Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Να πάμε τις καταθέσεις μας στο εξωτερικό ακολουθώντας το "παράδειγμα" του κ. Α. Σαμαρά;

Να πάμε τις καταθέσεις μας στο εξωτερικό ακολουθώντας το "παράδειγμα" του κ. Α. Σαμαρά;
Ως μία εναλλακτική λύση στην περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλαμε η όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν οι εκάστοτε πολιτικοί. [ Ιδέ, http://financialsolutions.gr/trapezikos-logariasmos-exoteriko ]
Ο κ. Σαμαράς έχει το 90% των καταθέσεών του στο Βέλγιο.
http://www.koutipandoras.gr/14158/%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-90-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83.html
Αν μιμηθούμε, "όλοι μαζί και ενωμένοι" ....το "παράδειγμα" του πρωθυπουργού μας κ. Α. Σαμαρά, τότε θα κλαίνε όλα τ' αλάνια -οι τραπεζίτες- που θα μείνουνε χαρμάνια! [ http://www.youtube.com/watch?v=4Rxpk-9eI4c ]

Αν το μήνυμα είναι "αδειάστε" τους, "στεγνώστε" τους ....τότε, για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων, ας βγάλουμε τις καταθέσεις μας -μικρές, μεσαίες ή μεγάλες ....στην Κύπρο μας ....τουλάχιστον ας σώσουμε την Κύπρο ....να μείνει ένα κομμάτι του Ελληνισμού αδούλωτο.
Έχω κε πρωθυπουργέ -όλα κι' όλα- περίπου οκτώ χιλιάρικα μοιρασμένα στην ΑΤΕ και την ΕΤΕ.

Τα οκτώ χιλιάρικα τα δικά μου, μαζί με τα πολλά ή τα λίγα των εκατομμυρίων συμπολιτών μας, είναι αυτά που δίνουν πνοή στο τραπεζικό σύστημα, για να μην καταρρεύσει ολοκληρωτικά.

Όμως εσείς, όπως και πολλοί άλλοι πολιτικοί, έχετε ...."εξαποθέσει", τα χρήματα που -με το Α ή Β τρόπο- εξοικονομήσατε- στα Βέλγια, τις Ελβετίες, κλπ.

Γιατί κε Σαμαρά "στερείτε" -απλοϊκή ερώτηση- την χώρα από ρευστότητα και πολύτιμο συνάλλαγμα, που μόνο με δανεικά -πλέον- εξασφαλίζουμε και που είναι απαραίτητο για ν' αγοράσουμε πετρέλαιο, φάρμακα, κλπ, ....αλλά και τι λιμουζίνες σας και τα χαβιάρια ....εσάς των πολιτικών και των άλλων ευπόρων της ψωροκώσταινας;

Εγώ ο απλός και αγράμματος -πλην υποψιασμένος- πολίτης, λέω ότι για να εξακολουθούν αυτοί να έχουν τα ρευστά τους,ο πρωθυπουργός δηλαδή και οι άλλοι της βουλής, έξω από δω, από την χώρα εννοώ, χωρίς να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος, κάτι σημαίνει(!) ετούτο ....και η πρώτη σκέψη είναι ....ρε "μάγκες" μήπως το γκουβέρνο, μας οδηγεί ολοταχώς στην Δραχμή(αμήν και πότε).

Προσοχή(!) λοιπόν φίλοι μου, αν κάνετε ότι και ο πρωθυπουργός μας, οι πολιτικοί, οι τραπεζίτες -ιδέ Θ. Πανταλάκη της ΑΤΕ- και οι άλλοι πονηροί ....μόνος προορισμός -είπαμε- ....η Κύπρος μας !

[Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν είμαι Κύπριος ούτε εργάζομαι σε Κυπριακή τράπεζα, είμαι μπατίρης και ταπί....και δεν φοβάμαι τα χρηματοοικονομικά τους κόλπα και τερτίπια]
Όχι στα Isle of Man, Jersey, London, Gibraltar, κλπ, ....που προτείνει η financialsolutions.gr! !
{ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ }

Διαβάστε παρακάτω τις προτάσεις της http://financialsolutions.gr/
και βγάλτε τα συμπεράσματα σας....

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό μέσω Αγγλίας και συγκεκριμένα στις παρακάτω τοποθεσίες:

Isle of Man
Το νησί του Μαν (Isle of Man), είναι ένα νησί στην  Ιρλανδική Θάλασσα ....έχει αυτονομία από το Ηνωμένο Βασίλειο σε πολλά ζητήματα, όπως της φορολογίας. Το γεγονός αυτό έχει προσελκύσει πολλές επιχειρήσεις και τράπεζες να μεταφέρουν την έδρα τους στο νησί Μαν....
Jersey
Το Τζέρσεϊ ή Ζέρσεϊ ή Υερσέη ή Τζέρσι ή Τζέρζι (εναλλακτικές ορθογραφίες Τζέρσεϋ, Ζέρσεϋ, Ιερσέη, Τζέρσυ και Τζέρζυ αντίστοιχα) είναι το μεγαλύτερο από τα  Αγγλονορμανδικά Νησιά.
London
Gibraltar

Χρήσιμες πληροφορίες για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό
http://financialsolutions.gr/plirofories-logariasmos-exoteriko
Γιατί να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό;
http://financialsolutions.gr/trapezikos-logariasmos-exoteriko

Ο κύριος λόγος που θα πρέπει να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό συνοψίζετε στην εξής πολύ απλή σκέψη:

Ως μία εναλλακτική λύση στην περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλαμε η όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν οι εκάστοτε πολιτικοί.

Με άλλα λόγια: Προνοούμε για να έχουμε και να μην τρέχουμε την τελευταία στιγμή.

Για ποιόν λόγο σας προτείνουμε την υπηρεσία μας;

arrowΌπως είπαμε παραπάνω προτείνουμε την υπηρεσία ως μία έξτρα κάλυψη για κάθε ενδεχόμενο, για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, η σημερινή κατάσταση δεν αποπνέει την πρέπουσα εμπιστοσύνη λόγω κυρίως της ταχύτητας με την οποία αλλάζουν τα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας.

arrowΧρησιμοποιώντας την υπηρεσία μας γλυτώνετε χρόνο και χρήμα, ας το εξηγήσουμε όμως λίγο καλύτερα:

Δεν χρειάζετε να μεταβείτε στην Αγγλία για το άνοιγμα του λογαριασμού σας.
Η όλη διαδικασία ολοκληρώνετε σε 1 ώρα.Με ένα τηλεφώνημα είτε με το πάτημα ενός κουμπιού (διαδικτυακά) μπορείτε να μεταφέρετε τον λογαριασμό σας όπου εσείς θέλετε, επίσης με την ίδια ευκολία μπορείτε να αλλάξετε το νόμισμα κατάθεσης του λογαριασμού σας, η οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά τον λογαριασμό σας.

Η Financial Solutions δεν σας προτείνει την ολική μεταφορά των καταθέσεων σας στο εξωτερικό.

Η Εταιρεία μας δεν διατίθεται να βοηθήσει η συνεργαστεί με ενδεχόμενους πελάτες που σκοπό έχουν την εκροή καταθέσεων στο εξωτερικό χωρίς την απαιτούμενη νόμιμη διαδικασία.
Άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού στo Εξωτερικό-Αγγλία

http://financialsolutions.gr/hrimatooikonomika/trapezikos-logariasmos-exoteriko-uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters