Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2018 ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΤΩΠΟΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΟΡΑΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ZΑP SURGICAL SYSTEMS ΣΤΟ WINSCONCIN USA

Γκάμπε Μπέικερ
H Z.S.P. Χρησιμοποιει τεχνολογια ορατής εικονικής πραγματικότητας για την παρουσία των προϊοντων της.
Η Zap Surgical Systems, είναι ένας παγκόσμιος κατασκευαστής ιατρικών συσκευών, και χρησιμοποιεί το Vizible για να σχεδιάσει και να παρουσιάσει εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας που παρουσιάζουν τα προϊόντα τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που είδαμε την Zap να παρουσιάζει την εμπειρία Vizible VR στην εκδήλωση εγκατάστασης του εργοστασίου Foxconn στο Ουισκόνσιν στις 28 Ιουνίου 2018.
Το Vizible είναι το νέο εργαλείο δημιουργίας και διάσκεψης VR χωρίς κωδικοποίηση από το WorldViz και είμαστε περήφανοι που βλέπουμε ήδη να έχει υιοθετηθεί από εταιρείες παγκόσμιας κλάσης όπως η Zap Surgical Systems. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε γιατί η Zap ήταν στην εκδήλωση Foxconn και γιατί επέλεξαν το VR και το Vizible ως τρόπο παρουσίασης του προϊόντος τους.
Ένα από τα προϊόντα της Zap Surgical Systems είναι το Zap-X, μια αυτόνομη, αυτοπροστατευμένη θεραπευτική συσκευή ακτινοβολίας που στοχεύει στη θεραπεία τραυμάτων κεφαλής, εγκεφάλου και λαιμού (καλοήθεις ή κακοήθεις). Το νέο εργοστάσιο Foxconn στο Ουισκόνσιν είναι όπου η συσκευή Zap-X θα κατασκευαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για την προώθηση αυτής της συσκευής, η εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που παρουσίασε η Zap στην εκδήλωση επιτρέπει στους χρήστες να δουν πώς είναι να είναι στο Zap-X από την προοπτική ενός ασθενούς. Επειδή το Vizible είναι συνεργατικό, ένας άλλος χρήστης εκτός από τον ασθενή θα μπορούσε να βρίσκεται ταυτόχρονα στην εμπειρία VR, καθοδηγώντας τον «ασθενή» μέσω της εμπειρίας και εξηγώντας διάφορες πτυχές του μηχανήματος. Ακολουθεί μια σύντομη περιήγηση στη συσκευή:
----------------------------------------------------------------------------------------

Γιατί στην Zap Surgical Systems επέλεξαν την εικονική πραγματικότητα ως τον τρόπο προβολής του προϊόντος τους; Μεγάλα προϊόντα όπως το Zap-X είναι δύσκολο και δαπανηρό στη μεταφορά, και η Zap είναι μια παγκόσμια εταιρεία που προσφέρει πωλήσεις και παρουσιάσεις μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία VR τους επιτρέπει στους ανθρώπους να εξερευνήσουν τα σκαμπανεβάσματα της συσκευής Zap-X σε κλίμακα σε εικονική πραγματικότητα - δεν απαιτείται αποστολή. Επειδή το Vizible είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας και συνεργασίας χωρίς κωδικοποίηση, είναι επίσης εύκολο για το Zap να κάνει τροποποιήσεις στην εμπειρία, εάν θέλει να αλλάξει τη ροή της ή να φέρει πρόσθετα στοιχεία (μοντέλα 3D, φωτογραφίες, εικόνες βίντεο, κλπ).
Είναι προνόμιο για εμάς να βοηθήσουμε την Zap Surgical Systems να συμμετάσχει στις τάξεις των παγκόσμιων εταιρειών που χρησιμοποιούν το Vizible για προβολή, εκπαίδευση και συνεργασία στην εικονική πραγματικότητα.

Όπως μπορείτε να δείτε: Αριστερά προς τα δεξιά: Πρόεδρος Trump, CEO Zap (John Adler), CEO της Foxconn (Terry Gou), CEO της Softbank (Masayoshi Son)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΚΟΥΓΚΛ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ Τ.Μ.Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters