Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

Lada Raven: Η Ferrari της Ρωσίας (φωτο + βιντεο)

Ένα αυτοκίνητο ιδανικό για να τραβήξετε τα βλέμματα, ΤΟ αυτοκίνητο των πλουσίων της Ρωσίας που αναμένεται να προκαλέσει πονοκεφάλους στο γρήγορο πέρασμά του!
Όχι δεν είναι ψέμα, το Lada Raven είναι κάτι περισσότερο από ένα γρήγορο και ντιζαινάτο αυτοκίνητο, είναι το ρωσικό supercar, που έρχεται να ταράξει τα δεδομένα στο χώρο της τετρακίνησης.


LADA-Raven1


Το ότι η  Lada είναι μία από τις καλύτερες μάρκες αυτοκινήτων στον κόσμο και μακράν η πιο διάσημη ρώσικη, είναι σε όλους γνωστό. Όμως η εταιρία δεν σταματά σε ένα καλό όνομα, καθώς η επικείμενη κυκλοφορία του νέου μοντέλου της που θα φέρει την ονομασία, Raven, θα ανατρέψει τα δεδομένα.


RAVEN2


RAVEN3

Και μπορεί να μην ξέρουμε ακόμη εάν το Raven της Lada, θα μπορεί να «σκίσει» τα νερά όπως η Lamborghini, ο σχεδιασμός του όμως είναι σίγουρα εντυπωσιακός. Το αμάξωμα θα είναι αρκετά χαμηλωμένο, θα διαθέτει τεράστια ανοίγματα εξαερισμού, απίστευτες πεντάκτινες ζάντες, διάταξη κινητήρα μεταξύ των μπροστινών και των πίσω αξόνων και ένα επιθετικό εμπρός και πίσω μέρος.


Lada-Raven10


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος σχεδιαστής Dmitry Lazarev, που είναι και ο δημιουργός αυτού του υπεραυτοκινήτου, ισχυρίστηκε ότι η ρώσικη εταιρεία επιθυμεί να «χτίσει» ένα νέο μοντέλο που να ανήκει όμως στην κατηγορία των supercars, καθώς μετά την απόσυρση του μοντέλου “Marousia” κανένα άλλο μοντέλο δεν έχει φτιαχτεί που να είναι πιο κοντά σε σούπερ αυτοκίνητο.


RAVEN4


RAVEN5


RAVEN6


RAVEN7


RAVEN8


RAVEN9


Στόχος είναι η κατασκευή του να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και το τέλος του 2016. Μέχρι τότε απλά περιμένουμε με ανυπομονησία…

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters