Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ !!! … ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ… ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/2017 ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 15/11/2017… ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΙΟΥ
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ… ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ… ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ… ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ, ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ «ΠΑΡΑ» ΜΑΖΙ, ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/2013 Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤ’ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!!


ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ… ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/2017 … ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ !!! ΜΙΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ( ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ) ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!
ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΛΙΔΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ ΤΟΥ ΑΠΑΤΟΥ ΒΑΡΑΘΡΟΥ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΣΥΝΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!





ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΣΑΣ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ !!! 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/15/11/2017


ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 28/6/2013
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΥ, ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ… «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ $600δις

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

……………………………..

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=30419
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters