Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019

Αύριο, στο "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" που κυκλοφορεί !!!!!

Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Αύριο, στο "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ένα συγκλονιστικό έγγραφο που αποδεικνύει γιατί όλα αυτά τα χρόνια το ΚΚΕ πραγματοποιεί προδοσίες σε βάρος του λαού! 
Θα παρακαλούσα τους "συντρόφους" του άθλιου ΚΚΕ, αντί να εξαπολύσουν τις γνωστές φανφάρες και αηδίες τους, να πάρουν θέση και να απαντήσουν για το σοκαριστικό έγγραφο που δημοσιεύει αύριο το "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ"...
Καλά κάνουν και φοβούνται το "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ", διότι έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα τους.-
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters