Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ !!! … ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ… ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/2017 ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ 15/11/2017… ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΙΟΥ
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ… ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ… ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ… ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ, ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ «ΠΑΡΑ» ΜΑΖΙ, ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/2013 Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤ’ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!!


ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ… ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/2017 … ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ !!! ΜΙΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ( ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ) ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!
ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΚΛΙΔΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ ΤΟΥ ΑΠΑΤΟΥ ΒΑΡΑΘΡΟΥ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΣΥΝΕΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!





ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΣΑΣ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ !!! 


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/15/11/2017


ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 28/6/2013
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟΥ, ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ… «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ $600δις

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

……………………………..

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
 
http://alfeiospotamos.gr/?p=30419

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters