Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πέθανε πατέρας δύο παιδιών στην άσφαλτο στην Ηλεία - και ένας διερχόμενος Πακιστανός αντί να τον βοηθήσει του έκλεψε ό,τι είχε πάνω του!

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του και να του περάσουν χειροπέδες! ΑΝ είναι ποτέ δυνατόν !! Να πάει ΑΜΕΣΩΣ ο Δένδιας να τον δεί και να το ελευθερώσει το παιδί.
Τον έπιασαν το πρωί, στο Μάχου Βαρθολομιού Ηλείας και σε βάρος του 33χρονου Πακιστανού, σχηματίστηκε δικογραφία για παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και κλοπή.Το τροχαίο, ο νεκρός και η μοτοσικλέτα....
Σύμφωνα με την Αστυνομία, προχθές το πρωί, σε χωμάτινο θαμνώδες πρανές, στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Καρδιακαυτίου - Δήμητρας, βρέθηκε από πολίτες θανάσιμα τραυματισμένος ένας 30χρονος Έλληνας, ο οποίος όπως προέκυψε μετά, είχε τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του.Δυστυχώς για τον άνδρα, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όχι απλώς δεν βρέθηκε κάποιος να τον βοηθήσει μετά το τροχαίο αλλά... έπεσε και θύμα κλοπής

Ο Πακιστανός έκλεψε ό,τι βρήκε και παράτησε το θύμα στο δρόμο! Από την έρευνα που έκαναν οι Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας, προέκυψε ότι ο 33χρονος Πακιστανός που τελικά συνελήφθη, περνώντας με ποδήλατο από το σημείο, βρήκε τον 30χρονο πεσμένο μετά από τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του και αρχικά, παρέλειψε να τον βοηθήσει.

Όμως, στην συνέχεια, πέρασαν άλλες σκέψεις από το μυαλό του αλλοδαπού, τις οποίες δε δίστασε να κάνει πράξη.

Ο 33χρονος Πακιστανός λοιπόν, παράτησε τον άνδρα όπως ήταν, του έκλεψε τα λεφτά που είχε πάνω του, ένα κινητό τηλέφωνο και... τη μοτοσικλέτα του! Το ποδήλατο, με το οποίο είχε φτάσει ο Πακιστανός στο σημείο, το έκρυψε κοντά στο χώρο του ατυχήματος και έφυγε σαν κύριος με τη μοτοσικλέτα του θύματος!Για την σύλληψη του δράστη έγιναν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του χθές το πρωί και την σύλληψή του.Σε ελαιοστάσιο στην περιοχή του Μάχου, κοντά σε στάβλο όπου κατοικούσε ο 33χρονος Πακιστανός, βρέθηκε και κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα ενώ στη κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό τηλέφωνο του 30χρονου, θανάσιμα τραυματισμένου οδηγού και το χρηματικό πόσο των 25 ευρώ.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται ο 30χρονος που "έσβησε" στην άσφαλτο, ήταν πατέρας δύο παιδιών...
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2149.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters