Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

MAY 17 Ο ΠΟΥ δωροδόκησε τον Πρόεδρο της Μαδαγασκάρης με 20 εκατομμύρια δολάρια για να δηλητηριάσει το φυτικό φάρμακο για τον Κορωνοιό. (βιντεο)


Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης Andry Rajoelina κατηγόρησε την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ότι σχεδιάζει να δηλητηριάσει  το COVID-19 Organics, την τοπική αφρικανική «θεραπεία» για τον ιό.

Σκεύασμα Αρτεμισίας (αψιθιά) εγκρίνεται ως επίσημη θεραπεία για τον κορωνοιό στην Μαδαγασκάρη.
Ο Rajoelina ισχυρίζεται ότι ο ΠΟΥ του προσέφερε δωροδοκία 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να δηλητηριάσει το φάρμακό τους ανέφερε η 
Tanzania Perspective  σε πρωτοσέλιδο της έκδοσης της 14ης Μαΐου.

Στις 20 Μαίου σε ζωντανή μετάδοση θα καλέσει όλα τα Αφρικανικά Εθνη να εγκαταλείψουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) λόγω της κακής πίστης της Ευρώπης έναντι της Αφρικής.
Ο πρόεδρος της Μαδαγασκάρης λέει ότι η Ευρώπη δημιούργησε οργανισμούς με την επιθυμία οι Αφρικανοί να παραμείνουν εξαρτημένοι από αυτούς. 

Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης πιστεύει ότι ο μόνος λόγος που ο υπόλοιπος κόσμος αρνήθηκε να αντιμετωπίσει επειγόντως τη θεραπεία της Μαδαγασκάρης για τον κοροναϊό είναι ότι η θεραπεία προέρχεται από την Αφρική.
Σε συνέντευξή του στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Πρόεδρος Rajoelina είπε ότι παρατήρησε ότι αυτό πηγάζει από τη συνηθισμένο πατρονάρισμα προς τους Αφρικανούς.Στις 20 Μαίου σε ζωντανή μετάδοση ο Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης, Andry Rajoelina καλεί όλα τα Αφρικανικά Έθνη να εγκαταλείψουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) λόγω της κακής πίστης της Ευρώπης έναντι της Αφρικής.

Ο πρόεδρος της Μαδαγασκάρης λέει ότι η Ευρώπη δημιούργησε οργανισμούς με την επιθυμία οι Αφρικανοί να παραμείνουν εξαρτημένοι από αυτούς. 
Η Αφρική βρήκε ένα φάρμακο κατά του Coronavirus, αλλά ο ΠΟΥ / Ευρώπη πιστεύει ότι έχουν το μονοπώλιο της νοημοσύνης ως τέτοιοι  αρνούνται να το αναγνωρίσουν. 
Σε αυτό το πλαίσιο, καλώ όλα τα αφρικανικά έθνη να εγκαταλείψουν τους διεθνείς οργανισμούς, προκειμένου να οικοδομήσουμε το δικό μας.

Η χώρα μου η Μαδαγασκάρη αποχωρεί από όλες τις οργανώσεις απόψε και καλώ τα άλλα Αφρικανικά Έθνη να κάνουν το ίδιο.
Συνεχίζει στην συνέντευξη του.
«Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι (το ποτό) προέρχεται από την Αφρική και δεν μπορούν να παραδεχτούν… ότι μια χώρα όπως η Μαδαγασκάρη… έχει βρει αυτή τη φόρμουλα για να σώσει τον κόσμο.»

«Ποιο είναι το πρόβλημα με το Covid-Organics, πραγματικά; 
Μήπως αυτό το προϊόν προέρχεται από την Αφρική; 
Μήπως δεν είναι εντάξει για μια χώρα όπως η Μαδαγασκάρη, η οποία είναι η 63η φτωχότερη χώρα στον κόσμο ... να έχει βρει (αυτόν τον τύπο) που μπορεί να βοηθήσει να σώσει τον κόσμο; "


«Αν δεν ήταν η Μαδαγασκάρη, και αν ήταν μια ευρωπαϊκή χώρα που είχε ανακαλύψει αυτό το φάρμακο, θα υπήρχε τόση αμφιβολία; 
Δεν το πιστεύω », είπε ο νεότερος αρχηγός κράτους της Αφρικής, ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης Andry Rajoelina.

Το φάρμακο, COVID Organics, κατασκευάζεται από την Artemisia, ένα φυτό που εισήχθη στη Μαδαγασκάρη τη δεκαετία του 1970 από την Κίνα για τη θεραπεία της ελονοσίας. Η Artemisia είχε αποδείξει επιτυχία κατά της ελονοσίας και σύμφωνα με τον Πρόεδρο Rajoelina μπορεί να θεραπεύσει ασθενείς με COVID-19 εντός δέκα ημερών.

Ωστόσο, ο ΠΟΥ έχει επικρίνει τέτοια φυσικά θεραπευτικά μέτρα κατά του κοροναϊού όπως σαν τυφλή πίστη. Σε απάντηση στον σκεπτικισμό με τον οποίο ο ΠΟΥ αντιμετωπίζει το COVID Organics, ο Rajoelina είπε: 
«Καμία χώρα ή οργανισμός δεν θα μας εμποδίσει να προχωρήσουμε».


Μια σειρά από άλλες αφρικανικές χώρες, όπως η Τανζανία, η Γουινέα-Μπισάου, το Κονγκό και ο Νίγηρας, έχουν εισαγάγει τη δική μας συνταγή.Εν τω μεταξύ, σε ένα άλλο αφρικανικό έθνος την Νιγηρία, ο Μπιλ Γκέιτς πιάστηκε να δωροδοκεί για να περάσουν το υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού για τον κορωνοιό.
ΕΜΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ;; 
Με βάση μια μυστική έκθεση που υπέκλεψαν  για την ανθρώπινη νοημοσύνη, ξέσπασε μια διαμάχη στη Νιγηρία, σύμφωνα με την οποία αποκαλύφθηκε ότι ο Μπιλ Γκέιτς προσέφερε δωροδοκία 10 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα πρόγραμμα αναγκαστικού εμβολιασμού για τον Κορωνοϊό στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Νιγηρίας.

Τα αντιπολιτευόμενα πολιτικά κόμματα απέρριψαν το «νομοσχέδιο που χρηματοδοτήθηκε από το εξωτερικό» που επιβάλλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των Νιγηριανών, ακόμη και όταν τα εμβόλια δεν έχουν ανακαλυφθεί και ζήτησαν από τον Πρόεδρο να κατηγορηθεί εάν επιβάλλει το νομοσχέδιο στα μέλη.

Λίγες μέρες αργότερα, μια Ιταλός πολιτικός ζήτησε τη σύλληψη του Μπιλ Γκέιτς στο ιταλικό κοινοβούλιο. 
Η Σάρα Κουνιάλ, μέλος του Κοινοβουλίου της Ρώμη, καταδίκασε τον Μπιλ Γκέιτς ως «εγκληματία εμβολίων» και προέτρεψε τον Ιταλό Πρόεδρο να τον παραδώσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 
Επίσης, εξέθεσε την ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς στην Ινδία και την Αφρική, μαζί με τα σχέδια για την αποκοπή της ανθρώπινης φυλής μέσω του προγράμματος ψηφιακής αναγνώρισης ID2020.

Φαίνεται ότι οι μέρες του ΠΟΥ στην Αφρική έχουν τελειώσει. Λίγες ημέρες αφότου η Τανζανία έδιωξε τον ΠΟΥ από τη χώρα, τώρα το Μπουρούντι γίνεται η δεύτερη αφρικανική χώρα που εκδιώκει ολόκληρη την ομάδα του WHO #Coronavirus από το έθνος του για παρέμβαση σε εσωτερικά θέματα. 

Η διαμάχη της Μαδαγασκάρης ξέσπασε ημέρες αφότου η Τανζανία έδιωξε τον ΠΟΥ μετά από όπου τα δείγματα κατσίκας και παπάγιας βγήκαν θετικά για την COVID-19.Με την αύξηση των ψευδών περιπτώσεων κορωναϊού, ο πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli, ο οποίος υποψιάζεται τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), αποφάσισε να ερευνήσει ο ίδιος τους ισχυρισμούς.

Το φρούτο παπάγια θετικό στον κορωνοιό.Ο Πρόεδρος της Τανζανίας έλεγξε τα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοιό και η παπάγια βρέθηκε θετική.''Κάτι συμβαίνει''


Έστειλε δείγματα του ΠΟΥ από αίγα, παπάγια και ορτύκια για δοκιμή. Αφού και τα 3 δείγματα έφτασαν θετικά στο COVID-19, ο πρόεδρος της Τανζανίας φέρεται να έχει διώξει τον ΠΟΥ από τη χώρα.

Μετά το προβάδισμα της Τανζανίας, το Μπουρούντι έδιωξε επίσης ολόκληρη την ομάδα Coronavirus του ΠΟΥ από τη χώρα για παρέμβαση σε εσωτερικά θέματα. 
Σε επιστολή που απευθύνεται στα κεντρικά γραφεία της ΠΟΥ στην Αφρική, το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι οι τέσσερις αξιωματούχοι πρέπει να φύγουν μέχρι την Παρασκευή.

Φαίνεται ότι οι μέρες του ΠΟΥ στην Αφρική έχουν τελειώσει!


Για πιο πρόσφατες ενημερώσεις σχετικά με το ξέσπασμα, ρίξτε μια ματιά στην Κάλυψη Coronavirus.

πηγή 

WHO Offered $20M Bribe To Poison COVID-19 Cure – Madagascar President

https://www.zambianobserver.com/w-h-o-offered-20million-bribe-to-poison-covid-19-cure-made-by-madagascar-president-andry-rajoelina-claims/

https://halithheia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters