Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Η ΕΚΠΟΜΠΗ HEROPAIDES ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ E.N.D. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ!

ΠΑΤΡΑ 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ YOUTUBE Η ΕΚΠΟΜΠΗ HEROPAIDES ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ E.N.D. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ!
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ:
https://www.facebook.com/HeroPaides ..Η εκπομπή hero-paides αναμεταδίδεται από τα εξής τοπικά κανάλια: High TV (Αττική) TvThessaloniki (Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Νάουσσα, Κιλκίς, Γιαννιτσά) XTV (Χαλκιδική) TRM (Γρεβενά, Κοζάνη) ΕΝΑ Channel (Καβάλα, Δράμα) TV Ροδόπη (Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη) Νtv (Σέρρες) Art-TV (Γιάννενα-Ηγουμενίτσα-Αρτα-Πρέβεζα) ORT Channel (Πύργος, Αμαλιάδα, Ολυμπία) NTV (Ναύπακτος, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Ιτέα, Άμφισσα) Achaia Channel (Πάτρα, Αίγιο) ΑιγαίοTV (Δωδεκάνησα) ΣύροςTV (Κυκλάδες) ΙΟΝΙΑΝ TV ( Ν.Ιονίου) Best TV ( Καλαμάτα) DR Channel(Σπάρτη, Καλαμάτα, Άργος, Ναύπλιο, Τρίπολη, Κόρινθος) HBCHANNEL (internet) http://www.hbchannel.tv/ New Greek Tv (Νέα Υόρκη καλωδιακή Αμερικής)

http://alfeiospotamos.gr/?p=7477

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters