Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης, Andry Rajoelina κάλεσε όλα τα Αφρικανικά Έθνη να εγκαταλείψουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ)


Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης, Andry Rajoelina κάλεσε όλα τα Αφρικανικά Έθνη να εγκαταλείψουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) λόγω της κακής πίστης της Ευρώπης έναντι της Αφρικής.
Ο πρόεδρος της Μαδαγασκάρης λέει, η Ευρώπη δημιούργησε οργανισμούς με την επιθυμία οι Αφρικανοί να παραμείνουν εξαρτημένοι από αυτούς. Η Αφρική έχει βρει ένα φάρμακο κατά του Coronavirus, αλλά η Ευρώπη πιστεύει ότι έχουν το μονοπώλιο της νοημοσύνης ως τέτοιες αρνούνται να το αναγνωρίσουν. 
Σε αυτό το πλαίσιο, καλώ  όλα τα αφρικανικά έθνη να εγκαταλείψουν τους διεθνείς οργανισμούς, προκειμένου να οικοδομήσουμε το δικό μας.

Η Rajoelina έβαλε τη φήμη και την αξιοπιστία του στη γραμμή που αναφέρει ότι το φάρμακο ως θεραπεία. Είπε ότι θεραπεύει το COVID-19 σε 10 ημέρες.
"Κανείς δεν θα μας εμποδίσει να προχωρήσουμε - όχι μια χώρα, ούτε μια οργάνωση", δήλωσε η Rajoelina σε απάντηση στις ανησυχίες της ΠΟΥ.
Είπε ότι η απόδειξη της αποτελεσματικότητας του τονωτικού ήταν στη «θεραπεία» των «ασθενών μας».
Αποκάλεσε το φάρμακο ως «προληπτικό και θεραπευτικό φάρμακο».
Η Rajoelina δήλωσε ότι η Μαδαγασκάρη μέχρι σήμερα, έχει αναφέρει 212 μολύνσεις κοροναϊού και 107 αναρρώσεις.
Η χώρα έχει μια κρίσιμη περίπτωση, αλλά χωρίς θάνατο.
«Οι ασθενείς που έχουν θεραπευτεί δεν έχουν πάρει άλλο προϊόν από το Covid-Organics», δήλωσε ο πρόεδρος, προσθέτοντας ότι η χώρα του έχει ιστορία παραδοσιακής ιατρικής.
«Τι γίνεται αν αυτό το φάρμακο είχε ανακαλυφθεί από μια ευρωπαϊκή χώρα, αντί για τη Μαδαγασκάρη;», ο Ρατζελένα ρώτησε τον ΠΟΥ και άλλους σκεπτικιστές.
«Θα το αμφισβητούσαν οι άνθρωποι τόσο πολύ; Δεν το πιστεύω », δήλωσε ο Rajoelina στη FRANCE 24 και στην RFI.
Το ποτό προέρχεται από την αρτεμισία - ένα φυτό με αποδεδειγμένες αντι-ελονοσιακές ιδιότητες - και άλλα γηγενή βότανα.
«Ποιο είναι το πρόβλημα με την Covid-Organics, πραγματικά;», είπε.
«Μήπως αυτό το προϊόν προέρχεται από την Αφρική;
«Μήπως δεν είναι εντάξει για μια χώρα όπως η Μαδαγασκάρη, η οποία είναι η 63η φτωχότερη χώρα στον κόσμο… να έχει βρει (αυτόν τον τύπο) που μπορεί να βοηθήσει να σώσει τον κόσμο;» ρώτησε η Rajoelina.
Η χώρα μου η Μαδαγασκάρη φεύγει απόψε από όλους τους οργανισμούς και καλώ τα άλλα Αφρικανικά Έθνη να κάνουν το ίδιο.



http://www.celesylvupdates.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters