Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Λεφτά για Κλιματική Δράση: Η χαρά των ζόμπυς


http://envthink.blogspot.gr/2013/02/blog-post_9870.html
http://www.thegwpf.org/brussels-control-e250-billion-green-lobby/

Εν τάξει... όταν λένε "πολλά λεφτά" για την "Κλιματική Δράση", δεν είναι παρά Οργουελιανό newspeak.  

Ο όρος "Κλιματική" είναι ο (με συγχωρείτε, Γερμανικός) νεο-ταξικός όρος, όπου (α) οι πολλοί, κατά προτίμηση όλοι οι άνθρωποι επιδοτούν τα εμπορικά πλεονάσματα και την απασχόληση μερικών χωρών, (β) καταστέλλεται η ζήτηση για υδρογονάνθρακες υπέρ αυτών που δεν έχουν (και δεν έχουν αεροπλανοφόρα ή σχιστολιθικό αέριο ή πετρελαιοφόρους αμμόλιθους - "πράσινη" η προσέγγιση... δεν λέω...), και (γ) προσφέρεται η Σωτηρία της Γης σαν στάχτη στα μάτια να μην ξεσηκωθούν τα αποβλακωμένα ζόμπυς που από τέως πλούσιοι με δανεικά, έγιναν νεόπτωχοι ευρωδουλοπάροικοι.

Είτε το 20% είτε το 200% του "Ευρωπαϊκού" προϋπολογισμού, είτε €980 δις, είτε €980 τρις ξοδέψουν, οι "Ευρωπαίοι" δεν θα επηρεάσουν το "κλίμα". Το κλίμα δεν ελέγχεται ούτε με λεφτά, ούτε με έλεγχο του πληθυσμού ούτε με τίποτα. Το κλίμα επηρεάζεται από τον ήλιο, την τροχιά και την περιστροφή της γης, την τεκτονική δραστηριότητα, τις κοσμικές ακτίνες, το μαγνητικό πεδίο της γης, και αλλάζει εγώ και 4,5 δις χρόνια. Δεν περιμένει επιδότηση από αχυρανθρώπους που ανακάλυψαν τον "υπέρ ολίγων εξαγωγέων και φίλων του καθεστώτος στοχευμένο κεϋνσιανισμό", και την μπουρδολογία για να σάς κάνουν να είστε ευχαριστημένοι που πεινάτε ή κρυώνετε.

Οι αποφάσεις της "Ευρώπης", προφανώς με αφορούν, αλλά ούτε τις ελέγχω, ούτε μπορώ να έχω άποψη. Είναι αποφάσεις Κεντρικού Σχεδιασμού. Καμία σχέση με οποιαδήποτε "λαϊκή θέληση" ή έστω βάσει κοινά αποδεκτών κανόνων. Αφανείς τύποι έκαναν τους κανόνες, άγνωστοι άνθρωποι αποφασίζουν, περίεργες ΜΚΟ τις διαφημίζουν,  και αχυράνθρωποι ανακοινώνουν. Άρρωστα, μεσαιωνικά,  σκοταδιστικά και ανελεύθερα πράγματα.

 Σαφώς και έχω καταλάβει ότι όταν λένε "κλίμα" εννοούν πρώτα από όλα αυτό που εγώ ξέρω σαν paraphernalia, εξαγωγές περίεργων πραγμάτων που διαφημίζει η Greenpeace, και που πουλάνε Γερμανικές, Δανέζικες, και που και που, τίποτα Γαλλικές και Ισπανικές εταιρίες.  Σε όποιον δεν έχει επιλογή. Ή σε όποιον είναι λίγο ηλίθιος. Προτιμούνται αυτοί που έχουν και λίγη ρευστότητα, αλλά δεν κάνουμε διακρίσεις.


"...By 2050—earlier, probably—all real knowledge of Oldspeak will have disappeared. The whole literature of the past will have been destroyed. Chaucer, Shakespeare, Milton, Byron—they'll exist only in Newspeak versions, not merely changed into something different, but actually contradictory of what they used to be. Even the literature of the Party will change. Even the slogans will change. How could you have a slogan like "freedom is slavery" when the concept of freedom has been abolished? The whole climate of thought will be different. In fact there will be no thought, as we understand it now. Orthodoxy means not thinking—not needing to think. Orthodoxy is unconsciousness...[3]"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters