Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ-Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Τους βγάζουν από τις φυλακές με προϋπόθεση ότι θα έρθουν να κατακτήσουν στην Ευρώπη. Η πρώτη γυναίκα  Σαρία Δικαστής
Η Τυνησία χάρισε  την ελευθερία σε 2,391 φυλακισμένους υπό την προϋπόθεση να εγκαταλείψουν τη χώρα (για να τους φιλοξενήσουμε εμείς)
Με την ευκαιρία της ένατης επετείου της επανάστασης στις 14 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τύνιδας Kais Saied αποφάσισε να παράσχει χάρη σε 2,391 φυλακισμένους όταν απελευθερώθηκε ο πρώην πρόεδρος Zine El Abidine Ben Ali. Η απόφαση λήφθηκε μετά από συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Μοχάμεντ Κάριμ Τζάμουση.
Υπάρχει κίνδυνος να επαναληφθεί το κύμα προσγείωσης πρώην Τυνήσιων κρατουμένων το 2017 και τα προηγούμενα χρόνια.
Είναι οι ίδιοι λαθρομετανάστες της Τυνησίας που παραδέχονται ότι είναι πρώην κρατούμενοι που έχουν κερδίσει τη χάρη τους και έχουν φορτωθεί με πλοία στην Ιταλία.
Οι Τύνιδαι κρατούμενοι πληρώνουν 1.000 ευρώ για να φτάσουν στην Ιταλία. Ένας νεαρός παράνομος μετανάστης από την Τυνησία που περίμενε έναν επιβάτη να τον πάει στη Γαλλία του είπε γι ‘αυτό στην Βεντιμίνια.
Έδειξε τα βίντεο στους Matrix ανταπροκριτες από το ταξίδι του, τότε εκείνο του αγγλικού πλοίου που «τον έσωσε» και τον έφερε στη Μεσίνα.
Όταν ρωτήθηκε αν η ιστορία της «χάρης» ότι οι φυλακές ανοίγονται στη χώρα του, έτσι ώστε πολλοί εγκληματίες μπορούν να έρθουν στην Ευρώπη είναι αλήθεια, απάντησε ναι.
Χιλιάδες ακολούθησαν αυτό το μονοπάτι. Και συνεχίζουν να έρχονται. Ένας θαλάσσιος αποκλεισμός με άμεσες απορρίψεις στη Βόρεια Αφρική είναι επειγόντως απαραίτητος.
Γέμισε η Ευρώπη εγκληματίες
Εχθές μάθαμε ότι το 2022 θα αναγκάσουν άπαντες να παραλάβουν την νέα ταυτότητα-κάρτα του πολίτη. Και «θα μάς απαλλάξουν» από την γραφειοκρατία δίνοντας μας μόνο έναν αριθμό αντί για τρεις (αριθ. δελτίου ταυτότητας, ΑΜΚΑ. ΑΦΜ). Διάλεξαν όμως από αυτούς ποιον…;;;; Το ΑΦΜ φυσικά, γιατί μόνο αυτός θα εμπλουτίσει καλύτερα τους εκλογικούς καταλόγους. Δεν παράγγειλαν μόνο 7μισι εκατομμύρια που είμαστε πλέον οι Έλληνες, αλλά 13! Συν 1 ή 2 ακόμα, γιατί το ΑΦΜ δίδεται από την ηλικία των 12 ετών (μέγιστο όριο).

Τί είπατε..; Αντικατάσταση πληθυσμού..; Σωπάτε καλέ.. δεν ντρέπεστε; Είστε «συνωμοσιολόγοι»!

Δείτε εδώ κι άλλα καλούδια-αποκαλύψεις του εξαιρετικού Σταυροφόρου στο twitter :
Χωρίς άλλα λόγια…
..ΕΥΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΑ…
Κρατικό ραδιόφωνο ζητωκραυγές: Ζήτω, η πρώτη γυναίκα  Σαρία Δικαστής
Βιέννη (OTS) Μέχρι τώρα, οι θέσεις για δικαστές στο Ισλάμ ήταν σταθερά σε άντρες. Αλλά η Παλαιστίνια δικηγόρος Kholoud Al-Faqih κάνει ιστορία – και διορίζεται η πρώτη δικαστής της Σαρία στην Μέση Ανατολή. Με αυτό αναγνωρίζεται ως εμπειρογνώμονας για όλα τα θρησκευτικά και νομικά πρότυπα και νόμους στο Ισλάμ. Ακούει τις υποθέσεις οικογενειακού δικαίου στο δικαστήριο. Επειδή η «Σαρία» – που μεταφράζεται ως έννοια: ο δρόμος προς την πηγή νερού – είναι το σύνολο όλων των θρησκευτικών και νομικών κανόνων στο Ισλάμ και περιλαμβάνει επίσης τους μηχανισμούς καθορισμού και ερμηνείας των νόμων αυτών. Η τεκμηρίωση με τίτλο «Ο δικαστής – μια γυναίκα μιλάει για τον νόμο της Σαρία» συνοδεύει τον Τσολούζ Αλ Φακίχ την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 στις 10:35 μ.μ. στο ORF 2 κατά τις ακροαματικές διαδικασίες και στο ιδιωτικό του περιβάλλον.
Όλα θα είναι καλά τώρα. Εάν οι πρώτες γυναικείες θανατικές ποινές εκτελούνται στην Κίνα και τη Βόρεια Κορέα, ο κόσμος τελικά βρίσκεται σε καλύτερη πορεία.
Ταχύς εξισλαμισμός: Η Τουρκία ήδη ιδρύει ένα θεμέλιο για την ίδρυση σχολείων στη Γερμανία
Η κατάκτηση της Γερμανίας από τον ισλαμικό φασίστα Ερντογάν έχει εδώ και πολύ καιρό αποφασιστεί – μόνο οι τυφλοί και αφελείς πολιτικοί μας δεν γνωρίζουν ακόμα και μπορούν να ξεγελαστούν.

Ο Ερντογάν, το DITIB και όλες οι άλλες τουρκικές ενώσεις ψήνουν ένα αυγό σε οποιαδήποτε «διαπραγμάτευση» – βγάζουν τα συμφέροντά τους υπέρ ενός ισλαμικού κράτους και ορισμένοι πολιτικοί είναι πιθανό να τους υποστηρίξουν:
Παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και της Τουρκίας σχετικά με την εισδοχή των τουρκικών σχολείων στο εξωτερικό στην Κολωνία, το Βερολίνο και τη Φρανκφούρτη / Μάιν, η τουρκική κυβέρνηση έχει ήδη δημιουργήσει γεγονότα χωρίς διαβούλευση. Η γερμανική θυγατρική του ιδρύματος Maarif ιδρύθηκε στην Κολωνία τον Απρίλιο του 2019. Αυτό αναφέρεται από το «Kölner Stadt-Anzeiger» (Δευτέρα έκδοση).

Το ίδρυμα επιδιώκει το στόχο της υποστήριξης των εκπαιδευτικών συμφερόντων της Τουρκίας στο εξωτερικό. Από την ίδρυσή του το καλοκαίρι του 2016, η κυβέρνηση του Ερντογάν, με τη βοήθεια του ιδρύματος, άσκησε σημαντική πίεση σε πολλές κυβερνήσεις, με σκοπό να αναλάβει τον έλεγχο των υφιστάμενων σχολών Gülen. Ο Πρόεδρος Ερντογάν κατηγορεί τον αμερικανικό ιεροκήρυκα Fetullah Gülen για την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016.
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν πρέπει «να προσεγγίσει το ζήτημα αφελώς». Οι εθνικιστικές προθέσεις του ΑΚΡ Τουρκίας δεν ανταποκρίνονταν στα βασικά στοιχεία του γερμανικού σχολικού νόμου.

Είναι ωραίο να πούμε, αλλά η κυβέρνηση της Μέρκελ δεν έχει ενδιαφέρον. Ο εξισλαμισμός δεν μπορεί να προχωρήσει αρκετά γρήγορα.
Η Βαυαρία κάμπτεται και «σπάει» τον πρώτο μουσουλμάνο δήμαρχο
Αφού ο Πρωθυπουργός της Βαυαρίας Markus Söder έχει πεισθεί από το 2012 ότι «το Ισλάμ αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Βαυαρίας», η πρώτη βαυαρική κοινότητα πρέπει τελικά να καθοδηγείται από έναν πιστό Κοράνι. Αφού δεν υπήρχε τίποτα με έναν μουσουλμάνο στη Σουαβία Markt Wallerstein, θα έπρεπε τελικά να γίνει κάτι στο Neufahrn.
Να ετοιμάζονται και σε μας η δήμαρχοι σε λίγο καιρό την θέση τους θα την πάρουν μουσουλμάνοι
Στο πλαίσιο της συμφωνίας της Μέρκελ με τον Τούρκο Ισλαμιστή δεσπότη Ερντογάν, συμφωνήθηκε ότι η Τουρκία θα μπορούσε να μεταφέρει έως και 500 λεγόμενους «πρόσφυγες» στη Γερμανία το μήνα. Από σήμερα, η Γερμανία εμπλουτίζεται και πάλι με 254 δώρα που έφτασαν την Τρίτη με απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο του Ανόβερου
Λαθρο-τουαλέτες στην Γερμανία
Το Παρίσι σήμερα μια άκρως επικίνδυνη πόλη, όπου και να στρέψει κανείς το βλέμμα του είναι γεμάτο  λαθρο
Paris Isn’t Paris Anymore | Banned From YouTube
Άδεια οδήγησης για το κόστος των φορολογουμένων – οι μετανάστες πολιορκούν σχολές οδήγησης στην Γερμανία, σύντομα και στην Ελλάδα
Οι γερμανικές σχολές οδήγησης καταγράφουν επί του παρόντος μια πραγματική βιασύνη των μεταναστών – οι πρόσφυγες ειδικότερα θέλουν να πάρουν την άδεια οδήγησης τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι δαπάνες βαρύνουν τα γραφεία κοινωνικής πρόνοιας – υποτίθεται ότι η άδεια οδήγησης χρησιμοποιείται για επαγγελματική κατάρτιση ή ένταξη στην αγορά εργασίας …
 Επιτέθηκε σκυλί της αστυνομίας σε λαθρο για να τον πιάσουν
Den Haag Randale – Polizei Hunde beissen Migranten
Πάρτε παράδειγμα εσείς οι αστυνομικοί στην χώρα μας από αυτούς στην Σλοβακία που βγήκαν στους δρόμους για την δικαιοσύνη, ελευθερία και ειρήνη στην χώρα τους
Ο λαός σου έχει αρχίσει και ξυπνά κυρία Μέρκελ, ετοιμάσου για την κρεμάλα.
STASI und KGB: Angela Merkel ist Tochter von Adolf Hitler – Dokumente
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters