Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

1. ΕΛΙΑΜΕΠ….οι καθηγητές

Brazil-9-Tsoukalis

Η συνέχεια απο ΕΔΩ
Παραθέτουμε το βιογραφικό του Προέδρου του ΕΛΙΑΜΕΠ…..
Όπως θα διαπιστώσετε, έχει″σπουδάσει″ κάτι θεωρητικό, που δεν δημιουργεί καμμία ευθύνη για πράξεις η παραλείψεις…και το κυριότερο, έχει σπουδάσει στο εξωτερικό.
Αφήνουμε στην φαντασία σας το εύρος των επαφών που μπορεί να έχει κάποιος που σπούδασε «αερολογίες» (διότι έτσι χαρακτηρίζουμε τους κλάδους που ενώ είναι ανεύθυνοι και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα και σε καμμία παραγωγική διαδικασία, διεκδικούν χαρτιά επιστημοσύνης). Κυρίως θα θέλαμε να σκεφτείτε ποια η σχέση με το γνωστό ΣΧΕΔΙΟ για το οποίο πιστεύουμε ότι έχετε διαβάσει ΕΔΩ

Λουκάς Τσούκαλης Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και φυσικά ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Ο Λουκάς Τσούκαλης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά και διεθνείς σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, το Κολλέγιο της Ευρώπης, Μπρυζ και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης όπου και πήρε το διδακτορικό του.
Δίδαξε πολλά χρόνια στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Αργότερα έγινε Καθηγητής στο European Institute του London School of Economics. (Μήπως θέλετε να σας θυμήσουμε ποιοι άλλοι σχετίζονται με το εν λόγω Ιδρυμα…..;;;;)
Έχει επίσης διδάξει στο European University Institute στη Φλωρεντία και στο Sciences Po στο Παρίσι.Πρώην Ειδικός Σύμβουλος του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.(Αναρωτούμεθα τι τον συμβούλευε/ σημ. ΠΑΡ.)
Καθηγητής Ευρωπαϊκής Οργάνωσης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), Επισκέπτης Καθηγητής στο King’s College στο Λονδίνο και στο Κολλέγιο της Ευρώπης στη Μπρυζ.
Συγγραφέας των βιβλίων The New European Economy και What Kind of Europe?, που έχουν εκδοθεί από το Oxford University Press (OUP) και έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες.
Επιμελήθηκε και έγραψε το Δελφικό Χρησμό για την Ευρώπη στο νέο βιβλίο The Delphic Oracle on Europe: Is there a Future for the European Union?, που εκδόθηκε από το Oxford University Press (Μάιος 2011). Συγγραφέας της Ετήσιας Διάλεξης για το 2011 (Annual Review Lecture) της επιστημονικής επιθεώρησης Journal of Common Market Studies.
Τακτικός αρθρογράφος της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας ‘Καθημερινή’.Την οποία και ελέγχει ο….ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ
Αφού είδαμε το βιογραφικό του προέδρου του ΕΛΙΑΜΕΠ, ας δούμε περί υπονομευτικής διαδικασίας
Η υπονομευτική διαδικασία, είναι μια διαδικασία , που κρατά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Όσο ανερμάτιστα , παράλογα και διαλυτικά είναι αυτά που ισχυρίζεται και ενχέει εντός του στόχου της, τόσο ισχυρή, συμπαγής και υπεράνω κριτικής απο τον απλό και απλοϊκό κόσμο, πρέπει να είναι η εικόνα που βγάζει προς τα έξω….
Τα στελέχη του ΕΛΙΑΜΕΠ δεν δημιουργήθηκαν με παρθενογέννεση, είναι υποπροϊόντα μιας μακράς διαδικασίας διείσδυσης των στελεχών της σιωνιστικής αριστεράς, αλλά και κυνηγών της ευκαιρίας, δηλαδή ανθρώπων χωρίς αναστολές, στις κρατικές δομές.
Οι κρατικές αυτές δομές, επι χρόνια στην απελευθερωμένη , υποτίθεται Ελλάδα, καθοδηγούνταν απο ξένα κέντρα αποφάσεων σαν αυτά που υπηρετεί το ΕΛΙΑΜΕΠ.
Έτσι ήταν πολύ εύκολο να διεισδύσουν…οι πόρτες ήταν ορθάνοιχτες.
Μια απο τις κατηγορίες των οργανωτικών δομών του ΕΛΙΑΜΕΠ είναι οι υποτιθέμενοι″άνθρωποι του πνεύματος».
Νομίζω ότι όλοι θυμούνται ότι όταν αναφύεται κάποιο θέμα που στρέφεται κατά παραδοσιακών ελληνικών αξιών, απο το πουθενα, εμφανίζονται καμμιά διακοσαριά ….άνθρωποι του πνεύματος και βγάζουν ανακοινώσεις στήριξης, καταδικάζουν τον οπισθοδρομισμό, την αντιδημοκρατικότητα κλπ, μαζεύουν υπογραφές και άλλα γραφικά.
Οι περισσότεροι εξ αυτών ανήκουν στην κατηγορία των μη θετικών επιστημών.
Δύσκολο να βρεί κάποιος αναμεσά τους έναν γιατρό (με εξαιρέσεις που αφορούν συγκεκριμένες στοχεύσεις, έναν μαθηματικό, έναν αεροναυπηγό, έναν γεννετιστή.
Οτιδήποτε τεκμηριώνεται μέσα απο την απόδειξη, είναι τεράστιο πρόβλημα….
Οι υπονομευτές δεν συζητούν με στοιχεία, ρητορεύουν με δόγματα…
Η Δογματική ρητορική, απαιτεί την μη ύπαρξη άμεσων συνεπειών έτσι και γίνει κάποιο επιστημονικό λάθος.
Ένας γιατρός πάει φυλακή αν πεθάνει κάποιος στο χειρουργείο…Ένας «πολιτικός επιστήμων » όμως , ακόμα και αν καταστραφεί ένα έθνος απο τις παρλαπιπολογίες του, δεν κινδυνεύει….μια φιλοσοφική άποψη διαπιστώνει.
Έτσι οι δήθεν επιστήμονες του ΕΛΙΑΜΕΠ, επανδρώνουν έδρες , κατά προτίμηση στην Πάντειο, η άλλα ιδρύματα, καλοπληρώνονται χωρίς να έχουν ευθύνες για τις θεωρίες που αναπτύσσουν, ενώ ως ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ έχουν είσοδο σε κάθε δημόσιο διάλογο, επιστημονικοποιούν την υπονομευσή τους, δογματίζουν και διατηρούν το αξιοσέβαστο της υποστασής τους.
Αυτό το έχουν πάρει είδηση πάρα πολλά άτομα που κατάλαβαν ότι μπορούν να ζούν   χωρίς να εργάζονται.
Χαρακτηριστική η περίπτωση της Αφρα αλσαλεχ του Ιμπραήμ….Ανίκανη να αρθρώσει λόγο, πήρε κάποια μεταπτυχιακά…και τώρα πλασσάρεται στους αδαείς ως πολιτική επιστήμων και αν πεις κάτι εναντίον, σου κοτσάρει και ένα πτυχίο της περιπρωκτικής περιοχής και σου λέει δογματικα,  ΣΙΩΠΗ.
Το κέντρο, ο πυρήνας του ΕΛΙΑΜΕΠ δεν αποτελείται παρά απο 10 με 15 άτομα και πολλά λέμε.
Όλοι τους είναι είτε πολιτικοί επιστήμονες, είτε ελέγχουν μέσα ενημέρωσης και οι περισσότεροι είναι σε έδρες δημιουργημένες ακριβώς για την υπονόμευση σε διάφορα ιδρύματα.
Συνήθως σε αυτές τις έδρες καταφεύγουν διάφοροι αμόρφωτοι απλά για να πάρουν ένα χαρτί και το αντάλλαγμα για αυτό το χαρτί είναι η συνέχεια της υπονόμευσης με την προώθηση του δογματισμού.
Τέτοιες έδρες παρλαπιπολογίας είναι αυτές των…Πολιτικών επιστημών (ανάθεμα αν ξέρουν τι είναι ο Αριστοτέλης και ο Πλάτων), της ψυχολογίας(αγνοούν παντελώς τον Γουσταύο Λε Μπόν), της Δημοσιογραφίας…
(Ναι φτιάξαν έδρα και για το κουτσομπολιοτεμπελχανίκι)και φυσικά  έδρα των οικονομικών θεωριών.
Σε όλες αυτές τις έδρες κυκλοφορούν οι ίδιοι που κυκλοφορούν στα κόμματα της αριστεράς (συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ)και όλοι μαζί είτε είναι επισήμως μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ,είτε όχι, με ανακοινώσεις, ημερίδες, δημοσιεύσεις κλπ του προσδίδουν μια νότα εγκυρότητας και νομιμότητας.
Περιττό να πούμε πως όλοι αυτοί οι παρλαπιπολόγοι πληρώνονται απο εκπαιδευτικά προγράμματα, ιδρύματα όπως το ίδρυμα Λεβέντη που ενισχύει τον Σόρος και χρησιμοποιούν ως ασπίδα τον ….ανθρωπισμό.
Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση οργανώσεων που οσμωτικά συνδέονται με το ΕΛΙΑΜΕΠ μέσω των μελών, και ασχολούνται πχ…με τον πυρηνικό αφοπλισμό.
Προβάλουν προς τα έξω τον αντιρατσισμό την φιλία των λαών, λαμβάνουν και κανένα βραβείο ΙΠΕΚΤΣΙ και πάει λέγοντας.
Με όσα γράφουμε εδώ, προσπαθούμε απο το γενικό να πάμε στο ειδικό, προσπαθούμε να σας δώσουμε ένα μέρος του μακρόπνοου σχεδιασμού της υπονόμευσης και το πόσο καμουφλαρισμένα επιτυγχάνεται με την προβολή θεσμικών θέσεων, που οι υπονομευτές καταλαμβάνουν.
Παραθέτουμε ένα βίντεο που αφορά 2 αληθινούς επιστήμονες, αυτούς που αποκρυπτογράφησαν το  DNA.

 
Στην συνέχεια δείτε το πως οι μαθητές των ψευδοεπιστημόνων που δίνουν τα μεταπτυχιακά της περιπρωκτικής περιοχής, αντιμετώπισαν τον ένα εξ αυτών ως ρατσιστή επειδή ο ίδιος επικαλέσθηκε τις επιστημονικές του μελέτες που αποδεικνύουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης για τους Νέγρους.
WATSCHON
Το θράσος των υπονομευτών, που ταυτίζεται με το θράσος της άγνοιας και της ψυχικής νόσου, προσπαθεί να αντικαταστήσει τον ορθό λόγο, την επιστήμη, την απόδειξη και την λογική με το δόγμα και το πολιτικά ορθό….για αυτό και δεν κάνουν διάλογο με ότι διαφωνούν, χαρακτηρίζοντας το φασιστικό.
Δείτε το βίντεο Ντροπή…πίσω απο τέτοιες ενέργειες υπάρχει η νομιμοποίηση απο ιδρύματα όπως το ΕΛΙΑΜΕ�

 
Τι σχέση μπορεί να έχουν «επιστήμονες» όπως ο Τσούκαλης με τον εκτός εισαγωγικών, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ του βίντεο;;;…..

ΚΑΜΜΙΑ

Ποια η αληθινή του εργασία;;; Για να διαβάζετε αυτό το άρθρο, πιστεύουμε πως καταλαβαίνετε.
Τα λεφτά , οι ψυχασθενείς και οι οπορτουνιστές πάντα είναι πολλά…
Αλλά αυτά στο επόμενο
paratiritis.net
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/06/1_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters