Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ''ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ'' ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!

Ο Ευάγγελος Μπεξής μέσα απο το πολιτικό κίνημα ''ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ'', έδωσε ενα ηχηρό χαστούκι στο τραπεζικό αλλά και στο πολιτικό κατεστημένο. Με μία εκπομπή αυστηρώς πολιτικού περιεχομένου, έδωσε το στίγμα του νέου πολιτικου φορέα που ήρθε για να ταράξει τα νερά σ' αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο μας. Συντροφιά με τον Κο Στέφανο Τσίπα, σε μία εκπομπή φωτιά, βγάζουν στο φώς τις βρωμιές πολλών ετών, τραπεζών και πολιτικών. Όλοι βλέπουμε που βαδίζει η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα. Όλοι λίγο ως πολύ έχουμε καταλάβει οτι αυτή η κρίση ειναι ΤΕΧΝΙΤΗ για να εξαθλιώσει τον Ελληνικό λαό, και να ξεπουληθούν οι δημόσιες εταιρείες ''φιλέτα'', ακόμη και νησιά μας στους ξένους, ενώ με τον τρόπο αυτόν, θέλουν να δεσμεύσουν και τους ενεργειακούς μας πόρους. Επιτέλους μια πολιτική κίνηση βάζει τέλος σε όλα αυτά. Επιτέλους βρέθηκε κάποιος να μας θυμίσει οτι είμαστε Έλληνες και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, αντιπαλεύοντας τους με τον πιο νόμιμο τρόπο που υπάρχει. Με τον πολιτικό λόγο, με την πολιτική σκέψη.

Έυγε Ευ. Μπεξή. Καλούς και δυνατούς αγώνες στο ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ.
 
http://hellinondaimonia.blogspot.gr/2013/09/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters