Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει ο Ο.Η.Ε. – Γράφτηκε επίσημα για να το βλέπουν όλοι

Δεν ήταν ποτέ δυνατόν πριν λίγο καιρό, να φανταστεί κάποιος ότι θα βλέπαμε κάποτε, ένα σάιτ με το όνομα United Nations New World Order (Νέα Τάξη Πραγμάτων των Ηνωμένων Εθνών), όμως τώρα υπάρχει.
Μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Το Σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων των Ηνωμένων Εθνών δημιούργησε τη Διεθνή Ημέρα Ευτυχίας και καλεί τους Παγκόσμιους Πολίτες να το γιορτάσουν. Η πρόσκληση αφορούσε γιορτή για τις 20/3/2020, όμως τώρα έγινε ευρύτερα γνωστή και απασχόλησε πολλούς ερευνητές, ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, οπότε σας παρουσιάζουμε σήμερα τα στοιχεία.
Ας δούμε λοιπόν τι αφορά αυτό το σχέδιο.
Στην πρόσκληση από το United Nations New World Order, όπως αναρτήθηκε στο διαδίκτυο διαβάζουμε: 
“…Το θέμα της εκστρατείας #HAPPINESSFORALLTOGETHER 2020 και η Διεθνής Ημέρα Ευτυχίας των Ηνωμένων Εθνών #InternationalDayOfHappiness είναι μια έκκληση προς τα 7,8 δισεκατομμύρια μέλη της παγκόσμιας ανθρώπινης οικογένειας συνολικά, καθώς και προς όλα τα 206 έθνη και περιοχές του πλανήτη Γη, για να ενωθούν με αλληλεγγύη και σταθερή αποφασιστικότητα, στην καταπολέμηση του κορωνοϊού COVID 19, αντιμετωπίζοντας την πρόκληση #TenStepsToGlobalHappiness (10 βήματα προς την Παγκόσμια Ευτυχία) για να γιορτάσουμε τη Διεθνή Ημέρα Ευτυχίας 2020 #InternationalDayOfHappiness και τελικά να νικήσουμε την παγκόσμια πανδημία της COVID 19 και την απειλή ενάντια σε ολόκληρη τη ζωή.
(Σημ. el.gr: Η ανακοίνωση μιλά για μέλη ανθρώπινης οικογένειας λες και υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν και μέλη μη ανθρωπίνων οικογενειών. Έχει και μια παράξενη εμμονή με τον πλανήτη Γη και συνεχώς το επαναλαμβάνει, λες και είναι δυνατόν να αναφερόταν κάποιος σε κάποιον άλλον πλανήτη. Ακόμα και για τα έθνη αναφέρεται συγκεκριμένα σε “έθνη του πλανήτη Γη”, λες και υπάρχουν κι άλλα έθνη, εκτός πλανήτη Γη.)
Το UNIDOHappiness είναι η επίσημη σελίδα της Διεθνούς Ημέρας Ευτυχίας των Ηνωμένων Εθνών και αποτελεί μέρος του σχεδίου των Ηνωμένων Εθνών για την Παγκόσμια Τάξη.
Τι είναι αυτή η Παγκόσμια μέρα Ευτυχίας που προωθεί η Νέα Τάξη;
“Το σχέδιο της ΝΤΠ του ΟΗΕ είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία διεθνούς επιπέδου που ιδρύθηκε το 2008 για να προωθήσει ένα νέο οικονομικό παράδειγμα, μια νέα πολιτική τάξη και περισσότερο μια νέα παγκόσμια τάξη για την ανθρωπότητα, το οποίο επιτελεί τους στόχους του ΟΗΕ για βιώσιμη ανάπτυξη έως το 2030, την ευτυχία, το ευζην και την ελευθερία ολόκληρης της ζωής στον πλανήτη Γη, έως το 2050“.
Έτσι γράφει στην εισαγωγική του σελίδα το σάιτ UNITED NATIONS NEW WORLD ORDER (Νέα τάξη πραγμάτων των Ηνωμένων Εθνών) αφού πρώτα αντικρίσεις στην κορυφή της σελίδας το μήνυμα: “Let’s Take Our Planet Back” (Aς πάρουμε τον πλανήτη μας πίσω).
(Σημ. el.gr: Ποιός έχασε δηλαδή, τον πλανήτη και τον θέλει πίσω; Παράξενα μας τα λένε!)
Όλα πλέον γίνονται φανερά και κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει πρόσβαση στις πληροφορίες.

Το Πρόγραμμα Νέας Παγκόσμιας Τάξης των Ηνωμένων Εθνών

Τι λέει το δελτίο τύπου του UNIDO:
Ανταποκρινόμενοι στην άνευ προηγουμένου, ξαφνική απειλή του COVID 19 για την υγεία, την ευτυχία και την ευημερία όλης της ανθρωπότητας, καθώς και στην παγκόσμια καραντίνα και τις διαταραχές στην παγκόσμια οικονομία σε κάθε τομέα, στη βιομηχανία και στην καθημερινή ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων, η Διεθνής Ημέρα της Ευτυχίας των Ηνωμένων Εθνών (UNIDOHappiness) εγκαινιάζει το θέμα της παγκόσμιας καμπάνιας HAPPINESS FOR ALL, TOGETHER March 20, 2020 (Ευτυχία για όλους, ας χαρούμε όλοι μαζί στις 20 Μαρτίου 2020) , για να προωθήσει και να εξελίξει την παγκόσμια αλληλεγγύη και ενότητα, κερδίζοντας τον παγκόσμιο αγώνα κατά του COVID 19.
Το θέμα της εκστρατείας
 #HAPPINESSFORALLTOGETHER 2020 και των Ηνωμένων Εθνών #InternationalDayOfHappiness είναι μια έκκληση συνολικά προς τα 7,8 δισεκατομμύρια μέλη της παγκόσμιας ανθρώπινης οικογένειας, και όλα τα 206 έθνη και κράτη του πλανήτη Γη, για να ενωθούν με αλληλεγγύη και σταθερή αποφασιστικότητα, για την καταπολέμηση του κορωνοϊού COVID 19, λαμβάνοντας την πρόκληση #TenStepsToGlobalHappiness για να γιορτάσουμε τη Διεθνή Ημέρα Ευτυχίας #InternationalDayOfHappiness και τελικά να νικήσουμε την παγκόσμια πανδημία COVID 19 και την απειλή για ολόκληρη τη ζωή.
============================================================
=============================================================
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, πριν από την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, τη Διεθνή Ημέρα Ευτυχίας, δήλωσε:
«Μια πανδημία οδηγεί στην ουσιαστική διασύνδεση της ανθρώπινης οικογένειάς μας. Είμαι βαθιά συγκινημένος από τις πράξεις καλοσύνης, γενναιοδωρίας και αλληλεγγύης που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο καθώς αντιμετωπίζουμε την COVID 19. Είμαστε σε αυτό μαζί – και θα το ξεπεράσουμε μαζί.”
Ενώ ο αναπληρωτής Γ. Γραμματέας, Amina Mojammed ανέφερε τα παρακάτω:
“Παγκόσμιοι πολίτες είμαστε μαζί σε αυτό. Αυτή την κρίσιμη στιγμή δεν υπάρχει μεγαλύτερη περίπτωση συλλογικής δράσης από τη συλλογική αντίδραση ενάντια στον κορωνοϊό. Συμμετέχω με τον ΓΓ του ΟΗΕ αλληλέγγυος προς όλους ὀσους επλήγησαν από τον κορωνοϊό. Είμαστε μαζί σε αυτό και θα το ξεπεράσουμε μαζί”.
Συνιδρυτής του Σχεδίου Νέας Τάξης Πραγμάτων των Ηνωμένων Εθνών είναι ο Ndaba Mandela, εγγονός του γνωστού Νέλσον Μαντέλα και πρόεδρος του Mandela Institute for Humanity (Ινστιτούτου Mαντέλα για την Ανθρωπότητα). Όπως δήλωσε:
“Το #HAPPINESSFORALLTOGETHER, το θέμα της εκστρατείας της Διεθνούς Ημέρας της Ευτυχίας στις 20 Μαρτίου 2020 και η έκκληση για δράση των Δέκα Βημάτων προς την Παγκόσμια Ευτυχία, είναι η έκκλησή μας για παγκόσμια ενότητα και συλλογικότητα, τα πιο κρίσιμα συστατικά για να κερδίσουμε τον αγώνα όλης της ανθρωπότητας, ενάντια σε αυτό το παγκόσμιο ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού COVID 19. Όπως χαρακτηριστικά, είπε ο παππούς μου: «Φαίνεται πάντα αδύνατο μέχρι να γίνει». Ας ενωθούμε και ας συνεργαστούμε για να κερδίσουμε αυτόν τον παγκόσμιο αγώνα, και να επιτύχουμε την ευτυχία, την ευημερία και την ελευθερία όλης της ζωής στη γη». https://happytalism.com
Η δράση των Δέκα Βημάτων προς την Παγκόσμια Ευτυχία είναι μια ετήσια παράδοση, με τα φετινά βήματα να επικεντρώνονται στην εξαιρετική παγκόσμια προσπάθεια να νικήσουμε τον ιό COVID 19 και την παγκόσμια πανδημία. Επισκεφθείτε το UNIDOHappiness.org για να δείτε τα 10 πλήρη βήματα για την παγκόσμια ευτυχία.
Για όσους σπεύσουν να πουν ότι οι σελίδες αυτές δεν έχουν καμιά σχέση με τον ΟΗΕ μπορούν να δουν τα επίσημα ψηφίσματα που εξέδωσε ο ΟΗΕ, με τα οποία στην ουσία διακήρυξε την 20η Μαρτίου ως Διεθνή Μέρα Ευτυχίας και εγκρίθηκαν με ομοφωνία και των 193 χωρών μελών του ΟΗΕ.
Τα επίσημα έγγραφα του ψηφίσματος 66/281 και του ψηφίσματος 65/309 υπερασπίστηκαν τους αναπτυξιακούς στόχους της Χιλιετίας, που όπως φάνηκε είναι ο πρόδρομος των πλέον βιώσιμων αναπτυξιακών στόχων του ΟΗΕ.
H ίδια η σελίδα του UNNWO ( https://unnwo.org) μπορεί να μην είναι επίσημη σελίδα του ΟΗΕ, όμως έχει σχέση με τον ΟΗΕ, αφού και τα δυο μέλη τα οποία έχουν κατοχυρώσει το όνομα της σελίδας είναιο μεν Ndaba Mandela, Πρέσβης του ΟΗΕ στο UNAIDS και ο Jayme Illien, έχει υπηρετήσει από πολλαπλές θέσεις, ως σύμβουλος και αντιπρόσωπος του ΟΗΕ, για τα συμφέροντα του παγκόσμιου αυτού οργανισμού σε όλο τον κόσμο, όπως θα δείτε στα στοιχεία που δίνονται πιο κάτω, αλλά και στα στοιχεία στο βίντεο που ακολουθεί, όπου ο ομογενής ερευνητής Σπύρος Σκούρας δίνει την έρευνα που έκανε και αποδεικνύει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις σελίδες αυτές και τον ΟΗΕ.
Ένα από τα πολύ παράξενα και ενδιαφέροντα που αναφέρονται στο βίντεο έχουν να κάνουν με τους ιδρυτές αυτών των σελίδων, που ενώ αρχικά στις εισαγωγικές σελίδες των σάιτ αναφέρονταν τα ονόματά τους, σήμερα δεν υπάρχουν πια. Συνεπώς η έρευνα αφορά και τα δύο πρόσωπα που είναι συνιδρυτές, τον Ndaba Mandela και τον Jayme Illien.
O Ndaba Mandela είναι εγγονός του Νέλσον Μαντέλα, Παγκόσμιος Πρέσβης της UNAIDS, συνιδρυτής του προγράμματος New World Order των Ηνωμένων Εθνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Mandela για την Ανθρωπότητα (Mandela Institute for Humanity) στο οποίο ινστιτούτο ο Μπιλ Γκέιτς έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα ως δωρεά. Είναι γνωστό ότι ο παππούς Νέλσον Μαντέλα και ο Μπιλ Γκέιτς έχουν μαζί προϊστορία, αφού ο Γκέιτς υποστήριξε και χρηματοδότησε πρωτοβουλίες για την υγεία και την καταπολέμηση της φτώχειας στην Αφρική, όπως είχε ανακοινώσει και κατά την ετήσια ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Πρετόρια στη Ν. Αφρική το 2016.
————————————–
—————————————
Ο Jayme Illien όμως είναι άγνωστος στους πολλούς και στο πιο πάνω βίντεο θα δείτε τις πληροφορίες που δείχνουν τη σχέση του με τον ΟΗΕ, αλλά και πολλούς άλλους διεθνείς οργανισμούς, ανάμεσά τους και τη CIA.
Ειδικά ο Jayme Illien είναι εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών για τους Οικονομολόγους για την Ειρήνη και την Ασφάλεια, (EPS) που είναι ένας διαπιστευμένος οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών, κορυφαίων οικονομολόγων και εμπειρογνωμόνων ασφαλείας, με ειδική συμβουλευτική θέση στο ECOSOC του ΟΗΕ, που ιδρύθηκε το 1995.
Είναι ιδρυτής του happytalism και διευθύνων σύμβουλος του UNNOW (United Nations New World Order )και του #InternationalDayOfHappiness, ενώ η εταιρεία ΜΚΟ, που του ανήκει, είναι ο εγγεγραμμένος κάτοχος και των δύο σάιτ, του https://unnwo.org και του https://UNIDOHappiness.org τα οποία KAI TA ΔΥΟ σάιτ ισχυρίζονται ότι είναι συνδεδεμένα με τον ΟΗΕ. (δείτε το παραπάνω βίντεο).
Και οι δυο συνιδρυτές είναι ενεργά μέλη της προώθησης της Ατζέντας των Στόχων του ΟΗΕ, που τώρα βλέπουμε ότι αναφέρεται και ως Ατζέντα στόχων του 2050 στην ιστοσελίδα τους (https://unnwo.org) τους βρίσκουμε σε πάρα πολλούς διεθνείς οργανισμούς, με πάρα πολλούς ρόλους και συνήθως αναφέρονται ως σύμβουλοι-αντιπρόσωποι του ΟΗΕ επί διαφόρων θεμάτων, που αφορούν διάφορες χώρες, με έναν σαφή σκοπό: Την προώθηση του σχεδίου για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων. “Ένα νέο οικονομικό παράδειγμα, μια νέα πολιτική τάξη και περισσότερο μια νέα παγκόσμια τάξη για την ανθρωπότητα”, όπως άλλωστε λένε και οι ίδιοι στη σελίδα τους.
Για το τι αφορά η Ατζέντα Στόχων του 2030, το τι σημαίνει βιώσιμη ανάπτυξη και τι επιδιώκει με την εφαρμογή της ο ΟΗΕ, μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο:
photo pexels


el.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters