Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Οι χίμαιρες του μονοθεισμού

Το διαβάσαμε στη πιο πρόσφατη ανακοίνωσή του και αυτό: Χριστιανός αξιωματικός
(ο γνωστός μητροπολίτης που δεν (;) αντέχει τη Χρυσή Αυγή και φυσικά με τίποτα και τον Παγανισμό), προτάσσει τον Εθνισμό ως «αντίδοτο» στον «εθνικισμό».
Και επειδή δεν τους έπιασε ξαφνικά η τάση να αυτοκτονήσουν μιας και αν πραγματικά προέτασσαν τον Εθνισμό ως το υγιές και πρέπον, θα έπρεπε να γίνουν και.. Εθνικοί ακυρώνοντας το κατασκεύασμα του μονοθεϊσμού και των πολιτικών υποκατηγοριών του (διεθνισμός, καπιταλισμός), είναι πολύ παραπάνω από προφανές, για την ακρίβεια κραυγαλέο, ότι απλά πάνε να οικειοποιηθούν τον Εθνισμό μας, ότι δηλαδή φωνάζουμε και προτάσσουμε οι Εθνικοί τόσα χρόνια, αφαιρώντας του ταυτόχρονα και το πιο βασικό στοιχείο του, δηλαδή την αυτοχθονία των Εθών του που συμπεριλαμβάνει αυτονόητα τη Φυσικώς
αναπτυσσόμενη  Λατρεία και τις Θρησκευτικές πεποιθήσεις που όπως και να το κάνουμε δεν αλλάζει, είναι από χιλιάδων επί χιλιάδων ετών «κατοχυρωμένες» ως Παγανιστικές, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη (και όχι μόνον).
Το αμαρτωλό άλμα  που επιχειρούν να κάνουν ώστε να εθνικοποιήσουν τον μονοθεϊσμό (ξαναχρησιμοποιημένο σε πολεμικές περιόδους και ο νοών νοήτω),  απλά είναι μία τρύπα σε βρώμικο νερό μιας και έτσι θα ακυρώσουν αυτόματα  όλο το μήνυμά του. Δηλαδή την αεθνία και την αρνησιπατρία που αποτελεί βασικό συστατικό κάθε μονοθεϊστικού δόγματος.
Ας σας είναι γνωστό ότι δεν σας χαρίζουμε λοιπόν ούτε τον Εθνισμό ούτε τις Πατρίδες μας! Εθνισμός είναι αυτονόητα Παγανισμός! Παγανισμός είναι αυτονόητα Εθνισμός! Και μόνον έτσι θωρεί ο Άνθρωπος Πατρίδες!  
Όμως, ο Παγανισμός, που επιμένετε τόσο βαρετά και άκομψα σε αυτό, δεν είναι μια κομματικοποιημένη/παραταξιακή αντίληψη για να μας κατατάξετε και να μας χωρέσετε σε ένα από τα δικά σας κατασκευασμένα ιστορικά κοστούμια για να ξεμπερδέψετε.
Τώρα, είναι η ώρα των Εθνών, τώρα είναι η δική μας σειρά.
http://thiseas.blogspot.gr/2013/05/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters