Τρίτη, 30 Απριλίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ???

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ?? ΟΙ ΔΗΜΟΙ?? ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ?? ΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ή ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??? ή ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ?

ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ;
ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΑΡ. 697/20-3-2014!
ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: 9.904.286
ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ: 9.900.403
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, (ΜΩΡΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΙ, ΕΝΗΛΙΚΕΣ)!
ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ (3) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ!

– ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΛΚΙΣ:

ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΑΡ. 697/20-3-2014: 98.908
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ (ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ): 105.398
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΛΚΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, (ΜΩΡΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΙ, ΕΝΗΛΙΚΕΣ), ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ 6.490(ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ; ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;)

– ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ:

ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΑΡ. 697/20-3-2014108.579
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ (ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ): 117.674
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, (ΜΩΡΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΙ, ΕΝΗΛΙΚΕΣ), ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ 9.095(ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ; ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;)

– ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:

ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΑΡ. 697/20-3-201456.376
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ (ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ): 89.526
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ, (ΜΩΡΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΕΦΗΒΟΙ, ΕΝΗΛΙΚΕΣ), ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ 30.150(ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ; ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ;)
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 9.947.876 (ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ), ΕΝΩ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 2011 ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 9.904.286!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ Χ.
σ.σ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΤΕ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ !!!!! ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ???? ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ ??? ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ !!! ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ !!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ !!! ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟ !!!! ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΝΟΜΙΜΑ !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΝΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΜΥΡΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ !!!!! Ε.ΣΥ. ΕΛΑ ΤΩΡΑ !!!!!


ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters