Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Η χρεοκοπία της Deutsche Bank ανέρχεται σε 250 τρισεκατομμύρια δολάρια! Να είστε έτοιμοι για οικονομική κατάρρευση και κραχ στο Χρηματιστήριο! Τέλειο βίντεο!


Η Deutsche Bank Kaputt! 250 δισεκατομμύρια δολάρια χρέους -Να είστε έτοιμοι για οικονομική κατάρρευση και κραχ στο Χρηματιστήριο. 


Οι φήμες λένε ότι η Deutsche Bank είναι η τράπεζα ζόμπι που προκαλεί την κρίση της αγοράς ρευστότητας της Fed.




Αν η Deutsche Bank κατεβεί, όλα κατεβαίνουν. Είναι σαν ένα σπίτι με τραπουλόχαρτα.
Επειδή είναι πολύ διασυνδεδεμένη μέσω παραγώγων με τις μεγάλες τράπεζες της Wall Street, συμπεριλαμβανομένων των JPMorgan Chase, Citigroup, Goldman Sachs, Morgan Stanley και Bank of America.

Έχει γίνει ένα σκοτεινό σύννεφο στον ορίζοντα. Με τον ίδιο τρόπο, η Citigroup κατέγραψε αρνητική πρόοδο στις πρώτες ημέρες της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008. Η μεγαλύτερη επενδυτική τράπεζα της Ευρώπης, η Deutsche Bank, βρίσκεται σε μεγάλο πρόβλημα.

Αν γίνει πραγματικότητα, θα είναι το τέλος του χρηματοπιστωτικού συστήματος όπως το γνωρίζουμε. Η Deutsche Bank δεν θα μπορούσε να χρεοκοπήσει χωρίς να προκαλέσει φαινόμενο ντόμινο και να πάρει μαζί της όλο το σύστημα με χρέη 250 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

The Atlantis Report

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko
https://thesecretrealtruth.blogspot.com















 https://kyklwpas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters