Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Στα βήματα του Μ. Αλέξανδρου βρήκαμε τη Ζειά, γράφουμε ιστορία.‏


Στη Μέση Ανατολή, στην καρδιά της ερήμου, και ακολουθώντας τα βήματα του Μέγα Αλέξανδρου, η αποστολή του Πατριωτικού Μετώπου και του Συνεταιριστικού Δικτύου Αλληλέγγυον, βρήκε και «επαναπάτρισε» μετά από 85 χρόνια, τον αρχαίο ελληνικό σπόρο. Τον «σπόρο της

ελπίδας», τη Ζειά του Ομήρου.

Διασχίζοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, μέσα στις ερήμους, σε αντίξοες συνθήκες και σε ζώνες χαρακτηρισμένες ως «επικίνδυνες», η αποστολή του Κινήματος, με επικεφαλή την Διαχειρίστρια του Αλληλέγγυον κ. Έλλη Γερασιμάτου και με την αποφασιστική στήριξη και αρωγή του Πανεπιστημιακού, μέλους του Π.Σ. του ΠΑΜ, κ. Θωμά Οικονόμου, βρήκαν τον σπόρο, και τον έφεραν στην Πατρίδα του.

Η ιστορία, ξαναγράφτηκε από μια χούφτα Ελλήνων, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πως και για κάποιο λόγο "μυστήριο", αυτός ο τόπος, στην τρισχιλιόχρονη ιστορία του, γεννιέται και ξαναγεννιέται από τις στάχτες του.

Παίρνοντας λοιπόν δύναμη από την ιστορία, την παράδοση, την κληρονομιά, τον πολιτισμό μας, τις θυσίες των προγόνων μας, ξαναγράφουμε ιστορία και φυσικά, αντιστεκόμαστε στη Νέα Τάξη και στους εγχώριους "ατζέντηδές" της.

Και αυτό αδέλφια μας, λέγεται: Επανάσταση...

Μια ειρηνική και κάθετη επανάσταση απέναντι στα σκουπίδια τους, διατροφικά και πολιτισμικά. Μια επανάσταση, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Ανοίγοντας νέα σελίδα για όλους τους Λαούς του κόσμου αλλά και ειδικότερα για την Ελλάδα και το δυστυχή Λαό μας.

Οι φασίστες νεοταξίτες, οι τοκογλύφοι, οι πολυεθνικές με τα μεταλλαγμένα και τα δηλητήριά τους, δεν πολεμιούνται με «άρματα». Ούτε με την κουρελαρία των «αριστερών» και «δεξιών» κομμάτων, τις θλιβερές ιδιοτελείς συντεχνίες.

Πολεμιούνται με ένα και μοναδικό όπλο: Την αποφασιστικότητά μας και το τράβηγμα του χαλιού, κάτω από τα πόδια τους. Και το «τράβηγμα» αυτό γίνεται μόνο όταν σταματήσουμε να τους «αιμοδοτούμε» ως πειθήνιοι και άβουλοι καταναλωτές. Οργανώνοντας παράλληλα την πρωτογενή παραγωγή αλλά και τις μικρομεσαίες μας, με τις δικές μας δυνάμεις. Τους δικούς μας σπόρους, τα δικά μας τρόφιμα, τα δικά μας ρούχα και εργαλεία.

Ελληνίδες/Έλληνες:

Γίνετε συμμέτοχοι στην ιστορία που γράφεται αυτή τη στιγμή, από το Πατριωτικό Μέτωπο και το Αλληλέγγυον.

Ελάτε να τους τραβήξουμε το χαλί κάτω από τα πόδια, στέλνοντας στον αγύριστο τις πολυεθνικές/δηλητήρια τους τραπεζίτες/τοκογλύφους τους, αλλά και τα δεκανίκια τους, κόμματα και συντεχνίες.

Στηρίξτε την Τράπεζα Ελληνικών Σπόρων Αλληλέγγυον.

Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει σχεδιασμός, υπάρχει στόχος. Και αυτός λέγεται Πατριωτικό Μέτωπο, παράδοση όλων των εξουσιών δηλαδή στο Λαό, επανεκκίνηση της οικονομίας της χώρας με δικούς μας όρους (οι Ισλανδοί τα κατάφεραν), και επιστροφή στην Κοινωνία της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας.

Σας περιμένουμε…



Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης 
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr 
pametopo@gmail.com
https://www.facebook.com/pametopo

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com
ΠΗΓΗhttp://www.triklopodia.gr/2013/06/blog-post_9274.html
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/07/blog-post_8998.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters