Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Στο απόσπασμα η πατρίδα!

Οι προδοτικές κυβερνήσεις των Μνημονίων απεμπόλησαν οριστικά και αμετακλήτως τα κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδος μας. Στις ημέρες του Αυγούστου 2015 ολοκληρώνεται επί της ουσίας το σχέδιο “κατάληψης” της Ελλάδος από “εχθρικές” δυνάμεις χωρίς να πέσει μια τουφεκιά!!

Τα νησιά στο Αιγαίο μας ήδη έχουν δεχθεί εχθρική επίθεση!! Μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα “κατέλαβαν” τα νησιά μας 21 χιλ. μετανάστες από την εμπόλεμη ζώνη της Μέσης Ανατολής. Σχεδόν 160 χιλ. από Συρία, Ιράκ και Αφγανιστάν πέρασαν τα ελληνικά σύνορα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες: «Ο ρυθμός των αφίξεων αυξάνεται σταθερά τις τελευταίες εβδομάδες. Περισσότεροι μετανάστες και πρόσφυγες έφτασαν στην Ελλάδα των Ιούλιο (50.242). Από ότι όλο το προηγούμενο έτος», τόνισε ο Γουίλιαμ Σπρίντλερ της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Γενεύη. Και κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της για την έλλειψη συντονισμού και οργάνωσης, που είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών δεν μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση του τεράστιου προβλήματος των χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων που “καταλαμβάνουν” την ελληνική Επικράτεια!!

Ωστόσο, από το τελεσίγραφο του ΟΗΕ προς την ελληνική κυβέρνηση, θα προσπεράσω τον στρουθοκαμηλισμό της Ύπατης Αρμοστείας του για τους πρόσφυγες, οι οποίοι είναι δημιούργημα της αλλόφρονος πολιτικής των ηγετικών του μελών, που προκαλούν τους πολέμους στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και θα σταθώ ιδιαίτερα στο γεγονός της καταγγελίας του για την έλλειψη συντονισμού και οργάνωσης στη διαχείριση του προβλήματος από μέρους της ελληνικής κυβερνήσεως. Από τη στιγμή που τελικά και αυτή η κυβέρνηση, όπως όλες οι προηγούμενες της επάρατου μεταπολίτευσης, με την αλλόφρονα και νεοταξική πολιτική τους “άνοιξαν τα σύνορα” μετατρέποντας την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι και έτσι, εισήλθαν στην χώρα χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν ήδη μεταβάλει τη δημογραφική σύνθεση της Πατρίδος μας. 



Αποδέχθηκαν, το Εθνοκτόνο Δουβλίνο ΙΙ (Κανονισμός 343/2003 επί Σημίτη). Τη συνθήκη που θέσπισε η ΕΕ και η οποία καθορίζει πως οι μετανάστες που εισέρχονται στην Ελλάδα και ακολούθως μεταβαίνουν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα για να ζητήσουν άσυλο, επιστρέφονται αμέσως πίσω στη χώρα εισόδου τους στην Ευρώπη. Δηλαδή την Ελλάδα. Εκτός και εάν ο μετανάστης ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα για να μεταβεί στη συνέχεια σε χώρα της αρεσκείας του. Επειδή όμως, αυτοί οι πολιτικοί “εγκληματίες” που κυβερνούν μεταπολιτευτικά την Πατρίδα μας δεν φρόντισαν να διαθέτουν υπηρεσίες άμεσης απόδοσης ασύλου – σήμερα αγγίζει το εξάμηνο η διαδικασία - και ακολούθως διοχέτευσης αυτών σε άλλες χώρες της Ευρώπης, οι λαθρομετανάστες ικανοποιούνται με την παραμονή τους στη χώρα μας. 


Παρά ταύτα, αυτά τα πολιτικά ανδράποδα (άβουλοι-δουλοπρεπείς) δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στις 21 Δεκεμβρίου 2011, όταν αυτό αποφάνθηκε ότι κινδυνεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών που επιστρέφουν στην Ελλάδα μέσω της τήρησης του Κανονισμού. Μια απόφαση που θα μπορούσε να ανατρέψει τον Κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ. Έτσι σήμερα, στο Εθνικό ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης που μαστίζει την Κοινωνία μας επί δεκαετίες, έρχεται να προστεθεί και το κύμα προσφύγων προερχομένων, κυρίως, από την Συρία που καθημερινώς έχει αυξητική τάση. Οι περισσότεροι εξ αυτών έρχονται από την Τουρκία, τη χώρα που έχει βάλει σκοπό να εξισλαμίσει την Ελλάδα. 


Και ενώ πολλοί θα πίστευαν πως η οικονομική κρίση που σπαράσσει την Πατρίδα μας και το λαό της την τελευταία πενταετία, θα μείωνε τον αριθμό των λαθρομεταναστών, επίσημα διεθνή στοιχεία αναφέρουν το ακριβώς αντίθετο. Και αυτό συμβαίνει γιατί, ουδέποτε καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε το πρόβλημα στη ρίζα του. Ψηφίστηκαν διάφοροι Νόμοι του ποδαριού που αντί να μειώσουν το πρόβλημα το αύξησαν. “Εντεταλμένοι” πολιτικοί που ανέλαβαν εργολαβία τη διάλυση της Ελλάδος. Όπως, η Αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, οι οποίοι νοιάζονται περισσότερο για τους λαθρομετανάστες – καταληψίες της Πατρίδος μας, παρά για τους χιλιάδες άπορους συνέλληνες που είναι δημιούργημα των Εθνοκτόνων Μνημονιακών πολιτικών τους. Οι οποίοι φυσικά υλοποιούν το πρόγραμμα μεταναστευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και το οποίο είχε δημοσιοποιηθεί από τον σημερινό Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στα μέσα του 2014, μετά από συνάντηση που είχε με εκπροσώπους Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και εκπροσώπους συλλόγων μεταναστών: 

  1. Αλλαγή του καθεστώτος νομιμοποίησης των μεταναστών, με στόχο την κοινωνική ένταξή τους. 
  2. Χορήγηση ασύλου στους πολιτικούς πρόσφυγες που προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές και επίσης, να δοθεί η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να μεταβούν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
  3. Άμεση δημιουργία κέντρων φιλοξενίας των μεταναστών και όχι στρατοπέδων κράτησης. Να σταματήσουν οι τρομοκρατικές επιχειρήσεις "σκούπα", που δεν προσφέρουν λύσεις και η αστυνομία να μην ασχολείται με το άσυλο, αλλά με την πάταξη της εγκληματικότητας. 
  4. Να ληφθούν άμεσα μέτρα "απογκετοποίησης" των αστικών κέντρων με υγειονομικές παρεμβάσεις, συγκρότηση κοινωνικών υπηρεσιών, με στόχο την κοινωνική ένταξη των μεταναστών, με άμεσες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των συνθηκών των λαϊκών γειτονιών και άμεση στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις περιοχές που έχουν "γκετοποιηθεί".
Επιστρέφοντας στο σήμερα, διαπιστώνουμε πως από τα παραπάνω η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποίησε ή υλοποιεί ότι αφορούσε το καλύτερο για τους πρόσφυγες, μετανάστες, ή λαθρομετανάστες και έχει εγκαταλείψει το καλύτερο των συνελλήνων.

Συνεπώς, εντός αυτού του πλαισίου υποταγής και προδοσίας, εντάσσεται και η ψήφιση – προ ημερών - του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας και πιο συγκεκριμένα της τροπολογίας που επανακαθορίζει πολεοδομικά στοιχεία για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό. Σε αυτή την ντροπολογία, πρωτοστάτησε ο αναρχοκομουνιστής Αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης. Μαζί του συντάχθηκαν και όλοι εκείνοι οι “υπερπατριώτες” του παρελθόντος, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης που λίγα χρόνια πριν, όταν διεκδικούσε την Περιφέρεια της Αττικής έγραφε στην προεκλογική του αφίσα: «ΟΧΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ». 

Συμπερασματικά, χθες ήταν η Αθήνα, η Πάτρα, ο Έβρος. Σήμερα γίνεται κατάληψη των νησιών μας στο Αρχιπέλαγος. Αύριο η υπόλοιπη Ελλάδα!! Και εμείς υπομένουμε και ανεχόμαστε την ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!! Επικίνδυνα σημεία των καιρών!!! 

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr 

apostoloupanos.gr


thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters