Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Εθνικό έγκλημα δια χειρός Τσίπρα – Σκοπιανοί παραδίδουν μαθήματα «Μακεδονικής» γλώσσας σε Έλληνες! – Ξεπούλησαν τα πάντα

Η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί εξελίξεις εις βάρος του Ελληνισμού και δια χειρός Τσίπρα δημιουργούνται ήδη τετελεσμένα.
Η Ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο μένει ατάραχη και άπραγη, αλλά τόλμησε να παραδώσει όχι μόνο το ένδοξο όνομα της Μακεδονίας μας, αλλά και την γλώσσα σε έναν λαό που μέχρι πριν λίγους μήνες δεν είχε ταυτότητα.

Τελευταίο «χτύπημα» από τους Σκοπιανούς είναι η παρακάτω αγγελία εργασίας. Όπως θα διαβάσετε, ένας… «μακεδόνας» φιλόλογος παραδίδει μαθήματα… μακεδονικής γλώσσας στους Έλληνες, εννοώντας τη γλώσσα των Σκοπίων:
Ιδιαίτερα μαθήματα Μακεδονικής γλώσσας…Μακεδόνας φιλόλογος, αριστούχος του Πανεπιστημίου των Σκοπίων (Saints Cyril and Methodius University of Skopje), παραδίδει μαθήματα Μακεδονικής γλώσσας σε Έλληνες, ατομικά ή σε γκρουπ. Τιμές φιλικές.
Δείτε εδώ την αγγελία
Τι αναγνώρισε ο Τσίπρας; Ότι όλοι οι Σλάβοι σκοπιανοί θα ονομάζονται Μακεδόνες. Ούτε καν Βορειομακεδόνες. Μακεδόνες σκέτο.
Τι άλλο αναγνώρισε; Ότι η γλώσσα που μιλάνε, ένα βουλγάρικο ιδίωμα, ονομάζεται Μακεδονική. Ούτε καν βορειομακεδονική. Μακεδονική σκέτο.
Άρα ο κ. Ζλάτκο – Παρμενίων Ιβάνοβιτς είναι Μακεδόνας με τη σφραγίδα του Τσίπρα και διδάσκει Μακεδονικά σε… Έλληνες
Πέρα από τους ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα ότι προβλέπεται (με τη διαδικασία των… αστερίσκων, που με την πάροδο του χρόνου ξεθωριάζουν) ότι η γλώσσα της «Βόρειας Μακεδονίας» αναγνωρίζεται ότι είναι η «μακεδονική», αλλά με τη «διευκρίνιση» ότι ανήκει στην ομάδα των νοτίων σλαβικών γλωσσών, είναι πλέον βέβαιο ότι, πριν καν στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών, όλος ο κόσμος θα παραδέχεται ότι σε αυτή τη χώρα οι πολίτες μιλάνε «μακεδονικά».
Τα ίδια ισχύουν και για την εθνότητα: αναγνωρίζεται de facto ότι είναι η μακεδονική, και ιθαγένεια και υπηκοότητα θα είναι «Μακεδόνες». Και έτσι θα αναγνωρίζονται και θα αποκαλούνται από τη διεθνή κοινότητα – με εξαίρεση την Ελλάδα, που, όπως προβλέπει ακόμη ένας «αστερίσκος» στη συμφωνία, θα διευκρινίζει ότι θα είναι «Macedonian/citizen of the Republic of North Macedonia»…
Επίσης τις τελευταίες ώρες, κυλοφορεί στο Facebook και η συγκεκριμένη εικόνα, που προκαλεί προβληματισμό για το τι έρχεται στο άμεσο μέλλον.
Δείτε την:

Οι Σκοπιανοί εδώ και 70 χρόνια κλέβουν την ιστορία μας. Αδίστακτα γέμισαν ψέματα όλο τον κόσμο και τον έπεισαν για τα ψέματά τους. Και εμείς τώρα είμαστε περήφανοι που κάναμε μαζί τους μια «ειλικρινή» Συμφωνία; Το μόνο που καταφέραμε είναι ότι θα μας καταριούνται τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας που προδώσαμε την μία και μόνο μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters