Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΜΙΑ «ΑΜΑΖΟΝΑ» ΤΟΥ «ΘΗΛΥΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΓΙΑ «ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ» ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

 Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.
Πολύ θα ήθελα να ήμουν σε θέση, να πω τα καλύτερα λόγια για το πρόσωπο που προτείνεται για πρόεδρος της Δημοκρατίας στην πατρίδα μου, αλλά δυστυχώς τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται αυτά τα πρόσωπα, είναι τα ΊΔΙΑ με τα οποία Κυβερνάται η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, από όλες τις Κυβερνήσεις, ανεξάρτητα  πολιτικού «μανδύα».  Και τα κριτήρια,  είναι ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,  ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ  και  ο ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.  Αν αυτά είναι τα πιστεύω σου, τότε σε προωθούν οι Αντίχριστες δυνάμεις,  για να γίνεις και πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Στην Ελλάδα μας σήμερα υπάρχουν ΤΡΕΙΣ  κατηγορίες ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών. Οι  «ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ»,  η κατηγορία των Ελληνόφωνων ανθελλήνων και Αντιχριστιανών, μέσα στην οποία βρίσκονται οι Κυβερνώντες και η υποψήφια  «Αμαζόνα» Σακελλαροπούλου   και υπάρχουν και οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Αυτοί οι Ορθόδοξοι Πατριώτες, που όταν έπρεπε να δείξουν πόσοι είναι, έκαναν «σεισμό» σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος δείχνοντας ότι ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, αυτοί οι Έλληνες είναι σήμερα παραγκωνισμένοι και χωρίς «φωνή», αφού όλα γύρω μας προωθούν τον Αντιπατριωτισμό και τον Αντιχριστιανισμό.

Δεν υπάρχει πουθενά μία ΟΡΘΟΔΟΞΗ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ φωνή σε εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο,  να ελέγξει αυτόν τον Κυβερνητικό αντιπατριωτισμό και αντιχριστιανισμό  και να ρωτήσει τον Πρωθυπουργό..
Που την βρήκες βρε αυτήν την «Αμαζόνα» από το «θηλυκό ιερατείο του όφεως» και θες να μας την «σβερκώσεις» στην  ΠΡΟΕΔΡΊΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;;;

Δεν ξέρεις ότι αυτές οι «ΜΑΓΙΣΕΣ» του «ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ» τον Θεό τον ΤΡΈΜΟΥΝ  και γι’ αυτό  ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ στην ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ;;;;;;

Και να ήταν και καμία ομορφογυναίκα να λέγαμε  «πάει στο καλό». Αυτήν πρέπει να την βάλετε σε μεγάλη φωτογραφία, εκεί στα νησιά που έρχονται οι μετανάστες, να την βλέπουν για να γυρνάνε πίσω.

Αυτό το Σατανικό «ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ» που τρέμει τον ΑΓΙΑΣΜΟ και ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ στο Ευαγγέλιο,  αυτό θα μας βάλετε για Πρόεδρο;;;

ΑΝΤΕ ΠΝΙΓΕΙΤΕ  ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ που θέλετε να μας φέρεται την ιέρεια του "θηλυκού ιερατείου" που  σας υποδεικνύει η  πλατεία Κλαυθμώνος  και θέλετε να μας  την κάνετε και πρόεδρο  της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.......!!!!!!!
         
Και για κοιτάξτε κάτι πράγματα.... Για την εκλογή αυτής της «ιέρειας του φιδιού», τα ΒΡΉΚΑΝΕ με τους ΑΘΕΟΥΣ  του ΣΥΡΙΖΑ,  επειδή και από αυτούς,  κανείς  δεν ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο....

Το 2018  όμως που την πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ για πρόεδρο του ΣτΕ, τότε όλη η Ν.Δ. την ΕΦΤΥΝΕ και δεν την ψήφισε για πρόεδρο. 
Και τώρα τι έγινε ρε «καλόπαιδα» και την «συμπαθήσατε» ξαφνικά;;;;
Σας είπε η Κλαυθμώνος  να την βάλετε και για ΠΡΩΤΗ  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ , ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  και τώρα την .... «συμπαθήσατε»;;;

Ο Αντιχριστιανισμός βέβαια της Κλαυθμώνος, δεν επιδιώκει να είναι μόνο η «πρώτη γυναίκα» που θα γίνει Πρόεδρος, αλλά να είναι η πρώτη  πρόεδρος της  ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ στο όνομα της ΑΓΙΑΣ  ΤΡΙΑΔΟΣ...

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας πρέπει να εκλέγεται απευθείας από τον λαό και όχι από σας τους ΑΘΕΟΥΣ και τους οπαδούς του ΕΩΣΦΟΡΟΥ που βρίσκεστε εκεί παράνομα με μεγάλη νοθεία. (τα ξεχάσαμε νομίζετε)

 Θα προσπαθήσουν βέβαια όλοι οι Σατανιστές της Βουλής να τα βρουν εκεί μέσα  και όταν έχουν διατεταγμένη υπηρεσία δεν υπολογίζουν κανέναν. Ειδικά εμάς τους  Ελληνορθόδοξους Πατριώτες που ότι και να λέμε τα ακούν.... κινέζικα.  Γι’ αυτό θα τους το ξαναπώ .....  μετά μουσικής...!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ   ΡΕ....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ,  που θα βάλετε την «Αμαζόνα» του «φιδιού»  που δεν ορκίζεται στο Ευαγγέλιο,  πρώτο πολίτης της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ.
Ξεκουμπιστείτε από την Ελλάδα του Χριστού μας  «παιδιά του Σατανά» διαφορετικά ΕΥΧΟΜΑΙ να σας ξεκουμπίσει και γρήγορα ο Τριαδικός Θεός των Ορθόδοξων Ελλήνων.
 (Αυτά που γράφω τα καταλαβαίνετε εσείς και εμείς. Ο λαός δεν ξέρει ποιές είναι οι «αμαζόνες» και τι είναι το «θηλυκό ιερατείο του όφεως», ούτε τι γίνεται στην Κλαυθμώνος  και λίγοι  καταλαβαίνουν τι λέμε τώρα.  Ελπίζω κάποια στιγμή  να τα πούμε διαφορετικά για να τα καταλάβει και ο λαός.)

          Ιωάννης Λαμπρόπουλος
          συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
          Giannis_lampropoulos@yahoo.com


http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters