Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Ξέχνα τις 12 Αλυσίδες του DNA


Tο ανθρώπινο DNA προγραμματίζεται με σκέψεις και λέξεις.
 Χαώδης Μορφοδιατάξεις και Μαγνητισμένες Σκουληκότρυπες.
Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές, από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα.

Επιπροσθέτως, υπάρχει απόδειξη για έναν τελείως νέο τύπο ιατρικής στην οποία το DNA μπορεί να επηρεασθεί και να αναπρογραμματιστεί με λέξεις και συχνότητες ΧΩΡΙΣ να κοπεί και να αντικατασταθούν μεμονωμένα γονίδια. Μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες. Αυτό το κομμάτι το 10% είναι που ενδιαφέρει τους Δυτικούς ερευνητές και το οποίο εξετάζουν και κατηγοριοποιούν. Το άλλο 90% το ονομάζουν «σκουπιδό» DNA.

Οι Ρώσοι ερευνητές, πάντως, έχουν πεισθεί ότι η φύση δεν είναι μουγκή. Για αυτό ένωσαν γλωσσολόγους και γενετιστές σε μία επιχείρηση να εξερευνήσουν το 90% του «σκουπιδό» DNA. Τα αποτελέσματα τους είναι επαναστατικά. Σύμφωνα με αυτά τα ευρήματα, το ανθρώπινο DNA δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας, αλλά επίσης εξυπηρετεί την αποθήκευση πληροφοριών και τις επικοινωνίες. Οι Ρώσοι γλωσσολόγοι βρήκαν ότι ο γενετικός κώδικας – ειδικά το «σκουπιδό» DNA του 90% – ακολουθεί τους ίδιους κανόνες όπως όλες οι ανθρώπινες γλώσσες. Έτσι λοιπόν συνέκριναν τους κανόνες του συντακτικού, της σημασιολογίας και τους βασικούς κανόνες της γραμματικής.

Βρήκαν ότι τα αλκάλια του DNA ακολουθούν την γραμματική και έχουν κανόνες όπως στις γλώσσες μας.
Έτσι οι ανθρώπινες γλώσσες δεν παρουσιάστηκαν τυχαία αλλά είναι ανάκλαση του κληρονομικού DNA μας.

Εδώ λοιπόν το θέμα αξίζει τεράστιας προσοχής, καταλάβατε τι λέει πιο πάνω; Δεν μπορώ πάρα να γελάσω με όσους το παίζουν «Αρχαίο Ελληνιστές» ενώ παράλληλα είναι ανορθόγραφοι ή γράφουν Greeklish γιατί δεν γνωρίζουν να γράψουν σωστά στην γλώσσα τους. Δεν ξέρουν να βάλουν τις λέξεις στο Google ή στο Word για να διορθώσουν τα κείμενα τους, με κείμενα ασύντακτα κι ασυνάρτητα, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να είναι «ειδήμονες» πάνω στους αρχαίους προγόνους μας φιλοσόφους και σου ζητάνε το αρχαίο κείμενο, για ότι γράψεις σχετικό, λες και είναι σε θέση να το καταλάβουν. (sic) Φυσικά υπάρχουν και οι σοβαροί, που ξέρουν τι κάνουν και τι λένε.

Όταν γράφω για το Ανακάτεμα της Γενετικής Λίμνης και την Θετική Εντροπία που δημιουργεί αυτό, και για την κατάργηση του μαθήματος της Κοινωνικής Βιολογίας το 1960 στην Πάντειο, ακούω διάφορα ευτράπελα, από λειτουργικά αναλφάβητους κι ανιστόρητους που το πολύ να έχουν μελετήσει πέντε εξωσχολικά βιβλία στην ζωή τους κι αυτά συστημικά. Μονάχα η μελέτη πολύ σοβαρών βιβλίων μπορεί να προσφέρει ΓΝΩΣΗ και αυτή με την σειρά της προσφέρει ΔΥΝΑΜΗ. Αν όμως το DNA σου δεν στο επιτρέπει, απαιτείται δράση για να το αλλάξεις αυτό, αν μάλιστα δεν διαθέτεις ΔΥΝΑΜΗ … φασκελοκουκούλωστα- θα πονέσεις και θα κουραστείς πολύ για να πετύχεις αποτελέσματα. Ακόμη κι έτσι δεν γνωρίζω κάποια άλλη ενασχόληση που να αξίζει τον κόπο. Δες παρακάτω πως γίνεται να επαναπρογραμματίσεις το DNA σου!!

Δονητική Συμπεριφορά του DNA.
Ο Ρώσος Βιοφυσικός και Μοριακός Βιολόγος Pjotr Garjajev και οι συνάδελφοί του εξέτασαν την δονητική συμπεριφορά του DNA. Το συμπέρασμα ήταν: Τα ζωντανά χρωμοσώματα λειτουργούν σαν Ολογραφικός Υπολογιστής με ενδογενή ακτινοβολία λέιζερ. Αυτό σημαίνει ότι κατάφεραν, π.χ. να διαμορφώσουν ορισμένα δείγματα ήχου σε μία ακτίνα λέιζερ η οποία επηρέασε την συχνότητα του DNA και φυσικά τις πληροφορίες του. Καθώς η βασική δομή των αλκαλικών-ζευγών DNA και της γλώσσας είναι της ίδιας δομής, δεν απαιτείται αποκωδικοποίηση του DNA. Αρκεί κανείς να χρησιμοποιήσει λέξεις και φράσεις της ανθρώπινης γλώσσας. Και αυτό αποδείχθηκε πειραματικά.

Το ζωντανό DNA (στους ζωντανούς ιστούς και όχι in vitro) θα αντιδρά πάντοτε σε ακτίνες λέιζερ διαμορφωμένες με γλώσσα ή ακόμη και ραδιοκύματα. Εάν βέβαια χρησιμοποιηθούν οι σωστές συχνότητες ήχου. Αυτό τελικά και επιστημονικά εξηγεί ότι η ύπνωση και τα σχετικά, επέχουν τόσο δυνατό αποτέλεσμα πάνω στους ανθρώπους και τα σώματά τους.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό για το DNA μας να αντιδρά στην γλώσσα.
Κατηγόρησαν την miastala.com για το άρθρο του 2010 «Οι U2 Ο Bono κι ο Μ. Αλέξανδρος» …μήπως αντιλαμβάνεσαι ξαναλέω,  ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΟΚ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA όντα σαν τον Bono και τον συρφετό του!!! Μα το ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ, γιατί πιστεύεις πως τους ανοίγουν νυχτιάτικα οι δημόσιοι υπάλληλοι; Οι δημόσιοι υπάλληλοι, που βαριούνται να σηκωθούν από την μία καρέκλα να καθίσουν στην άλλη και τους πληρώνει το κράτος εξτραδάκι, για να ανοίξουν νυχτιάτικα τους αρχαιολογικούς χωρους για να θαυμάσει η αφεντιά σου το φεγγάρι; (LOL) Καλά αντιλαμβάνομαι να μην μπορείς να δεις τα κρυφά, πίσω από τις λέξεις, τις πράξεις, τις εικόνες… αλλά να μην μπορείς να δεις και το Ολοφάνερο (!!) αυτό είναι κατάντια… Όσοι πήγαν και πλήρωσαν να δουν την συναυλία … τι άραγε να είδαν και τι να πλήρωσαν;

Σκέψου τα λόγια, τις λέξεις των τραγουδιών, τα λέιζερ, τις δυνατές εικόνες και φυσικά τις δονήσεις που αφήνουν στον περιβάλλοντα χώρο, τι κάνουν όλα αυτά συνδυαστικά στο DNA σου. Η λέξη «υποσυνείδητα μηνύματα» σου λέει κάτι; Γιατί αν μιλήσω για «Ψυχό-
Σκώληκες» μάλλον δεν πρόκειται να γίνω αντιληπτός, αφού πρέπει να έχεις στοιχειώδεις γνώσεις των λειτουργικών συστημάτων των υπολογιστών !!! Σίγουρα γυρνάς σπίτι σου φαινομενικά αρτιμελής, άλλα ΟΧΙ, καθόλου αρτιμελής όσον αφορά την ενέργεια της ψυχής σου, που δεν θέλεις να ξέρεις τι παίζει σε αυτόν τον τομέα. Προγραμματίζουν με εκατοντάδες τρόπους καθημερινά το DNA σου για να σκέφτεσαι, να μιλάς και να πράττεις όπως θέλουν οι Επικυρίαρχοι. ΕΣΥ μπορείς να το αναπρογραμματίσεις, αλλά απαιτούνται …κοχόνες.

Ενώ οι δυτικοί ερευνητές κόβουν μεμονωμένα γονίδια DNA και τα τοποθετούν αλλού, οι Ρώσοι με ενθουσιασμό δημιούργησαν συσκευές οι οποίες επηρεάζουν τον κυτταρικό μεταβολισμό μέσω διαμορφωμένων ραδιοφωνικών και φωτεινών συχνοτήτων, επισκευάζοντας έτσι τα γενετικά ελαττώματα.

Ακόμη έπιασαν πληροφοριακές μορφοδιατάξεις συγκεκριμένου DNA και τις εξέπεμψαν σε ένα άλλο, αναπρογραμματίζοντας τα κύτταρα με άλλα γονίδια. Επιτυχώς μεταμόρφωσαν π.χ. έμβρυα βατράχων σε έμβρυα σαλαμάνδρας εκπέμποντας τις μορφοδιατάξεις του DNA. Ετσι ολόκληρη η πληροφορία μεταδίδεται χωρίς παρενέργειες όπως όταν κόβουμε και ξανά προσθέτουμε μεμονωμένα γονίδια στο DNA. Αυτό το πείραμα δείχνει την τεράστια δύναμη της Κάματο-Γενετικής, η οποία έχει μεγαλύτερη επιρροή στον σχηματισμό των οργανισμών, απ’ ότι η Βιοχημική διεργασία.

Οι πνευματικοί δάσκαλοι ξέραν από χιλιάδες χρόνια ότι το σώμα μας προγραμματίζεται με την γλώσσα, τις λέξεις και την σκέψη. Τώρα αυτό έχει αποδειχθεί κι εξηγηθεί εργαστηρικά. Φυσικά η συχνότητα πρέπει να είναι η σωστή. Γι’ αυτό δεν μπορεί να είναι ο καθένας επιτυχής στον εσωτερισμό ή δεν μπορεί να κάνει πράγματα με την ίδια δύναμη κι αποτελεσματικότητα. Ο άνθρωπος πρέπει να εργαστεί με τις εσωτερικές διεργασίες, για να αποκαταστήσει μια συνειδητή επικοινωνία με το DNA του.

Μήπως τώρα αντιλαμβάνεσαι την απίστευτη σημασία που έχει η Ομηρική γλώσσα στην ανάπτυξη, στην εξέλιξη και στην ανάταση του ανθρώπου; Αντιλαμβάνεσαι γιατί σε κατάντησαν λάτρη του Bono, της Beyoncé και των Kardashian; Αντί να αναπτύσσεις τις περιοχές Wernicke, Broca και άλλες, κάτι που γίνεται μόνο με την Ομηρική γλώσσα, εσύ λεβέντη μου (και τα παιδιά σου) σέρνεσαι στις μαζικές μαζώξεις (γήπεδα, συναυλίες, συγκεντρώσεις πολιτικές, μουσικές, θρησκευτικές).

Τι πιστεύεις πως γίνεται στις εκκλησίες και στα κάθε λογής αγαπημένα σου Ιερατεία, Μυστικές Εταιρίες, Στοές και Λαγούμια που έρπεις συχνά-πυκνά και καταθέτεις την ψυχή σου; Λες να μην ξέρουν οι Επικυρίαρχοι τι κάνουν; Σε προγραμματίζουν κατά πως γουστάρουν. Αν αυτό δεν είναι νοητικός πόλεμος -όπως τα ναρκωτικά, τα φάρμακα και η σκουπιδοτροφή είναι βιοχημικός πόλεμος- τότε τι είναι;

Η Ομιλία και η άριστη γνώση της Ομηρικής γλώσσας είναι που ανασταίνει τον άνθρωπο από τα βαρβαρικά, σκοτεινά λαγούμια που τον έχει εγκλωβίσει η ανίερη θρησκευτική πανούκλα και τα ιερατεία κάθε είδους. Φαντάσου να μπορείς να σκέφτεσαι στην Ομηρική γλώσσα, φαντάσου τις δονήσεις που θα επακολουθήσουν στο σώμα και στο DNA σου. Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς, γιατί το 90% των ανθρώπων πάσχει από αφαντασία.

Η φαντασία δηλ. οι εικόνες στο μυαλό δεν είναι προνόμιο όλων. Για την ακρίβεια, το 90% των ανθρώπων_του_πολιτισμού είναι «τυφλός στο μυαλό» και δεν μπορεί να φέρει εικόνες στο μυαλό του. Δεν μπορεί να οπτικοποιήσει σκέψεις, λέξεις, αναμνήσεις ή ιδέες. Δεν μπορεί να φανταστεί χαρακτήρες (πρόσωπο των γονιών) ή τοπία που περιγράφονται σε βιβλία. Και το δεδομένο είναι πως δεν μπορεί να γίνει αρχιτέκτονας ή να κάνει όποιο άλλο επάγγελμα απαιτεί την οπτικοποίηση του τελικού προϊόντος.

Αυτό συμβαίνει, διότι υπάρχει δυσλειτουργία στην επικοινωνία και την αλληλεπίδραση των περιοχών του εγκεφάλου που δίνουν την Φαντασία. Το φαινόμενο αυτό είχε περιγραφεί πρώτη φορά, το 1880, όταν ο Francis Galton, Βρετανός κοινωνιολόγος έκανε στατιστική μελέτη για την ψυχική εικόνα. Ως πάθηση καταγράφηκε πρώτη φορά το 2010. Ο Blake Ross, συνδημιουργός του Mozilla Firefox έφερε την Αφαντασία στο προσκήνιο.

Η Αφαντασία εηρεάζει την ηθική_λογική κρίση. Γνωρίζεις το το πείραμα «The Fat Man» Αν όχι, απάντησε στην ερώτηση «Ένα τρόλεϊ έχει βγει εκτός πορείας και είναι έτοιμο να πέσει πάνω σε πέντε ανθρώπους. Είσαι σε μια γέφυρα κάτω από την οποία θα περάσει. Μπορείς να σταματήσεις την τρελή του πορεία και το θάνατο των πέντε ανθρώπων, αν ρίξεις κάτι βαρύ στις ράγες. Όλως τυχαίως είναι δίπλα σου ένας χοντρός άνθρωπος. Τι κάνεις;». Έρευνα που ‘χει γίνει, έχει δείξει πως οι άνθρωποι που ‘χουν δυνατή Φαντασία δεν προτιμούν την λύση του να πετάξουν τον χοντρό άνθρωπο από την γέφυρα -γιατί μπορούν να δουν στο μυαλό τους την εικόνα της δολοφονίας. «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάμε από το σημείο ‘μηδέν’ που είμαστε τώρα, στο κάτι» κατέληξαν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αυστραλίας.

Πως θα μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να δημιουργήσουν Καταστάσεις Πρότυπα που γίνονται με την Φαντασία και να φτιάξουν την ζωή τους ανάλογα; Δεν μπορούν γιατί δεν διαθέτουν Φαντασία. Αυτός είναι κι ο λόγος που οι περισσότεροι δεν μπορούν να εφαρμόσουν τις τεχνικές των Τολτέκων π.χ. Πως θα αναπρογραμματίσεις το DNA σου χωρίς φαντασία;

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ όπως και ο ΕΡΩΤΑΣ είναι κύρια χαρακτηριστικά των ΘΕΩΝ, γι’ αυτό σε κατάντησαν να έρπεις σαν τα φίδια που λατρεύεις και προσκυνάς, υπάκουος με υποταγή και φόβο θεού, «πίστευε και μη ερεύνα σου λένε» κι εσύ το καταπίνεις αμάσητο και θέλεις κι άλλο. Άλλωστε η έρευνα και η διαφυγή απαιτούν… κοχόνες.


Ξέχνα τις 12 Αλυσίδες του DNA
Ξέχνα την Αλεξάνδρεια που χάνεις.
Χαώδης Μορφοδιατάξεις και Μαγνητισμένες Σκουληκότρυπες
Οι Ρώσοι ερευνητές βρήκαν επίσης ότι το DNA μας, προκαλεί κάποιες ενοχλητικές μορφοδιατάξεις σε κενό, προκαλώντας έτσι μαγνητισμένες σκουληκότρυπες. Αυτές είναι συνδέσεις μεταξύ τελείως διαφορετικών περιοχών του Σύμπαντος μέσω των οποίων μπορεί να μεταδοθεί πληροφορία έξω από τον Χώρο και τον Χρόνο. Το DNA έλκει αυτά τα bits των πληροφοριών και τα περνάει στο συνειδητό μας. Η διαδικασία της Υπέρ-Επικοινωνίας (τηλεπάθεια, channeling) είναι πιο αποτελεσματική σε κατάσταση χαλάρωσης.

Το στρες, το άγχος, οι νευρώσεις, η ψύχωση, η στενοχώρια, ένα υπέρ δραστήριο νοητικό, εμποδίζει τις επιτυχείς Υπέρ-Επικοινωνίες, ή οι πληροφορίες θα είναι παραμορφωμένες κι άχρηστες. Στην φύση η Υπέρ-Επικοινωνία χρησιμοποιείται εκατομμύρια χρόνια. Η οργανωμένη ροή της ζωής των εντόμων το αποδεικνύει δραματικά. Ο μοντέρνος άνθρωπος το ξέρει μόνον σαν «διαίσθηση» που συνήθως την περιγελά γιατί δεν είναι επιστημονική (LOL). Αλλά κάποιοι από εμάς μπορούμε να αποκτήσουμε ξανά την πλήρη χρήση της.

Οταν μια Βασίλισσα τερμιτών απομακρυνθεί από την αποικία τα μυρμήγκια εργάτες θα συνεχίσουν να χτίζουν σύμφωνα με το σχέδιο. Αν η Βασίλισσα σκοτωθεί, όλη η δουλειά στην αποικία σταματά. Η Βασίλισσα εκπέμπει τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις εντολές της ακόμη κι από μακριά μέσω του συλλογικού συνειδητού με τους υπηκόους της. Μπορεί να είναι οσοδήποτε μακριά, για όσο καιρό είναι ζωντανή εκπέμπει τις εντολές της, όταν πεθάνει σταματούν τα πάντα στο βασίλειο της.

Οι Ρώσοι επιστήμονες ακτινοβόλησαν δείγματα DNA με φως λέιζερ. Στην οθόνη σχηματίστηκε μια κυματομορφή. Όταν αφαίρεσαν τα δείγμα DNA, η κυματομορφή δεν εξαφανίστηκε, παρέμεινε. Πολλά ελεγχόμενα πειράματα έδειξαν ότι η κυματομορφή εξακολουθούσε να έρχεται από το δείγμα που είχε αφαιρεθεί, και το ενεργειακό του πεδίο του παρέμενε. Αυτό το αποτέλεσμα αποκαλείται τώρα «φασματικό αποτέλεσμα DNA».

Έχουν βγάλει το συμπέρασμα ότι η ενέργεια έξω από τον χώρο και τον χρόνο εξακολουθεί να ρέει μέσω των ενεργοποιημένων σκουληκότρυπων, μετά την αφαίρεση του DNA. Οι παρενέργειες που παρατηρήθηκαν συνήθως στην Υπέρ-Επικοινωνία των ανθρώπων είναι ανεξήγητα ηλεκτρομαγνητικά πεδία γύρω τους.
Οι ηλεκτρονικές συσκευές όπως τα CD players και τα συναφή μπορεί να ερεθιστούν και να σταματήσουν να λειτουργούν για ώρες. Όταν το ηλεκτρομαγνητικό εξασθενίσει σιγά -σιγά, λειτουργούν ξανά. Πολλοί σοβαροί θεραπευτές γνωρίζουν το θέμα από την εργασία τους. Όσο καλύτερη είναι η ατμόσφαιρα και η ενέργεια στον χώρο, τόσο τα ηλεκτρονικά, υπολογιστές κλπ έχουν πρόβλημα, Συνήθως το επόμενο πρωί δουλεύουν κανονικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα καταφέρνουν τεχνικά αλλά ότι είναι καλοί στην Υπέρ-Επικοινωνία.

Το μεγαλειώδες και θαυμαστό ανθρώπινο DNA είναι ένας οργανικός υπεραγωγός που μπορεί να εργάζεται στην συνήθη θερμοκρασία του σώματος. Σε αντίθεση με τους τεχνητούς υπεραγωγούς που απαιτούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για να λειτουργήσουν -200C ΚΑΙ -140C.
Επιπροσθέτως όλοι οι υπεραγωγοί μπορούν να αποθηκεύσουν φως κι έτσι πληροφορίες.
Αυτό εξηγεί πως το DNA αποθηκεύει πληροφορίες.
Το νερό αποθηκεύει πληροφορίες, το σώμα μας αποτελείται κατά 90% από νερό. Εκεί αποθηκεύονται πληροφορίες.

Εσύ ποιές πληροφορίες αφήνεις να αποθηκεύονται στο σώμα σου;
Η τηλεπάθεια, η τηλεκίνηση, η αορατότητα, το πηγαινέλα σε παράλληλους κόσμους και σύμπαντα μέσω της σκουληκότρυπας, η δημιουργία των κόσμων και χιλιάδες άλλες ικανότητες που τώρα φαντάζουν ως απίθανες, είναι εγγενώς αποτυπωμένα στο ανθρώπινο DNA. Τι πιστεύεις (αφού έτσι κι αλλιώς ελάχιστα γνωρίζεις) θα σε αφήσουν να ενεργοποιήσεις το DNA σου; Τι πιστεύεις πως θέλουν οι «θεοί με την άσπρη μπλούζα» υγιείς, σθεναρούς, δυνατούς πελάτες; Πως οι «θεοί με την μαύρη ρόμπα» θέλουν δυνατούς, ατρόμητους, ηρωικούς και με επίγνωση πιστούς του θεού τους; Πως οι «θεοί με τις γραβάτες» θέλουν έξυπνους, ενημερωμένους και λογικούς πελάτες; Όχι δα! Δεν είναι φτιαγμένο το σύστημα τους για τέτοιους πελάτες, είναι φτιαγμένο για ηλίθιους, αμόρφωτους, ξερόλες, αδύναμα ανθρωπάκια_του_πολιτισμού_τους, πιστούς υποτακτικούς του Γιαχβέ_Ιησού_Μωάμεθ και του σιναφιού τους.

Παραθέτω μια περίληψη μόνο, γιατί το θέμα είναι τεράστιο, με απίθανες προεκτάσεις. Απλώς τόνισα τα πιο σημαντικά στοιχεία. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μελετήσει το θέμα των 12 Αλυσίδων του DNA, διεξοδικά, γιατί οι προεκτάσεις του είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Φυσικά και απαιτείται να μελετηθούν τα βιβλία του Κάρλος Καστανέτα (κατά προτίμηση στα πρωτότυπα γιατί οι μεταφράσεις στα ελληνικά είναι για κλάματα, αλλά …από ολότελα) για να αντιληφθείς πως αυτά που ανακαλύπτουν σήμερα οι ερευνητές στα εργαστήρια τους, στους προαρχαίους Τολτέκους, Ελληνες, Πέρσες, Αραβες, Βαβυλώνιους ήταν γνωστά από τις απαρχές του χρόνου.

Το Κοσμικό Φίδι: DNA
Μερικοί βιολόγοι περιγράφουν το DNA σαν «αρχαία υψηλή Βιοτεχνολογία», που περιέχει πάνω από εκατό τρισεκατομμύρια φορές αποθηκευτικό όγκο από ότι οι πλέον εξεζητημένες ηλεκτρονικές αποθηκευτικές συσκευές». Μπορεί κανείς να μιλήσει για τεχνολογία κάτω από αυτές τις συνθήκες; Ναι, γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη λέξη που να περιγράφει αυτό το αυτοαντιγραφόμενο μόριο που αποθηκεύει πληροφορίες. Το DNA έχει πλάτος μόνο δέκα άτομα και σαν τέτοιο αποτελεί υπέρτατη τεχνολογία: Είναι οργανικό και τόσο πολύ μικρό που πλησιάζει τα όρια της υλικής υπάρξεως.

Οι Σαμάνοι εν τω μεταξύ, αναφέρουν ότι η Ζωτική Αρχή που ζωντανεύει όλα τα ζώντα όντα έρχεται από το Σύμπαν και είναι Ευφυής.
Όπως έλεγε ο ζωγράφος Pablo Amaringo «Ένα φυτό μπορεί να μην μιλά, όμως υπάρχει ένα πνεύμα μέσα του που είναι συνειδητό, που βλέπει τα πάντα, που είναι η ψυχή του φυτού, η ουσία του, αυτό που το κάνει ζωντανό. Αυτά τα πνεύματα είναι αληθινά όντα, και οι άνθρωποι επίσης είναι γεμάτοι από αυτά. Ακόμη και οι τρίχες, τα μάτια, τα αυτιά είναι γεμάτα όντα. Τα βλέπεις όλα αυτά όταν η ayahuasca είναι δυνατή.»

[Ayahuasca ή ayawaska (προφέρεται ajawaska στην γλώσσα Quechua) είναι οποιαδήποτε από τα διάφορα ψυχοτρόπα βότανα ή decoctions που παρασκευάζεται από το spp Banisteriopsis αμπέλi, συνήθως αναμιγνύεται με τα φύλλα του]

Στα οράματα τους, οι σαμάνοι κατεβάζουν την συνείδηση τους κάτω, σε υπομοριακό επίπεδο και αποκτούν πρόσβαση σε πληροφορίες που έχουν σχέση με το DNA, τα οποία ονομάζουν «έμψυχα αποστάγματα» ή «πνεύματα». Εκεί βλέπουν διπλούς έλικες, στριμμένες σκάλες και σχήματα χρωμοσωμάτων. Αυτός είναι ο τρόπος που οι σαμανικές κουλτούρες γνώριζαν επί χιλιετηρίδες ότι η ζωτική αρχή είναι η ίδια για όλα τα ζώντα όντα, κι έχει σχήμα σαν δυο συνεστραμμένα φίδια (ή αμπέλια, σχοινιά, σκάλες).

Το DNA είναι η πηγή της εκπληκτικής τους βοτανικής και ιατρικής γνώσης, που μπορεί να επιτευχθεί μόνον σε αποεστιασμένες και «μη λογικές» καταστάσεις της συνειδήσεως και τα αποτελέσματα επιβεβαιώνονται μόνο εμπειρικά. Οι ιστορίες αυτών των πολιτισμών είναι γεμάτοι από βιολογικές εικόνες και τις μεταφορικές εξηγήσεις των σαμάνων που αντιστοιχούν με απόλυτη ακρίβεια με τις περιγραφές που τώρα αρχίζουν να μας δίνουν οι βιολόγοι από τις εργαστηριακές έρευνες τους.

Το DNA και η βασιζόμενη στο κύτταρο ζωή την οποία κωδικοποιεί ο σύγχρονος ερευνητής, είναι μια υπερβολικά εξελιγμένη τεχνολογία που ξεπερνά κατά πολύ την σημερινή κατανόηση μας. Η οποία αρχικά αναπτύχθηκε κάπου αλλού από την Γή και μεταμορφώθηκε δραστικά με την άφιξη της εδώ πέρα, κάπου πριν τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια.

Εάν κάποιος τεντώσει το DNA που περιλαμβάνεται στον πυρήνα ενός ανθρώπινου κυττάρου, παίρνει μια κλωστή μήκους 1,82 μέτρων με πλάτος δέκα ατόμων (και τις δύο κορδέλες που αποτελούν αυτό το νήμα τυλιγμένες η μια με την άλλη μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια φορές. Αυτή η κλωστή είναι ένα δισεκατομμύριο φορές μακρύτερη από το πλάτος της. Μιλώντας σχετικά είναι σαν το μικρό σας δάχτυλο να εκτείνεται από το Παρίσι στο Los Angeles.

Μία κλωστή DNA είναι πολύ μικρότερη από το ορατό στους ανθρώπους φως. Ακόμη και τα πλέον ισχυρά οπτικά μικροσκόπια δεν μπορούν να το αποκαλύψουν, γιατί το DNA είναι 120 φορές μικρότερο από το μικρότερο μήκος κύματος του ορατού φωτός. Ο πυρήνας ενός κυττάρου είναι ισοδύναμο με τον όγκο των 2 εκατομμυριοστών της μύτης μιας καρφίτσας. Η μήκους 1,82 μέτρων κλωστή του DNA μαζεύεται μέσα σε αυτόν τον μικροσκοπικό όγκο συσπειρωμένη ατέλειωτα στον εαυτό της. Συμφιλιώνοντας έτσι το τεράστιο μήκος με το απειροελάχιστο μικρό, όπως τα μυθικά φίδια.

Στις αρχές του 1980, χάρις στην ανάπτυξη πολύ εξελιγμένων μετρητικών συσκευών, μια ομάδα επιστημόνων απέδειξαν ότι τα κύτταρα όλων των ζωντανών οργανισμών εκπέμπουν φωτόνια σε ρυθμό 100 μονάδων ανά δευτερόλεπτο ανά τετραγωνικό εκατοστό επιφανείας. Επίσης απέδειξαν ότι το DNA είναι η πηγή αυτής της εκπομπής. Το μήκος κύματος στο οποίο το DNA εκπέμπει αυτά τα φωτόνια αντιστοιχεί ακριβώς στο στενό εύρος του ορατού φωτός. «Η φασματική του κατανομή κυμαίνεται από το υπέρυθρο (περίπου 900 νανόμετρα) στο υπεριώδες (έως περίπου 200 νανόμετρα) … Το DNA εκπέμπει φωτόνια με τέτοια κανονικότητα ώστε οι ερευνητές το παρομοίασαν με το φαινόμενο ενός «υπέρ ασθενικού λέιζερ». Δείτε την ιστορία των Βιοφωτονίων. Εδώ είναι η πηγή της γνώσεως: Το DNA, ζει στο νερό και εκπέμπει φωτόνια, σαν ένας υδρόβιος δράκος που ξερνά φωτιά !!!

Στους Προαρχαίους Ελληνες, στους Αιγύπτιους, στους Πέρσες, στους Άραβες και στους Βαβυλώνιους ήταν ήδη γνωστά όλα αυτά. Πως πιστεύεις ότι έφτιαξαν τέτοιον πολιτισμό που κρατάει μέχρι σήμερα; Πως έγιναν θαρρείς ο ολόλαμπρος Παρθενώνας με το ολόχρυσο άγαλμα της Παρθένου κι Αγέννητης Θεάς Αθηνάς, οι θαυμαστοί Κρεμαστοί Κήποι της Βαβυλώνας, οι μεγαλειώδεις Πυραμίδες της Γκίζας, το ολόφωτο άγαλμα του Διός, ο Ναός της Αρτέμιδος στην Εφεσο, ο Κολοσσός της Ρόδου, ο Φάρος της Αλεξάνδρειας, που τον έσβησαν κι έσβησε το φως για τον άνθρωπο που υποδουλώθηκε ξανά στα βδελυρά μιάσματα των Αβυσσαίων. Μέχρι σήμερα το ανθρώπινο ζώο υπάρχει χάρις σε αυτούς τους αρχέγονους Προπολιτισμούς. Τίποτε δεν έχει γίνει νεότερο. Κάτι εκκλησίες και κάτι τζαμιά, μαυσωλεία κι αγάλματα της κακιάς ώρας είναι άχρηστα ενεργειακά και δεν αξίζουν καν αναφορά.

Να μελετηθεί η Ομηρική γλώσσα και να ξαναγίνει κτήμα μας, αφού είναι η γλώσσα της αθανασίας, η γλώσσα των Θεών, η αρχέγονη γλώσσα των Ελλήνων.
Τι καταλαβαίνεις θα σου επιτρέψουν να ξαναγίνεις Αθάνατος όπως είναι εντυπωμένο στο DNA σου;
Και τι θα κάνουν τις εκκλησίες, τις τράπεζες, τους πολιτικούς και τα νοσοκομεία τους; Κλέφτες θα γίνουν… αν εσύ δεν τους χρειάζεσαι;

Η μιαρή γλώσσα των θρησκειών προγραμματίζει το DNA σου και του περνάει πληροφορίες, ασθένειας, υποταγής, ταπεινότητας, αγάπης, αμαρτίας, στερήσεων, αδράνειας, ενοχικά σύνδρομα, διαστροφές, θάνατο και φόβο θεού. Σε προγραμματίζουν με Φόβο θανάτου, με Φ Ο Β Ο και σε καθιστούν θνητό να σέρνεσαι στους «θεούς με την άσπρη μπλούζα» ή στους «θεούς με την μαύρη ρόμπα» ή στους «θεούς με την γραβάτα» για να βρεις την υγειά σου, να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου και να σωθείς από έναν μοχθηρό σημίτη θεό που πρέπει να τον φοβάσαι και να νοιωθεις ενοχές για τις αμαρτίες σου και την ασήμαντότητα σου !!! πόσο μεγαλύτερο κακό μπορεί να γίνει στο ΑΘΑΝΑΤΟ DNA ΣΟΥ;

Όταν το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να τους αφήσεις στα μαύρα σκοτάδια της άγνοιας τους και να ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ.
ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
Ναι κι αυτό απαιτεί … κοχόνες.

@Ion Maggos miastala.com 2010 / αναζητήστε το βιβλίο «Vernetzte Intelligenz» των Grazyna Fosar και Franz Bludorf.


Μια δικαίωση των καταραμένων. Μια διανοητική αναγέννηση.
Αμφισβητείστε και Γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε!
[…] Σκεφτείτε για λογαριασμό σας επιτέλους, έστω και για μια φορά, ακόμα κι αν είναι μπερδεμένα, ακόμη κι αν πρέπει να πλεύσετε στις θάλασσες του αφηρημένου! Η επιστημονική γνώση δεν είναι αντικειμενική. Όλες οι βάσεις στις οποίες είναι στηριγμένα τα θεόρατα οικοδομήματά της είναι αυθαίρετες. Είναι, όπως ακριβώς και ο πολιτισμός μας, μια Συνωμοσία, ένα πονηρό συμβόλαιο, ένας εξορκισμός. Έχουμε τα γεγονότα για να μην κινδυνεύουν οι υπάρχουσες αιτιολογίες. Κατάρα σ’ όλα τ’ άλλα.

Ζούμε υπό το καθεστώς πολύ αυστηρής έρευνας και εγκαθίδρυσης αυθαίρετων συμπερασμάτων, που επηρεάζουν άμεσα όλους τους ανθρώπους, και το όπλο που χρησιμοποιούμε πιο συχνά ενάντια σ’ αυτό το καθεστώς είναι η αμφισβήτηση και η γελοιοποίηση. Δεν έχουμε άλλη λύση: αμφισβητείστε και γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε! Πώς μπορεί να εξελιχθεί σωστά και να λειτουργήσει η γνώση, κάτω από τέτοιες συνθήκες;

Πρέπει να κρατήσουμε κρυφά τα βίτσια μας, για να μην στραφεί εναντίον μας η κοινωνία, μαθαίνοντας πως αφήσαμε πολύ πίσω μας τα περισσότερα πεδία σεξουαλικότητας, εμπορίου, θρησκευτικής πίστης, συμβατικότητας και νόμιμων απολαύσεων… Λοιπόν, πρόκειται να περάσουμε από την κατάσταση των μανιακών, στην προφητεία, και από την μυστική μοναχική ηδονή, στην διακήρυξη αρχών και μανιφέστων. Πρέπει από ‘δω και πέρα να εργαστούμε πολύ σοβαρά, δηλαδή επαναστατικά.

Το πρώτο μέλημά μας θα πρέπει να είναι να προσθέσουμε στις συνταγματικές ελευθερίες, το δικαίωμα και την ελευθερία να αμφισβητούμε την επιστήμη! Πιστεύω πως μία ημέρα ο άνθρωπος θα έχει μία έκτη αίσθηση, μία αίσθηση σκοπού της ζωής, άμεση και χωρίς υποθέσεις. Η συνείδηση του ανθρώπου είναι ισχυρή σαν μικροσκόπιο, μπορεί να συλλάβει και να αναλύσει την εμπειρία με ένα τρόπο που δεν μπορεί να πετύχει κανένα άλλο ζώο. Αλλά η μικροσκοπική όραση είναι στενή όραση.

Χρειάζεται να αναπτύξουμε ένα άλλο είδος συναίσθησης που είναι αντίστοιχο του τηλεσκοπίου. Χρειαζόμαστε ένα παραμέρισμα της κουρτίνας που ο συμβατικός κόσμος έχει τραβήξει μπροστά στα μάτια μας, μια νέα και μεγάλη προέκταση του οπτικού μας πεδίου, του πεδίου παρατήρησης. Χρειαζόμαστε νέους τρόπους αντίληψης και κατανόησης και νέους τρόπους μετάδοσης των πραγμάτων που θα αντιληφθούμε και θα κατανοήσουμε. Και χρειαζόμαστε και μία νέα γλώσσα, νέους θριάμβους και νέες ήττες, νέες τραγωδίες και νέα έπη, νέες δεισιδαιμονίες και καινούργιες επιστήμες, νέες λογοτεχνίες και μια προφητική ποίηση.  Μια δικαίωση των καταραμένων. Μια διανοητική αναγέννηση.

Αυτό θα σημαίνει μια ριζική αναθεώρηση ενός μεγάλου μέρους των γνώσεων μας και των πραγμάτων που θεωρούνται δεδομένα. Μια τέτοια αναθεώρηση δεν συμφέρει κανέναν από αυτούς που χειρίζονται τις λειτουργίες των καθημερινών συστημάτων και επιπλέον οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν το μικρό, σίγουρο και ασφαλές νησί τους, για να εξερευνήσουν τα αβέβαια νερά ενός νέου ωκεανού. (απαιτούνται … κοχόνες)

Έτσι κάποιοι ανήσυχοι άνθρωποι θα αναλάβουν αυτή την εξερεύνηση, χωρίς καμία υποστήριξη, χωρίς κανένα δεδομένο σύμμαχο, χωρίς καμία αναγνώριση του έργου τους, χωρίς εξιστόρηση των περιπετειών τους. Πολλές φορές χάνονται για πάντα μέσα από εκείνο το πέρασμα που τους οδήγησε μακριά από το σπίτι. […] @Charles Fort


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters