Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Το άδειο μου πακέτο και η Deutsche Bank

Ο επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank πρότεινε να δοθεί και νέα οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, σύμφωνα με δηλώσεις του στη σαββατιάτικη έκδοση της εφημερίδας Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ, αποσπάσματα των οποίων προδημοσιεύθηκαν χθες Παρασκευή-παρότι η Γερμανία αποκλείει ως τώρα τη χρηματοδότηση των υπερχρεωμένων χωρών πέραν του συμφωνηθέντων.

Στο ερώτημα εάν η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα νέο σχέδιο ευρωπαϊκής βοήθειας,( η σωστή μετάφραση είναι: εάν η Ελλάδα χρειάζεται τρίτο πακέτο στήριξης) ο Ντάβιντ Φόλκερτς-Λαντάου απάντησε: «Εάν επιθυμούμε να διατηρήσουμε το ευρώ υπό την παρούσα μορφή του, τότε η απάντηση είναι ναι. Οι αξιώσεις της Τρόικας έχουν φθάσει στα όρια του τι μπορεί να γίνει πολιτικά ανεκτό στην Ελλάδα».

«Το ακανθώδες ερώτημα είναι πλέον τι είδους μορφή θα πρέπει να λάβει αυτή η χρηματοδότηση: νέες πιστώσεις, ή ένα νέο κούρεμα, στο οποίο θα πρέπει να συμμετάσχουν και οι δημόσιοι πιστωτές;», προσθέτει.

Εάν τα ευρωπαϊκά κράτη δεν θέλουν να ακούν το παραμικρό για μία νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους διότι αυτό θα ήταν συνώνυμο με άμεση απώλεια χρημάτων των ευρωπαίων φορολογούμενων, «τότε σύντομα θα είναι απαραίτητο να χορηγηθούν νέες πιστώσεις», κατά τον Φόλκερτς-Λαντάου.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

http://http---ellinon-anava.pblogs.gr/2012/11/to-adeio-moy-paketo-kai-h.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters