Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

National Economic Security Strategy Act. (Νόμος εθνικής στρατηγικής οικονομικής ασφάλειας)

Evangelos Konstantakakos
Αυτή είναι η Νομοθεσία της Αμερικής που την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στην Αμερικανική Βουλή, ήταν το 1947. 
Μετα επανήλθε στην επιφάνεια το 2001 λόγω του 9/11 και τελικά κατατέθηκε στη Γερουσία και έγινε ACT το 2017 από τον Τράμπ και το 2018 ψηφίστηκε τελικά σαν νόμος που φτιάχνει ένα καινούριο σύστημα που δεν λέγετε NESARA ΑΛΛΑ NESARS,τελειώνει με τη λέξη STRATEGY.
Υποχρεώνει τον πρόεδρο της Αμερικής να βάλει σε εφαρμογή το σύστημα αυτό από την πρώτη πρώτου του 2021. 
Επίσης μέρος της όλης ύπαρξης είναι και ότι πρέπει να πέσει και να επιβάλει το ίδιο και σε πολλές άλλες χώρες τουλάχιστον στον δυτικό πολιτισμό, και στη συνέχεια σε όλους. 
Οι δυτικές χώρες όμως πρέπει να συνεργαστούν με την Αμερική για την ποιο αποτελεσματική λειτουργία του οικονομικού συστήματος είναι πολλές οι λεπτομέρειες.
ΔΕΙΤΕ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters