Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Πάνω σε αρχαίο οικισμό χτίσθηκε το νέο ΙΚΕΑ στην Λεωφόρο Κηφισού

Πάνω σε αρχαίο οικισμό χτίσθηκε το νέο ΙΚΕΑ στην Λεωφόρο Κηφισού
Από το ANTI-NTP: ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!
Ντροπή και αίσχος! Προδότες αυτοί που άφησαν να συμβεί αυτό το έγκλημα!
Ξεμπροστιάζει όλους όσους προσπαθούν να καταστρέψουν την αρχαία μας κληρονομιά.
Παρακαλούμε αν υπάρχει κάποιος αρμόδιος του Υπουργείου Πολιτισμού να μας απαντήσει, με ποιό σκεπτικό η αρχαιολογική υπηρεσία, που κι από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι ερεύνησε τον χώρο, έδωσε άδεια να προχωρήσει το έργο της καταστροφής του αρχαίου οικισμού που βρέθηκε με την ανασκαφή, για την θεμελίωση του νέου ΙΚΕΑ.
Εδώ προσπαθούμε να σώσουμε το παραμικρό κομματάκι των αρχαιολογικών ευρημάτων και άνθρωποι συλλαμβάνονται επείδη κατείχαν ένα μικρό αρχαίο νόμισμα που βρήκαν στο χωράφι τους !!!! Κι εσείς επιτρέψατε, προς χάριν του ιδιωτικού μεγαλοσυμφέροντος, να καταστραφεί ένας ολόκληρος οικισμός.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ της Ομάδας «ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ»: ΕΚΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ
 


http://www.tsantiri.gr/katagelies/pano-se-archeo-ikismo-chtisthike-to-neo-ikea-stin-leoforo-kifisou.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters