Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ (& ΓΟΝΕΙΣ!!) Αλβανός εκβίαζε με ροζ υλικό 14χρονη στην Ηλεία

Εξι εφιαλτικούς μήνες πέρασε 14χρονη από χωριό της Ηλείας, η οποία έπεσε θύμα εκβιασμού από τον 24χρονο πρώην φίλο της. Ο Αλβανός σύναψε σχέση με την ανήλικη το καλοκαίρι του 2013 (όταν το κορίτσι ήταν 12 ετών), ωστόσο τον περασμένο Φεβρουάριο του ζήτησε να χωρίσουν. Ο 24χρονος αντέδρασε και άρχισε να την απειλεί ότι, αν δεν γυρίσει ξανά κοντά του, θα βγάλει στη φόρα (του διαδικτύου) τέσσερις γυμνές φωτογραφίες της που είχε στο κινητό τηλέφωνό του....

Πανικοβλήθηκε
Οπως προέκυψε, ο νεαρός τράβηξε τις φωτογραφίες κατά τη διάρκεια συνομιλιών με την ανήλικη στο Skype. Το κορίτσι πανικοβλήθηκε και αρχικά υπέκυψε στον εκβιασμό, όμως γρήγορα η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.
Ο αλλοδαπός άρχισε να της ζητεί μάλιστα και μικροποσά για να μη δημοσιοποιήσει το υλικό, γεγονός που αντιλήφθηκε ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού! Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια παρουσία του πατέρα και της μητέρα της, ο κατηγορούμενος την εκβίαζε λέγοντάς της χαρακτηριστικά «αν δεν τα ξαναφτιάξουμε, θα ανεβάσω στο ίντερνετ τις φωτογραφίες», ενώ απαιτούσε κατά διαστήματα διάφορα χρηματικά ποσά, αρχικά της τάξης των 20 ευρώ και έπειτα 50 ή και 60 ευρώ! Οπως υποστήριξε, μία φορά της ζήτησε ακόμη και 500 ευρώ!

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι του Αλβανού και στο κινητό του βρέθηκαν οι επίμαχες φωτογραφίες. Οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Αμαλιάδας και στη συνέχεια στον ανακριτή, όπου μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος κατηγορούμενος για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, εκβίαση, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφία ανηλίκου.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/08/14_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters