Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

“Bacha Bazi”, Το Απαίσιο Μουσουλμανικό Έθιμο Που Βιάζουν Μικρά Αγόρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Bacha Bazi” (Μπάτσαμπάζι) ή αλλιώς “αγόρι για παιχνίδι”, ονομάζεται ένα αρχαίο μουσουλμανικό έθιμο, σύμφωνα με το οποίο ορισμένοι μουσουλμάνοι αποκτούν το δικαίωμα να κακοποιούν σεξουαλικά μικρά αγόρια.

Συγκεκριμένα τα αγόρια χρησιμοποιούνται ως ψυχαγωγικό θέαμα, χορεύοντας σε διάφορες εορτές, με αποκορύφωμα της “ψυχαγωγίας” τον βιασμό τους κατά το τέλος της εκδήλωσης.

Τις περισσότερες φορές τα παιδιά “νοικιάζονται” από τους γονείς φτωχών οικογενειών, με σκοπό την συμμετοχή τους στο “έθιμο”. Συνήθως τα αγόρια ξεκινάν να λαμβάνουν μέρος από τα πέμπτα τους γενέθλια.
Λέγεται πως ένας από τους λόγους που εδραιώθηκε η συγκεκριμένη παράδοση είναι η ανικανότητα ορισμένων μουσουλμάνων να παντρευτούν, λόγο της οικονομικής τους κατάστασης. Ο μόνος τρόπος για έναν άνδρα να έρθει σε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα είναι αφότου παντρευτεί, αφήνοντας το “Bacha Bazi” ως μοναδική εναλλακτική για όσους δεν έχουν αρκετά χρήματα για προίκα.

Στην συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με το “Bacha Bazi”.





http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters