Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ; ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΕΚ 234 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016;

Δεν είχε κανέναν λόγο η kilkiswebtv να ασχοληθεί με τον κ. Σώρρα και τα 600 δις. Και δεν θα ασχολούμασταν εάν πριν από λίγο δεν έβγαινε το δημοσίευμα που σας παραθέτουμε παρακάτω.
Επίσης χθες αναδημοσιεύσαμε μία ανάρτηση από την ιστοσελίδα  wakeup.gr με τίτλο «H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ - ΠΩΣ ΕΚΛΕΨΕ 6.960 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»
Και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Ελληνικής Δημοκρατίας, 14 Δεκεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟΝ Αρ. Φύλλου 234, αναγράφονται στα ΕΣΟΔΑ του τακτικού Προϋπολογισμού: - Πιστωτικά 563.055.375.000 δις ευρώ! Που με την αναγωγή σε δολάρια είναι 620δις 800 εκατομμύρια! Αυτά ποια χρήματα είναι; Μήπως αυτά στα οποία αναφέρεται ο Σώρρας; Και από πού βρέθηκαν τόσα έσοδα στον προϋπολογισμό του 2017; Γιατί δεν αποπληρώνουν με αυτά το Δημόσιο χρέος που είναι μόνον 330 δις ευρώ;
Και για να λήξη τελεσίδικα το θέμα ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, γιατί δεν καλείται ο Αρτέμης Σώρρας (όπως ο ίδιος το πρότεινε επίσημα μέσω του πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ») στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, παρουσία του Ιωάννη Στουρνάρα, Ευκλείδη Τσακαλώτου, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,Προέδρου του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συμβουλίου, τον Αστυνομικό Διευθυντή Αθηνών-Αττικής για να πληκτρολογήσει τους κωδικούς ρευστοποίησης των 600 δις δολαρίων ΗΠΑ στην οθόνη UCC1, και δεν αποδειχθεί ότι τα χρήματα δεν υπάρχουν να συλληφθεί επί τόπου;
Σίγουρα κανένας Έλληνας πολίτης δεν θέλει να τον κοροϊδεύει ο κάθε Σώρρας όπως τον παρουσιάζεται εσείς, όμως δεν θέλει ούτε εσείς να κατηγορείται τον κάθε Σώρρα με χίλιες δυο κατηγορίες και να μην κάνετε το παραπάνω που σας προτείνει και να τον κλείσετε μέσα.
Μήπως μας λέει αλήθεια; Μήπως κρύβεται κάτι άλλο; Τα μήπως και τα γιατί, πληθύνουν όσο χάνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου από τους πολιτικούς. Δράστε αμέσως, αλλιώς οι φρούδες κατηγορίες από δημοσιογράφους που τους ρεζιλεύει ο Αρτέμης Σώρρας στα κανάλια και με κατηγορίες που δεν μπορείτε να αποδείξετε, μας βάζετε σε περισσότερες υποψίες!
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Δημοσιογράφος


Σας επισυνάπτουμε την Εφημερίδα Κυβερνήσεως παρακάτω:


ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Για εξηγήσεις, ως ύποπτος για κακουργήματα, καλείται από την εισαγγελία ο Σώρρας
Ως ύποπτοι για σωρεία κακουργηματικών πράξεων καλούνται πλέον από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο Αρτέμης Σώρρας και στενοί συνεργάτες του, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις - σε αυτό το στάδιο- για βαριά αδικήματα όπως εκείνα της εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και άλλα.
Η Εισαγγελία της Αθήνας που ανέλαβε να «τρέξει» την έρευνα για τη δράση του Αρτέμη Σώρρα που διατείνεται, παραπλανώντας χιλιάδες πολίτες, ότι διαθέτει τα μέσα, τεράστια χρηματικά ποσά, για να αποπληρωθεί το χρέος της χώρας και των πολιτών της, έχει φθάσει πλέον την έρευνα στη διαδικασία της κλήσεως των εμπλεκομένων ως υπόπτων, προκειμένου να δώσουν γραπτώς - κι αν επιθυμούν και προφορικώς- εξηγήσεις ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής λειτουργού για όσα αδικήματα φέρονται ότι έχουν διαπράξει.
Η έρευνα της Εισαγγελίας διατάχθηκε μετά από παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος απέστειλε δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με τη δράση Σώρρα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, αλλά και την αξιολόγηση πολλών καταγγελιών και αναφορών πολιτών που υπήρξαν είτε θύματα της δράσης Σώρρα, είτε ζήτησαν την ποινική του δίωξη, όπως ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος που υπέβαλε και μηνυτήρια αναφορά.
Η εισαγγελέας Ευγενία Αυλίδου που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης που σχετίζεται με ποικίλες δραστηριότητες του Αρτέμη Σώρρα, έχει ήδη καλέσει τόσο τον ίδιο, όσο και επτά στενούς του συνεργάτες σε εξηγήσεις.
Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα σε βάρος του, ο Αρτέμης Σώρρας, πέραν του ότι διατείνεται ότι έχει δισεκατομμύρια σε δολάρια, έχει ιδρύσει με παραρτήματα σε όλη τη χώρα, την οργάνωση «Ελλήνων Συνέλευσις» με χιλιάδες μέλη, που θεωρούν ότι μπορεί να απαλλαγούν από τα χρέη τους, επικαλούμενοι τα στοιχεία Σώρρα περί υπάρξεως δισεκατομμυρίων ευρώ, από τους οποίους πολλοί ήδη έχουν εξαπατηθεί και χάσει σημαντικά ποσά.
Η Εισαγγελέας έχει εξετάσει ήδη ως μάρτυρες πολίτες που καταγγέλλουν την απάτη Σώρρα και τις ψεύτικες εξουσιοδοτήσεις που μοιράζει για διαγραφή, δήθεν, των ιδιωτικών χρεών και έχει χορηγήσει προθεσμία για να υποβάλλουν οι ελεγχόμενοι ως ύποπτοι κακουργηματικών πράξεων, υπομνήματα ως την Παρασκευή.
http://www.kathimerini.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Μη φορτώνεται τις δικές σας αδυναμίες στην δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη ότι και να κάνετε ότι και να λέτε είναι η μόνη ελπίδα και στήριγμα του απλού πολίτη που δεν έχει άλλον να του αποδώσει το δίκιο του.


http://kilkiswebtv.blogspot.gr/2017/03/600-234-14-2016.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters