Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Υπηρξε «Μαγική» Τεχνολογία Στον Πλανήτη Μας ; Τείχος Σακσαϋουαμάν, Αρχαία Αίγυπτος Ευρήματα


Οι θεωρίες περί «αρχαίων αστροναυτών», χαμένων, εξελιγμένων πολιτισμών και ξεχασμένων προηγμένων τεχνολογιών αποτελούν μια ιδιαίτερα δημοφιλή υποκατηγορία της συνωμοσιολογίας. Συγγραφείς ερευνητές όπως ο Έριχ φον Νταίνικεν, ο Πίτερ Κολοζίμο, ο Ρομπέρ Σαρρού και άλλοι έχουν συγγράψει πολλά έργα στα οποία παρουσιάζουν ευρήματα τα οποία, κατά την
επιχειρηματολογία τους, στηρίζουν τις θεωρίες περί ύπαρξης άγνωστων, τεχνολογικά εξελιγμένων πολιτισμών στο μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας, αλλά και επισκέψεων εξωγήινων φυλών (που αντιμετωπίζονταν ως θεοί, λόγω της «μαγικής» τεχνολογίας τους) στον πλανήτη μας.Κάποιοι αρχαίοι πολιτισμοί τείνουν να είναι ιδιαίτερα «δημοφιλείς» όσον αφορά σε τέτοιες θεωρίες (όπως π.χ. οι αρχαίοι πολιτισμοί της Νότιας Αμερικής,
λόγω Νάζκα, Τιαουανάκο, κρυστάλλινων κρανίων κλπ, αρχαία ινδικά κείμενα όπως η Μαχαμπαράτα και η Ραμαγιάνα με «περίεργες» αναφορές που παραπέμπουν ακόμα και σε πυρηνικά όπλα, πολλές θεωρίες γύρω από τις Πυραμίδες κ.α). 
Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός έχει και αυτός τα αντίστοιχα περιστατικά αναφορές, που μπορεί να ερμηνεύονται ως ενδείξεις προηγμένης, άγνωστης προέλευσης τεχνολογίας, όπως τα «UFO» (αναφορές περί θέασης ιπτάμενων λαμπερών «ασπίδων») κατά την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου, η αινιγματική παρουσία του μυστηριώδους πολεμιστή Εχετλαίου και του φωτεινού όπλου του στη μάχη του Μαραθώνα, το «ξύλο που μιλούσε» στην πλώρη της Αργούς, που είχε τοποθετήσει εκεί η ίδια η Αθηνά κ.α.

Δείτε το σχετικό βίντεο από Lab of Datum



https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/01/blog-post_747.html

https://skotinoprosopo.blogspot.com/2020/01/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters