Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Καλούν τον Προβόπουλο στη Βουλή για τη ζημία των ασφαλιστικών ταμείων


Να παραστεί ο διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, πρικειμένου να ενημερωθούν για το ζήτημα των ζημίων που υπέστησαν τα ασφαλιστικά ταμεία εξαιτίας του PSI ζητούν 17 βουλευτές.

Πρόκειται για τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής τα οποία και ζητούν να διερευνηθούν καίροια ζητήματα σχετικά με τη ζημία των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων. Η ΤτΕ μετέτρεψε τα διάθεσιμα των ασφαλιστικών ταμείων σε ομόλογα τα οποία και στη συνέχεια και κουρέυτηκαν. Δίχως να ζητήσει τη γνώμη κανενός.

Και εκεί ακριβώς εντοπίζονται οι ευθύνες της ως εποπτευόυσας αρχής, όπως επίσης και του διοικητή της ΤτΕ, Γιώργου Προβόπουλου. Το περιβόητο κούρεμα ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Και όμως η ΤτΕ συνέχιζει να επενδύει σε ομολογα με αποτέλεσμα τα ταμεία να υποστούν ζημίες δισεκατομμυρίων ευρώ.

Για το λόγο αυτό οι βουλευτές αιτούνται, σύμφωνα με το άρθρο 41 Α του Κανονισμού της Βουλής, να παραστούν ενώπιον συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών τόσο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος όσο και οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας, προκειμένου να διερευνηθεί το ως άνω ζήτημα. Παράλληλα, οι υπογράφοντες ζητούν και από τους βουλευτές άλλων κομμάτων, μέλη της εν λόγω Επιτροπής, να στηρίξουν το αίτημά τους.

Την επιστολή συνυπογράφουν οι βουλευτές Κουρουμπλής Παναγιώτης, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Βαλαβάνη Όλγα-Νάντια, Λαφαζάνης Παναγιώτης, Γάκης Δημήτριος, Γελαλής Δημήτρης, Δερμιτζάκης Κωνσταντίνος, Διακάκη Μαρία, Διαμαντόπουλος Ευάγγελος, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ιγγλέζη Αικατερίνη, Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος, Σαμοΐλης Στέφανος, Κόλλια – Τσαρουχά Μαρία, Μαριάς Επαμεινώνδας (Νότης), Μιχελογιαννάκης Ιωάννης και Νικολόπουλος Νικόλαος.

Το HOT DOC σε παλιότερο του δημοσίευμα στο τεύχος 6 είχε αποκαλύψει το τεράστιο σκάνδαλο με τα ασφαλιστικά ταμεία. Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ καταδείκνυε τις τεράστιες ευθύνες τόσο της τότε κυβέρνησης όσο και της ΤτΕ, που με τις ενέργειές τους δεν προστάτεψαν τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου.
http://www.triklopodia.gr/2013/04/blog-post_7374.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters