Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Άγιος Ζερμαίν: Ο αντίκτυπος του Covid-19



Χαιρετισμοί με αγάπη και αλήθεια σας εμπνέουν τώρα, καθώς έρχομαι κοντά για να επικοινωνήσω μαζί σας στην αλήθεια του Δημιουργού. Είμαι ο Άγιος Ζερμαίν μιλώντας σε σας, αν και συνοδεύεται από ολόκληρο το Σύμπαν τουΔημιουργός. Όλοι μας επεκτείνουμε την αγάπη και την υποστήριξή μας σε κάθε ύπαρξη πάνω στη Γη και στην πραγματικότητα όλες τις όψεις της Γης.
Γνωρίστε και θυμηθείτε πόσο αγαπάτε και εκτιμάτε από εμάς και τον Δημιουργό. Είμαστε απλά εκφράσεις του Δημιουργού, όπως κι εσύ.

Εσείς αξίζετε περισσότερο από τη φαντασία σας μπορεί να συλλάβει


Αφιερώστε χρόνο για να αναλογιστείτε την αξία σας, επειδή είστε μαγευτικοί και απεριόριστοι. Όσο περισσότερο μπορείτε να σκεφτείτε την αξία σας από ένα χώρο που εστιάζεται στην συνειδητοποίηση σας τόσο περισσότερο θα μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και την ανθρωπότητα άνευ όρων. Αυτό θα αφυπνίσει νέες αντιλήψεις και ιδέες για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος που ζει στη φυσική πραγματικότητα. Αλλάζοντας την αντίληψή σας για το πώς επιθυμείτε να ζήσετε τη ζωή στη Γη από τις ψυχικές, συναισθηματικές, φυσικές και πνευματικές πτυχές του όντος σας καθώς και την ψυχή σας στη δράση. Θα ανακαλύψετε μέσα από αυτή την απλή πρακτική πώς να βρίσκεστε με άλλους ανθρώπους με ειλικρινή και αγάπη τρόπο και πώς να δημιουργήσετε στην πραγματικότητά σας από ένα χώρο θεότητας.

Μια Πολυδιάστατη Μετατόπιση λαμβάνει χώρα μέσα στο Όρος και τη Μητέρα Γη


Μια μετακίνηση ανάβασης λαμβάνει χώρα κυρίως για τη Γη, αν και θα επηρεάσει ολόκληρο το Σύμπαν του Δημιουργού. Το φως Blaze του 2020 έχει αγκυροβοληθεί μια ελαφριά μεγέθυνση σχεδιασμένη να ενεργοποιεί όλα όσα είναι φως στη Γη και μέσα στην ανθρωπότητα. Αυτό έχει δημιουργήσει μια έκρηξη του φόβου και της αρνητικότητας που έχει ταφεί και κλειδωθεί στη Γη, περιμένοντας μια στιγμή που η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να μεταμορφώσει την ενέργεια. Ο φόβος και η αρνητικότητα είναι τόσο από τη σημερινή όσο και από τις προηγούμενες ζωές. Υπάρχουν αδιάλυτες ενέργειες από την Ατλαντίδα, οι οποίες έχουν περιμένει να μετασχηματιστούν και να ολοκληρωθούν. Καθώς ο φόβος και η αρνητικότητα εμφανίζονται έτσι συνεχίζουν να είναι και δημιουργούν την αρχική τους πρόθεση. Μερικοί άνθρωποι στη Γη χρησιμοποιούν την ενέργεια για να δημιουργήσουν έλεγχο και περαιτέρω εμπειρίες φόβου για να προσπαθήσουν να καταστείλουν τη διαδικασία πνευματικής αφύπνισης που λαμβάνει χώρα για όλους. Το Covid - 19 είναι προϊόν των αρνητικών και φοβισμένων ενεργειών που αναδύονται και μετασχηματίζονται. Ο ιός και ο αντίκτυπός του στον κόσμο επιτρέπει στην ανθρωπότητα να αναγνωρίσει την ύπαρξη φόβου και αρνητικότητας μέσα στην ύπαρξή τους, να αναγνωρίσει τα βάσανα και να αρχίσει να δημιουργεί θετικές μετατοπίσεις μέσα στα όντα τους για να δημιουργήσει κάτι πέρα ​​από το φόβο και την αρνητικότητα, κάτι που θα ενδυναμώσει όλους.
Το Covid-19 ενθαρρύνει όλους να αναζητήσουν μέσα τους τον εαυτό τους να ανακαλύψουν τη σχέση τους μεταξύ τους, τη σχέση τους με τον Δημιουργό και τη δύναμη που είναι η δική τους. Μια πολυδιάστατη μετατόπιση λαμβάνει χώρα για τη Γη και την ανθρωπότητά της. γίνεται σε κάθε άτομο. Όπως κάθε άτομο είναι συνδεδεμένο και μια έκφραση του Δημιουργού και του Σύμπαντος του Δημιουργού. Τα οφέλη αυτής της πολυδιάστατης μετατόπισης και όσων θα δημιουργηθούν από αυτήν δεν θα πρέπει να υλοποιηθούν πλήρως ή να γίνουν αντιληπτά από την ανθρωπότητα. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν μέσα από το να είναι για απαντήσεις και αλήθεια μέσα στο χάος και το φόβο, θα δουν την αξία της πολυδιάστατης μετατόπισης που λαμβάνει χώρα.
Η μετατόπιση της ανάληψης που λαμβάνει χώρα στη Γη τώρα είναι σημαντική, πολλοί περιμένουν αυτή τη μετατόπιση για ζωές. Όπως με κάθε μετατόπιση της ανάληψης, κάποιες ψυχές επιλέγουν να απομακρυνθούν από το φυσικό τους σώμα και να επιστρέψουν στα εσωτερικά αεροπλάνα για να υπηρετήσουν. Πρόκειται για μια σύμβαση που συνάπτεται από την ψυχή τους πριν από τη γέννησή τους και όχι μια απόφαση της προσωπικότητας. Η εμπειρία της απώλειας από εκείνους που παραμένουν στη Γη ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς για να επιτρέψει στην αγάπη να διογκωθεί και να επεκταθεί, φωτεινότερη και πιο ισχυρή από ποτέ. Τα τσάκρα της καρδιάς της ανθρωπότητας ξυπνούν τώρα καθώς βλέπουν την καταστροφή που εμφανίζεται στη Γη. Έτσι, σαν να αντικατοπτρίζει την ανθρωπότητα, το τσάκρα της καρδιάς της Μητέρας Γης διευρύνεται και αποκαλύπτει το βάθος της αγάπης, το οποίο είναι απεριόριστο. Η εξέλιξη της αγάπης από μια πηγή,
Ενώ η μετατόπιση που λαμβάνει χώρα λόγω της παρουσίας και των επιπτώσεων του Covid-19 συμβαίνει κυρίως για τη Γη. Κάθε άνθρωπος θα αρχίσει να αναγνωρίζει ότι το Σύμπαν του Δημιουργού βρίσκεται μέσα σε αυτόν, ως εκ τούτου, θα συνδέονται σε ένα βαθύτερο επίπεδο με τις διαστάσεις του σύμπαντος που κατοικούν μέσα. Αυτό θα προσφέρει στην ανθρωπότητα μια ματιά στην πληρότητα, την πληρότητα και την ολότητα που είναι διαθέσιμες για να ενσωματώνουν και να εκφράζουν.

Μια νέα συλλογική καθαρή πρόθεση για τη Γη και την Ανάληψη


Το Covid-19 ενθαρρύνει μια νέα συλλογική πρόθεση να προκύψει μέσα από την ανθρωπότητα, που δημιουργήθηκε από την ανθρωπότητα αναγνωρίζοντας την ενότητα των ψυχών τους, την αιώνια σχέση τους μεταξύ τους και τον Δημιουργό. Αυτή η συλλογική πρόθεση γεννιέται από την αγνότητα της κάθε ψυχής και του Δημιουργού. Είναι ανυπόφορη από την προσωπικότητα ή το εγώ, αλλά, ανάβει με τη λαμπρότητα και την αθωότητα του Δημιουργού. Καθώς η ανθρωπότητα ενεργοποιεί την καθαρή πρόθεση μέσα στα όντα τους, συνδυάζοντάς την με το προσωπικό τους θεϊκό σχέδιο, έτσι γεννιούνται νέες προθέσεις για τη Γη και την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Η ανθρωπότητα θα αρχίσει να αναδημιουργεί τους εαυτούς τους και τον κόσμο γύρω τους από το χώρο της αγνότητας της ψυχής μέσα. Με την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού να διαλυθεί, έτσι η ανθρωπότητα θα δημιουργήσει τη ζωή τους από ένα χώρο ενότητας, σύνδεσης και ενότητας με όλους, επιτρέποντας σε όλα τα όντα να μπουν στην εξουσία τους. Ένα νέο ανθρώπινο ον, μια νέα πραγματικότητα και μια νέα Γη σχηματίζεται ως ανθρωπότητα ενθαρρύνεται από τις τρέχουσες καταστάσεις στη Γη για να βυθιστεί στην πηγή της αλήθειας μέσα στην ύπαρξή τους.
Είστε ένα πολύτιμο κομμάτι αυτής της πνευματικής επανάστασης των καθαρών προθέσεων που εκδηλώνονται τώρα στη Γη.

Θεραπεία του σοκ μέσα στον πυρήνα της ανθρωπότητας  


Μέσα στον πυρήνα κάθε ανθρώπου στη Γη και μέσα στη συνείδηση ​​της ανθρωπότητας υπάρχει μια πληγή διαχωρισμού με τον Δημιουργό. Η φυσική πραγματικότητα προωθεί ιδιαίτερα ένα αίσθημα διαχωρισμού και απομόνωσης από βαθιά στενή ενότητα με τον Δημιουργό. Αυτό το τραύμα δονείται σε όλη την ύπαρξη κάθε ατόμου και στην πραγματικότητα σαν μια ηχώ που συχνά περνά απαρατήρητη.
Η παρουσία του Covid-19 και η επίδρασή του στον κόσμο έχει επανενεργοποιήσει την πληγή του διαχωρισμού και έχει προκαλέσει μια αίσθηση σοκ. Πολλοί άνθρωποι βιώνουν επίσης ένα βαθύτατο σοκ στο βάσανο, το φόβο και το χάος που συμβαίνουν στη Γη τώρα. Αυτή η παρουσία σοκ τόσο από το χωρισμό με τον Δημιουργό όσο και από τη σημερινή κατάσταση της Γης προκαλεί αισθήματα δυσπιστίας, αγωνίας, μούδιασμα, κενό, κατάθλιψη, κρίση, ερήμωση, άγχος και θυμό. Η ανθρωπότητα καλείται να εμπιστευθεί ή να ξαναβρεί την εμπιστοσύνη τους στον Δημιουργό, στον κόσμο μέσα και γύρω τους, καθώς και στην πραγματικότητα που δημιουργούν. Για να ανακαλύψετε ξανά μια βαθιά παρουσία εμπιστοσύνης, πρέπει να ταξιδέψετε μέσα από το σοκ που επηρεάζει την ύπαρξή σας τώρα, είτε το γνωρίζετε είτε όχι, για να ξεκινήσετε το πρώτο βήμα για να επανακτήσει την απελευθέρωσή σας.
Εγώ, ο Άγιος Ζερμαίν, σας προσκαλώ να αφιερώσετε χρόνο για να εξετάσετε αν το σώμα, τα συναισθήματα ή το μυαλό σας αισθάνονται σοκαρισμένα ή συγκλονισμένα από την τρέχουσα κατάσταση που εκτυλίσσεται στη Γη. Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει ή να φέρει την προσοχή σας σε οτιδήποτε μπορεί να μοιάζει με σοκ. Καθώς συνδέεστε με την ενέργεια, αφήστε τη να γεμίσει ολόκληρη την ύπαρξή σας, ώστε να αναγνωρίσετε και να αναγνωρίσετε πλήρως την παρουσία της. Μέσω της αναγνώρισής σας, το σοκ και η αγωνία θα αρχίσουν να διασκορπίζονται και να διαλύονται. Μπορεί να θέλετε να εισπνεύσετε από τη μύτη σας και να εκπνεύσετε μέσα από το στόμα σας για να ενθαρρύνετε την απελευθέρωση του σοκ. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε το σοκ και την αναστάτωση. Με αυτόν τον τρόπο θα εγκατασταθείτε ελεύθερα, θα είστε σε θέση να ενεργείτε και να αντιδράτε με μεγαλύτερη σαφήνεια. Θα επιτύχετε αυτό για τη Γη και την ανθρωπότητά της επίσης. Το σοκ του χωρισμού με τον Δημιουργό και η τρέχουσα κατάσταση στη Γη προκαλεί πολλούς να αισθάνονται ισορροπημένοι, αποσπασματικοί και χωρίς προσανατολισμό. Με την επούλωση του σοκ, τόσο η σαφήνεια και η συμπόνια θα μεγεθυνθούν όπως και το φως του Δημιουργού. Κάθε άτομο θα είναι σε θέση να συνδεθεί σε βαθύτερο επίπεδο με την αγάπη που τους έχει διατεθεί, καλλιεργώντας έτσι και τρέφοντας την ύπαρξή τους. Πολλοί αγνοούν το σοκ που βιώνουν και το οποίο επηρεάζει τον τρόπο ζωής τους επί του παρόντος. Ήρθε η ώρα να φέρετε τη θεραπεία σε σας και σε όλους. Πολλοί αγνοούν το σοκ που βιώνουν και το οποίο επηρεάζει τον τρόπο ζωής τους επί του παρόντος. Ήρθε η ώρα να φέρετε τη θεραπεία σε σας και σε όλους. Πολλοί αγνοούν το σοκ που βιώνουν και το οποίο επηρεάζει τον τρόπο ζωής τους επί του παρόντος. Ήρθε η ώρα να φέρετε τη θεραπεία σε σας και σε όλους.
Η αιώνια αγάπη μου είναι αιώνια δική σου, Άγιος Ζερμαίν.
»  Πηγή » Κανάλι: Natalie Glasson

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters