σχόλιά του από τότε που χάθηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ. 
Μπορείτε να δείτε την πλήρη συνέντευξη στον ιστότοπο WorldViewWeekend.com . Στην ίδια συνέντευξη εμφανίζονται επίσης ο στρατηγός Thomas McInerney, ειδικός στον πόλεμο στον κυβερνοχώρο, καθώς και η Mary Fanning από το TheAmericanReport.org και συγγραφέας του βιβλίου: THE HAMMER is the Key to the Coup "The Political Crime of the Century": How Obama , Ο Μπρέναν, ο Κλάπερ και η CIA κατασκοπεύουν τον Πρόεδρο Τραμπ, τον Στρατηγό Φλίν ... και όλους τους άλλους
Σε αυτήν τη συνέντευξη, θα μάθετε για την πραγματική ταυτότητα του Κράκεν, καθώς και την επιβεβαίωση ότι στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς για να καταλάβει το αγρόκτημα διακομιστών της CIA στη Φρανκφούρτη, το οποίο είναι το κλειδί για την απόδειξη της σκόπιμης εκλογικής νοθείας μέσω τροποποιημένων από απόσταση ψηφοφορίες. Παρακάτω, θα βρείτε το πλήρες αντίγραφο της συνέντευξης. 
Δώστε μας έναν σύνδεσμο πίσω όταν αντιγράφετε και επικολλάτε αυτήν τη μεταγραφή, καθώς πραγματοποιήσαμε αυτήν την εργασία με τα μέλη του προσωπικού μας. Ευχαριστώ. Ίσως θέλετε επίσης να ακούσετε τα καθημερινά podcast ανάλυσης "Κατάσταση ενημέρωσης" στη σελίδα Health Ranger Report στο Brighteon.com . Πρώτον, εδώ είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία του τμήματος McInerney που πιστεύαμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικά.
  • Το HAMMER και διάφορα κυβερνο-όπλα είχαν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως από τις ΗΠΑ εναντίον άλλων χωρών, τώρα τα όπλα αναπτύσσονται εναντίον μας. Ο Ομπάμα είναι πίσω από τα πάντα.
  • Ο δημιουργός του HAMMER και η Scorecard είναι ο Denis Montgomery, πρώην αναλυτής της CIA.
  • Ο Φοξ κτύπησε εναντίον της Αμερικής, οι συντονιστές πραξικοπήματος στρατολόγησαν το σύνολο των μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ και της Big Tech για να νικήσουν τη Δημοκρατία και να ανατρέψουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ.
  • Η προθεσμία της 14ης Δεκεμβρίου δεν έχει σημασία. Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν πρέπει να αφήσει το αξίωμά του έως ότου αναλυθούν όλα τα γεγονότα σχετικά με την κλοπή εκλογών, συμπεριλαμβανομένων των κατανομών καταμέτρησης ψήφων "που προκαλούνται από δόλιο ηλεκτρονικό χειρισμό στοχευμένων μηχανών ψηφοφορίας".
  • Το γεγονός ότι και οι 5 πολιτείες του πεδίου μάχης σταμάτησαν να μετρούν ταυτόχρονα, "Δείχνει τον προηγούμενο συντονισμό από εκλογικούς αξιωματούχους σε πέντε πολιτείες μάχης". Στη συνέχεια χρησιμοποίησαν τους HAMMER και Scorecard, συν Dominion, για να μετακινήσουν τον Joe Biden στο προβάδισμα. Είναι μια «μαθηματική αδυναμία» με τον τρόπο που μπήκαν οι ψήφοι. Χρησιμοποιήθηκε ένας αλγόριθμος.
  • Στο PA, 1,8 εκατομμύρια ψηφοδέλτια ταχυδρομήθηκαν σε ανθρώπους. 2,5 εκατομμύρια επέστρεψαν. Κάποιος είχε ένα τυπογραφικό πιεστήριο και τα εκτύπωσε.
  • Η στρατιωτική νοημοσύνη του 305ου τάγματος είναι «Κράκεν».
  • Η Κίνα, το Ιράν και η Ρωσία συμμετείχαν στη χειραγώγηση των ψήφων.
  • Επιβεβαιώθηκε ότι η Διοίκηση των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ κατέσχεσε διακομιστές από τη φάρμα διακομιστών CIA στη Φρανκφούρτη.
  • Επιβεβαιώθηκε ότι υπήρξαν στρατιώτες των ΗΠΑ που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής στο αγρόκτημα διακομιστών της CIA στη Φρανκφούρτη. (Όπως αναφέραμε στη χθεσινή ενημέρωση κατάστασης .)
  • Ο Chris Miller είναι γραμματέας άμυνας λόγω του 305ου τάγματος. Σκεφτείτε γιατί ...
  • Ο Κρις Κρέμπς στη CISA διέπραξε προδοσία και είναι μέρος του πραξικοπήματος.
  • Αυτό που έπεσε κατά τη διάρκεια των εκλογών είναι το TREASON στο υψηλότερο επίπεδο, όχι μόνο η πολιτική.
  • Ο Τραμπ μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχο του Λευκού Οίκου, υπό όρκο, έως ότου ολοκληρωθεί μια πλήρης έρευνα και δεν υπάρχουν τεχνητές προθεσμίες που να τον εμποδίζουν.
  • Ο Πρόεδρος ορκίστηκε ότι τον υποχρεώνει να υπερασπιστεί τη χώρα ενάντια σε όλους τους εχθρούς, ξένους και εσωτερικούς. Γι 'αυτό δεν μπορεί να μετατρέψει τον Λευκό Οίκο σε πολιτικές μαριονέτες (Μπάιντεν) που ελέγχονται από τους εχθρούς της Αμερικής (Κίνα, Ιράν).
  • Τα μεγάλα στοιχεία από τους κατασχεθέντες διακομιστές θα βγουν στο SCOTUS, όχι πριν.
  • Μόλις πιαστούν, οι προδοτικοί ηθοποιοί μεσαίου επιπέδου θα δείξουν τα δάχτυλά τους στον Μπάιντεν και τον Ομπάμα, λέγοντας ότι τους διατάχθηκε να πραγματοποιήσουν τις προδοτικές πράξεις.
  • Οι εκλογικές εκλογές της Γεωργίας έχουν ήδη κλαπεί από τους Δημοκρατικούς, εκτός εάν σταματήσουμε την κλοπή ψήφων. Είναι απλώς μια ψηφιακή κλοπή για αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι η Γερουσία θα χαθεί από τους Δημοκρατικούς, εκτός εάν αυτή η υποδομή απάτης ψήφου αποκαλυφθεί και καταστραφεί.
  • Πολλή αστάθεια έρχεται εάν επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να καταληφθεί από κομμουνιστές.
  • Όλα αυτά φτάνουν στην κορυφή, εμπλέκοντας τους Joe Biden, Adam Schiff, Barack Obama και άλλους.
  • Ο Τραμπ ήξερε ότι όλα αυτά θα συνέβαιναν και το είχε προγραμματίσει.


Τώρα, εδώ είναι το πλήρες αντίγραφο

Brannon Howse: Ο υπολοχαγός Michael Flynn και ο μακροχρόνιος φίλος του, ο υπολοχαγός Thomas McInerney, και η εθνική ερευνητής και συγγραφέας Mary Fanning. Ναι, ο στρατηγός Flynn μας έρχεται απόψε. Η πρώτη του συνέντευξη από τη συγχώρεση του από τον Πρόεδρο Τραμπ. 
Μιλάει για 30 λεπτά απευθείας στον αμερικανικό λαό σχετικά με το τι βλέπει να έρχεται και τι πρέπει να κάνουμε και τι έχει συμβεί, και στη συνέχεια ο στρατηγός McInerney έρχεται με σπάνια νέα σχετικά με το kraken, τι είναι πραγματικά, πρόκειται να είστε σοκαρισμένος, και μετά ακούμε από την κυρία που τα έσπασε όλα, τη Mary Fanning με τη συν-συγγραφέα της Alan Jones. Έσπασαν την ιστορία τον Δεκέμβριο του 2015. 
Οι άνθρωποι έρχονται όλοι μαζί, και το αποκτάμε αυτό το αποκλειστικό απόψε εδώ στο WVW Broadcast Network. Η ώρα του Σαββατοκύριακου Worldview ξεκινά τώρα. Καλησπέρα και καλώς ήλθατε στην εκπομπή. Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε. Ένα πολύ ιδιαίτερο απόγευμα της Παρασκευής, 27 Νοεμβρίου, μεταδόθηκε με τον στρατηγό McInerney, Mary fanning, και θα ενωθούμε αργότερα από τον Alan Jones. Εμείς' θα καλύψω πολλά από τα πολύ σημαντικά θέματα απόψε. Περιμένετε μόλις ένα δευτερόλεπτο. 
Ας δούμε αν αυτή η κλήση είναι… Γεια σας, Μπράννον Χόουσε. Ευχαριστώ γενικά για τη συμμετοχή μας. Μόλις φτάσαμε στον αέρα. Επιτρέψτε μου να ανακοινώσω, στην πραγματικότητα, επιτρέψτε μου να έχω τον στρατηγό McInerney. Στρατηγός McInerney μόλις ενώσαμε έναν φίλο σας. Θα θέλατε να γνωρίσετε τον φίλο μας στο ακροατήριο μετάδοσης απόψε; Στρατηγός McInerney: Ναι, θα ήθελα στον Brannon, να γνωστοποιήσει σε όλους ότι ο στρατηγός Mike Flynn πρόκειται να έρθει μαζί μας απόψε, σε λίγες ημέρες που έχει συγχωρηθεί από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. 
Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να τον έχουμε. Αυτός και εγώ να μιλήσουμε μαζί με τη Μαρία και τον Άλαν για την προδοσία που έχει διαπραχθεί εναντίον αυτής της διοίκησης, αυτής της χώρας και αυτού του Προέδρου, και ο στρατηγός Flynn ήταν ένα βασικό μέρος αυτής της απειλής που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Είναι απόλυτη μεγάλη τιμή να σας έχουμε με αυτόν τον Mike και πρέπει να ενημερώσουμε την Αμερική για το τι συμβαίνει. 
Brannon Howse: Απολύτως, με αυτό γενικά, θα σας δώσω τον λόγο. Ξέρω ότι βρίσκεστε σε κινητό τηλέφωνο, αλλά θα σας δώσω το λόγο και θα σας αφήσω να μιλήσετε στον αμερικανικό λαό. Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε απόψε. 
Μάικλ Φλιν:Πρώτα απ 'όλα, θέλω απλώς να ευχαριστήσω τον Τομ που με πλησίασε και μου ζήτησε να έρθω απόψε, και ο Brannon εκτιμά ότι συνδέεστε μαζί μου. Δεν ξέρω ποιο είναι το κοινό σας ή με ποιον μιλάμε απόψε, αλλά θα σας έλεγα τι συμβαίνει σε αυτήν τη χώρα δεν πρέπει ποτέ να συμβεί και περνάμε, δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου, περνάμε ένα χωνευτήριο της ιστορίας. Εάν δεν διορθώσουμε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή τις επόμενες δύο εβδομάδες, τότε πραγματικά μισώ να σκεφτώ ακόμη τι θα συμβεί στη χώρα μας, το επόμενο μέρος τον Δεκέμβριο και σίγουρα τον επόμενο μήνα. Δεν πιστεύω για ένα δευτερόλεπτο ότι η χώρα θα δεχτεί τον αντιπρόεδρο Μπάιντεν ως τον επόμενο πρόεδρο, με βάση αυτό που γνωρίζουμε ότι είναι ίσως η μεγαλύτερη απάτη που έχει βιώσει ποτέ η χώρα μας στην ιστορία μας. 
Αυτό που βλέπουμε, αυτό που είμαι ακριβώς στη μέση του τώρα, και θα σας πω ότι, πρώτα απ 'όλα, ο Πρόεδρος έχει σαφείς δρόμους για τη νίκη. Έχουν σαφείς δρόμους για τη νίκη και στην πραγματικότητα δεν απαιτούν πολλή δράση στο δικαστήριο. Αυτό που χρειάζονται είναι ότι απαιτούν πολλή ειλικρίνεια από εκλεγμένους αξιωματούχους και ειλικρινά, πολλοί Αμερικανοί που έρχονται μπροστά και μας λένε τις ιστορίες τους. Οι εκατοντάδες και εκατοντάδες Αμερικανοί σε ολόκληρη τη χώρα σε διαφορετικές πολιτείες, όχι μόνο τα κράτη, αλλά πολλά, πολλά άλλα κράτη που προωθούν τις ιστορίες τους και τις καταθέτουν ως μάρτυρες. 
Είχαμε πιθανώς 10 ή 12 ένορκες βεβαιώσεις από μια συγκεκριμένη πολιτεία σήμερα, και επειδή εκεί » Υπήρξαν πολλές απειλές για τους ανθρώπους, αυτούς τους συγκεκριμένους Πατριώτες, έστειλαν τις φωτογραφίες τους με τη δήλωση τους και είπε: «Βάλτε τη δική μου στην κορυφή της λίστας γιατί θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι δεν θα φοβηθώ αυτοί οι άνθρωποι που απειλούν τη χώρα μας και τον τρόπο ζωής μας ». Τα λέω όλα αυτά και από τη μία πλευρά και από την άλλη, όπως μόλις περιέγραψα, έχουμε σαφείς δρόμους για τη νίκη για αυτόν τον Πρόεδρο. Ειλικρινά, θα κερδίσει την Πενσυλβάνια. Θα κερδίσει την Αριζόνα. Θα κερδίσει τη Γεωργία. Θα κερδίσει τη Νεβάδα. Θα κερδίσει τον Μίσιγκαν. 
Το άλλο που πιθανότατα θα τραβήξει είναι και ο Ουισκόνσιν, επειδή υπάρχει μια ασυμφωνία στο Ουισκόνσιν των 130.000 ψηλά ψηφοφόρων που μόλις βρήκαν, μόλις ανακάλυψαν. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν και είναι όλα, για μένα, αυτό όλα θετικά. Με ρωτήθηκαν σήμερα σε κλίμακα 1 έως 10, ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος και είπα, 10 θα είναι ο Donald Trump. Θα είναι ο πρόεδρος Τραμπ. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι κέρδισε αυτές τις εκλογές σε μια κατολίσθηση, πιθανώς κάπου μεταξύ 350 και 400 εκλογικών κολεγίων. Αυτό που έχουμε δει έχει τελειώσει, και το ξέρω αυτό, τις τελευταίες πιθανώς δύο δεκαετίες και ίσως περισσότερο, μπορώ να σας δώσω ένα μικρό μάθημα ιστορίας σε αυτό, αλλά δεν θα το κάνω. 
Αλλά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αυτό που έχουμε δει είναι μια πλήρης μετατόπιση στο πόσο γρήγορα πιστεύω ότι η κομμουνιστική Κίνα στο μακροπρόθεσμο σχέδιό τους αποφάσισε να βελτιώσει τα σχέδιά της για να γίνει η παγκόσμια υπερδύναμη, η μοναδική παγκόσμια υπερδύναμη στην πλανήτης. Το είδος του σχεδίου τους ήταν περίπου στα μέσα αυτού του αιώνα που βρισκόμαστε τώρα, και πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων εκλογών του 2016, όταν δεν έλαβαν τον υποψήφιο που χρειάζονταν και το είδος της ιδεολογίας που είδαν την Αμερική να κινείται, δεν θα επέτρεπαν να συμβεί το 2020, και τώρα αυτό που έχουμε είναι αυτή η κλοπή με αλληλογραφία σε ψηφοδέλτια. 
Η κλοπή με αυτό το λογισμικό, το λογισμικό Smartmatic και το Dominion, αυτά τα συστήματα κυριαρχίας. Αυτά είναι συστήματα που δεν ανήκουν σε αυτήν τη χώρα. Ανήκει σε άλλους - εισήχθησαν σε αυτήν τη χώρα. Πώς μπορούμε να πούμε ως Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πώς μπορούμε να πούμε ότι δεχόμαστε ένα σύστημα που δεν έχει κατασκευαστεί σε αυτήν τη χώρα και σε πολλές περιπτώσεις, τα ψηφοδέλτια δεν έχουν καν ψηθεί σε αυτήν τη χώρα; Πώς μπορούμε να το πούμε εδώ σε αυτήν τη χώρα που το δεχόμαστε; Το ένα πράγμα και για όλους εσάς και για όλους τους ακροατές σας, το πιο πολύτιμο πράγμα που με κάνει το ίδιο με τον πλουσιότερο άντρα ή τον άντρα στον πλανήτη ή το φτωχότερο άτομο στην Αμερική, τι μας κάνει ίσους; Αυτό που μας κάνει ίσους είναι όταν μπαίνουμε σε ένα θάλαμο ψηφοφορίας και κλείνουμε αυτήν την κουρτίνα, ή μπαίνουμε εκεί και κλίνουμε για να ψηφίσουμε. 
Η ψήφος μου έχει την ίδια σημασία με τον άντρα, που είναι ο πλουσιότερος άντρας στην Αμερική. Έχει σημασία το ίδιο. Εκεί είμαστε ίσοι και γι 'αυτό πρέπει να είναι δίκαιο και ελεύθερο, και δεν ήταν. Πιθανότατα, στην πραγματικότητα, γνωρίζουμε ότι έχουμε στοιχεία προηγούμενων εκλογών όπου συνέβη αυτό, αλλά τώρα επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Θα σας πω, δεν πρόκειται να χάσουμε. Δεν είμαστε σε αυτό για να χάσουμε αυτές τις μάχες, είμαστε σε αυτό για να κερδίσουμε αυτές τις μάχες και πιστεύω ότι θα το κάνουμε. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και εγώ Είμαι βέβαιος ότι είμαστε επειδή έχουμε τους σωστούς ανθρώπους, έχουμε το σωστό σχέδιο και στρατηγική, και είναι λίγο άμεσο και λίγο έμμεσο που παίρνουμε, και οι άνθρωποι μιλούν συνεχώς ο ένας στον άλλο. 
Είμαι ανήσυχος και μάλλον το ακούτε με τη φωνή μου ότι είμαι λίγο ανήσυχος γιατί απλά δεν μπορώ να πιστέψω τα μέσα ενημέρωσης και τη λογοκρισία που συμβαίνει. Κοιτάξτε τι κάνουν στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Κοιτάξτε τι κάνει το Twitter στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτό είναι ενοχλητικό για μένα. Είναι μια βόμβα. Είναι μια αηδία της πρώτης τροπολογίας, της ελευθερίας του λόγου μας. Ειλικρινά, για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το μόνο μέσο που πρέπει πραγματικά να είναι σε θέση να επικοινωνεί είναι όταν περπατά έξω, ή πηγαίνει μπροστά σε μια ομάδα ανθρώπων, ή περπατά έξω και μιλά στον Τύπο, ή χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνήσει, επειδή τα μέσα δεν πρόκειται να του επιτρέψουν να βγάλει το μήνυμά του εκεί έξω. 
Ο κύριος Τύπος, όχι η συνέντευξη τύπου, αλλά η ακρόαση που είχαν στην Πενσυλβάνια τις προάλλες, και αν κάποιος είχε την ευκαιρία να το παρακολουθήσει. Ήταν μια εξαιρετική ακρόαση με πολιτικούς από την Πενσυλβάνια που επικεντρώνεται σε μια επιτροπή, και ο γερουσιαστής που διοικεί την επιτροπή για την πολιτεία της Πενσυλβανίας, που άκουσε την ακρόαση, άκουσε μια ομάδα μαρτύρων, άκουσε τον Rudy, άκουσε τη Jenna Ellis, και άλλοι στην ομάδα τους. Το άτομο που το έτρεξε ήταν συνταξιούχος στρατιωτικός συνταγματάρχης και τώρα είναι πολιτικός γερουσιαστής στην Πενσυλβάνια και έδωσε, στο τέλος του, μια πολύ καλή σύντομη συνοπτική ομιλία και ήταν συγκινητικό γιατί ήταν κάπως μαμά και μηλόπιτα, «Γεια, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αυτό να συμβεί στη χώρα μας. Δεν μπορούμε να απεικονίσουμε τον κόσμο ως έθνος τρίτου κόσμου ». 
Ήταν μια πραγματικά, πολύ καλή ομιλία λήξης και τι έκανε το Twitter; Το Twitter τον πήρε αμέσως εκτός σύνδεσης. Κατάργησαν εντελώς τον λογαριασμό του στο Twitter, ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούσαν να ακολουθήσουν αυτόν τον τύπο. Είναι απλώς εξωφρενικό, είναι εξωφρενικό. Αυτή είναι μια εταιρεία κοινωνικών μέσων που είναι μέρος της δημόσιας πλατείας. Εκμεταλλεύονται αυτά που τους έχουν δοθεί, το οποίο είναι πραγματικό προνόμιο και το κάνουν κατάχρηση. Θα μπορούσα να συνεχίσω, θα σταματήσω και θα δω μόνο αν έχετε απορίες σχετικά με οτιδήποτε ή θέλετε να μπείτε σε οτιδήποτε είπα, αλλά είμαι αναστατωμένος, είμαι αποφασισμένος, θα πάω να είσαι ανθεκτικός, και πιστεύω ότι αντικατοπτρίζω εκατομμύρια και εκατομμύρια εκατομμύρια ανθρώπων σε αυτήν τη χώρα που αισθάνονται τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εγώ. 
Brannon Howse: Απολύτως. Οι λαοί εντάχθηκαν, αν κάποιος από εσάς το ήξερα, μαζί μας με τον Στρατηγό Μάικλ Φλίν και τον Στρατηγό, αναφέρατε στη δήλωσή σας, την οποία κάνατε την άλλη μέρα ευχαριστώντας τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Αναφέρατε και χρησιμοποιήσατε τη λέξη πραξικόπημα, αναφέρατε, ποτέ δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε αυτό να συμβεί στον αμερικανικό λαό. Χρησιμοποιείτε τη λέξη ξεριζωμένα, υποτιμημένα, σφετερισμένα ή όμηρα από πραξικόπημα κατά του έθνους μας Θα θέλατε να επεκταθείτε στο πραξικόπημα γιατί ξέρω ότι ο στρατηγός McInerney έχει χρησιμοποιήσει τη λέξη επανειλημμένα το πραξικόπημα. Ξέρω ότι δεν είστε ένας άνθρωπος που έχει δοθεί στην υπερβολή, οπότε ξέρω ότι αυτή η λέξη δεν το έκανε στη δήλωσή σας που απελευθερώσατε χωρίς λόγο. Θα θέλατε να επεκτείνετε τη χρήση αυτής της λέξης; 
Michael Flynn: Σίγουρα. Θέλω να πω, νομίζω ότι αυτό που βιώσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και σίγουρα στα τέλη του 2016, πολύ τέλη του 2016 και στις αρχές του 2017 ήταν μια πολύ δυνατή προσπάθεια για την απομάκρυνση ενός δεόντως εκλεγμένου προέδρου και πραγματικά προσπαθώντας να απομακρύνουμε τον Donald Trump με πολιτική πίεση, από τεχνολογική πίεση, από οικονομική πίεση νωρίς στη θητεία του. Ίσως να τον κάνει να πει, «Ξέρεις τι; Δεν πρόκειται - δεν το χρειάζομαι. Δεν θα το ανεχτώ »και θα φύγω. Νομίζω ότι υπήρχε κάποιο συναίσθημα, ξέρω ότι υπήρχε κάποιο συναίσθημα που ίσως θα ήταν - αυτός είναι ο τύπος από τη Νέα Υόρκη, όχι πολιτικός. Θα πει απλά, ξέρετε τι, δεν χρειάζομαι αυτά τα πράγματα. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω και να φύγω. Δόξα τω Θεώ που δεν το έκανε, και αυτό στη συνέχεια κράτησε όταν το έκανε, που στη συνέχεια συνέχισε, η προσπάθεια συνέχισε να τον ακολουθεί με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να τον αφαιρέσει με κάποια μέσα, είτε ήταν το ψεύτικο Russiagate, το Spygate, είτε αν ήταν το ψεύτικο προσκήνιο ή κάποιο άλλο το είδος των πραγμάτων που βλέπουμε με αυτό. Αυτή η κατάσταση COVID με την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε τώρα. Αυτή είναι η πρώτη φάση αν θέλετε. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και χρόνια. Τώρα, προχωράμε σε κάτι διαφορετικό. Όχι διαφορετικό από την άποψη του, αυτό είναι ακόμα ένα πραξικόπημα σε εξέλιξη, αλλά τώρα είναι λίγο διαφορετικό και είναι στην πραγματικότητα - είναι σαν να ανεβάζουν το παιχνίδι τους όταν έχασαν το 2016. Νομίζω ότι υπήρχε μια απόφαση και πιστεύω αυτό, αλλά υπήρχε κάποιο είδος απόφασης να πούμε, "Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό ξανά". Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιστρέψετε και να ακούσετε μερικά από τα σχόλια αυτό το περασμένο καλοκαίρι από μερικούς από τους ηλικιωμένους που είναι μέρος αυτού, αυτού του δημοκρατικού κόμματος, σωστά; Εννοώ, Χίλαρι Κλίντον, νομίζω ότι ήταν πίσω τον Ιούλιο ή σίγουρα στα μέσα του καλοκαιριού, όπου είπε, ανεξάρτητα από το τι δεν πρέπει να συλλάβει ο Joe Biden. Για τι μιλάμε εκεί; Θέλω να πω, γιατί θα το έλεγε αυτό στα μέσα του καλοκαιριού, τρεις, ίσως τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές; Ένα από τα πράγματα που γνωρίζω από την εμπειρία μου στο στρατό και σε διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο, είναι όταν ο εχθρός σας σας λέει ότι πρόκειται να κάνουν κάτι, καλύτερα να προσέχετε αυτά που είπαν και καλύτερα να έχετε κάποια σχέδια και καλύτερα να έχετε κάποιες ιδέες για το πώς να το αντιμετωπίσετε αν στην πραγματικότητα αυτό αποφέρει καρπούς. Λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση, έχουμε αντίθετα στρατόπεδα και στα αντίθετα στρατόπεδα των πολιτικών μας κομμάτων, και γνωρίζουμε ότι το πολιτικό κόμμα στα αριστερά είναι πραγματικά προς τα αριστερά. Δυσκολεύομαι να το καλέσω ή να καλέσω κάποιον Δημοκρατικό ή δημοκρατικό κόμμα. Αυτό είναι ένα όνομα μόνο για τους λαούς, γιατί είναι πραγματικά το δημοκρατικό σοσιαλιστικό κόμμα της Αμερικής που έχει σφετεριστεί να αναλάβει αυτό το στοιχείο και είναι μια πολύ δυνατή φωνή. Λοιπόν, κάνουν κάτι μπράβο την πόρτα επίθεση σε εμάς, στη χώρα μας και στον τρόπο ζωής μας, και κάνουν ό, τι μπορούν τώρα για να προσπαθήσουν να προσποιηθούν ότι, εντάξει, τίποτα να δουν εδώ, και ο Τζο θα πάει γίνετε ο επόμενος πρόεδρος μας εδώ. Σας λέω απλώς, το επίπεδο της δόλιας δραστηριότητας, σίγουρα αυτό που θα περιγράψαμε ως αυτό που είδαμε και τι μας έχει αναφερθεί, ως σίγουρα εγκληματική συμπεριφορά, αλλά αυτό μένει να δούμε γιατί αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να διερευνηθεί περαιτέρω, αλλά από την αστική πλευρά αυτού που ξέρω ότι εμπλέκονται οι άνθρωποι, υπάρχει σίγουρα χιλιάδες και χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια. Αυτό που συνέβη με πολύ στρατηγικό τρόπο είναι ότι η ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν πέτυχε το αποτέλεσμα που χρειάζονταν στις 3 Νοεμβρίου. Την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, η ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν πέτυχε το αποτέλεσμα που έπρεπε να είναι σε θέση να πάρει, να τους πάρει στην κορυφή και να πάρει τις ψήφους που χρειάζονταν, διότι ουσιαστικά τα συστήματα δεν είχαν δημιουργηθεί με τρόπο πάρτε τον αριθμό των ψήφων στο σημείο που έπρεπε να είναι, και ταυτόχρονα, το είδος της απόκρυψης του πώς το έκαναν. Ανάμειξη αριθμών και άλλων και να το κάνουμε με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικές καταστάσεις Όταν συνέβη τότε συνειδητοποίησαν, «Εντάξει, πρέπει να σταματήσουμε, πρέπει να κλείσουμε ». Ακούστηκε, χωρίς προηγούμενο, και στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν πηγαίνει στο κρεβάτι και έκλεισαν. Πέντε πολιτείες εκείνη τη νύχτα έκλεισαν, σταμάτησαν. Πώς επιτρέπουμε ποτέ να συμβεί αυτό; Στη συνέχεια, φυσικά, τις επόμενες δύο μέρες, από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου, αρχίζουμε να βλέπουμε την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου. Η όλη περίπτωση της απάτης μέσω ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου και υπάρχει ένα πλήθος αποδεικτικών στοιχείων και ένα σωρό άνθρωποι που έχουν εμφανιστεί. Υπάρχει πιθανώς μερικές εκατοντάδες, είμαι χαμηλός, ένορκες δηλώσεις. Άνθρωποι που σηκώθηκαν και είπαν, «βαρεθώ». Αυτοί είναι Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι. Μόλις πήραμε ένα άλλο κομμάτι απόψε σε ένα άλλο μέρος της χώρας από έναν Δημοκρατικό, μια γυναίκα που είναι απολύτως άρρωστη και κουρασμένη από αυτό που είδε και απλά δεν ήξερε τι να κάνει και τελικά είπε: «Πρέπει να προχωρήσω και πρέπει να το αναφέρω. Δεν μπορώ να ζήσω με τον εαυτό μου ». Αυτό συμβαίνει με τους ανθρώπους που αισθάνονται στην καρδιά τους την αίσθηση του πατριωτισμού για να πουν ακόμη: «Κοίτα, δεν θέλω η χώρα μου να μετατραπεί σε κάτι άλλο γιατί αυτό θέλουν αυτοί οι άνθρωποι». Δεν θέλουν η χώρα μας να είναι η Δημοκρατία όπως είναι. Θέλουν να είναι κάτι άλλο και να το αλλάξουν. Όπως ακούσαμε, λέει ένας πρόεδρος, θέλουμε να αλλάξουμε ριζικά την Αμερική και αυτό δεν θέλουν οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν τη ζωή που έχουν με τις ελευθερίες και τις ελευθερίες που έχουμε κάτω από αυτήν τη μεγάλη συνταγματική δημοκρατία που έχουμε. Αυτό είναι που είμαστε και αυτό εννοώ με αυτό. Αυτή είναι μια συνεχής προσπάθεια. Δεν είναι η κίνηση της πρωτεύουσας, η λήψη του ραδιοφωνικού σταθμού όπως έχουμε κάνει στο παρελθόν, στη δική μας ιστορία, πριν από χρόνια στην Κεντρική Αμερική ή την Καραϊβική, ή σε μερικές από αυτές τις άλλες χώρες. Έχουμε συμμετάσχει ή υποστηρίξαμε κάποια από αυτά τα πράγματα όπου σίγουρα το έχουμε παρακολουθήσει σε άλλες χώρες του τρίτου κόσμου. Τώρα, αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας, δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε. 
Brannon Howse: Είναι ένας νέος τρόπος πολέμου, δεν είναι γενικός; Αυτό είναι αυτό που λες; Αυτός είναι ο νέος τρόπος πολέμου και είναι ο πόλεμος στον κυβερνοχώρο. Αυτό είναι αυτό που λες; 
Michael Flynn: Είναι κυβερνοχώρος, είναι συνδυασμός πραγμάτων. Είναι σίγουρα πληροφορίες. Είναι πώς αξιοποιείτε τις πληροφορίες, πώς αξιοποιείτε το όλο πράγμα σχετικά με τις ψυχολογικές επεμβάσεις είναι ότι πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον στόχο και, στη συνέχεια, πρέπει να πραγματοποιηθεί επανάληψη με το μήνυμα ξανά και ξανά και ξανά. Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να το κάνετε αυτό σε μια χώρα με το μέγεθός μας, με όλους τους τρόπους που επικοινωνούμε είναι να έχετε βασικά τα μέσα ενημέρωσης στο πλευρό σας. Αυτό χρειάστηκε μερικά χρόνια, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω εδώ και να σας πω ότι αυτό δεν συμβαίνει γιατί είναι, όλοι γνωρίζουν. Όλοι γνωρίζουν το «mainstream media», το οποίο είναι μια αρκετά ισχυρή ομάδα οργανώσεων και περιλαμβάνει τις εταιρείες τεχνολογίας, σωστά; Λέω εταιρείες τεχνολογίας, εταιρείες τεχνολογίας κοινωνικών μέσων, οτιδήποτε από το Facebook έως το Instagram, φυσικά, το Twitter που ανέφερα. Όλα αυτά, προσπαθούν να ελέγξουν μια αφήγηση και να πουν στον αμερικανικό λαό τι πρέπει να γνωρίζουν αντί να επιτρέπουν στον αμερικανικό λαό πληροφορίες και αφήνοντας σε καθέναν από μας να αποφασίσει τι είναι σημαντικό ή όχι. 
Brannon Howse: Λοιπόν, είναι πλύσιμο εγκεφάλου, είναι πόλεμος πληροφοριών, πλύσιμο εγκεφάλου, μια ψυχολογική επέμβαση. Είναι αυτά τα πράγματα που μελετήσατε και άλλες μελέτες όταν περνούν από το σχολείο SERE. Σωστός?
Michael Flynn: Είναι κάτι παραπάνω από αυτό, αλλά ναι, είναι το είδος του πολέμου. Στην πραγματικότητα, εάν μελετήσετε το κινεζικό δόγμα, το κινεζικό δόγμα έχει έξι φάσεις. Οι πρώτες πέντε φάσεις έχουν να κάνουν με τις πληροφορίες. Το τελευταίο μέρος θα ήταν αν αυτοί απέτυχαν ή εάν χρειάζεστε ένα επιπλέον "umph" για να το πείτε, πηγαίνετε στις πύλες που λέω. Τότε μπορεί να δείτε κάτι κινητικό. Βρισκόμαστε σε μια τέτοια περίοδο πολέμου πληροφοριών που δεν έχει προηγούμενο. Θα σταθώ στο κουτί μου εδώ και θα πω ότι ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής λογοκρίνεται από αμερικανικές εταιρείες. Σκεφτείτε το, εγώ Μερικές φορές χάνω όταν μιλάω για αυτό και μιλάω για αυτό μερικές φορές την ημέρα σε διαφορετικούς ανθρώπους σε διαφορετικές ομάδες, και προσπαθώ να πω, "Εντάξει, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αυτό πρέπει να σταματήσει επιτρέπεται ». Όταν μια εταιρεία λέει, "Αυτό που μόλις είπατε κύριε Πρόεδρε δεν είναι εντελώς η αλήθεια, ή υπάρχει απάτη εδώ, ή δεν έχει αποδειχθεί απάτη". Πόσο τολμούν να το κάνουν αυτό στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, γιατί δεν πρόκειται να βγάλει δίκαιο τρόπο στο κοινό των μέσων ενημέρωσης. Κοιτάξτε τη συνέντευξη που έκανε χθες, όπου είχαμε, κάποιος μιλά με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στο γραφείο του εκεί, και έπρεπε να συμβουλεύσει το άτομο. «Μην τους μιλάς. Μην μου μιλάς έτσι. Μην μιλάς έτσι στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών ». Το' σαν ένα σωρό πανκ σε σχολική αυλή. Δεν μπορούμε να το έχουμε σε αυτήν τη χώρα. Συζήτηση και έντονες ερωτήσεις, αλλά όχι εντελώς, απόλυτα σεβασμός, όχι μόνο στον Πρόεδρο. Μπορεί να μην σας αρέσει και αυτό είναι εντάξει, αλλά εκπροσωπεί την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Εκπροσωπεί τη σημαία μας, το σύνταγμά μας, τη χώρα μας. Όλα όσα βιώνουμε αυτή τη στιγμή είναι κάτι περισσότερο από μια επίθεση στον Πρόεδρο Τραμπ. Πρόκειται για μια επίθεση εναντίον της Αμερικανικής Δημοκρατίας, σε αυτήν τη μεγάλη χώρα που έχουμε και στους ανθρώπους σε όλη τη χώρα. Ξέρω ότι έχουν βαρεθεί με αυτό και δεν πρόκειται να το αντέξουν. Αυτό που περιμένουν να δουν είναι ότι περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα των εκλεγμένων αξιωματούχων τους στα κράτη να κάνουν τη δουλειά τους. Ακριβώς επειδή το CNN ή το Fox News ή ένας κυβερνήτης ή ένας υπουργός του κράτους πιστοποιούν εκλογές, εάν ο κρατικός νομοθέτης δεν έχει πιστοποιήσει τις εκλογές, τότε δεν έχει πιστοποιηθεί σε μια συγκεκριμένη πολιτεία. Εάν υπάρχει μια πρόκληση και υπάρχει μια νόμιμη νομική πρόκληση τότε δεν μπορούν να καθίσουν εκεί και να την πιστοποιήσουν ενώ υπάρχει μια νομική πρόκληση σε εξέλιξη, απλά δεν είναι ο τρόπος που λειτουργεί. Τα μέσα δεν πρόκειται να καλύψουν κανένα από αυτά για εσάς. Τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, απλώς δεν πρόκειται να το καλύψουν, και είναι λυπηρό επειδή προσπαθούν να το σπρώξουν κάτω από το λαιμό μας, και το αμερικανικό κοινό, το βλέπουν μέσα από αυτό. 
Brannon Howse: Και είμαστε ευγνώμονες που ήρθατε σε εμάς, ένας από τους εναλλακτικούς ιστότοπους μέσων και όλοι αυτοί αναπτύσσονται ραγδαία και όταν προστίθενται όλοι μαζί, φτάνοντας εκατομμύρια εκατομμύρια ανθρώπους μέσω των νέων μέσων. Δεν θέλω να σε κρατήσω Γενικό περισσότερο από ό, τι θέλεις να μείνεις. Ήσουν πολύ γενναιόδωρος. Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ακόμη ερωτήσεις. Έχουμε ανθρώπους που γνωρίζω απογοητεύονται. Βηματοδοτούν το πάτωμα. Τους ενοχλεί πραγματικά να δουν τι λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πώς αποθαρρύνει τους ανθρώπους, αλλά τους λέτε να μείνουν εκεί ότι αυτό θα λειτουργήσει. Δεν ξέρω αν μπορείτε να μιλήσετε σε αυτό ή όχι, αν δεν μπορείτε απλά να το πείτε, αλλά ξέρω ότι η Sidney Powell μιλάει για πολλές πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν. Θέλει να το κάνει στο δικαστήριο, όχι στα μέσα ενημέρωσης για να το δοκιμάσει, αλλά στο δικαστήριο. Αλλά μπορείτε, ή δεν μπορείτε να μιλήσετε με κανένα από τα σκληρά στοιχεία που σχετίζονται με τον διακομιστή στη Γερμανία; 
Μάικλ Φλιν: Ναι, δεν θέλω να μιλήσω τώρα. Το ανέφερε, και στην πραγματικότητα έχει μερικές πολύ καλές αρχειοθετήσεις. Μόλις υπέβαλαν μια άλλη τροπολογία που πιστεύω στη Γεωργία. Κατατέθηκαν στη Γεωργία. Κατέθεσαν στο Μίσιγκαν σήμερα, μόλις σήμερα, και πιθανότατα την τελευταία ή δύο ώρες, απλώς υπέβαλαν μια άλλη τροπολογία σε εκείνες στη Γεωργία και ξανά στο Μίσιγκαν. Νομίζω ότι οι επόμενες δύο προτεραιότητες, ξέρετε, εξετάζουν μερικές από αυτές τις άλλες πολιτείες όπου υπάρχουν μερικές μεγάλες προκλήσεις. Πραγματικά πρέπει να πάτε και να ανακαλύψετε τις αρχειοθήκες αντί να διαβάσετε ένα δάγκωμα ήχου εδώ ή εκεί, γιατί είναι η ζωή μας, είναι η χώρα μας. Αυτή είναι η ώρα στην ιστορία μας όπου αν δεν το καταφέρουμε αυτό, η χώρα έχει τελειώσει, θα τελειώσει όπως τη γνωρίζουμε. Καθώς στέκομαι εδώ να σου μιλάω, δεν στέκομαι εδώ από μένα, εγώ » Στέκομαι εδώ από τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, και ειλικρινά, το φάρο της ελπίδας ότι είμαστε ως χώρα. Θα έλεγα, θα το τυλίξω γιατί θα πρέπει να πηδήξω εδώ. Υπάρχουν δρόμοι για τη νίκη, είναι ξεκάθαρο. Τα βασικά κράτη είναι η Γεωργία, το Μίσιγκαν, η Αριζόνα, το Ουισκόνσιν, η Νεβάδα. Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορεί να φτάσει ο πρόεδρος και η ομάδα του μπορεί να τον φτάσει στο περιθώριο που πρέπει να κερδίσει χωρίς την Πενσυλβάνια, αλλά θα κερδίσει επίσης την Πενσυλβάνια. Θα σε αφήσω και θα αφήσω το κοινό με αυτό γιατί δεν θέλω ο τόνος μου να είναι τόσο δυνατός όταν νιώθεις μια απογοήτευση. Δεν είμαι πραγματικά απογοητευμένος, είμαι αποφασισμένος και θα παραμείνω ανθεκτικός σε αυτήν την επίθεση που έχουμε συνεχίσει από στοιχεία στη χώρα μας που προσπαθούν να μας πουν: «μην κοιτάς εδώ, όλα θα πάνε καλά» . Δεν θα είναι, δεν μπορούμε να το έχουμε αυτό. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό. Θα το κάνουμε αυτό ευθεία. Θα το ισιώσουμε. Θα γίνει σωστά. Θα γίνει νόμιμα. Θα γίνει σωστά. Θα γίνει με τους Αμερικανούς Πατριώτες που αγαπούν αυτή τη χώρα και πολεμούν σαν πολεμιστές σε ένα είδος νομικής μάχης. Με ανθρώπους όπως ο Sidney Powell, όπως ο Rudy Giuliani και η ομάδα του, σαν ανθρώπους όπως ο Linwood, που πολεμά τα δόντια και τα νύχια. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν, η υπόθεσή του ότι συνεχίζεται στη Γεωργία μόλις πήρε το 11ο κύκλωμα, στη Γεωργία, και αυτό είναι ένα καλό σημάδι, γιατί αυτό σημαίνει ότι αυτός που κρίνει εκεί που πίστευε ότι πήγαινε για να απορρίψει την υπόθεσή του, το 11ο κύκλωμα το έβγαλε από αυτόν και το έφερε στο επίπεδο τους, σε επίπεδο προσφυγών επειδή είδαν ότι υπήρχαν αρκετά στοιχεία. Πιστεύω λοιπόν ότι θα δούμε κάποια ορμή να αλλάζει εδώ. Υπάρχει ήδη μια αλλαγή ρεύματος για τον πρόεδρο, και πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας, θα ανακαλύψουμε ότι κέρδισε από μια τεράστια κατολίσθηση και θα εγκαινιαστεί τον Ιανουάριο 
Brannon Howse: Γενικά, σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Σας ευχαριστούμε για την υπηρεσία σας στη χώρα μας. Μας έχετε τιμήσει με τα λόγια σας απόψε και τον χρόνο σας, και σας εκτιμούμε ότι αφιερώσατε χρόνο για να συμμετάσχετε και να μιλήσετε στον αμερικανικό λαό. Όχι μόνο ζούμε, αλλά φυσικά θα το βάλουμε ως μια εκπομπή που θα προχωρήσει πολύ. Λοιπόν, θα ενθαρρύνετε πάρα πολλούς ανθρώπους αφιερώνοντας χρόνο απόψε, τόσο γενικά, σας ευχαριστώ που το κάνατε. 
Michael Flynn: Μεγάλος φίλος, και Tom, σας ευχαριστώ που μου δώσατε πρόσκληση. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. 
Brannon Howse: Ευχαριστώ γενικά. Τώρα θα ενωθούμε ξανά από τον υπολοχαγό McInerney, Mary fanning. Ουάου! Δεν ξέρω πόσα από αυτά θα μπορούσατε να ακούσετε επειδή έπρεπε να πάω από το κινητό, αλλά θα μπορούσατε να το ακούσετε; Στρατηγός Mclnerney & Mary Fanning: Ναι. 
Brannon Howse: Λοιπόν, στρατηγός McInerney, θα θέλατε να σχολιάσετε τι είπε ο φίλος σας; Και σας ευχαριστώ που βοηθήσατε να το ρυθμίσετε. αλλά θα μπορούσατε να το ακούσετε; Στρατηγός Mclnerney & Mary Fanning: Ναι. 
Brannon Howse: Λοιπόν, στρατηγός McInerney, θα θέλατε να σχολιάσετε τι είπε ο φίλος σας; Και σας ευχαριστώ που βοηθήσατε να το ρυθμίσετε. αλλά θα μπορούσατε να το ακούσετε; Στρατηγός Mclnerney & Mary Fanning: Ναι. 
Brannon Howse: Λοιπόν, στρατηγός McInerney, θα θέλατε να σχολιάσετε τι είπε ο φίλος σας; Και σας ευχαριστώ που βοηθήσατε να το ρυθμίσετε. Στρατηγός Mclnerney:Λοιπόν, είναι απολύτως ζωτικής σημασίας γιατί ήταν η πρώτη φορά που πιστεύω ότι ο στρατηγός Flynn μπόρεσε να μιλήσει δημόσια και σε ένα τέτοιο περιβάλλον, και γι 'αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω που το ρυθμίσατε, και ξέρω ότι η Μαρία σας μίλησε και είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνεις απόψε γιατί είναι ένα τρένο που κινείται γρήγορα και γι 'αυτό ήθελα να το κάνεις γιατί βλέπουμε την πιο άνευ προηγουμένου κατάσταση στην ιστορία της Αμερικής. Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη κατάσταση μετά τον εμφύλιο πόλεμο που διατηρεί αυτό το έθνος ενωμένο και γιατί το λέω αυτό; Ο εμφύλιος πόλεμος, ήταν απλά πόλεμος, την ημέρα που εσείς και ο στρατηγός Flynn μιλήσατε για τον πόλεμο στον κυβερνοχώρο. 
Ο πόλεμος στον κυβερνοχώρο είναι κρυμμένος, είναι μυστικιστικός. Δεν το βλέπετε να έρχεται, συμβαίνει. Ξαφνικά, 138.000 ψήφοι ή 150.000 ψήφοι, ξαφνικά εμφανίζονται, και επειδή εμείς » Κοιτάζοντας τους υπολογιστές, υποθέτουμε ότι είναι όλοι νόμιμοι, αλλά σε αυτήν τη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι νόμιμοι και εξαιτίας αυτού που έκανε η Sidney Powell με τον δικηγόρο του στρατηγού Flynn και αυτό που υπέβαλε στην πολιτεία της Γεωργίας και του Μίσιγκαν Τετάρτη το βράδυ, το βράδυ πριν από την ημέρα των ευχαριστιών, λάβαμε ένα έγγραφο σε αυτό το αρχείο καταγραφής, σε αυτές τις αγωγές από έναν γιατρό. Ο Navid Keshavarez-Nia, ο οποίος είναι 59χρονος κάτοικος της Καλιφόρνια, ο οποίος πέρασε 40 χρόνια σχεδόν στο μητροπολίτη DC ως εμπειρογνώμονας της κοινότητας πληροφοριών σταδιοδρομίας. Δεν θα πάω πολύ στο παρασκήνιο του, αλλά λόγω αυτής της δήλωσης που έκανε στην οποία αναφέρομαι και επιβεβαιώνω ανεξάρτητα ότι χρησιμοποιεί το όνομά μου. 
Ο Kurt Weeby, ο οποίος ήταν πρώην αξιωματούχος της NSA, καλός φίλος μας, και συνεργάστηκε με τη Mary και εγώ, και τον Dennis Montgomery, πρώην αναλυτή της CIA που ήταν πραγματικά ο δημιουργός, εφευρέτης των δυνατοτήτων του σφυριού και του scorecard, και ότι σπάσαμε, και το σπάσαμε την Κυριακή και τη Δευτέρα πριν από τις εκλογές λέγοντας ότι πρόκειται να γίνει μια ενέργεια που θα συμβεί, και αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα συνέβη. Η Μαίρη ήταν πολύ σημαντική για να με ενημερώσει για αυτές τις πληροφορίες, και ξαφνικά, δύο ημέρες πριν, δυόμισι ημέρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας στις 3 Νοεμβρίου, αυτή ήταν η 1η Νοεμβρίου, συμμετείχα στην πύλη των ψηφοφοριών . Το ιστορικό μου είναι στρατιωτικός αναλυτής και για 16 και μισό χρόνια ήμουν στο Fox News ως στρατιωτικός αναλυτής. Ήμουν ο νούμερο τρία άντρας στο προσωπικό της αεροπορίας και έτσι είχα ένα υπέροχο υπόβαθρο, αλλά αυτό που το έκανε τόσο εύκολο για μένα ο Brannon είναι να διευθύνω μια εταιρεία cloud, μια εταιρεία cloud. Είμαι πολύ εξοικειωμένος με αυτό το είδος τεχνολογίας και τι " κάνει και ζει από αυτό στις στρατιωτικές μέρες μου. 
Όλοι θυμούνται όταν επιτεθήκαμε στην Τρίπολη το 1986. Ήμουν ο διοικητής και ξεκίνησαν από τις βάσεις μου στην Αγγλία. Τώρα, έλαβα αυτές τις πληροφορίες από τους Βρετανούς και άλλες πηγές, αλλά όλη μου η ζωή βασίστηκε σε αυτό, και αυτό που βλέπω τώρα είναι ότι αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται τώρα εναντίον του αμερικανικού λαού. Προσπαθούν να καταλάβουν τον έλεγχο αυτού του έθνους μέσω της τεχνολογίας και μέσω του πολέμου στον κυβερνοχώρο. Έχουν στρατολογήσει για να συμπεριλάβουν το Fox News που μας χτύπησε. Έχουν καταχωριστεί τα κύρια μέσα ενημέρωσης και η πρώτη τροπολογία που προσπάθησαν να πάρουν το πλάι τους και ο στρατηγός Flynn μίλησε για τη λογοκρισία. Για παράδειγμα, στο Twitter κάνει και καθορίζει τι μπορεί να πει ο πρόεδρος Τραμπ. Αυτό είναι γελοίο. Πρέπει να σταματήσει, αλλά εξαιτίας όλων αυτών των περιουσιακών στοιχείων και χρησιμοποιούν και κάνουν κατάχρηση του συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών, μας έβαλαν σε θέση ότι οι πρόγονοί μας δεν γνώριζαν τον πόλεμο στον κυβερνοχώρο, και έτσι όταν ορίστηκαν στο σύνταγμα, η διαδικασία της εκλογές και περνώντας από το εκλογικό σώμα, τη συνεδρίαση των ψηφοφόρων στις 14 Δεκεμβρίου, ανακοινώνοντας ποιος θα είναι ο πρόεδρος, και στη συνέχεια θα περάσει στις 20 Νοεμβρίου, τα εγκαίνια, που δεν βασίστηκε στον πόλεμο στον κυβερνοχώρο, και έτσι έχουμε ένα χρονόμετρο και το φέρνω αυτό στους ακροατές μας. 
Έχουμε ένα ρολόι χρόνου και πρέπει να περάσουμε από το νομικό σύστημα. Αυτό δεν είχε σχεδιαστεί για να λειτουργεί στον κυβερνοχώρο, και έτσι είχαμε πολλούς δικαστές να απορρίπτονται και να μην αναγνωρίζουν τι έχει συμβεί. Αυτή είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε και τι θέλω να ξεπεράσω απόψε. Δεν Δεν έχει σημασία αν έχουμε κλειδώσει και σφραγίσει αυτήν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων έως τις 14 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος δεν θα πρέπει να αποχωρήσει από το αξίωμα μέχρι να ακουστεί επαρκώς. Εμείς, ο αμερικανικός λαός θα απαιτήσουμε να αναλυθούν αυτά τα γεγονότα και να εξεταστούν και θα καλύψω ορισμένα από αυτά τα γεγονότα που το έχουν κάνει τόσο συναρπαστικό για μένα που δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό. Ας ξεκινήσουμε με την κατανομή του αριθμού των ψήφων στην Πενσυλβανία, το Ουισκόνσιν, το Μίσιγκαν, την Αριζόνα, τη Νεβάδα και τη Γεωργία δεν βασίζονται στην κανονική λειτουργία του συστήματος. Προκαλούνται από δόλιο ηλεκτρονικό χειρισμό των στοχευμένων μηχανών ψηφοφορίας. Για παράδειγμα, στις 2:30 π.μ. της 4ης Νοεμβρίου, η τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι η Πενσυλβάνια, το Ουισκόνσιν, η Αριζόνα και η Νεβάδα και η Γεωργία αποφάσισαν να καταλάβουν τις επιχειρήσεις καταμέτρησης των ψήφων και θα συνεχιστούν την επόμενη μέρα. Αυτή η ομόφωνη απόφαση να σταματήσει αρχικά και σκόπιμα η καταμέτρηση και από τις πέντε πολιτείες της μάχης είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη. Στην πραγματικότητα, είναι άνευ προηγουμένου και καταδεικνύει τον προηγούμενο συντονισμό από εκλογικούς αξιωματούχους στα κράτη της μάχης. 
Αυτά τα πέντε κράτη που ανέφερε ο στρατηγός Flynn και λόγω αυτού του μεγάλου φωτός που αναβοσβήνει σε οποιονδήποτε κατανοεί τη διαδικασία ψηφοφορίας, το επισημαίνει αμέσως. Αρχίζουμε να βλέπουμε καθεμία από αυτές τις πολιτείες επειδή δεν σταμάτησαν να μετράνε. Ξαφνικά στο Μίσιγκαν στις τέσσερις το πρωί, εμφανίζονται 138.000 ψήφοι, όλοι για τους επισκέπτες. Μπάιντεν, Ήταν πίσω σε όλα αυτά τα κράτη όπου αποφάσισαν να σταματήσουν την ψηφοφορία, και εκεί χρησιμοποίησαν τον πόλεμο στον κυβερνοχώρο, το σφυρί και την κάρτα αποτελεσμάτων, τις μηχανές ψηφοφορίας κυριαρχίας και το λογισμικό σε αυτά. Εκεί έβαλαν αυτές τις εφαρμογές, όπως το iPhone σας και πήραν μια ομαλή ψηφοφορία. Τώρα, όταν ήρθαν οι αριθμοί, άρχισαν να επιστρέφουν σε αυτές τις πέντε πολιτείες, ήταν διαφορετικοί αριθμοί. 138.000 στο Μίσιγκαν, 90.000 στην Αριζόνα, αυτό είναι λογικό. Το διαφορετικό στη Νεβάδα και τη Γεωργία και την Πενσυλβανία. Το σημαντικό σημείο ήταν ότι ήταν ακριβώς στο ίδιο ποσοστό. Αυτή είναι μια μαθηματική αδυναμία που θα μπορούσε να είχε συμβεί, και αυτό σημαίνει ότι ο αλγόριθμος χρησιμοποιήθηκε και αυτός ο αλγόριθμος σχεδιάστηκε για να παραμείνει εντός των ορίων και όταν συγκεντρώθηκαν οι αριθμοί που συγκεντρώθηκαν, δεν θα ήταν προφανές ότι αυτοί οι αριθμοί ψήφων εισήχθησαν. 
Αυτό είναι ένα τεράστιο κόκκινο φως που αναβοσβήνει και είναι σημαντικό οι άνθρωποι να καταλάβουν τι είδους δεδομένα που βλέπουμε. Ο Σίντνεϊ επεσήμανε στη Γεωργία ότι είναι 96.000 απόντες που δεν έλαβαν μέρος στην κομητεία Fulton, είχαν διαρροή νερού. Πενσυλβάνια, η πολιτεία της Πενσυλβανίας απέστειλε 1,8 εκατομμύρια ψήφους στους πολίτες τους. Το κράτος το έκανε, αυτά δεν είναι απόντες. Αυτά ήταν ισορροπημένα που δεν είχαν αλυσίδα επιμέλειας, ας δούμε Brannon, 2,5 εκατομμύρια επέστρεψαν. Εάν κάποιος έπρεπε να έχει ένα τυπογραφικό πιεστήριο και να τον ξεριζώσουμε, αυτό είναι απλώς το τεστ καθαρό μυρωδιά. Δεν απαιτεί ιδιοφυΐα να καταλάβει αν στέλνετε 1,8 και λαμβάνετε 2,5 εκατομμύρια ψηφοδέλτια, κάτι δεν πάει καλά. Τώρα, ο Σίντνεϊ και το πλήρωμα του προέδρου, πιστεύω ότι ο στρατηγός Flynn, πήρε την οργάνωση. Το τάγμα των στρατιωτικών πληροφοριών των 305 συνεργάζεται μαζί τους γιατί σε όλα αυτά, δεν έχουμε δει κανένα ίχνος από το DOJ του FBI, ούτε από τη CIA από τη φιλική πλευρά. 
Brannon Howse: Επιτρέψτε μου να σας σταματήσω εκεί Γενικά γιατί μόλις είπατε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Μόλις είπατε ότι ποιος μόλις άνοιξε το kraken και μετά απλώς περιγράψατε τι ήταν το kraken. Όλοι γνωρίζουμε τον όρο εξαιτίας ενός Sydney Powell που τον χρησιμοποιεί, αλλά μόλις είπατε τι είναι. Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για αυτό; Στρατηγός Mclnerney: Ναι. Ο Σίντνεϋ πήρε τον όρο Κράκεν. Ήταν στην πραγματικότητα το ψευδώνυμο του 305ου τάγματος στρατιωτικών πληροφοριών, και αυτή ήταν η πηγή της μαζί με άλλες πηγές για τις οποίες γνωρίζουμε τη Μαίρη, αλλά δεν θέλουμε να μιλήσουμε. Παίρνουμε τις διάφορες πηγές που το μεταδίδουν αυτό, αλλά το σημαντικό είναι ότι εντοπίστηκαν, τώρα πάρτε αυτό, αναγνώρισαν ότι η Κίνα, το Ιράν και η Ρωσία συμμετέχουν σε αυτό και χειραγωγούν την ψηφοφορία. Επιπλέον, η διοίκηση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων κατέλαβε ένα αγρόκτημα διακομιστών στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, επειδή έστειλαν αυτά τα δεδομένα από αυτά τα έξι κράτη μέσω Διαδικτύου στην Ισπανία και στη συνέχεια στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Οι δυνάμεις ειδικής λειτουργίας καταλαμβάνουν αυτές τις εγκαταστάσεις, έτσι ώστε να έχουν αυτούς τους διακομιστές και γνωρίζουν όλα αυτά τα δεδομένα που παρέχουν. 
Brannon Howse: Αυτό έπεσε χωρίς περιστατικό; αυτή η κατάσχεση κατέβηκε χωρίς συμβάν; Στρατηγός Mclnerney: Λοιπόν, έχω ακούσει ότι δεν πέφτει χωρίς περιστατικό και δεν κατάφερα να το επιβεβαιώσω. Θέλω να είμαι προσεκτικός σε αυτό. Απλώς βγαίνει, αλλά καταλαβαίνω ότι η αρχική μου έκθεση είναι ότι σκοτώθηκαν αμερικανοί στρατιώτες σε αυτήν την επιχείρηση. Τώρα, αυτή ήταν μια επιχείρηση της CIA, και αυτό είναι το πολύ ανησυχητικό πράγμα. Αυτό συνέβη λόγω του ότι η Μαίρη και εγώ και ο Άλεν ειδοποιούσαμε την Κυριακή και τη Δευτέρα σε διαφορετικά δίκτυα ότι αυτό θα συνέβαινε, ότι χρησιμοποιούσαν σφυρί και κάρτα αποτελεσμάτων, και έτσι αποφάσισαν να το αναπηδήσουν στο εξωτερικό, οπότε δεν ήταν δυνατή η χρήση του διακομιστή και το σφυρί και η κάρτα αποτελεσμάτων που χρησιμοποιούμε στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες; Δεν το ξέρω αυτό. Σε κάθε περίπτωση, το καθιστά πιο ευάλωτο γιατί όταν αρχίζετε να μετακινείτε τέτοιου είδους δεδομένα στο εξωτερικό, το βλέπουν άλλοι, 
Brannon Howse: Αλλά λέτε ότι ήταν μια εγκατάσταση της CIA, και από εκεί προήλθαν οι διακομιστές από αυτούς ειδικές δυνάμεις, ήταν μια εγκατάσταση της CIA στη Γερμανία. Στρατηγός Mclnerney: Αυτό είναι σωστό. Φρανκφούρτη, Γερμανία. Έχουμε όλες αυτές τις πληροφορίες, ο στρατηγός Flynn, φυσικά, οι άνθρωποι που συνειδητοποίησαν περισσότερο, ήταν ο ανώτερος αξιωματικός στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ ως υπηρεσία αμυντικών πληροφοριών. Είναι αξιωματικός σταδιοδρομίας, γνωρίζει αυτά τα πράγματα, προς τα πίσω και προς τα εμπρός. Από την εμπειρία μου στην επιχείρηση cloud, αυτή ήταν μια ασήμαντη λειτουργία, σχετικά μιλώντας, αλλά το μέγεθος, επειδή συμμετείχαν τόσα άτομα Brannon. Τόσοι πολλοί άνθρωποι όπως ο στρατηγός Flynn ανέφεραν ότι το δημοκρατικό άτομο το είδε να προχωρά, αλλά αυτό που κάνουμε, ανταγωνίζουμε το σύνταγμα και την ημερομηνία της 14ης Δεκεμβρίου για το εκλογικό σώμα. Γιατί; Επειδή έχουμε αυτές τις πληροφορίες και γνωρίζουμε ότι όχι μόνο είχαμε τη βαθιά κατάσταση και την εκτελεστική εξουσία που έπρεπε να πολεμήσει ο Πρόεδρος Τραμπ, το είχαμε και στο νομοθετικό σώμα όπου έχετε τους Adam Schiff, Nancy Pelosi, Schumer, όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν εμπλέκονται σε αυτό. Συμμετείχαν στη ρωσική φάρσα. Συμμετείχαν σε αυτό το πραξικόπημα, αλλά είχαμε και το δικαστικό σώμα, ο δικαστής Sullivan, ο οποίος ήταν δικαστής του στρατηγού Flynn, ξεπερασμένος. Είχατε τον συμβιβασμό εκεί, και γι 'αυτό το 305, οι krakens στοχεύτηκαν και επιλέχθηκαν, πιστεύω, γιατί ο Πρόεδρος μπορούσε να τους εμπιστευτεί. Γι 'αυτό ο Chris Miller, που είναι τώρα ενεργός γραμματέας άμυνας και πρώην ήρωας ειδικών επιχειρήσεων. Γι 'αυτό ο Chris Miller είναι γραμματέας άμυνας. 
Brannon Howse: Τι γίνεται με την ομιλία του που έγινε ιογενής, καθώς κατευθύνει όλες τις ειδικές δυνάμεις να απαντήσουν απευθείας σε αυτόν; Στρατηγός Mclnerney: Λοιπόν, αυτό σας λέει κάτι. Σας λέει ότι το κάναμε αυστηρότερο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αποτελούν μέρος αυτής της συνωμοσίας. Αυτό είναι προδοσία για το οποίο μιλάμε. Μερικοί άνθρωποι μπορεί απλά να σκεφτούν, "Ω, είναι απλώς πολιτική". Όχι, εντάξει. Έτσι, ο Πρόεδρος Ομπάμα το χρησιμοποίησε το 2012 για να κερδίσει, ο Μπάιντεν το χρησιμοποίησε για να κερδίσει τη Φλόριντα. Οι Δημοκρατικοί το χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ώστε ο Bernie Sanders να χάσει και ο Μπάιντεν θα κέρδιζε. Ξέρετε ότι είναι πολιτική, εξαπατούμε. Όχι, δεν είναι πολιτική, είναι προδοσία. Ο Darnold έδωσε το West Point ή προσπάθησε να τον επαναστατικό πόλεμο. Δεν έχουμε δει προδοσία αυτού του μεγέθους ποτέ στην ιστορία μας, και εκείνους τους πολιτικούς, αυτούς τους ανθρώπους όπως ο Chris Krebs, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της υπηρεσίας ασφάλειας υποδομών στον πόλεμο στον κυβερνοχώρο. Ήταν μέχρι που απολύθηκε πριν από μερικές εβδομάδες από τον Πρόεδρο, επειδή ήταν μια τέλεια εκλογή. Είναι ένοχος για προδοσία. Έπρεπε να είναι συνεπής, και οι άνθρωποι πρέπει να το καταλάβουν αυτό. Εσείς οι άνθρωποι που το έχετε κάνει αυτό είναι ένοχοι για προδοσία εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και θα απαιτήσουμε αυτόν τον Πρόεδρο. Επιμείνετε σε αυτόν τον πρόεδρο να μην αφήσει το αξίωμά του έως ότου ο αμερικανικός λαός αποκαλύψει πλήρως τι συμβαίνει.
Brannon Howse: Τι εσύ λέγοντας ότι ο Πρόεδρος Τραμπ πρέπει να εκπληρώσει τον όρκο του, ότι πήρε για να υπερασπιστεί την Αμερική ενάντια σε εχθρούς, ξένους και εγχώριους, και δεν πρέπει να αφήσει τις προθεσμίες να τον εμποδίσουν να εκπληρώσει αυτόν τον όρκο. Αυτό ακούω να λέτε; Στρατηγός Mclnerney: Αυτό ακριβώς με ακούσατε να λέω Brannon. Ο πρόεδρος έχει τον όρκο του προς το σύνταγμα να υπερασπιστεί τη χώρα ενάντια σε όλους τους εχθρούς, ξένους και εγχώριους, και δεν πρέπει να αφήσουμε ένα χρονοδιάγραμμα που γνωρίζουμε ότι είναι τόσο κατάφωρα ελαττωματικό που μπορεί να καταλάβει κανείς ότι μόνο με τα αντικείμενα που έχω δώσει ακροατές απόψε. Όταν έχετε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους που παραποιήθηκαν και γνωρίζουμε ότι είναι ψευδείς. Πιστεύω ότι αυτοί οι διακομιστές θα το δείξουν αυτό και πιστεύω ότι θα το δείξει αυτό. Το' Πιθανότατα θα πρέπει να γίνει στο Ανώτατο Δικαστήριο επειδή έχετε δικαστές όπως κάποιες από αυτές που πρόκειται να προσπαθήσουν να προστατευτούν επειδή τα δάχτυλα πρόκειται να αρχίσουν να δείχνουν σε όλους. «Λοιπόν, δεν το ήξερα, δεν το ήξερα», πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τη δίκη της Νυρεμβέργης. «Λοιπόν, ο φόβος μου είπε να το κάνω». Πρόκειται να πουν, «Λοιπόν, ο Πρόεδρος Ομπάμα ήξερε τι έκανα γιατί μου είπε να το κάνω», ή αντιπρόεδρος Μπάιντεν. «Ο Μπάιντεν ήταν ο δρομέας εδώ. Μου είπε να το κάνω ». Θα δείξουν δάχτυλα. Όταν έχετε άτομα που ανεβαίνουν σε αυτοκίνητα με φορτία ψηφοφόρων, μερικά δεν έχουν καν διπλωθεί, και τα οδηγούν σε αυτές τις πέντε ή έξι πολιτείες μάχης, πρόκειται να μιλήσουν. Δεν θέλουν να εμπλακούν σε προδοσία, και έτσι οι άνθρωποι θα μιλήσουν για το μέγεθος αυτού και του κόκαλου, γιατί νομίζω ότι ο Πρόεδρος κέρδισε με τόσο μεγάλη ψήφο. Λοιπόν, ξέρω ότι το έκανε, ότι έπρεπε να κάνουν αυτά τα πράγματα, και δεν υπάρχουν ειδικοί στη χειροτεχνία και τι προσπαθούσαν να κάνουν. Προσπαθούσαν να ταιριάξουν τα ψηφοδέλτια με τους αριθμούς με τους οποίους έφτασαν, και αποφασίστηκαν ότι χρειάζονταν, και το έκαναν σε πραγματικό χρόνο. Είχατε ένα ψηφίο και ανάλογο προσπαθώντας να λάβετε ψηφοδέλτια, τότε το ψηφιακό ήταν εύκολο. Μπορείτε απλά να αλλάξετε τους αριθμούς και δεν θα δώσω το όνομα, αλλά κάποιος, ένας Ρεπουμπλικανός στην τηλεόραση χθες το βράδυ έλεγε, γιατί θα ήταν τόσο σημαντικό για τους Ρεπουμπλικάνους να βγουν στη Γεωργία; Δεν έχει σημασία πόσα άτομα βγαίνουμε στη Γεωργία Brannon. θα σταματήσουν απλώς τον αριθμό. Είναι ένας ψηφιακός αριθμός για αυτούς. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να χρησιμοποιούν σφυρί και scorecard, και κατά τη γνώμη μου, δεν μπορούμε να έχουμε αυτά τα ψηφοδέλτια στη Γεωργία. Πρέπει να αφήσουν ανοιχτές τις δημοσκοπήσεις, αλλά πρέπει να πάρουν μια αλυσίδα επιμέλειας. Δεν μπορούμε να έχουμε αυτήν την απόλυτη περιφρόνηση για τους νόμους της γης και από τους δικαστές, και από τους νομοθέτες, πρέπει να το καταλάβουν. Υπάρχει ένα μονοπάτι, αλλά πιστεύω ότι πρόκειται - οι Δημοκρατικοί θα πιστεύουν ότι αυτό είναι Πολιτική και θα προσπαθήσουν να το κλείσουν. Λοιπόν, αν το κάνουν, τότε ο αμερικανικός λαός πρέπει να απαιτήσει από τον Πρόεδρο να παραμείνει στο αξίωμά του μέχρι να εκκαθαριστεί, επειδή είναι προδοσία. Είναι πραξικόπημα εναντίον της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν μπορούμε να το δεχτούμε αυτό. 
Brannon Howse: Αυτός είναι ο στρατηγός McInerney τριών αστέρων. Πηγαίνετε να δείτε το βιογραφικό του, δεν έχω χρόνο να το μπω απόψε γιατί εμείς το έχω δώσει ξανά και ξανά. Ο στρατηγός τριών αστέρων Thomas McInerney, κοιτάζει τους βιολογικούς του. Δεν είναι άνθρωπος που έχει δοθεί στην υπερβολή. Και πάλι, η Mary Fanning και ο Alan Jones έσπασαν αυτήν την ιστορία τον Δεκέμβριο του 2015. Ο στρατηγός McInerney μίλησε για αυτό το Μάρτιο του 2017 στο πρόγραμμα του Dave. Dave, ποιο είναι το όνομά του ξανά Mary; Στρατηγός Mclnerney: Dave Janda 
Brannon Howse: Dave Janda, το σόου του, και στη συνέχεια την επόμενη μέρα εμφανίζεται η φάρσα της Ρωσίας από τον Comey, υποθέτω μια οθόνη καπνού, σωστά; Λοιπόν, είναι εδώ και πολύ καιρό. Σε γενικές γραμμές, έλαβα τρεις τηλεφωνικές κλήσεις από τρία διαφορετικά άτομα, συνδεδεμένα με την αρένα πληροφοριών πριν από μερικές εβδομάδες, προσπαθώντας να μου πείτε ότι επρόκειτο να ντροπιάζω τον εαυτό μου. Αν δεν σταμάτησα να μιλάω για αυτό, ότι ήταν όλα συνωμοσία και ψεύτικο, και τώρα αποκαλύπτεται ότι αυτοί που υποθέτω, ήταν κλήσεις για να με κάνει να σταματήσω να χρησιμοποιώ το δίκτυό μας, την πλατφόρμα μας, για να ενημερώσω τον αμερικανικό λαό, γιατί τώρα μόλις αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν πολλές από αυτές τις λέξεις, όπως ο Κράκεν και άλλα πράγματα. Όλα βγαίνουν. Υπάρχουν εκείνοι στο χώρο της νοημοσύνης που προσπαθούσαν να το κλείσουν. Τώρα, νομίζω ότι υπάρχουν κάποια μέσα στο χώρο της νοημοσύνης που προσπαθούν να πάρουν την ιστορία και να την ελέγξουν. Δεν είναι; Στρατηγός Mclnerney: Ναι, και είναι ένοχοι για προδοσία. 
Brannon Howse: Mary, θα θέλατε να σχολιάσετε. Μαρία? Είσαι ήσυχος. Πρέπει να σε πάω εδώ γιατί εσύ και ο Άλαν Τζόουνς το έσπασε τον Δεκέμβριο του 2015, και εντάξει, εσείς, τα παιδιά αξίζετε κάποιο τεράστιο βραβείο λογοτεχνίας και έρευνας, αλλά παρακαλώ μπείτε σε αυτό που ακούσατε απόψε. γιατί τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν πολλές από αυτές τις λέξεις όπως ο Κράκεν και άλλα πράγματα. Όλα βγαίνουν. Υπάρχουν εκείνοι στο χώρο της νοημοσύνης που προσπαθούσαν να το κλείσουν. Τώρα, νομίζω ότι υπάρχουν κάποια μέσα στο χώρο της νοημοσύνης που προσπαθούν να πάρουν την ιστορία και να την ελέγξουν. Δεν είναι; Στρατηγός Mclnerney: Ναι, και είναι ένοχοι για προδοσία. 
Brannon Howse: Mary, θα θέλατε να σχολιάσετε. Μαρία? Είσαι ήσυχος. Πρέπει να σε πάω εδώ γιατί εσύ και ο Άλαν Τζόουνς το έσπασε τον Δεκέμβριο του 2015, και εντάξει, εσείς, τα παιδιά αξίζετε κάποιο τεράστιο βραβείο λογοτεχνίας και έρευνας, αλλά παρακαλώ μπείτε σε αυτό που ακούσατε απόψε. γιατί τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν πολλές από αυτές τις λέξεις όπως ο Κράκεν και άλλα πράγματα. Όλα βγαίνουν. Υπάρχουν εκείνοι στο χώρο της νοημοσύνης που προσπαθούσαν να το κλείσουν. Τώρα, νομίζω ότι υπάρχουν κάποια μέσα στο χώρο της νοημοσύνης που προσπαθούν να πάρουν την ιστορία και να την ελέγξουν. Δεν είναι; Στρατηγός Mclnerney: Ναι, και είναι ένοχοι για προδοσία. 
Brannon Howse: Mary, θα θέλατε να σχολιάσετε. Μαρία? Είσαι ήσυχος. Πρέπει να σε πάω εδώ γιατί εσύ και ο Άλαν Τζόουνς το έσπασε τον Δεκέμβριο του 2015, και εντάξει, εσείς, τα παιδιά αξίζετε κάποιο τεράστιο βραβείο λογοτεχνίας και έρευνας, αλλά παρακαλώ μπείτε σε αυτό που ακούσατε απόψε. Υπάρχουν εκείνοι στο χώρο της νοημοσύνης που προσπαθούσαν να το κλείσουν. Τώρα, νομίζω ότι υπάρχουν κάποια μέσα στο χώρο της νοημοσύνης που προσπαθούν να πάρουν την ιστορία και να την ελέγξουν. Δεν είναι; Στρατηγός Mclnerney: Ναι, και είναι ένοχοι για προδοσία. 
Brannon Howse: Mary, θα θέλατε να σχολιάσετε. Μαρία? Είσαι ήσυχος. Πρέπει να σε πάω εδώ γιατί εσύ και ο Άλαν Τζόουνς το έσπασε τον Δεκέμβριο του 2015, και εντάξει, εσείς, τα παιδιά αξίζετε κάποιο τεράστιο βραβείο λογοτεχνίας και έρευνας, αλλά παρακαλώ μπείτε σε αυτό που ακούσατε απόψε. Υπάρχουν εκείνοι στο χώρο της νοημοσύνης που προσπαθούσαν να το κλείσουν. Τώρα, νομίζω ότι υπάρχουν κάποια μέσα στο χώρο της νοημοσύνης που προσπαθούν να πάρουν την ιστορία και να την ελέγξουν. Δεν είναι; Στρατηγός Mclnerney: Ναι, και είναι ένοχοι για προδοσία. 
Brannon Howse: Mary, θα θέλατε να σχολιάσετε. Μαρία? Είσαι ήσυχος. Πρέπει να σε πάω εδώ γιατί εσύ και ο Άλαν Τζόουνς το έσπασε τον Δεκέμβριο του 2015, και εντάξει, εσείς, τα παιδιά αξίζετε κάποιο τεράστιο βραβείο λογοτεχνίας και έρευνας, αλλά παρακαλώ μπείτε σε αυτό που ακούσατε απόψε. ήμουν ήσυχος. Πρέπει να σε πάω εδώ γιατί εσύ και ο Άλαν Τζόουνς το έσπασε τον Δεκέμβριο του 2015, και εντάξει, εσείς, τα παιδιά αξίζετε κάποιο τεράστιο βραβείο λογοτεχνίας και έρευνας, αλλά παρακαλώ μπείτε σε αυτό που ακούσατε απόψε. ήμουν ήσυχος. Πρέπει να σε πάω εδώ γιατί εσύ και ο Άλαν Τζόουνς το έσπασε τον Δεκέμβριο του 2015, και εντάξει, εσείς, τα παιδιά αξίζετε κάποιο τεράστιο βραβείο λογοτεχνίας και έρευνας, αλλά παρακαλώ μπείτε σε αυτό που ακούσατε απόψε. Μαίρη Φάνινγκ:Έχουμε καταπληκτικούς ηγέτες σε αυτήν τη χώρα από ότι δεν υπάρχουν καλύτεροι από τους στρατηγούς McInerney και στρατηγός Mike Flynn. Θα σας πω ότι οι κακοί ηθοποιοί, τόσο ξένοι όσο και εγχώριοι χρησιμοποιούν αυτόν τον άντρα στους μεσολάβους για να καλύψουν τα ίχνη τους. Υπήρξε μια προσπάθεια όχι μόνο να κλέψουν τις εκλογές, αλλά και να κλέψουν την Αμερική. Οι ιδρυτές πατέρες μπορεί να μην γνώριζαν για τον πόλεμο στον κυβερνοχώρο, αλλά σίγουρα αναγνωρίζουν την τυραννία όταν νόμιζαν. Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν μπορεί να φύγει από το αξίωμα. Όταν έχουμε την Κίνα και το Ιράν πρόσβαση στις εκλογές μας, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να κλέψουν την Αμερική μέσω των παράνομων πράξεων προδοσίας και πολεμικής πράξης εναντίον αυτής της χώρας. 
Brannon Howse: Πράξη πολέμου και νομίζω ότι είναι ακριβώς αυτό που είναι. Συμμετέχουμε το Ιράν, την Κίνα και τη Ρωσία. Στρατηγός έχουμε τώρα τη Ρωσία να απειλεί για πυραύλους. Τους έχουμε να μιλήσουν για τα πλοία. Έχουμε το Ιράν εκεί έξω για να μιλήσει για αντίποινα. Βλέπουμε ότι ο πατέρας τους του πυρηνικού τους προγράμματος έχει πλέον αφαιρεθεί τις τελευταίες 24 ώρες περίπου. Βλέπουμε ότι το Ιράν καυχιέται για την τοποθέτηση εκτοξευτών πυραύλων στα φορτηγά πλοία τους. Τι είναι όλα αυτά; Στρατηγός Mclnerney: Λοιπόν, αυτό σημαίνει μεγάλη αστάθεια αν αφήσουμε την αμερικανική κυβέρνηση να συλληφθεί από ανθρώπους που διαπράττουν προδοσία και εξαπάτηση. Ήξεραν ακριβώς τι έκαναν. Κοιτάξτε ότι όλοι πιστεύουν ότι το πρότυπο της νίκης για τους Δημοκρατικούς στο μέλλον δεν είναι σημαντικές συνεντεύξεις τύπου με σκληρές ερωτήσεις. Το μεγαλύτερο ράλι που είχε ήταν 14 άτομα με 14 αυτοκίνητα που στέκονταν σανίδες και έμειναν στο υπόγειο. Είναι αυτό το μοντέλο για μια επιτυχημένη (ηχητική) για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών; Όχι, αλλά ήξερε κάτι. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήξεραν ότι ο αριθμός θα έβγαινε. Οι άνθρωποι που στοιχηματίζουν στο Λας Βέγκας, υπάρχει ένα υπέροχο άρθρο για αυτό, και οι άνθρωποι στα καζίνο θα έπρεπε να κοιτάξουν αυτούς τους νικητές επειδή είχαν εμπιστευτικές πληροφορίες και είναι ένοχοι για προδοσία επειδή δεν είπαν στις αρμόδιες αρχές. Όποιος ήταν παράνομος, η Fox News κατά τη γνώμη μου, ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους είναι ένοχοι για προδοσία. Είτε πρόκειται για τον πρόεδρο, όποιος κι αν είναι επειδή γύρισαν και ήξεραν τι έκαναν και έκαναν αυτές τις πρώτες ανακοινώσεις, και έτσι οποιοσδήποτε ασχολείται με αυτό είναι συνεπής σε αυτό. Αν δεν έλεγαν και ειδοποίησαν τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και τους υπαλλήλους ιδιοκτησίας τους. 
Brannon Howse: Πιστεύετε ότι αυτό πηγαίνει μέχρι τη Nancy Pelosi, τον Adam Schiff, τον Barack Obama, τον Joe Biden; Στρατηγός Mclnerney: Ναι, Έπρεπε. Ο τρόπος που ενεργούν, ο τρόπος που έκαναν τα πράγματα, όλα όσα έχουν κάνει, η ρωσική φάρσα. Τώρα πρέπει να μάθουμε αν ο John Durham, ποια είναι η κατάσταση του John Durham και του γενικού εισαγγελέα; Ποια είναι η κατάσταση της εργασίας τους; Τί έχουν κάνει? 
Brannon Howse: Στρατηγός Mclnerney προτού τελειώσει ο χρόνος, θα πάμε περίπου 10 λεπτά, γιατί τότε τελειώνουν και οι κάρτες μας, και θέλουμε να τα διατηρήσουμε όλα αυτά για να βγούμε εις διπλούν προς τον αμερικανικό λαό έτσι δεν θέλουμε να πάμε εκεί που εξαντλούνται οι κάρτες μας. Θα περάσουμε περίπου άλλα οκτώ, εννέα λεπτά, αλλά η εκτελεστική εντολή της 12ης Σεπτεμβρίου 2018 για την επιβολή ορισμένων κυρώσεων σε περίπτωση ξένης παρέμβασης στις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, πόσο θα διαδραματίσει αυτή η εκτελεστική εντολή του Προέδρου Trump και πώς να γίνει αυτό; Στρατηγός Mclnerney: Λοιπόν, νομίζω ότι Θα ζητήσω από τη Μαρία να μιλήσει επίσης για αυτό, αλλά νομίζω ότι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. Μου λέει Brannon, ότι ο πρόεδρος ήξερε ότι κάτι συνέβαινε και ότι επρόκειτο να συμβεί, και έτσι νομίζω ότι Mary, μπορείτε να ανατρέξετε στις λεπτομέρειες. Mary Fanning: Λοιπόν, υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 είχαν κλαπεί από τον Πρόεδρο Τραμπ για λογαριασμό του Τζο Μπάιντεν, με τη βοήθεια του Τζο Μπάιντεν, επειδή ο Τζο Μπάιντεν είπε ότι είχε την μεγαλύτερη ομάδα απάτης στην ψηφοφορία στην ιστορία. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε αυτό. Θα είναι η κλοπή της Αμερικής. Ο αμερικανικός λαός πρέπει να σηκωθεί. 
Brannon Howse: Mary, έχω ένα άρθρο εδώ μπροστά μου με ημερομηνία 7 Ιουνίου 2017. Είστε εδώ γράφοντας για ένα πρόγραμμα, νομίζω ότι ονομάστηκε Τουρκία ή κάτι τέτοιο; Άγρια Τουρκία ή κάτι τέτοιο; Μαίρη Φάνινγκ: Άγρια Τουρκία ή μερικά από τα κατορθώματα που λειτουργούν από το σφυρί, καθώς και από το scorecard, καθώς και από τη Medusa. Πρόκειται για εκμεταλλεύσεις που δημιουργήθηκαν ενώ η Τουρκία δεν δημιουργήθηκε από τον Dennis Montgomery, αλλά η Μέδουσα και η κάρτα αποτελεσμάτων δούλεψαν από το σφυρί. 
Brannon Howse: Εδώ είσαι το 2017, γράφοντας για αυτό. Και πάλι, εσείς και ο Άλαν Τζόουνς, ο συν-συγγραφέας σας. Το βιβλίο τους, παρεμπιπτόντως, μπορεί να βρεθεί στο Amazon, το The Hammer is the Key to the Coup, το οποίο είναι μερικές από τις τελευταίες λέξεις του Ναύαρχου Λυών τεσσάρων αστέρων στον φίλο του, στρατηγό McInerney, επειδή ερευνούσαν και μιλούσαν για αυτό . Θυμηθείτε ότι, ο ναύαρχος Λυών, οι τέσσερις αστέρες, ο στρατηγός McInerney, τα τρία αστέρια έκαναν ραδιοφωνική εκπομπή μαζί το 2017 προειδοποιώντας για αυτό, και τότε αυτό ήταν όταν τα πράγματα άρχισαν πραγματικά να ανοίγουν. Αλλά και πάλι, είναι το 2015, τότε η Mary Fanning και ο Alan Jones κάνουν όλη την έρευνα και αρχίζουν να κυκλοφορούν τις πληροφορίες στο TheAmericanReport.org. Μαίρη, τώρα έχουμε παιδιά που θα πιέζονταν από τρία άτομα συνδεδεμένα με την κοινότητα πληροφοριών να σταματήσουν να κάνουν ραδιόφωνο και τηλεόραση σε αυτό. Δεν θα το έκανα γιατί πιστεύω σε σένα και τον Άλαν και τον στρατηγό. Απλώς δεν πρόκειται να υποχωρήσω. Έχω δει αρκετές πληροφορίες και αρκετές αποδείξεις. Ήξερα τη μακροχρόνια αξιοπιστία του στρατηγού και δεν πρόκειται να υποχωρήσω. Έλαβα τρεις τηλεφωνικές κλήσεις όταν οι άνθρωποι δένουν την αρένα πληροφοριών και σταμάτησαν να μιλάνε για τέτοιου είδους πράγματα, θα φαίνεσαι ηλίθιος και ανόητος. Τώρα όλα επιβεβαιώνονται, αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον η Μαρία είναι εσείς και έχω μιλήσει, υποθέτω, κάποιος εκεί έξω να γράφει τώρα ποιος, υποθέτω, κάνοντας κάτι από αυτό, και τώρα θέλει να προσπαθήσει να ελέγξει την αφήγηση και να δώσει συνεντεύξεις σε αυτήν. Παρατήρησα ότι σε μια από τις συνεντεύξεις του, φαίνεται να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον επικεφαλής της CIA και τον επικεφαλής του FBI, οπότε πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι που το έπαιζαν αυτό καθώς δεν μιλάω γι 'αυτό, λοιπόν, τώρα η έρευνά σας επιβεβαιώθηκε ξανά και ξανά, και τώρα θα προσπαθήσουν να ελέγξουν την αφήγηση και θα προσπαθήσουν τώρα μερικούς από αυτούς τους ίδιους ανθρώπους να υπερασπιστούν τον επικεφαλής της CIA και του FBI. Κάτι ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε αυτήν τη συμπεριφορά, έτσι δεν είναι; Είμαι σωστός ή λάθος στην υπόθεσή μου εδώ; 
Mary Fanning: Νομίζω ότι έχετε απόλυτο δίκιο ως πρώην πράκτορας της CIA, Larry, είναι στην πρώτη σελίδα, οι άνθρωποι μπορούν να το διαβάσουν, αλλά το γεγονός ότι αυτός » βγαίνει και λέγοντας ότι η Τζίνα δεν είχε καμία σχέση με αυτό ούτε ο Ράιι ήταν ένα πολύ ύποπτο σχόλιο ότι θα ήθελε να αφήσει αυτούς τους ανθρώπους στη θέση τους. Όποιος εμπλέκεται σε αυτό και είναι στο πλευρό και στέκεται με προδοσία εναντίον αυτής της χώρας. Ανεξάρτητα από το με ποιον οργανισμό είναι, θα πρέπει να σκεφτείτε δύο φορές πριν αρχίσουν να προσπαθούν να υπαινίσσονται αυτήν την προδοτική δραστηριότητα που είχε προχωρήσει για πάρα πολύ καιρό. Αυτό βγήκε κατευθείαν από την κυβέρνηση Ομπάμα όταν ο Τζον Μπρέναν και ο Τζέιμς κλαπέρ διοικούσαν παράνομα το ξένο εργαλείο επιτήρησης γνωστό ως σφυρί. 
Brannon Howse: Σχεδιάστηκε από τον Genesis Montgomery το 2003, για να διατηρήσει την Αμερική ασφαλή καθώς γράφετε. Διοικούσαν από αυτούς περίπου δύο εβδομάδες αφού ο Ομπάμα ορκίστηκε στο γραφείο και τέθηκε σε διακομιστές. Γράφετε για την τιμή του FBI, ο διευθυντής του Mueller, σωστός? Mary Fanning: Αυτό είναι σωστό. Σύμφωνα με τον Dennis Montgomery, ο Robert Mueller παρείχε τους υπολογιστές για το σφυρί. 
Brannon Howse: και, φυσικά, προσπάθησαν να δυσφημίσουν τον Dennis Montgomery επειδή μπορείτε να δείτε γιατί τώρα, αλλά όπως έχουμε συζητήσει σε προηγούμενα προγράμματα, έχετε δύο προσφορές ασυλίας μετά από συνέντευξη και ηχογράφηση. Προφανώς, δεν είπε ψέματα, ή θα ήταν στη φυλακή. Το κράτησε? πήρε τις ασυλίες του, διατηρώντας μερικές από τις εκκαθαρίσεις ασφαλείας του δεν είναι στη φυλακή, οπότε αυτό πρέπει να μας πει πολλά στους ανθρώπους που προσπαθούν να λεηλατήσουν τον άντρα. Μαρία, πιστεύετε, πιστεύω ότι όλη αυτή η ιδέα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να προχωρήσει και να παραχωρήσει. Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να παραδεχτεί είναι ο Joe Biden. Νομίζω ότι ο αμερικανικός λαός πρέπει να σηκωθεί μαζικά. Νομίζω ότι οι συντηρητικοί θα πρέπει να αυξηθούν μαζικά, να κάνουν tweet, Facebook, email, και άρχισαν να απαιτούν να παραχωρήσει ο Joe Biden. Τι λες; Mary Fanning: Δεν μπορείτε να αποδώσετε τη χώρα στον Joe Biden όταν έχει εξαπατήσει να κλέψει εκλογές. Είναι πραγματικά τόσο απλό. 
Brannon Howse: Πιστεύετε ότι ο αμερικανικός λαός πρόκειται να απαιτήσει ορισμένους από αυτούς τους λαούς να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες για προδοσία; Και πόσο ψηλά πιστεύεις ότι θα μπορούσε να πάει; Ή μήπως αυτό θα είναι το παλιό βούρτσισμα για να τερματίσει το παιχνίδι της κατηγορίας κάποιου στο κάτω επίπεδο; Mary Fanning: Είναι πέρα ​​από τις εκλογές. Είναι πέρα ​​από τις κλεμμένες ψήφους. Πρέπει να κοιτάξετε τον Joe Biden και την οικογένειά του. Δισεκατομμύρια δολάρια στον γιο του, τον Hunter, τον γιο του ναρκωτικών. Δισεκατομμύρια δολάρια από την Κίνα και δισεκατομμύρια από την Ουκρανία στον Hunter Biden. Μπορείτε ακόμη να φανταστείτε αυτό και μια διαφορετική μέρα; Το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης παρέμειναν σιωπηλά και η Κίνα και το Ιράν και η Ρωσία εξαγοράζουν τους αξιωματούχους μας για να σας πουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Mockingbird media. 
Brannon Howse: Για να μην αναφέρουμε τη Μαρία, καθώς αναφέρετε στην εξαιρετική σας έκθεση, την τέλεια καταιγίδα, την οικογένεια Jafar, την οικογένεια Gulftainer, τον γιατρό Jafar, όπως εσείς αναφέρετε ότι ήταν ο επικεφαλής του πυρηνικού προγράμματος του Σαντάμ Χουσεΐν, κάνοντας την πυρηνική παραλία μπάλα ως μικροσκοπική πυρηνική συσκευή. Νομίζω ότι ήταν στη λίστα των δολοφονιών κατά τη διάρκεια του πολέμου και στη συνέχεια η οικογένειά του και η επιχείρησή του συνάπτουν συμβόλαιο με το Port Canaveral στη Φλόριντα και στο Wilmington, Delaware, εμπορευματοκιβώτια φορτίου, και όμως υπάρχει κάποιο είδος επιχειρηματικών συμφωνιών με την 100% ρωσική εξαγωγή του Club K Cargo που έχει τέσσερις πυραύλους κρουαζιέρας που εμφανίζονται και μπορούν να παραδώσουν πυραύλους κρουαζιέρας, βιολογικά όπλα, πυρηνικά όπλα και θα μπορούσε εύκολα να φυτευτεί εδώ στις ΗΠΑ, καθώς έχετε μεταφράσει τα ρωσικά εγχειρίδια για το Pearl Harbor 2.0 στα αγγλικά, ζητούν μια ρωσική στρατηγική να κάνει ακριβώς αυτό. Όπως γνωρίζετε, ζήστε ζωντανά στην εκπομπή μας πριν από λίγα χρόνια, ο Phil Haney, πρώην σφυρίχτρα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, αποκάλυψε ακριβώς σε αυτήν την εκπομπή, "Γεια σου, Μπράνον, θέλεις να πάει μαζί με ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο;" Κοιτάξτε τη Citco που ανήκει στη Βενεζουέλα, βρίσκονται σε οικονομική κρίση με τεράστιο πληθωρισμό. Μαντέψτε ποιος έρχεται και αγόρασε ένα μεγάλο κομμάτι της εταιρείας τους; Ρωσία. Κοιτάξτε όλους τους ακροδέκτες λαδιού τους, πάνω και κάτω από την ανατολική ακτή. 
Τώρα, η Ρωσία μπορεί να φέρει μέσα από τους τερματικούς σταθμούς πετρελαίου, οι τερματικοί σταθμοί φορτίου μπορούν να φέρουν το σύστημα εκτόξευσης πυραύλων Club K Cargo σε αυτήν τη σχέση με τον Δρ Jafar και τον Gulftainer, που έχουν προκαλέσει τώρα να τα μετακινήσουν στις ΗΠΑ και να τα βάλουν σε όλα τα διυλιστήρια πάνω και κάτω η Ανατολική Ακτή είναι ένα Δούρειο άλογο, και αυτό είναι το τέλειο Περλ Χάρμπορ 2.0 για το οποίο έχετε προειδοποιήσει, και ο Φιλ Χανί το έριξε αυτό ακριβώς στο γραφείο ειδήσεων της εκπομπής μας ζωντανά και τυχαίνει να παρακολουθείτε εκείνη τη νύχτα. Λοιπόν, υπάρχει πολύ περισσότερος τρόπος για αυτό από τις εκλογές. Μιλάμε για το ότι είναι μέσα στο σύρμα και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους, οι Μπάιντενς, ο Ομπάμα, η Χίλαρι συνδέονται με μερικούς από αυτούς τους ηθοποιούς, σωστά; Mary Fanning: 
Λοιπόν, αυτό είναι σωστό. Πέρα από τα οποία ο Τζαφάρ τοποθετήθηκε στο Πεντάγωνο Η μαύρη λίστα σήμαινε ότι ήθελαν να συλλάβουν ή να σκοτώσουν τον dr. Jafar, και είναι ο πυρηνικός εγκέφαλος ή ο Σαντάμ Χουσεΐν. Προκειμένου να επανακτήσουμε τη χώρα μας, πρέπει να επαναλάβουμε αυτές τις εκλογές που ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε δίκαια πριν αρχίσουν να εξαπατούν με ξένους ηθοποιούς, τη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν, ότι το χέρι τους είναι εδώ για κλοπή αυτών των εκλογών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο αμερικανικός λαός πρέπει να σταθεί όρθιος, και αυτό είναι όπως ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να τηρήσει τον όρκο του για προστασία αυτής της χώρας. Δεν μπορεί να παραιτηθεί έως ότου οι εκλογές διευθετηθούν δίκαια, νομικά. 
Brannon Howse: Ο λόγος που αναφέρω όλα αυτά είναι η Mary, όπως γνωρίζετε, ως ερευνητής, ερευνητής της εθνικής ασφάλειας πληροφοριών, όλα αυτά συνεπάγονται μαζικές συνέπειες εθνικής νοημοσύνης. Mary Fanning: Απολύτως 
Brannon Howse: Επιτρέψτε μου να επαναλάβω πολύ γρήγορα. Τα νέα απόψε, ο Στρατηγός Flynn καλεί, επίσης μόλις ανακαλύψαμε από τον στρατηγό McInerney, ότι ο kraken είναι στην πραγματικότητα μια στρατιωτική διαίρεση. Είπες το 305ο γνωστό ως kraken; Αυτό είναι ένα στρατιωτικό τμήμα, αυτό είναι το kraken; Στρατηγός Μακλερνέι: Όχι, είναι τάγμα, πολύ έξυπνο μπατάλι. Μπορώ να πω ένα άλλο πράγμα στο κλείσιμο; 
Brannon Howse: Ναι. Στρατηγός Mclnerney: Τώρα αυτό πηγαίνει κατευθείαν σε εκείνους που θέλουν να καταλάβουν αυτήν τη χώρα επειδή έχουν χάσει το κινητό μου, και έτσι όλα όσα λέω σε αυτό το συγκεκριμένο ανοιχτό κανάλι, έρχονται. Σημαίνουν επιχειρήσεις. Είναι βαθιά σε αυτό, και τώρα ξέρουν ότι λόγω των όσων έχετε κάνει και τι έχουμε κάνει απόψε, ότι αντιμετωπίζουν ακόμη περισσότερα προβλήματα. Αντιμετωπίζουμε μετά από εσάς και τον αμερικανικό λαό που θα σας ακολουθήσουν και αυτός ο Πρόεδρος κέρδισε αυτές τις εκλογές, και επρόκειτο να γίνει πρόεδρος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά ακολουθούμε εσάς. Δεν θα καταλάβετε αυτήν τη χώρα επειδή θα ήταν η τελευταία επανεκλογή που είχαμε ποτέ, και συμφωνώ με εσάς και τη Μαίρη, ότι ο Joe Biden πρέπει να παραιτηθεί τώρα. 
Brannon Howse: Ο Joe Biden πρέπει να παραχωρήσει. Οι λαοί αυτοί είναι αμερικανοί ήρωες, ο στρατηγός Flynn, ο στρατηγός McInerney, η Mary fanning. Λυπάμαι, δεν μπορούσαμε να πάρουμε έναν άλλο ήρωα εδώ. Ο Άλαν Τζόουνς, ο οποίος έχει γράψει το βιβλίο μαζί της. Αυτοί είναι μεγάλοι Αμερικανοί που έχουν αντιταχθεί στην αδιανόητη πίεση για να μην μιλήσουν για αυτό, αλλά εδώ είναι όλα ανοιχτά τώρα. ΙΣΝ Είναι ενδιαφέρον ότι τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης έπρεπε να το κάνουν απόψε; Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους από την ένταξή μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω που συμμετείχατε. Θα δημοσιεύσουμε αυτήν την ανάρτηση σε HD σε κυκλοφορία αμέσως για να διαδώσει ο αμερικανικός λαός. Και πάλι, το κάνουμε αυτό λόγω της υποστήριξής σας στο WVWFoundation.com. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας. Ευχαριστώ, στρατηγός McInerney, ευχαριστώ στρατηγός Flynn, ευχαριστώ Mary Fanning, και ευχαριστώ που παρακολουθήσατε. Μέχρι την επόμενη φορά, είμαι ο Brennan Howse. Να προσέχεις. Μέχρι την επόμενη φορά, είμαι ο Brennan Howse. Να προσέχεις. Μέχρι την επόμενη φορά, είμαι ο Brennan Howse. Να προσέχεις.

Ακούστε την πιο πρόσφατη ανάλυση ενημέρωσης κατάστασης για το τι συμβαίνει

Για να κατανοήσετε όλα όσα μόλις διαβάσατε, ακούστε την τελευταία μου ανάλυση κατάστασης, η οποία συνδέει τις τελείες και εξηγεί τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια για να υπερασπιστεί την Αμερική ενάντια σε ξένους και εγχώριους εχθρούς: Brighteon.com/216661b6-a019-476d- bcef-a10cd131067α


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters