Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Περίεργη τουρκική κίνηση: «Για εξηγήσεις» κλήθηκε ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα για τα επεισόδια σε Αιγαίο και Εβρο

Η Άγκυρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Anadolu,  κάλεσε για «εξηγήσεις» στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα, Μιχαήλ – Χρήστο Διαμέση (φωτό), για επεισόδια που έχει προκαλέσει η ίδια η Άγκυρα σε Έβρο και Αιγαίο!

Πρόκειται για μία πρόκληση πολύ ουσιαστική αφού όπως θα δούμε στην συνέχεια, τέθηκαν και άλλα ζητήματα. Θυμίζει πολύ «τελεσίγραφο».
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, από τον Έλληνα πρέσβη ζητήθηκε να σταματήσουν οι παραβιάσεις των τουρκικών χωρικών υδάτων, να προειδοποιήσει τις μονάδες στα χερσαία σύνορα και να τεθεί τέλος στην κράτηση των δημοσιογράφων που ασκούν το καθήκον τους καλύπτοντας την κατάσταση των προσφύγων στη Ρόδο και τη Λέσβο.
Ειδικά για το συμβάν που σημειώθηκε στις 01:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν σκάφος της τουρκικής Ακτοφυλακής επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του ΛΣ εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων η Άγκυρα προβάλει τον ισχυρισμό  ότι το σκάφος του ΛΣ ήταν αυτό που παραβίασε τα τουρκικά ύδατα!
Επίσης, το Anadolu κάνει λόγο για «παραβιάσεις των τουρκικών χωρικών υδάτων» από ελληνικά σκάφη, καθώς και για «κράτηση δημοσιογράφων».
Προφανώς, τις τελευταίες ημέρες δεν καταγράφηκε καμία κράτηση δημοσιογράφου στη χώρα μας, πολλώ δε μάλλον Τούρκου ανταποκριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters